Η Κυριακή της Κακοδοξίας

Ενώ η Ελλάδα πνιγόταν στο σκουπίδι και στο σκοτάδι – απεργίες στων κουφών την πόρτα γαρ – η αποστασιοποιημένη από τα βάσανα του κοσμάκη “Ορθόδοξη” Εκκλησία, το υποτιθέμενο “Φως του Κόσμου” κατά πως οι ιεράρχες της βαυκαλίζονται ότι είναι, είχε αποδυθεί στο σύνηθες ετήσιο μισαλλόδοξο διαβολοπαραλήρημα, υπενθυμίζοντας σε όσους το ξεχνούν ότι έχουν ξαποστείλει στο πυρ το εξώτερο το περί αγάπης μήνυμα του Χριστού. Κι εφόσον έχουν στην πράξη απορρίψει την πρώτη και μεγάλη εντολή του Κυρίου και Θεού τους, είναι επόμενο να στέλνουν στον ’ξαποδώ όλους εκείνους που έχουν διαφορετική άποψη από τη δική τους που τάχατες είναι η “απόλυτη αλήθεια”, ωιμέ!

Την Κυριακή 16-3-2008 στον κατάμεστο “ιερό” ναό της Αγίας Παρασκευής Αττικής έγινε σκοταδιστικό (σατανιστικό) όργιο. ΧΑΜΟΣ! Πληροφορήθηκα ότι κάμποσοι “ιερείς”, καθώς περιέφεραν τις εικόνες και διάβαζαν τους επίσημους αναθεματισμούς, υποχρέωσαν το “ποίμνιο” να φωνάζουν όλοι μαζί “ΑΝΑΘΕΜΑ” τρεις φορές σε κάθε στάση, πράγμα το οποίο και έγινε. Έτσι δηλητηρίασαν τις ψυχές του ποιμνίου που είχε προσέλθει αναζητώντας κάποια ψυχική ανάταση και γαλήνη. Οποία αθλιότητα! Πριν αρχίσουν τους αναθεματισμούς, ο ιερέας που χοροστατούσε αναφέρθηκε σε πολλές αιρέσεις τις οποίες και κατονόμασε. Αυτές έπρεπε οπωσδήποτε ν’ αναθεματιστούν! Δοξασίες διαφορετικές από τις “ορθόδοξες” δικές τους δεν πρέπει να υπάρχουν! Προσπάθησα να μάθω περισσότερα για την τελετή του μίσους αλλά, μέχρι στιγμής, δεν τα έχω καταφέρει. Θα ήταν πολύ χρήσιμο ένα video επί του προκειμένου – video που θ’ αποκάλυπτε τον παλμό του μίσους την ώρα που ο διάβολος χοροστατούσε.

Τηλεφώνησα στο γραφείο τύπου του Αρχιεπισκόπου και διαμαρτυρήθηκα για το συμβάν στην Αγία Παρασκευή, αλλά ο αρμόδιος αρχιμανδρίτης μου απάντησε με ύφος χλιαρό ότι αυτό είναι το τυπικό της “Ορθοδοξίας”, και όποιος παπάς θέλει έχει το δικαίωμα να ζητάει από το εκκλησίασμα να εκστομίσουν το ‘ανάθεμα’, δηλαδή την κατάρα, μαζί του. “Ίσως είναι λίγο άκομψο, αλλά επιτρέπεται”, μου είπε. Του ζήτησα το πλήρες κείμενο των αναθεματισμών και μου απάντησε ότι δεν υπάρχει στο Διαδίκτυο, αλλά ότι θα μπορούσε να μου το στείλει σε φαξ. Μου είπε πως ήταν δυο σελίδες. Περίμενα με ανυπομονησία το κολασμένο κείμενο για να το σχολιάσω κατ’ άρθρον, αλλά εκείνο δεν έφτασε ποτέ. Μια ώρα αργότερα ξανατηλεφώνησα και μου είπαν ότι ακόμη έψαχναν να το βρουν! Σε καμιά μισή ώρα μου τηλεφώνησαν πως δεν το βρήκαν κι ότι θα μπορούσα να το διαβάσω σε οποιονδήποτε ιερό ναό, ανοίγοντας το Τριώδιο! Τρέχα γύρευε δηλαδή…

Ειλικρινά λυπάμαι το ιερατείο διότι είναι “πλανώντες και πλανώμενοι”, κολάζοντες και κολαζόμενοι… Πολλοί “Ορθόδοξοι” Φαρισαίοι δεν εισήλθαν στη “βασιλεία των ουρανών” (την πνευματική ‘βασιλεία’ της αγάπης που είναι μέσα στον κάθε άνθρωπο) και τους εισερχομένους εμπόδισαν…Πρόκειται για επικίνδυνους μισαλλόδοξους σκοταδιστές που έχουν ενσπείρει το φόβο, τη σύγχυση και τη μισαλλοδοξία στις καρδιές του ‘ορθόδοξου’ ποιμνίου και συχνά το αναγκάζουν να παραβαίνει την εσωτερική φωνή της συνείδησής του και να πράττει σύμφωνα με τις ψυχοκτόνες υποδείξεις τους. Σας εξομολογούμαι ότι ντρέπομαι για το κατάντημα της φυλής μας – μιας φυλής που κάποτε είχε προσφέρει στην οικουμένη τα φώτα του ορθού λόγου… Μα είναι τόσο μακρινό και απρόσιτο το παρελθόν αυτό που μοιάζει σαν παραμύθι.

Tags: Χωρίς κατηγορία