Η Σφαγή δια του εμβολιασμού Covid-19

images 1

By Dr. Igor Shepherd – May 21, 2022

Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από τότε που η σκηνοθετημένη ψυχολογική επιχείρηση Covid-19 επιβλήθηκε στον παγκόσμιο πληθυσμό, ξεγελώντας τις μάζες να πιστέψουν ότι υπήρχε ένας ψεύτικος ιός (και όλες οι απατηλές παραλλαγές του) και ότι ένας νέος τύπος εμβολίου ήταν η μόνη απάντηση  για τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Εκείνη την εποχή, τον Νοέμβριο του 2020, ακριβώς πριν διανεμηθούν τα εμβόλια Covid-19 στο κοινό, μίλησα και προειδοποίησα ότι η τεχνολογία mRNA στα εμβόλια τα έκανε βιολογικά όπλα και ότι εκατομμύρια θα βλάπτονταν και θα πέθαιναν αν λάμβαναν τις ενέσεις. Ο χρόνος μου έχει αποδείξει ότι έχω δίκιο.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021, οι προειδοποιήσεις μου είχαν τεκμηριωθεί. Τα δεδομένα VAERS από το CDC, το οποίο αναφέρει τραυματισμούς από αμερικανικά εμβόλια, παρείχαν μια σαφή ένδειξη ότι τα εμβόλια ήταν όπλα μαζικής καταστροφής—742.349 εμβολιασμένοι υπέστησαν ανεπιθύμητες ενέργειες (συμπεριλαμβανομένου του θανάτου) που περιλαμβάνουν καρδιακή ανεπάρκεια, θρόμβους αίματος, εγκεφαλικά επεισόδια, ασθένειες του εγκεφάλου, φλεγμονή του νωτιαίου μυελού , επιληπτικές κρίσεις, αλλεργικές αντιδράσεις, αυτοάνοσα νοσήματα, αρθρίτιδα, αποβολή, στειρότητα, κώφωση, τύφλωση, μυϊκή αδυναμία και απώλεια και διαταραχές ύπνου. Μέχρι τον Απρίλιο του 2022, το VAERS έδειξε συνολικά 1.247.131 τραυματισμούς και θανάτους. Και επειδή μόνο το 1% των τραυματισμών από τα εμβόλια Covid αναφέρονται, είναι λογικό να αναμένεται ότι οι πραγματικοί θάνατοι και τραυματισμοί μπορεί να είναι έως και πέντε φορές υψηλότεροι. Κανένας άλλος τύπος εμβολίου τα τελευταία 30 χρόνια δεν έχει προκαλέσει ποτέ τόσο μεγάλη βλάβη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Και παρόλο που περισσότερες από 1000 επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια mRNA Covid-19 είναι εξαιρετικά επικίνδυνα (συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων της ίδιας της Pfizer), και τα κυβερνητικά δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου αποκαλύπτουν ότι τα εμβόλια Covid σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από ό,τι σώζουν, υπηρεσίες δημόσιας υγείας, νοσοκομεία, οργανώσεις υγειονομικής περίθαλψης και οι περισσότεροι γιατροί συνεχίζουν να θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και να διανέμουν τις θανατηφόρες ενέσεις. Αυτοί οι συνωμότες μαζικής δολοφονίας έχουν γίνει σαν εγγαστρίμυθοι ηλίθιοι, που μιλούν μόνο όταν οι αφέντες τους ανοίγουν το στόμα τους – επιτρέποντας στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας να αυξηθούν.

Μέχρι σήμερα, 11,74 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων Covid-19 έχουν χορηγηθεί παγκοσμίως, με τις περισσότερες χώρες να εμφανίζουν ποσοστό εμβολιασμού μεταξύ 60% και 86%. Και όμως τα τρέχοντα δεδομένα ξαφνικά δείχνουν ότι τα κρούσματα Covid ανεβαίνουν στην ονειροφαντασία, σχεδόν σε κάθε πολιτεία, με μια τεράστια αύξηση 53%, η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι πριν από ένα χρόνο. Τι  άραγε συμβαίνει; Γιατί τα τεστ Covid εξακολουθούν να φτύνουν υπερβολικές θετικές μετρήσεις και γιατί αυτός ο ιός (τον οποίο το CDC εξακολουθεί να τεκμηριώνει ότι είναι ήπιος ιός με συμπτώματα που ταιριάζουν με τη γρίπη) εξακολουθεί να υπάρχει μετά από δύο χρόνια;

