Η “Μεγάλη Επανεκκίνηση” αφορά το τέλος της ελευθερίας

Πανδημίες, πληθωρισμός, ελλείψεις τροφίμων, πόλεμοι… είναι όλα ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ!

Αντισταθείτε στη «Μεγάλη Επανεκκίνηση». 

«Έξοδος από την Παγκοσμιοποίηση»,
Αρνηθείτε την «Ψηφιακή Τυραννία» και «Παγκόσμια Διακυβέρνηση»
Εκτροχιάστε το Τελικό Στάδιο
Global Research, 03 Μαΐου 2022 
«Το κεφάλαιο δεν μπορεί πλέον να διατηρήσει την κερδοφορία του εκμεταλλευόμενο μόνο την εργασία. Αυτό είναι ξεκάθαρο εδώ και αρκετό καιρό. Υπάρχει περιορισμένη υπεραξία (σ.σ: μη αμειβόμενη αξία της εργατικής εργασίας) που μπορεί να εξαχθεί προτού το πλεόνασμα γίνει ανεπαρκές. 
 
 Η Μεγάλη Επανεκκίνηση αφορά πραγματικά το τέλος του καπιταλισμού. Όσοι το προωθούν συνειδητοποιούν ότι το οικονομικό και κοινωνικό σύστημα πρέπει να υποβληθεί σε επανεκκίνηση σε μια “νέα κανονικότητα”, κάτι που μπορεί να μην μοιάζει πλέον με “καπιταλισμό”». – Colin Todhunter 
 ***
 Η Μεγάλη Επανεκκίνηση είναι μια πολύπλευρη Παγκόσμια και Παγκοσμιοποιητική προσέγγιση για τον έλεγχο, τη χειραγώγηση, την υποδούλωση, την πείνα και τελικά την ψηφιοποίηση των ανθρώπων σε μετανθρώπους υπό μια Μεγάλη Τυραννία.

Πρέπει να βγούμε από την Παγκοσμιοποίηση.

Πρέπει να αντισταθούμε σε κάθε προσπάθεια των παγκοσμιοποιητών να προχωρήσουν την υποταγή μας σε αυτήν την παγκόσμια απάτη ένα βήμα παραπέρα – προς μια Μεγάλη Επανεκκίνηση – την οποία θα μπορούσαν επίσης να ονομάσουν Παγκόσμια Επανεκκίνηση.

Γιατί περί αυτού πρόκειται, λέξη προς λέξη, όταν διαβάζουμε και αναλύουμε το βιβλίο του Klaus Schwab, «Covid-19 – The Great Reset».

Στο παρακάτω βίντεο, ο Klaus Schwab συζητά με τον συνιδρυτή της Google, Sergey Brin, τη μετάβαση από τον άνθρωπο στο μετάνθρωπο:

«Μπορείτε να φανταστείτε ότι σε 10 χρόνια, όταν καθόμαστε εδώ, έχουμε ένα εμφύτευμα στον εγκέφαλό μας και μπορώ να νιώσω αμέσως [αυτό που νιώθετε] γιατί όλοι θα έχετε εμφυτεύματα. Μπορώ να επαναμετρήσω τα εγκεφαλικά σας κύματα και μπορώ να σας πω αμέσως πώς αντιδρούν μερικοί άνθρωποι [συναισθηματικά] στις απαντήσεις σας. Μπορεί να φανταστεί κανείς;»

*

Είναι υψίστης σημασίας εμείς, οι άνθρωποι, να συνειδητοποιήσουμε ότι οι καμπάνες Επανεκκίνησης χτυπούν εδώ και αρκετό καιρό.

Μια αποτελεσματική επιλογή για την αντιμετώπιση της Μεγάλης Επανεκκίνησης είναι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο να εξέλθουν συλλογικά από την Παγκοσμιοποίηση, την Παγκόσμια Έννοια μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιας Παγκόσμιας, κεντρικά κατευθυνόμενης οικονομίας και κοινωνίας.

Υιοθετώντας την έννοια του:
Τοπική παραγωγή για τοπική κατανάλωση με τοπικό χρήμα και τοπικές δημόσιες τραπεζικές συναλλαγές μέσω μιας κυρίαρχης τοπικής κεντρικής τράπεζας – και συναλλαγές με παρόμοια έθνη, διμερώς και πολυμερώς, σύμφωνα με συγκριτικά πλεονεκτήματα, για να φτάσουμε στο μέτρο του δυνατού  σε «”win-win” αποτελέσματα» – μπορεί να είναι μια λύση.

