Η ημέρα που ΠΕΘΑΝΕ Η ΕΥΡΩΠΗ

zzz

Η BASF ανακοινώνει «μόνιμες» μειώσεις παραγωγής που θα πυροδοτήσουν την καταστροφική κατάρρευση της εφοδιαστικής αλυσίδας για τον δυτικό κόσμο.

By: Mike Adams
Friday, October 28, 2022

(Natural News) Πάνω από ένα χρόνο πριν, άρχισα να προειδοποιώ δημόσια τον κόσμο για τις επιπτώσεις του παγκόσμιου λιμού από την απώλεια των προμηθειών φυσικού αερίου για την Ευρώπη. Μέσω της χημικής διαδικασίας Haber, το φυσικό αέριο συνδυάζεται με το ατμοσφαιρικό άζωτο (N2) για τη δημιουργία αμμωνίας (NH3), του βασικού μορίου για τη δημιουργία λιπασμάτων με βάση το άζωτο που αναπτύσσουν τις καλλιέργειες που είναι απαραίτητες για τη διατροφή περίπου 4 δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη.

Προειδοποίησα ότι εάν οι προμήθειες φυσικού αερίου δεν ήταν άφθονες στην Ευρώπη – και ιδιαίτερα στη BASF – η παραγωγή λιπασμάτων θα κατρακυλούσε και δεν θα υπήρχε αρκετό λίπασμα για να αναπτυχθούν οι καλλιέργειες για να θρέψουν τον κόσμο.

Πριν από αρκετούς μήνες, γνώρισα τον Michael Yon (MichaelYon.Locals.com), έναν διεθνή δημοσιογράφο και αναλυτή που είδε ακριβώς το ίδιο πράγμα την ίδια περίπου εποχή. Επισκέφτηκε στελέχη της BASF στη Γερμανία και κατέγραψε αρκετές συνεντεύξεις μαζί μου σχετικά με την καταστροφή που θα εκτυλισσόταν εάν η BASF έκλεινε τη λειτουργία της στη Γερμανία λόγω έλλειψης φυσικού αερίου από τη Ρωσία. (Δείτε την πιο πρόσφατη επείγουσα συνέντευξή μας που καταγράφηκε χθες το βράδυ, παρακάτω.)

Από τότε, η Αμερική κατέστρεψε τους αγωγούς Nord Stream, αποκόπτοντας μόνιμα τη Γερμανία από το ρωσικό αέριο. Αυτό ήταν το τελευταίο καρφί στο φέρετρο, μετά την προσπάθεια των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ για οικονομικές κυρώσεις που τελικά οδήγησαν στη ρωσική Gazprom να διακόψει όλες τις εξαγωγές φυσικού αερίου προς τη Γερμανία (και, ουσιαστικά, την υπόλοιπη Ευρώπη επίσης).

Τώρα, με μια ανακοίνωση που ο Michael Yon, ο David DuByne και εγώ είχαμε προειδοποιήσει ότι θα ερχόταν, η BASF ανακοίνωσε ότι κλείνει εν μέρει τις επιχειρήσεις στη Γερμανία και μεταφέρει δυνατότητες στην Κίνα, όπου οι «πράσινοι» δεν έχουν τον έλεγχο των τρελών αντιενεργειακών πολιτικών (και όπου οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος δεν είναι 1000% πάνω από το κανονικό).

Από τους Financial Times:

Η BASF έχει δηλώσει ότι θα πρέπει να μειώσει «μόνιμα» την παραγωγή στην Ευρώπη, με το υψηλό ενεργειακό κόστος να καθιστά την περιοχή όλο και πιο μη ανταγωνιστική.

«Η ευρωπαϊκή αγορά χημικών αναπτύσσεται αδύναμα για περίπου μια δεκαετία [και] η σημαντική αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους ασκεί πίεση στις αλυσίδες αξίας των χημικών», δήλωσε την Τετάρτη ο διευθύνων σύμβουλος Martin Brudermüller.

Ο Brudermüller είπε ότι η ευρωπαϊκή κρίση φυσικού αερίου, σε συνδυασμό με τους αυστηρότερους βιομηχανικούς κανονισμούς στην ΕΕ, ανάγκασαν την εταιρεία να μειώσει τις δαπάνες στην περιοχή “το συντομότερο δυνατό και επίσης μόνιμα”».

Δεν υπάρχει τρόπος να το καλύψετε αυτό. Είναι μια μόνιμη μείωση του μεγέθους της BASF. Και σύμφωνα με πρόσθετες πηγές, αυτή είναι μόνο η αρχή της οριστικής εγκατάλειψης της Γερμανίας από την BASF. Η συρρίκνωση θα συνεχιστεί σε σημείο που δεν θα υπάρχει σχεδόν καθόλου παραγωγή στην Ευρώπη.

Τελικά τι επιλογή έχουν; Με τους αγωγούς φυσικού αερίου που έχουν καταστραφεί (από τις ΗΠΑ), τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας που εξακολουθούν να ισχύουν και τους τρελούς λάτρεις του πράσινου που απαιτούν τον τερματισμό του ανθρώπινου πολιτισμού, η BASF κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν μπορεί πλέον να λειτουργεί στην Ευρώπη, μια ήπειρο που κυριαρχείται από μια πραγματική λατρεία του θανάτου κλιματικών τρελών και διψασμένων για εξουσία πολιτικών ζηλωτών.