Είναι ο SARS-CoV-2 μια «παραπλανητική» ύπαρξη, ένα εξωγήινο παθογόνο από το Star Wars; Ελάτε, άνθρωποι, χρησιμοποιήστε την κοινή λογική. Η επιστήμη εξακολουθεί να είναι επιστήμη, οι ιοί εξακολουθούν να λειτουργούν το ίδιο και η τέχνη της ανοσίας της αγέλης δεν εξαφανίζεται ως δια μαγείας. Αυτή η αύξηση στα κρούσματα Covid είναι αδύνατη γιατί αν ο SARS-CoV-2 ήταν όντως ένας πραγματικός ζωντανός ιός και είχε συμβεί μια πραγματική εστία (όπως μας είπαν), η ανοσία της αγέλης θα είχε ξεκινήσει πριν από ένα χρόνο, με ή χωρίς τα άχρηστα εμβόλια, και θα περιόριζε αυτόν τον ιό και τις παραλλαγές του και δεν θα υπήρχε πλέον πανδημία. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει ότι ο SARS-CoV-2 δεν υπήρξε ποτέ και ότι ολόκληρη η πανδημία αφορούσε την αναδιάρθρωση των παγκόσμιων κυβερνήσεων και την άσκηση απόλυτου ελέγχου στις ζωές των ανθρώπων σε κάθε δυνατή πτυχή.

Οι ίδιοι ιοί δεν μολύνουν τους ανθρώπους ξανά και ξανά. Μόνο ένας ιός με διαφορετικό στέλεχος μπορεί να επαναφέρει μια άλλη ασθένεια. Σε ολόκληρη την ιστορία της ιατρικής δεν υπήρξε ποτέ περίπτωση ένας ιός να αψηφά τη δύναμη της φύσης και να υπερισχύει της φυσικής ικανότητας του σώματος να αποτρέπει εισβολείς παθογόνων. Και αυτός είναι ο λόγος που τα πλαστά τεστ Covid διανέμονται στις μάζες. Οι φάρσες πρέπει να κρατούν τα μυαλά φοβισμένα, το ψέμα του Covid να μην αφήνει σε κανέναν την ευκαιρία να αναρωτηθεί γιατί η ανοσία της αγέλης απέτυχε να λειτουργήσει.

Ο φυσικός κύκλος της ανοσίας της αγέλης ήταν πάντα και θα είναι το καλύτερο «εμβόλιο» και «χάπι» για να σταματήσει η εξάπλωση των μολύνσεων και να τερματιστούν οι πανδημίες. Όταν αρκετοί άνθρωποι εκτίθενται σε μια μεταδοτική ασθένεια, το σώμα τους δημιουργεί αυτόματα μια ισχυρή αντίσταση σε αυτήν, η οποία τελικά εμποδίζει την εξάπλωση αυτού του σφάλματος ή την πρόκληση περαιτέρω ζημιάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ξεσπάσματα τελικά εξαφανίζονται. Από την αρχή της ανθρώπινης ζωής, η ανοσία της αγέλης ήταν μια φυσική σωτηρία. Χωρίς αυτό το αναπόσπαστο μέρος του ανθρώπινου μηχανισμού, οι πολιτισμοί θα ήταν ανίκανοι να καταπολεμήσουν τη μόλυνση και να σταματήσουν την εξάπλωση, δημιουργώντας μια διαδικασία αυτοεξάλειψης του ανθρώπινου είδους και τελικά εξαφάνιση.

Ακόμα κι αν ένας ιός δημιουργηθεί σε ένα βιο-εργαστήριο, το στέλεχος θα πρέπει να απελευθερωθεί εκ νέου στον πληθυσμό υπό μια νέα γενετική τροποποίηση, προκειμένου να συνεχιστεί η εκ νέου μόλυνση του πληθυσμού. Το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα του σώματός μας δημιουργεί πάντα αντισώματα για να σταματήσει την επαναμόλυνση του ίδιου παθογόνου, εκτός εάν το ανοσοποιητικό σύστημα υπονομευθεί με κακόβουλα μέσα, όπως τα τρέχοντα οπλισμένα εμβόλια.