*

Λιμός – “Παιχνίδι της Πείνας”, είναι το όνομα του παιχνιδιού που η ελίτ-cabal κυκλοφορεί με υπερβολική ταχύτητα.

Η ανθρωπότητα, εμείς οι άνθρωποι, πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτή τη στρατηγική της υποταγής και του φόβου.

Πρέπει να εξαρτηθούμε όσο το δυνατόν λιγότερο από το διεθνές εμπόριο τροφίμων.

Η απεξάρτηση από τις διεθνείς αλυσίδες εφοδιασμού τροφίμων, λιπασμάτων και άλλων γεωργικών εισροών είναι ζωτικής σημασίας.

Η τοπική παραγωγή είναι ένα κύριο ζήτημα επιβίωσης

Όσο δεν καταλαβαίνουμε, ότι οι δυτικοί λεγόμενοι διανοούμενοί μας δεν αντιλαμβάνονται ότι γράφουν επιστολές σε συμβιβασμένους, για να μην πω «εξαγορασμένους», δυτικούς πολιτικούς, για παράδειγμα, στον Γερμανό Καγκελάριο Σολτς, να μην αποστείλει γερμανικά όπλα στην Ουκρανία για να πολεμήσουν εναντίον της Ρωσίας – δεν έχουμε καταλάβει ποιος κάνει  κουμάντο στη σκακιέρα.

Όσοι γράφουν άρθρα εφημερίδων κατηγορώντας τη μαυροπράσινη Αυστριακή κυβέρνηση ότι δεν έκανε τίποτα ενάντια στον αχαλίνωτο πληθωρισμό, δεν έχουν καταλάβει ότι ένας (δυτικός) παγκόσμιος διψήφιος πληθωρισμός είναι μέρος του σχεδίου της Μεγάλης Επανεκκίνησης και ότι οι δυτικές εκβιασμένες και διεφθαρμένες κυβερνήσεις, όπως της Αυστρίας – σύμβολο για την υπόλοιπη διεφθαρμένη Ευρωπαϊκή Ένωση – συμφωνούν με αυτό.

Όσο δεν καταλαβαίνουμε ότι όλα είναι προσχεδιασμένα, έχουν προγραμματιστεί από ένα μακρύ αλλά απόλυτα αποφασισμένο χέρι – και ότι όλα αυτά που φαίνονται σύμπτωση δεν είναι τυχαία, αλλά συνδέονται, επειδή είναι προγραμματισμένα, έχουν σχεδιαστεί εδώ και δεκαετίες, πιθανώς για έναν αιώνα ή περισσότερο, δεν έχουμε καταλάβει τίποτα.Και δεν είμαστε μόνο πουλημένοι και κυριαρχούμενοι από την πιο ισχυρή και οικονομική ελίτ, τις τερατώδεις χρηματοοικονομικές εταιρείες, όπως η BlackRock, η Vanguard, η State Street και η Fidelity, αλλά είμαστε εντελώς σκλαβωμένοι από και σε αυτές.

Το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών μας, οι κεντρικές μας τράπεζες, το δυτικό νομισματικό μας σύστημα δουλεύουν γι’ αυτές.

Θέλουν ψηφιοποιημένο χρήμα για να ελέγχουν και να επιτάσσουν ακόμη καλύτερα εμάς, τις ζωές μας και θα το κάνουν, αν τους το αφήσουμε.

Διότι οι πολιτικοί μας, οι λεγόμενοι δημοκρατικά εκλεγμένοι «ηγέτες» (sic), που πληρώνονται από τους φόρους μας και που διευθύνουν το θέατρο στον (δυτικό) κόσμο μας, είτε οικειοθελώς είτε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εξαναγκάζονται να ακολουθήσουν το επιβαλλόμενο σενάριό τους. .

