Η Ντόρα φτιάχνει κΩμα! ΤρΕλλάς Ολέ!

images%2B(11)

Επειδή δεν είχαμε αρκετά κώματα στην Ελλάδα και ικανό κατακερματισμό σε αντιμαχόμενες κομματικές φατρίες, ώστε να μην απειλείται με ανατροπή το αξίωμα διαίρει και βασίλευε για τους οξαποδώ, η Ντόρα Μπακογιάννη φτιάχνει κώμα!
ΤρΕλλάς Ολέ λε λε!
Επειδή τα παλιά κώματα απέτυχαν παταγωδώς και ο λαός διψάει για κάτι καινούργιο, η Ντόρα, ως επίλεκτο μέλος των παλιών κυβερνήσεων που απέτυχαν και ευθύνονται για την κρίση, πλήρως ταυτιζόμενη με το βίο και την πολιτεία της κυβέρνησης Καραμανλή του Μικρού, φτιάχνει, από τα παλιά φθαρμένα υλικά, νέο κώμα!
ΤρΕλλάς Ολέ λε λε!
Επειδή η Ντόρα είναι άκρως δημοκρατικιά και θα ανέχεται δημόσιες εσωκομματικές διαφωνίες, προτίθεται να στεγάσει όλους εκείνους που θα διαφωνήσουν μαζί της στο νέο κώμα!
ΤρΕλλάς Ολέ λε λε!
Επειδή στην πολιτική η υποκρισία είναι αρετή, η Ντόρα φτιάχνει κώμα.
ΤρΕλλάς Ολέ λε λε!
Επειδή η κριτική βεντέτα ποτέ δεν πεθαίνει, η Ντόρα φτιάχνει κώμα!
ΤρΕλλάς Ολέ λε λε!
Επειδή βιάζεται να επαληθεύσει στο πετσί της την ευαγγελική ρήση, «Πας ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται», η Ντόρα φτιάχνει κώμα!
ΤρΕλλάς Ολέ λε λε!
Επειδή οι οξαποδώ εμπιστεύονται καλύτερα τη Ντόρα, ως πιστή στο μνημόνιο-μνημόσυνο, παρά το Σαμαρά, απαιτούν ο δικός τους άνθρωπος να φτιάξει εδώ και τώρα άλλο κώμα!
ΤρΕλλάς Ολέ λε λε!
Επειδή και για το Σαμαρά οι παλιές πολανοιξιάτικες αμαρτίες εδώ πληρώνονται, η Ντόρα φτιάχνει κώμα!
ΤρΕλλάς Ολέ λε λε!
Επειδή στην Εσπερία δεν πρέπει να ξημερώσει μέχρι να ξεπουληθεί νύχτα ολόκληρη, κι επειδή όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει, η Ντόρα φτιάχνει κώμα!
ΤρΕλλάς Ολέ λε λε!
Επειδή στο Γιουνανιστάν κανένας πολιτικός δεν αναγνωρίζει τις ευθύνες του για τη συμμετοχή του σε κυβερνήσεις που έφτασαν τη χώρα, με δημοκρατικές διαδικασίες, στη σημερινή τρισαθλιότητα, η Ντόρα φτιάχνει κώμα!
ΤρΕλλάς Ολέ λε λε!
Επειδή στην Εσπερία η τραγωδία και η γελοιότητα δένουν αρμονικά, η Ντόρα φτιάχνει κώμα!
ΤρΕλλάς Ολέ λε λε!
Επειδή σήμερα ο χειμαζόμενος και χιλιοπροδομένος ελληνικός λαός κρυφαναστενάζει ψιθυρίζοντας, «Ε ρε χούντα που τους χρειάζεται», η Ντόρα φτιάχνει κώμα!
ΤρΕλλάς Ολέ λε λε!
Βοήθειά μας, πατριώτες! Το ΤρΕλλαδιστάν ποτέ δεν συνέρχεται!
Η Ντόρα φτιάχνει κώμα! ΤρΕλλάς Ολέ λε λε!

Tags: βεντέτα, Καραμανλής μνημόνιο, νέο κώμα, Ντόρα Μπακογιάννη, Σαμαράς, χούντα