Αυτό εξηγεί γιατί οι κομμουνιστές που βρισκονται στην εξουσία χρησιμοποιούν τα εμβόλια mRNA κατά του δυτικού πληθυσμού και γιατί η Κίνα και οι κομμουνιστές ηγέτες της Ρωσίας αρνήθηκαν και οι δύο να χρησιμοποιήσουν εμβόλια mRNA στους δικούς τους πληθυσμούς. Τα εμβόλια mRNA είναι βιολογικά όπλα με πολλούς σκοπούς, αλλά ο κύριος σκοπός αυτών των τοξικών ενέσεων είναι να καταστρέψουν πλήρως την προσαρμοστική ανοσία στους ενήλικες (ισόβια ανοσία που εμφανίζεται μετά από έκθεση σε παθογόνα) και να αποσταθεροποιήσουν την έμφυτη ανοσία στα παιδιά (φυσική ανοσία με την οποία γεννιούνται οι άνθρωποι). Με αυτόν τον τρόπο οι πληθυσμοί του κόσμου δεν θα είναι σε θέση να καταπολεμήσουν πραγματικούς ιούς και βακτήρια και η δράση της ανοσίας της αγέλης θα σπάσει, ανοίγοντας την πόρτα για την διασπορά ασθενειών και δημιουργώντας σούπερ πανδημίες, οι οποίες τελικά παράγουν μια συστηματική εξαφάνιση σε έναν πληθυσμό. Οι συνεχείς αναφορές για τραυματισμούς από εμβόλια επιβεβαιώνουν ότι οι ενέσεις mRNA δημιουργούν μια ανοσολογική καταστροφή σε όλο τον δυτικό κόσμο.

Αυτός είναι ο λόγος που αυτά τα τέρατα του βαθέος κράτους παραφουσκώνουν τα πράγματα και επικεντρώνονται στο να εμβολιάσουν τα παιδιά με αυτά τα βιολογικά εμβόλια. Ο FDA μόλις ενέκρινε τους εμβολιασμούς Covid της Pfizer για μικρά παιδιά 5 ετών και άνω και η Moderna ζητά τώρα έγκριση για τον εμβολιασμό μωρών 6 μηνών και άνω. Πιστέψτε με, τα βρέφη σύντομα θα εμβολιαστούν με mRNA. Δεν χρειάζονται πλέον κλινικές αμβλώσεων. Έχουν καλύτερο όπλο. Και αυτός είναι ο λόγος που εμφανίζονται άρθρα στις ειδήσεις που δικαιολογούν την ευγονική. Ένα άρθρο σήμερα ανέφερε ότι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια έδειξαν ότι οι γονείς που μεγάλωσαν περισσότερα από δύο παιδιά θα είχαν εξασθενημένο εγκέφαλο και θα έχαναν τη γνωστική ευκρίνεια στα τελευταία τους χρόνια. Αυτή η ανοησία θα ήταν σχεδόν αστεία αν δεν προοριζόταν ως ψυχολογικό μέσο για να εθίσει τις μάζες στο να αποδεχθούν τη δολοφονία εκατομμυρίων εμβρύων, βρεφών και παιδιών όλων των ηλικιών.

Το γεγονός ότι υπάρχει μια στημένη έλλειψη γάλακτος για μωρά εδώ στην Αμερική, και ο Μπιλ Γκέιτς που μισεί τα μωρά (ο οποίος προηγουμένως είχε πιαστεί να κρύβει φάρμακα υπογονιμότητας στα εμβόλιά του) και οι κακοποιοί του ξαφνικά κατέληξαν σε ένα σχέδιο να κατασκευάσουν και να πουλήσουν τη δική τους τοξική «σώζω το περιβάλλον» φόρμουλα μωρού (εδώ είναι το εξαιρετικό άρθρο του Gary Barnett που αποκαλύπτει αυτό) δείχνει πόσο πολύ αυτοί οι σκοτεινοί άνθρωποι περιφρονούν τα παιδιά.