Οι «Νέοι παγκόσμιοι ηγέτες» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ 

Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτές οι μαριονέτες που έχουν τεθεί στο τιμόνι των δυτικών μας κυβερνήσεων, όπως ο Emmanuel Macron (Γαλλία), ο Olaf Scholz, διάδοχος της Angela Merkel (Γερμανία), ο Karl Nehammer (Αυστρία), ο Mark Rutte (Ολλανδία), η Magdalena Andersson (Σουηδία), Mette Frederiksen (Δανία), Mario Draghi (Ιταλία), Pedro Sanchez (Ισπανία), Scott Morrison (Αυστραλία), Jacinda Ardern (Νέα Ζηλανδία), Justin Trudeau (Καναδάς), Alberto Fernandez (Αργεντινή); Gabriel Boric (Χιλή); Shinzo Abe (Ιαπωνία) – και πολλοί άλλοι – δεν εκλέχτηκαν δημοκρατικά από τον λαό, όπως σας έκαναν να πιστεύετε.
c2

 

Είναι όλοι μαθητές ή «λόγιοι» της ακαδημίας «Young Global Leaders» του Klaus Schwab. Είναι κατασκευασμένοι πολιτικοί, διορισμένοι από ισχυρά οικονομικά συμφέροντα.

Ως εκ τούτου, προεπιλέχθηκαν όλοι από τον Klaus Schwab, ενεργώντας για λογαριασμό ισχυρών οικονομικών συμφερόντων, και τοποθετήθηκαν στις θέσεις τους με το πρόσχημα των εκλογών.

Η σημερινή μηχανογραφημένη εκλογική νοθεία είναι τόσο περίπλοκη και τέλεια, που οι κοινοί θνητοί –εμείς – δεν μπορούμε να την κατανοήσουμε, πόσο μάλλον να την καταπολεμήσουμε με επιτυχία. Ούτε καν ένας πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, παράδειγμα ο Ντόναλντ Τραμπ.

Η παγκοσμιοποιητική ατζέντα και οι θεσμοί της: ΔΝΤ, ΠΟΕ, Παγκόσμια Τράπεζα, ΠΟΥ 

Επιστροφή στους Παγκοσμιοποιητές. Τελικά, οι επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Kristalina Georgieva, της Παγκόσμιας Τράπεζας, David Malpass, το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου (ΠΟΕ), ο Δρ. Ngozi Okonjo-Iweala, και, τέλος, ο επικεφαλής του ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), Δρ. Tedros Adhanom Ghebreyesus, έχουν όλοι συμβιβαστεί  με την Ατζέντα της Παγκοσμιοποίησης και την Ατζέντα του ΟΗΕ 2030.

Ο Δρ. Tedros, πρώην Επικεφαλής της GAVI, της Συμμαχίας Εμβολίων, με έδρα ακριβώς δίπλα στον ΠΟΥ, στη Γενεύη, διορίστηκε από τον Bill Gates, ο οποίος δημιούργησε επίσης τη GAVI. Προετοιμάζοντας τα πράγματα που θα ακολουθήσουν, ο Δρ. Tedros τελικά εγκρίθηκε ως Γενικός Διευθυντής από τη Γενική Συνέλευση του ΠΟΥ το 2017.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο ΠΟΥ δημιουργήθηκε το 1948 από τον Rockefeller και στη συνέχεια ενσωματώθηκε στο σύστημα του ΟΗΕ. Ο ΠΟΥ είναι επίσης μοναδικός μεταξύ των αποκαλούμενων οργανισμών του ΟΗΕ, στο βαθμό που ο οργανισμός λαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος (μεταξύ δύο τρίτων και τριών τετάρτων περίπου) του προϋπολογισμού του από «ιδιωτικές» συνεισφορές, δηλαδή από μια πλειοψηφία φαρμακευτικών καταπιστευματικών ταμείων.Το 1948, κατά την ίδρυση του ΠΟΥ, ο μελλοντικός ρόλος του οργανισμού να γίνει ο δικτάτορας της υγείας στον κόσμο, μέσω μιας αποκαλούμενης «Συνθήκης Πανδημίας», που μπορεί τελικά να ακυρώσει και τα 194 Συντάγματα των κρατών-μελών του ΠΟΥ, είχε ήδη προγραμματιστεί.

Η Συνθήκη για την Πανδημία θα εξουδετερώσει την υγειονομική κυριαρχία των χωρών, οδηγώντας σε μια παγκόσμια τυραννία για την υγεία. Δεν είμαστε ακόμη εκεί, αλλά συνεχίζονται οι προπαρασκευαστικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις από τους εκπροσώπους των χωρών μελών και τους υπουργούς Υγείας για να επιβληθεί η έγκριση αυτής της συνθήκης από την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας έως το 2023, ώστε να τεθεί σε ισχύ έως το 2024.

