Η “Μεγάλη Επανεκκίνηση” είναι ένα σύστημα υποδούλωσης

The truth will set you free

Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει

Ανάλυση από τον Δρα Joseph Mercola

 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Έχει καταστεί απαραίτητο να διαφωτίσουμε τους ανθρώπους σχετικά με τις παγκόσμιες δυνάμεις που προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο, με απώτερο στόχο την εξάλειψη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής σας ελευθερίας.

Η Google είναι ο πυρήνας της βάσης ισχύος αυτής της παγκόσμιας κλίκας (cabal), που συχνά αναφέρεται ως το Βαθύ Κράτος — μια κρυφή δομή εξουσίας που βασίζεται στον πλούτο και την οικονομική επιρροή πίσω (και πάνω) από τις μεμονωμένες κυβερνήσεις του κόσμου — επειδή οι εξουσίες ελέγχου της κλίκας εξαρτώνται από την ηλεκτρονική επιτήρηση και την κοινωνική μηχανική.

Υπάρχει ισχυρή συνεργασία μεταξύ του οργανωμένου εγκλήματος και των αμερικανικών στρατιωτικών πληροφοριών που χρονολογούνται από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τώρα έχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών έχουν εξαναγκάσει ιδιωτικές εταιρείες να λογοκρίνουν και να παραβιάζουν τα συνταγματικά δικαιώματα των Αμερικανών για λογαριασμό τους.

Κατανοώντας ότι  η Μεγάλη Επανεκκίνηση είναι ένα σύστημα υποδούλωσης, μερικές από τις καλύτερες αμυντικές στρατηγικές είναι να βελτιστοποιήσετε την υγεία σας, να γίνετε πιο αυτοδύναμοι και να δημιουργήσετε κοινότητες πρόθυμες να συνεργαστούν έξω από το νέο σύστημα υποδούλωσης.

Επίσης, αποδεσμευτείτε από το σύστημα ελέγχου όσο το δυνατόν περισσότερο και αρνηθείτε να συμμετάσχετε σε προγράμματα Μεγάλης Επανεκκίνησης όπως διαβατήρια εμβολίων, ψηφιακή ταυτότητα και ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας (CBDC), καθώς όλα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τη μικροδιαχείριση και τον έλεγχο του τρόπου που ζείτε τη ζωή σας.

Στο video επάνω έχω δώσει συνέντευξη στον Jason Shurka, συγγραφέα πολλών βιβλίων 1 σχετικά με την ιερή γνώση, την ύψωση της συνείδησης και τη δύναμη που έχουμε μέσα μας.

Ενώ η εστίασή μου ήταν πάντα να βοηθήσω τους ανθρώπους να πάρουν τον έλεγχο της υγείας τους και να επιτύχουν τη βέλτιστη ευημερία αντιμετωπίζοντας βασικούς παράγοντες του τρόπου ζωής, τα τελευταία χρόνια, έχει καταστεί απαραίτητο να διαφωτίσουμε επίσης τους ανθρώπους σχετικά με τις παγκόσμιες δυνάμεις που προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο, με απώτερο στόχο την εξάλειψη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής σας ελευθερίας.

Έχει καταστεί επιτακτική ανάγκη να κατανοήσουμε τι προσπαθούν να επιτύχουν αυτές οι μεγαλύτερες δυνάμεις, επειδή οδηγούν τις ατζέντες του  The Great Reset , οι οποίες περιλαμβάνουν κάθε πτυχή της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένης της τροφής και της υγειονομικής περίθαλψης. Αν δεν καταλαβαίνετε ποιος είναι ο στόχος τους, αφελώς θα προχωρήσετε και θα γίνετε άθελά σας θύμα.

Η Google βρίσκεται στον πυρήνα της Παγκόσμιας Cabal

Όπως εξηγώ στη συνέντευξη, η Google είναι η κεντρική βάση ισχύος αυτής της παγκόσμιας κλίκας, που συχνά αναφέρεται ως Deep State — μια κρυφή δομή εξουσίας που βασίζεται στον πλούτο και την οικονομική επιρροή πίσω (και πάνω) από τις μεμονωμένες κυβερνήσεις του κόσμου — επειδή οι δυνάμεις ελέγχου της Cabal εξαρτώνται από την ηλεκτρονική επιτήρηση και την κοινωνική μηχανική.

Και τα δύο απαιτούν τεράστιες ποσότητες δεδομένων για κάθε άτομο και τεχνητή νοημοσύνη για την πρόβλεψη και τον έλεγχο των συμπεριφορών. Η Google είναι ο μεγαλύτερος ελεγκτής δεδομένων και κατέχει την πιο προηγμένη εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο. Μόνο μέσω της μηχανής αναζήτησής της, η Google ελέγχει τουλάχιστον το 93% και πιθανώς πάνω από το 95% του τι μπορούν να δουν οι άνθρωποι.