Ο Bill Gates, ο οποίος είναι μέρος της GAVI, της συμμαχίας εμβολίων που προωθεί τους εμβολιασμούς Covid-19, έχει διαφημίσει στο διαδίκτυο ότι η GAVI έχει να κάνει με τη διάσωση της ζωής, αλλά αυτό είναι ένα τερατώδες ψέμα επειδή είναι γνωστός υποκινητής της μείωσης του πληθυσμού. Σε μια από τις ομιλίες του για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, εξέφρασε την ανόητη ιδέα ότι οι άνθρωποι παράγουν ρύπανση, η οποία προκάλεσε την κλιματική αλλαγή και ως εκ τούτου ο ανθρώπινος πληθυσμός έπρεπε να περιοριστεί. Λοιπόν, πείτε μου, εάν αυτός ο άνθρωπος πιστεύει ότι η ανθρωπότητα πρέπει να ριχτεί στην πυρά, γιατί να επενδύσει δισεκατομμύρια δολάρια σε επιχειρήσεις υγειονομικής περίθαλψης που υποτίθεται ότι σώζουν ζωές ή να επενδύσει σε βρεφικά γάλατα για να ταΐσει πεινασμένα μωρά που πιστεύει ότι θα μεγαλώσουν για να ρυπαίνουν τη γη; Είναι ένας τρελός που πιστεύει ότι ένα μεγάλο μέρος της ανθρώπινης φυλής πρέπει να εξαλειφθεί, και ως εκ τούτου οι επενδύσεις του δεν έχουν να κάνουν με τη διάσωση ανθρώπινης ζωής, αλλά έχουν τα πάντα να κάνουν με την επίβλεψη του διακόπτη δολοφονίας.

Ο Μπιλ Γκέιτς και η παρέα του έχουν πολλές ιδέες για βιολογικά όπλα στα μανίκια τους για «τελικές λύσεις» με τις οποίες θα ερημώσουν τη Δύση. Το DOD-DARPA των ΗΠΑ και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates (οι ίδιοι εταίροι που χρηματοδοτούν τα εμβόλια mRNA Covid-19 που δολοφονούν μαζικά εκατομμύρια) στοχεύουν τώρα πολίτες των ΗΠΑ ως δοκιμαστικούς αρουραίους για έρευνα εντομολογικού πολέμου και απελευθερώνουν γενετικά τροποποιημένα κουνούπια σε ορισμένες πολιτείες με  πρόσχημα τον περιορισμό της εξάπλωσης του δάγκειου πυρετού και της ελονοσίας. Αυτό το κόλπο δεν έχει να κάνει με την προστασία του κοινού από ασθένειες, επειδή ο Γκέιτς και η παρέα του μας ενημερώνουν συνεχώς ότι θέλουν να βάλουν τέλος στη ζωή μας.

Ο εντομολογικός πόλεμος είναι ένας από τις πρώτες γενιές βιολογικών όπλων που εξακολουθεί να είναι ο φθηνότερος και ευκολότερος τρόπος μόλυνσης πληθυσμών. Αν και κάποτε θεωρούνταν ξεπερασμένος τρόπος μετάδοσης, τώρα έχει αναβιώσει. Η EPA ενέκρινε την απελευθέρωση πλέον των δύο δισεκατομμυρίων γενετικά τροποποιημένων αρσενικών κουνουπιών στη Φλόριντα και την Καλιφόρνια μετά τη δοκιμαστική απελευθέρωση 150.000 κουνουπιών εργαστηριακά τροποποιημένων  στο Florida Keys, το 2021.

Οτιδήποτε περιλαμβάνει γονιδιακή επεξεργασία είναι βιολογικό όπλο και παράνομο σύμφωνα με τη νομοθεσία της Σύμβασης και θα πρέπει να απαγορευτεί από τη χρήση. Αλλά οι παγκοσμιοποιητές που έχουν διεισδύσει στην κυβέρνησή μας και στους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης είναι πέρα ​​για πέρα ​​διεφθαρμένοι και ενδιαφέρονται μόνο για την ολοκλήρωση της ενιαίας παγκόσμιας τάξης τους και την απαλλαγή του κόσμου από τους «ακατάλληλους» ανθρώπους της κοινωνίας που πιστεύουν ότι είναι γενετικά κατώτεροι. (Ασπάζονται τη θεωρία του κοινωνικού δαρβινισμού που διδάσκει ότι οι πλούσιοι και όσοι έχουν την εξουσία γεννιούνται με ανώτερα γονίδια και ότι η υπόλοιπη ανθρωπότητα είναι άχρηστη για την κοινωνία). Εάν τα εμβόλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βιολογικά όπλα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα τσιμπήματα των εντόμων μπορούν να είναι αποτελεσματικά μέσα για τη μετάδοση ασθενειών που δημιουργούνται στο εργαστήριο ή τη μεταφορά κατασκευασμένων γενετικών υλικών στον πυρήνα των ανθρώπινων κυττάρων.