Σε αυτή τη Συνθήκη για την Πανδημία πρέπει να αντισταθούμε εμείς, οι Λαοί, εάν θέλουμε να έχουμε την ευκαιρία να ανακτήσουμε την εξουσία στις ζωές και τη μοίρα μας. Πρέπει να οργανωθούμε στο πνεύμα, το μυαλό και στο έδαφος.

Μην κάνετε λάθος, η Συνθήκη για την Πανδημία είναι στενά συνδεδεμένη με το παιχνίδι πείνας που παίζεται εναντίον μας, στην Ανθρωπότητα. Να θυμάστε πάντα, κάθε πράξη καταπίεσης και μιζέριας που μας έρχεται είναι συνδεδεμένη. Εάν δεν το δείτε αμέσως – αναζητήστε το. Αναζητήστε το, όχι στο κύρια μέσα ενημέρωσης που είναι επιρρεπή στο ψέμα, αλλά στα εναλλακτικά μέσα. Μπορεί να σημαίνει περισσότερη δουλειά από την άνεση του να παρακολουθείς τις βραδινές ειδήσεις. Αλλά θυμηθείτε, η ελευθερία δεν έρχεται δωρεάν.

Όλοι οι παραπάνω αρχηγοί κρατών, και πολλοί άλλοι, καθώς και οι ηγέτες εξεχουσών υπηρεσιών του ΟΗΕ τοποθετήθηκαν στις θέσεις τους από το WEF (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) και την οικονομική ελίτ πίσω από το WEF. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, έχουν περάσει από την «ακαδημία» για νέους παγκόσμιους ηγέτες του Klaus Schwab (Διευθύνων Σύμβουλος του WEF για πάντα).

Τι παίρνουν σε αντάλλαγμα για την υπακοή;  Μήπως ένα εικονικό φάρμακο αντί για ένα δυνητικά θανατηφόρο εμβόλιο – εάν καθόλου κάνουν την ένεση; Αλλά το πιο σημαντικό, παίρνουν προστασία από τους πιο ισχυρούς σε αυτή τη γη. Μπορεί να τους εγγυηθεί ένα ασφαλές καταφύγιο στον Παράδεισο, σε περίπτωση που καταρρεύσει το όνειρο της καμπάλας.

Στη Σχολή Νέων Παγκόσμιων Ηγετών του Klaus Schwab, έχουν διδαχθεί τη δικτατορία και την τυραννία. Τώρα την εκτελούν ελεύθερα, παρά τη μαζική λαϊκή αντίθεση και τις διαμαρτυρίες. Γνωρίζουν ότι έχουν την υποστήριξη τεράστιων δυνάμεων, των παγκόσμιων (οικονομικών) υπερδυνάμεων, εκείνων που ελέγχουν τον ΟΗΕ και όλες τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του, καθώς και όλα τα κράτη μέλη του ΟΗΕ.

Για παράδειγμα, καθώς ο πόλεμος στην Ουκρανία αποσπά καταστροφικά την προσοχή των ανθρώπων από το τι συμβαίνει στα παρασκήνια προετοιμάζοντας την ολοκληρωτική τυραννία, ο Καναδός Justin Trudeau, το παιδί-θαύμα του Klaus Schwab, φέρεται να εργάζεται αθόρυβα για την εφαρμογή:

(i) Σύστημα ψηφιακών ταυτοτήτων.
(ii) Καθολικό Βασικό Εισόδημα (UBI).
(iii) Ομοσπονδιακή εντολή εμβολιασμού.
(iv) Νόμος περί κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων.
(v) Σύστημα Κοινωνικής Πίστωσης.
(vi) Σύστημα Βιομετρικής Πρόσβασης (συλλέγει και καταγράφει βιολογικά δεδομένα από ανθρώπους, για παράδειγμα μέσω κωδικοποίησης QR [Quick Response]), και φυσικά,
(vii) Ακραία Λογοκρισία.

Πρέπει να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο της Γνωστικής Ασυμφωνίας (Cognitive Dissonance).Πρέπει να βγούμε από την Παγκοσμιοποίηση 

Πρέπει να βρούμε εναλλακτικές λύσεις στη σπάταλη ζωή μας του παρελθόντος και στη ζωή του τρόμου που σχεδίασε η ελίτ-cabal, το Βαθύ Κράτος και τα μεγαλύτερα οικονομικά σαρκοφάγα του κόσμου.