Κρατούν τα κλειδιά της γνώσης της ανθρωπότητας, αποθηκευμένα στο διαδίκτυο. Και αν δεν τους αρέσει αυτό που λες, μπορεί να σε θάψουν σε σημείο που ουσιαστικά να πάψεις να υπάρχεις. Δεν έχεις πρόσβαση, δεν έχεις φωνή.

Δεν είμαι ξένος σε αυτή τη διαδικασία λογοκρισίας, καθώς δέχομαι επίθεση από τότε που ξεκίνησα τον ιστότοπό μου πριν από 25 χρόνια. Το 2018, η Google τελικά μου τράβηξε την πρίζα και έθαψε τα άρθρα μου στις βαθύτερες εσοχές της μηχανής αναζήτησής της.

Τώρα, αυτό που βρίσκετε για μένα είναι άρθρα που με δυσφημούν. Πρέπει επίσης να σκάψετε βαθιά στα αποτελέσματα αναζήτησης για να βρείτε καλές πληροφορίες σχετικά με την υγεία, τη διατροφή και την ιατρική γενικά.

Υπάρχουν πολλά επίπεδα λογοκρισίας

Ενώ όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι η λογοκρισία συμβαίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν πολλά άλλα επίπεδα λογοκρισίας για τα οποία οι άνθρωποι δεν ακούνε πολλά.

Οι υπεύθυνοι επεξεργασίας πληρωμών, για παράδειγμα, θέτουν εκτός πλατφόρμας τους ανθρώπους για απόψεις που εκφράζονται στο διαδίκτυο. Το PayPal μπορεί να σας επιβάλει πρόστιμο 2.500 $ για παραβάσεις που περιλαμβάνουν εσφαλμένη σκέψη. Οι τράπεζες κλείνουν τις πιστωτικές κάρτες και τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Domains ανατρέπουν τους ιστότοπους των ανθρώπων. Το YouTube απαγορεύει και καταργεί λογαριασμούς.

Τα κυρίαρχα ΜΜΕ δημοσιεύουν κηλιδωμένα κομμάτια που λαμβάνουν κορυφαία έμφαση στα αποτελέσματα αναζήτησης, κάτι που απομακρύνει τους ανθρώπους από εσάς. Οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να σας αποκλείσουν, κάτι που μειώνει την απήχησή σας και μπορούν να εμποδίσουν την κοινή χρήση άρθρων από συγκεκριμένους ιστότοπους. Η Google θάβει αποτελέσματα αναζήτησης που αντιβαίνουν σε μια δεδομένη αφήγηση.

Εάν έχετε τη διεύθυνση URL της ιστοσελίδας που αναζητάτε, μπορείτε να τη λάβετε. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν την έχουν αυτή. Ψάχνουν χωρίς να ξέρουν ποιος έχει την απάντηση. Και, από προεπιλογή, το 93% του παγκόσμιου πληθυσμού χρησιμοποιεί το Google, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι η Google φιλτράρει σταδιακά την πρόσβαση σε άρθρα στα οποία πιστεύει ότι δεν πρέπει να έχετε πρόσβαση.

Πολλές φορές, δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τις έξι περίπου σελίδες των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Απλώς τελειώνει εκεί και όλα στη σελίδα επτά και πέρα ​​είναι απρόσιτα. Αυτό σημαίνει ότι οι μέρες των λαϊκών ανθρώπων που διεξάγουν τη δική τους έρευνα στο διαδίκτυο έχουν τελειώσει. Δεν μπορείτε να το κάνετε επειδή τα αποτελέσματα είναι πολύ προσεκτικά επιμελημένα. Πρέπει να ξέρετε, πολύ συγκεκριμένα, τι ψάχνετε. Η απάντηση σε αυτό το δίλημμα είναι να προσδιορίσετε τις πηγές που εμπιστεύεστε και να ακολουθήσετε τα στενά μονοπάτια που σας δίνουν.

(…) (…)

Η Παγκόσμια Κλίκα (Cabal)

Επιστρέφοντας στην παγκόσμια κλίκα, στο Βαθύ Κράτος (Deep State) ή σε αυτό που ο Shurka αναφέρει ως Μαφία, υπάρχει ισχυρή συνεργασία μεταξύ του οργανωμένου εγκλήματος και των αμερικανικών στρατιωτικών πληροφοριών που χρονολογούνται από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η ερευνήτρια δημοσιογράφος Whitney Webb περιγράφει λεπτομερώς αυτήν την ιστορία στο δίτομο βιβλίο της, “One Nation Under Blackmail”.