Η παγκόσμια «ελίτ», όπως οι τρελοί νεκρομάντες που σφίγγουν τα πεντάγραμμα και ψέλνουν ξόρκια πάνω από την ανθρώπινη φυλή, προετοιμάζουν τους πολίτες για άλλα καταστροφικά αποτελέσματα μέσω μαζικών βιο-εμβολιασμών. Τα μυστικά «γενετικά» καλούδια που μπορούν να μεταφέρουν στον πυρήνα των ανθρώπινων κυττάρων μέσω εμβολιασμού μπορούν να προκαλέσουν μόλυνση του αρχικού ανθρώπινου γονιδιώματος, εξάλειψη ορισμένων φυλών και ηλικιακών ομάδων, στείρωση αρσενικών και θηλυκών, εξάλειψη του φύλου, διαταραχές της σεξουαλικής επιθυμίας, αναγκαστικές αμβλώσεις και αποβολές, αναδιάρθρωση των διαδικασιών σκέψης, δημιουργίες μεταλλάξεων, επαγόμενες ασθένειες που δημιουργούνται στο εργαστήριο, ανάπτυξη ανεπανόρθωτων χρόνιων βλαβών σε όργανα και ιστούς και προγραμματισμένους διακόπτες θανάτου.

Τα εμβόλια Covid-19 σε πλατφόρμα αδενοϊού που έχουν χρησιμοποιήσει η Κίνα και η Ρωσία για να εμβολιάσουν τους πολίτες τους (το εμβόλιο της Κίνας ονομάζεται AD5-nCOV και το εμβόλιο της Ρωσίας ονομάζεται Sputnik V) διαθέτουν επίσης δυνατότητες βιολογικών όπλων όπως τα εμβόλια mRNA Covid-19 που κατασκευάζει η Pfizer και η Moderna. Σε αντίθεση με τα εμβόλια mRNA, τα οποία μεταφέρουν γενετικό υλικό (θραύσματα του mRNA που υποτίθεται ότι φέρουν μέρος της γενετικής αλληλουχίας του SARS-CoV-2) σε κύτταρα χρησιμοποιώντας νανοσωματίδια λιπιδίων για να ενθυλακώσουν το υλικό mRNA που μεταφέρουν, τα εμβόλια αδενοϊών βασίζονται σε φορείς και χρησιμοποιούν έναν ανενεργό ή νεκρό αδενοϊό (όπως βρογχίτιδα ή πνευμονία) ως πλατφόρμα για τη μεταφορά γενετικά κωδικοποιημένων οδηγιών του υποτιθέμενου SARS-CoV-2 στο ανθρώπινο κύτταρο.

Τα αδενοϊικά εμβόλια θα μπορούσαν να είναι ένα πιο ισχυρό βιολογικό όπλο επειδή μπορούν να μεταφέρουν λαθραία μεγαλύτερο γονιδιωματικό υλικό στον πυρήνα του κυττάρου παρά μέσω τεχνολογίας mRNA, όπως γενετικά παρασκευασμένες ιδιότητες ζωντανών παθογόνων, που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κάθε είδους ήπιες ή θανατηφόρες εστίες εν αγνοία του κοινού. Οι ιοί και τα βακτήρια που θα μπορούσαν να μεταφερθούν μέσω πλατφορμών που βασίζονται σε φορείς θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς, αιμορραγικούς πυρετούς όπως Marburg ή Έμπολα, δάγγειο πυρετό, πνευμονική πανώλη ή πυρετό Q. Αμφιβάλλω πολύ ότι οι αιμορραγικοί πυρετοί θα χρησιμοποιηθούν ως επιλογή βιολογικού όπλου, αλλά ένας ήπιος ιός θα επέτρεπε στους μπράβους της εξουσίας να διατηρήσουν την ατζέντα της πανδημίας μέχρι να εμβολιαστούν όλοι και να εφαρμοστεί πλήρως η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Αλλά μέχρι στιγμής, η χρήση ενός ψεύτικου κορωνοϊού ήταν αρκετή για να κρατήσει ζωντανή την αφήγηση της πανδημίας, να δικαιολογήσει τα οπλοποιημένα εμβόλια και να προετοιμάσει τις μάζες για σακούλες πτωμάτων.