Την 1η Μαΐου 2022, οι NY Times αναφέρουν ότι:

«Δεκάδες χώρες έχουν δημιουργήσει εμπορικούς φραγμούς τους τελευταίους δύο μήνες για να προστατεύσουν τις σπάνιες προμήθειες τροφίμων και εμπορευμάτων, αλλά οι ειδικοί λένε ότι οι πολιτικές αυτές το μόνο που θα κάνουν είναι να επιδεινώσουν μια παγκόσμια επισιτιστική κρίση». – Φυσικά, μια τέτοια προπαγάνδα επιτείνει την τάση για συσσώρευση τροφίμων, οδηγώντας έτσι σε ελλείψεις τροφίμων.
Μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση στην παγκοσμιοποίηση – η οποία προπαγανδίζεται από όλες τις γωνίες του πλανήτη μας – είναι το απλό αξίωμα, που αναφέρθηκε παραπάνω και, λόγω της σημασίας του, επαναλαμβάνεται εδώ:
«Τοπική Παραγωγή για Τοπική Κατανάλωση, με Τοπικό (ΜΕΤΡΗΤΟ) χρήμα, μέσω Δημόσιου Τραπεζικού Συστήματος και Τοπικής Κυρίαρχης Κεντρικής Τράπεζας – και Διασυνοριακές Συναλλαγές με ομοϊδεάτες, με βάση Συγκριτικά Πλεονεκτήματα».

Πρέπει να εστιάσουμε στην αυτάρκεια και στην παραγωγή τροφίμων για να αποφευχθεί ο τεράστιος λιμός και η πείνα – κάτι που είναι μέρος του σχεδίου. Να γνωρίζετε πάντα, δεν υπάρχουν συμπτώσεις. Λιμός – υπακοή – υποταγή – φόβος – και μείωση πληθυσμού, είναι όλα συνδεδεμένα.Τοπική Παραγωγή για Τοπική Κατανάλωση 

Όσον αφορά τις ελλείψεις τροφίμων, στη Δύση, ιδιαίτερα στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, τουλάχιστον το ένα τρίτο, σε ορισμένες χώρες περισσότερα, όλων των τροφίμων σπαταλούνται επαίσχυντα, πετιούνται, συχνά για πλαστές ημερομηνίες λήξης. Επίσης και στα σούπερ μάρκετ, διότι μετά την πρώτη ή τη δεύτερη μέρα, ορισμένα φυτικά τρόφιμα δεν διατηρούν πλέον την «λαμπερή» ελκυστική για τις πωλήσεις «φρεσκάδα», ενώ είναι ακόμη πλήρως αναλώσιμα.

Ως ενδιάμεσο βήμα για την τοπική παραγωγή για τοπική κατανάλωση (LP4LC) και για την αντιμετώπιση των μέτρων επανεκκίνησης, ας αποθηκεύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα που δεν φθείρονται (πολλά δημητριακά και αποξηραμένα τρόφιμα). Διατηρούνται για χρόνια και μπορούν να αποθηκευτούν από άτομα που δεν έχουν δικούς τους κήπους. Μεσοπρόθεσμα έως μακροπρόθεσμα, το LP4LC μπορεί να βασίζεται στην κοινότητα, παρακάμπτοντας τα σούπερ μάρκετ και τις εταιρείες τροφίμων. Τα ίδια ή παρόμοια πεταμένα τρόφιμα επικρατούν στα εστιατόρια. Στην Ελβετία, μου είπε το προσωπικό ενός εστιατορίου, ότι κινδυνεύουν να απολυθούν, εάν δώσουν το υπόλοιπο φαγητό στους φτωχούς, μετά το κλείσιμο των εστιατορίων. Πρέπει να το πετάξουν στα σκουπίδια.

Φανταστείτε! Άλλη μια φρικτή απάνθρωπη πράξη του καπιταλιστικού φιδιού. Αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και να το εξαφανίσουμε από τη ζωή μας. Και θα φτιάξουμε ή θα κατέχουμε τη δική μας Επανεκκίνηση, την Επανεκκίνηση των λαών.