Ενώ πολλοί θα ήθελαν μια λεπτομερή λίστα κάθε μεμονωμένου ατόμου που είναι μέρος αυτής της κλίκας, μια τέτοια λίστα είναι σχεδόν άσχετη. Πολλοί που ανήκουν σε μια τέτοια λίστα πιθανότατα δεν ξέρουν καν ότι εκτελούν εντολές της κλίκας. Μου αρέσει ο όρος της Catherine Austin Fitz, «Mr. Global». Χιλιάδες θα μπορούσαν πιθανώς να αναγνωριστούν ότι παίζουν κάποιο ρόλο στο σχέδιο του κ. Global, αλλά η γνώση των ονομάτων τους δεν θα διορθώσει απαραίτητα τίποτα.

Είναι η ιδεολογία τους και το πρωταρχικό τους σχέδιο για την επίτευξη παγκόσμιας κυριαρχίας, μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, που πρέπει να γίνει πλήρως κατανοητό. Τότε, δεν έχει σημασία ποιος κάνει τι. Όταν βλέπετε κάποιον, οποιονδήποτε, να προωθεί αυτήν την ιδεολογία και αυτό το σχέδιο, ξέρετε ότι η απάντηση είναι να πάτε προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Τούτου λεχθέντος, γνωρίζουμε ότι αυτή η κλίκα περιλαμβάνει (αλλά δεν περιορίζεται σε) αρκετές από τις πλουσιότερες οικογένειες στον πλανήτη – οικογένειες των οποίων ο πλούτος είναι πολλαπλών γενεών και εκτείνεται σε αιώνες. Τα περισσότερα από αυτά τα άτομα δεν είναι καθόλου στη δημοσιότητα. Παραμένουν κρυμμένοι, αλλά ο πλούτος τους έχει αγοράσει επιρροή παντού όπου απαιτείται επιρροή.

Μεγάλο μέρος αυτής της επιρροής γίνεται μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ) και ιδρυμάτων, και δεν έχει σημασία ποιος διευθύνει αυτές τις ΜΚΟ. Οι εντολές τους εξακολουθούν να υποστηρίζουν και να προωθούν το μακροπρόθεσμο σχέδιο του κ. Global.

Επομένως, είναι πολύ πιο σημαντικό να κατανοήσουμε τη μεγάλη εικόνα, τον τελικό στόχο και τα βήματα που κάνουν για να φτάσουν σε αυτόν τον στόχο, παρά να μπορούμε να δείξουμε το δάχτυλο σε οποιοδήποτε δεδομένο άτομο. Μπορείτε να εξαλείψετε τους περισσότερους από τους ύποπτους ότι είναι μέρος της κλίκας και το σχέδιο θα συνεχίσει να προχωράει, επειδή είναι πολύ μεγαλύτερο από οποιοδήποτε δεδομένο άτομο.

Μπορούμε να αλλάξουμε πορεία;

Το ερώτημα είναι το εξής: είναι η κατάσταση απελπιστική ή υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να τους εμποδίσουμε να μετατρέψουν τον κόσμο σε έναν ψηφιακό πλανήτη φυλακών; Δεν ξέρω αν μπορούμε να τους σταματήσουμε, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να προσπαθήσουμε. Η προσωπική μου πεποίθηση είναι ότι βρίσκονται σε ένα αυτοκαταστροφικό σχέδιο. Νομίζουν ότι είναι πιο έξυπνοι από όλους τους άλλους και πολύ πιο έξυπνοι από ό,τι είναι πραγματικά, κάτι που μπορεί τελικά να οδηγήσει στην πτώση τους.

Αλλά κρατούν βεβαίως όλα τα χαρτιά, και έχουν όλο τον πλούτο και τη δύναμη. Και, αυτό είναι σημαντικό να κατανοήσουμε: το κίνητρό τους δεν βασίζεται στην επιθυμία να αποκτήσουν περισσότερα χρήματα. Δεν χρειάζονται περισσότερα χρήματα. Κυριολεκτικά δημιουργούν χρήματα από αέρα κοπανιστό. Ελέγχουν όλα τα νομίσματα χωρίς αντίκρισμα (fiat) και τις κεντρικές τράπεζες στον κόσμο. Όχι, πρόκειται για δύναμη και έλεγχο. Θέλουν τη δύναμη να ελέγχουν τα πάντα και τους πάντες.

Αλλά νομίζω ότι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Κατά κάποιο τρόπο, έχει ήδη. Πήγαν πολύ μακριά, πολύ γρήγορα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID και αποκάλυψαν τα σχέδιά τους πάρα πολλές φορές. Για παράδειγμα, τώρα γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση είναι πρόθυμη και ικανή να κατασχέσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό εάν δεν τους αρέσει σε ποιους δωρίζετε χρήματα.