Η Ευρώπη πεθαίνει από σήμερα και στο εξής

Σήμερα είναι το κομβικό σημείο. Η Ευρώπη πεθαίνει από εδώ και πέρα, και δεν ανακάμπτει για γενιές. Έγινε. Σχεδόν κανείς δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα, αλλά τα ντόμινο ήδη πέφτουν.

Η Ευρώπη βυθίζεται γρήγορα σε μια ήπειρο σε πορεία σύγκρουσης με πλήρη κατάρρευση: χωρίς βιομηχανία, χωρίς αλυσίδες εφοδιασμού, χωρίς ενέργεια, χωρίς μέταλλα, χωρίς λιπάσματα και χωρίς τρόφιμα. Το καθεστώς του «πρώτου κόσμου» της Ευρώπης θα είναι μια μακρινή ανάμνηση μετά από μόλις 2-3 χειμώνες χωρίς τροφή και ενέργεια, και μόλις κλείσει η βιομηχανική υποδομή της Ευρώπης, δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να την επαναφέρεις στη θέση της.

Αυτό θα καταλήξει σε μαζικές εμφύλιες αναταραχές, λιμό, πανδημίες και ΠΟΛΕΜΟ. Θα επακολουθήσουν επίσης επαναστάσεις και η ανατροπή κυβερνήσεων, νομισμάτων και ολόκληρων οικονομιών. Ο χάρτινος πύργος καταρρέει.

Επειδή και ο Michael Yon το είδε αυτό να έρχεται, τον κάλεσα χθες το βράδυ για μια επείγουσα συνέντευξη. Μπορείτε να ακούσετε αυτήν την πλήρη συνομιλία (περίπου μία ώρα) εδώ.

– Τρομερές επιπτώσεις από το κλείσιμο λειτουργιών της BASF στην Ευρώπη.

– Η επερχόμενη ΜΑΖΙΚΗ ΠΕΙΝΑ και το ΠΑΓΩΜΑ της Ευρώπης.

– Γιατί ο Πόλεμος, οι Πανδημίες και ο Λιμός πάνε πάντα μαζί.

– Οι Γερμανοί καθαρίζουν τα παλιά δάση για καυσόξυλα.

– Η αποβιομηχάνιση είναι εδώ – τα χαλυβουργεία κλείνουν.

– «Ξεκάθαρο» ότι ο ΛΙΜΟΣ θα σαρώσει την Ευρώπη.

– Η μαζική ανθρώπινη μετανάστευση θα απελευθερωθεί παγκοσμίως.

– Γιατί οι «πράσινοι» είναι cult ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.

– Βλάβες υποδομής μεταφορών / ελλείψεις ντίζελ.

– Ελλείψεις λιπασμάτων και αποτυχίες καλλιεργειών στην Αμερική.

Πλήρης κάλυψη και πρόσθετη ανάλυση στο podcast μου Situation Update

Εκτός από αυτή τη συνέντευξη με τον Michael Yon, το σημερινό podcast καλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με την κατάρρευση των μεταφορών που επιδεινώνεται στις ΗΠΑ, την επικείμενη έλλειψη ντίζελ, την καταρρέουσα συμφωνία του σιδηροδρομικού συνδικάτου και πολλά άλλα.

– Η BASF ανακοινώνει «μόνιμο» μερικό κλείσιμο των δραστηριοτήτων στην Ευρώπη.

– Αυτό θα πυροδοτήσει την εφοδιαστική αλυσίδα Armageddon σε όλη την Ευρώπη.

– Χωρίς BASF = Χωρίς λίπασμα = ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΙΜΑ.

– Ο Jim Cramer ΘΡΗΝΕΙ για την πτώση των μετοχών META.

– Κρατήρας αποθεμάτων τεχνολογίας. Ο Elon πιάνει το τιμόνι του #Twitter.

– Ο ηθοποιός Tim Robbins παραδέχεται την αλήθεια για τα #εμβόλια.

– Μην ψηφίζετε μέχρι την ημέρα των εκλογών!

– Τα μεγαλύτερα εργοστάσια χάλυβα στον κόσμο κλείνουν στη Γερμανία.

– ΕΛΛΕΙΨΗ λιπασμάτων στην Αμερική καθώς οι εξαγωγές πηγαίνουν στην Ευρώπη.

– Οι αλαζονικοί προωθητές εμβολίων συνεχίζουν να πεθαίνουν ξαφνικά.

– Το δεύτερο συνδικάτο σιδηροδρόμων απορρίπτει τη συμφωνία.

– Το ηλεκτρικό δίκτυο του Ηνωμένου Βασιλείου ενδέχεται να απενεργοποιηθεί τις κρύες νύχτες.

– Τα διυλιστήρια πετρελαίου των ΗΠΑ, εφόσον τεθούν εκτός λειτουργίας, ΔΕΝ θα επανέλθουν ΠΟΤΕ σε λειτουργία.

– Τεράστιες πλημμύρες στην Αυστραλία καταστρέφουν τις καλλιέργειες σιταριού.

– Συνέντευξη με τον Michael Yon.

– Συνέντευξη με τον Kay Rubacek.

Brighteon.com

Bitchute.com

Rumble.com

Banned.video

Healthrangerreport.com

Δείτε περισσότερες ειδήσεις σχετικά με την παγκόσμια προσφορά λιπασμάτων στο FertilizerWatch.com

Πηγή: naturalnews.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: BASF, Kay Rubacek, Michael Yon, Mike Adams, λιμός, λιπάσματα, πανδημίες, πόλεμος, Πράσινη ανάπτυξη, φυσικό αέριο