Το τεχνητό κρέας των παγκοσμιοποιητών 

Η Cabal – Gates and Co., καθώς και οι τεράστιοι, διασυνδεδεμένοι παγκόσμιοι παραγωγοί τροφίμων, κατέχουν ολοένα και περισσότερη γη αγροτικής παραγωγής, η οποία τελικά τους επιτρέπει να υπαγορεύουν τι να τρώμε και τι να μην τρώμε. Ήδη το 2019, το WEF δήλωσε: «Θα τρώτε υποκατάστατα (τεχνητά) κρέατα σε 20 χρόνια». Δείτε αυτό.

Η προπαγάνδα κατά του κρέατος είναι μέρος της λεγόμενης Πράσινης Ατζέντας για τη διάσωση του πλανήτη.

Υπάρχουν καλοί λόγοι υγείας για να τρώμε λιγότερο κόκκινο κρέας, αλλά όχι αυτοί οι ψεύτικοι περιβαλλοντικοί λόγοι που προτάθηκαν και διαδόθηκαν από τον Bill Gates και την Πράσινη Ατζέντα. Από αυτούς τους εταιρικούς Πράσινους Καπιταλιστές, που κάθε χρόνο τον Ιανουάριο για τη συνάντηση του WEF στο Νταβός μποτιλιάρουν κυριολεκτικά το αεροδρόμιο της Ζυρίχης με τα ιδιωτικά τους τζετ – σαν να μην έφτανε αυτό, επέτρεψαν στους εαυτούς τους να πετάξουν με ελικόπτερο από τη Ζυρίχη στο Νταβός (περίπου 150 χλμ. λιγότερο από 100 μίλια) –  μόνο γι’ αυτό το γεγονός, απελευθερώνεται πολλαπλάσιο του CO2 στην ατμόσφαιρα αυτού που παράγουν ένα εκατομμύριο αγελάδες σε ένα χρόνο.

Ο κανόνας της μείωσης της χρήσης υδρογονανθράκων ως «καυσίμου κίνησης» δεν ισχύει για την ελίτ. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ακινησία που επέβαλαν – μέσω ολοένα και πιο αστρονομικών τιμών των καυσίμων, φόρων και τελικά ξεκάθαρων «νόμιμων» περιορισμών – δεν έχει να κάνει με τη σωτηρία του πλανήτη, αλλά μόνο με καταστολή, φόβο – υποταγή – απόλυτη τυραννία – και μεταβίβαση περισσότερων νομισματικών πόρων, περιουσιακών στοιχείων, από τα κάτω και τα μέσα προς τα πάνω.

Μόλις βρεθούν στο Νταβός, η ελίτ κηρύττει μια πλήρως Πράσινη Ατζέντα στους πληβείους. Προσλαμβάνουν τη Σουηδή 19χρονη Greta Thunberg, για να μιλήσει για την προστασία του περιβάλλοντος και, «ντροπή σας!» – προπαγανδίζει πράγματα για τα οποία δεν έχει ιδέα. Αλλά πουλάει, γιατί η πληρωμένη προπαγάνδα του Soros και λοιπών, και πάλι, είναι αρκετά δυνατή για να πείσει εκείνους που δεν νιώθουν πολύ άνετα να ψάχνουν μόνοι τους για την κλιματική αλλαγή και την περιβαλλοντική αλήθεια.

Συμπέρασμα

Το όνομα του Παιχνιδιού μας, του Παιχνιδιού των Λαών, θα έπρεπε να είναι ένα τεράστιο ξύπνημα σε έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, αρκετά διαφορετικό από αυτό που ζούσαμε στη δυτική πολυτέλεια και άνεση. Συνειδητοποιώντας και αποστασιοποιούμενοι:

  • από την τρέχουσα κυβερνητική καταπίεση
  • από την υπακοή στις ψευδόμενες, χειραγωγούμενες προδοτικές κυβερνήσεις μας, και
  • δημιουργία εναλλακτικών ανεξάρτητων κυρίαρχων κοινωνιών.
Τα δυτικά εθνικά μας Συντάγματα έχουν αθόρυβα απενεργοποιηθεί, ανασταλεί, ως επί το πλείστον από νόμους έκτακτης ανάγκης ή με άλλο τρόπο από αθόρυβα ή ακόμα και λαθραία διατάγματα, για τα οποία οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ποτέ ενημερωθεί.