Γνωρίζουμε ότι είναι πρόθυμοι και ικανοί να κλειδώσουν ολόκληρες χώρες, με ή χωρίς καλή αιτία. Γνωρίζουμε ότι είναι πρόθυμοι και ικανοί να αγνοήσουν και να παρακάμψουν τα ανθρώπινα και συνταγματικά δικαιώματα. Είναι πρόθυμοι να καταστρέψουν το εκπαιδευτικό θεμέλιο εκατομμυρίων παιδιών για χρόνια.

Έχουμε μάθει πολλά για την απόσταση την οποία είναι διατεθειμένοι να διανύσουν για να πάρουν αυτό που θέλουν και να ακυρώσουν αυτό που δεν θέλουν. Μάθαμε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών μας εξαναγκάζουν τις ιδιωτικές επιχειρήσεις να λογοκρίνουν και να παραβιάζουν τα δικαιώματα των Αμερικανών κατ’ εντολή τους, και μπορούμε να δούμε ότι έχουν οπλοποιήσει το δικαστικό σύστημα και οποιονδήποτε αριθμό ομοσπονδιακών υπηρεσιών.

Έξι στρατηγικές «αυτοάμυνας»

Γνωρίζοντας όλα αυτά και κατανοώντας ότι το “The Great Reset” είναι ένα σύστημα υποδούλωσης, πιστεύω ότι η καλύτερη αμυντική στρατηγική είναι:

1. Βελτιστοποιήστε την υγεία σας — Στη συνέντευξη, εξετάζω γιατί είναι τόσο σημαντικό να εκτίθεστε τακτικά στον ήλιο, πώς η εξάλειψη του ωμέγα-6 λινολεϊκού οξέος από τη διατροφή σας θα βελτιώσει την υγεία σας και τα οφέλη της χρονικά περιορισμένης διατροφής.

2. Γίνετε πιο αυτοδύναμοι και δημιουργήστε εφεδρικά σχέδια για την αποσυναρμολόγηση των συστημάτων στα οποία βασίζεστε.

3. Εργαστείτε για το σχηματισμό κοινοτήτων που είναι πρόθυμες να συνεργαστούν έξω από αυτό το νέο σύστημα υποδούλωσης.

4. Αποδεσμευτείτε από το σύστημα όσο το δυνατόν περισσότερο — Ένα καλό σημείο εκκίνησης είναι να εγκαταλείψετε όλα τα προϊόντα Google, καθώς όλα αποτελούν μέρος του δικτύου επιτήρησης. Σταματήστε οπωσδήποτε να χρησιμοποιείτε το Gmail, καθώς λογοκρίνουν τα εισερχόμενά σας χωρίς καν να το γνωρίζετε.

5. Αρνηθείτε να ακολουθήσετε την ατζέντα The Great Reset — Αυτό περιλαμβάνει την άρνηση διαβατηρίων εμβολίων, ψηφιακής ταυτότητας και ψηφιακών νομισμάτων κεντρικής τράπεζας (CBDC), καθώς όλα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τη μικροδιαχείριση και τον έλεγχο του τρόπου ζωής σας.

6. Προσδιορίστε αξιόπιστες πηγές και αλλάξτε τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνετε τις πληροφορίες σας — Θα πρέπει να είστε προνοητικοί όσον αφορά τη συλλογή πληροφοριών, καθώς οι περισσότερες μηχανές αναζήτησης παρέχουν υλικό υψηλής επιμέλειας. Οι περισσότερες αληθινές πηγές λογοκρίνονται, επομένως ίσως χρειαστεί να συνηθίσετε να πηγαίνετε απευθείας στον ιστότοπό τους, για παράδειγμα, ή να εγγραφείτε σε μεμονωμένα ενημερωτικά δελτία.

Υποψιάζομαι ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα πριν βελτιωθούν. Έχουν πολλή δύναμη και έλεγχο, και θα το χρησιμοποιήσουν. Δεν έχουν παίξει όλα τα χαρτιά τους ακόμα. Αλλά αν αρκετοί άνθρωποι αρχίσουν να κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που μας οδηγεί η Μεγάλη Επανεκκίνηση και η Ατζέντα 2030, εάν αρχίσουμε να κινούμαστε προς την αποκέντρωση και την αυτοβιώσιμη επιβίωση αντί να αποδεχόμαστε πιο κεντρικές δομές εξουσίας, τότε το σύστημα ελέγχου τους μπορεί να καταρρεύσει νωρίτερα παρά αργότερα.

articles.mercola.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

*****

 Πηγές και παραπομπές
Tags: cabal, Dr. Joseph Mercola, Great Reset, Jason Shurka, βαθύ κράτος, λογοκρισία, Μεγάλη Επανεκκίνηση, Παγκόσμια Κυβέρνηση, υποδούλωση