Οι περισσότερες δυτικές χώρες ζουν ήδη σε μια προ-κατάσταση τυραννίας που σφίγγει σταθερά τη λαβή γύρω από το λαιμό των κοινωνιών μας, στερώντας μας όλο και περισσότερα από αυτά που διαφορετικά θα ήταν Συνταγματικά Δικαιώματα – αφήνοντας Εμάς, τους Λαούς, αδύναμους απέναντι στην κυβερνητική καταπίεση.Η αδράνεια των κοινών θνητών, είναι αυτό που θέλει η cabal, η Λατρεία του Σκότους.

Η ακινησία κατά τη βούληση ενός παγκόσμιου ιδρύματος υγείας, π.χ. του ΠΟΥ, που στο πλαίσιο μιας νέας Συνθήκης για την Πανδημία, η οποία βρίσκεται ακόμη υπό επεξεργασία και διαπραγμάτευση, με προγραμματισμένη αποτελεσματικότητα το 2024, μπορεί να κηρύξει παγκόσμια lockdown, χρήση μάσκας, κοινωνική αποστασιοποίηση, εργασία από το σπίτι, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και πολύ περισσότερα – ακυρώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο εθνικές νομοθεσίες.

Με άλλα λόγια, ο ΠΟΥ, ένα δημιούργημα του Rockefeller, μπορεί σύντομα να αποφασίζει για τη ζωή και τον θάνατο. Με τα περιβόητα λόγια του Henry Kissinger, «Όποιος ελέγχει την προσφορά τροφίμων ελέγχει τους ανθρώπους. Όποιος ελέγχει την ενέργεια μπορεί να ελέγξει ολόκληρες ηπείρους. Όποιος ελέγχει τα χρήματα μπορεί να ελέγξει τον κόσμο» – και ελαφρώς διευρυμένο, «Όποιος ελέγχει την υγεία, αποφασίζει για τη ζωή και τον θάνατο».

Να θυμάστε:

  • Η αύξηση των τιμών των καυσίμων είναι σχεδιασμένη.
  • Η αύξηση του πληθωρισμού είναι σχεδιασμένη.
  • Οι ελλείψεις τροφίμων, η πείνα, θάνατοι από πείνα, είναι σχεδιασμένα.
  • Οι πόλεμοι και οι εξοντωτικές συγκρούσεις είναι σχεδιασμένα.
  • Οι μαζικές χρεοκοπίες και επακόλουθη εξαθλίωση είναι σχεδιασμένα.
  • Περισσότερες π(λ)ανδημίες, lockdown και ταπεινώσεις με μάσκες είναι σχεδιασμένα.
  • Οι διακοπές της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι σχεδιασμένες.
  • Οι ελλείψεις σε όλα είναι σχεδιασμένες.
  • Διακοπές στην παραγωγή και σταμάτημα ζωτικών βιομηχανιών είναι σχεδιασμένα.
  • Πολλά περισσότερα είναι προγραμματισμένα – και συνδεδεμένα.

Να γνωρίζετε, όλα εκείνα που διαταράσσουν την κοινωνία, μειώνουν τον πληθυσμό, προκαλούν δυσφορία και δυστυχία, και φυσικά οτιδήποτε προκαλεί φόβο μειώνει τη σωματική και ψυχολογική αντίσταση.

Αλλά Χωρίς Φόβο θα Νικήσουμε!

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης πάνω ή κάτω. Ακολουθήστε μας στο Instagram, το Twitter και το Facebook. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Global Research.

*
Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην Ανώτερος Οικονομολόγος στην Παγκόσμια Τράπεζα και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), όπου έχει εργαστεί για περισσότερα από 30 χρόνια για το νερό και το περιβάλλον σε όλο τον κόσμο. Δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. Γράφει τακτικά για διαδικτυακά περιοδικά και είναι συγγραφέας του Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed. και συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney «When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis» (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020).Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG). Είναι επίσης εξωτερικό Ανώτερο Μέλος του Ινστιτούτου Chongyang του Πανεπιστημίου Renmin του Πεκίνου.Η επιλεγμένη εικόνα είναι από το 21st Century WireΗ αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Global Research

Πνευματικά δικαιώματα © Peter Koenig, Global Research, 2022

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου
Tags: Klaus Schwab, Peter Koenig, Μεγάλη Επανεκκίνηση, Παγκόσμια Διακυβέρνηση, Παγκοσμιοποίηση, πείνα, Χωρίς κατηγορία