Αν και οι Ηνωμένες Πολιτείες διανέμουν κυρίως τα εμβόλια mRNA Covid μέσω της Pfizer και της Moderna, η Johnson & Johnson κατασκευάζει το εμβόλιο αδενοϊού και επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα εμβόλιά τους συνδέονται με πολυάριθμες διαταραχές πήξης του αίματος. Το Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιεί την πλατφόρμα αδενοϊών που κατασκευάζεται από την Oxford-AstraZeneca, αλλά η Ευρώπη στο σύνολό της διανέμει περισσότερα από τα εμβόλια mRNA της Pfizer, διασφαλίζοντας ότι οι δυτικοί λαοί τσιμπιούνται με αρκετές δόσεις από τα εμβόλια mRNA.

Και δεδομένου ότι η Κίνα έχει οπλίσει βιολογικά εμβόλια αποθηκευμένα στα στρατιωτικά της αποθέματα τα τελευταία δέκα χρόνια και μπορεί να απενεργοποιήσει προσωρινά έναν εχθρό, να σκοτώσει συγκεκριμένες φυλές μέσω γενετικών μετατροπών και να χρησιμοποιηθούν ως ωρολογιακές βόμβες για γρήγορη εξάλειψη, το βρίσκω αρκετά ανησυχητικό και ύποπτο ότι όλοι οι κατασκευαστές εμβολίων Covid-19 σε όλο τον κόσμο απομακρύνθηκαν από τα παραδοσιακά εμβόλια και ανέπτυξαν εμβόλια που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις ίδιες βρώμικες πράξεις με τα στρατιωτικοποιημένα βιολογικά εμβόλια της Κίνας.

Αυτό κάνουν τα βιοόπλα και εξηγεί γιατί ο στρατός και η κυβέρνηση που επιβλέπουν αυτές τις φαρμακευτικές εταιρείες αρνούνται να αποσύρουν τα εμβόλια Covid από την αγορά για περαιτέρω μελέτη, ακόμη και αφού έχουν αναφερθεί εκατομμύρια τραυματισμοί και θάνατοι. Και ενώ οι πολίτες είναι εξασθενημένοι και πεθαίνουν από τους βιοεμβολιασμούς, τα κέρδη και οι έπαινοι δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα για τους κατασκευαστές εμβολίων. Η Pfizer έβγαλε 37 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο το 2021 για τα εμβόλιά της για τον Covid. Σε συνδυασμό, τα κέρδη του εμβολίου mRNA της Pfizer και της Moderna αναμένεται να φτάσουν περίπου τα 93 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος. Οι άνθρωποι σκοτώνουν για πολύ, πολύ λιγότερα. Και ο Albert Bourla, Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, τιμήθηκε με το βραβείο του 2022 από το Ίδρυμα Genesis για τη «σωτηρία ζωών». Αναρωτιέμαι πότε θα πάρει το βραβείο του ο Μπιλ Γκέιτς;

Ολόκληρη η οργανωμένη πανδημία αφορούσε την εγκαινίαση μιας δικτατορικής νέας παγκόσμιας τάξης και την εξάλειψη όσων θα μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο, αλλά οι περισσότεροι αρνήθηκαν να δουν το πραξικόπημα, επιτρέποντας στους εχθρούς που είχαν εισχωρήσει να φυλακίσουν τον κόσμο, να καταστρέψουν την ελευθερία και να διανείμουν σε χρόνο ρεκόρ επικίνδυνα βιοεμβόλια.στους πληθυσμούς. Μόλις η Αμερική μπήκε σε λειτουργία πλήρους lockdown και παραβιάστηκαν οι συνήθεις διαδικασίες αντιμετώπισης της πανδημίας, τότε ήταν η στιγμή που οι επαγγελματίες υγείας και το κοινό μπορούσαν να μιλήσουν και να σταματήσουν την εισβολή. Τα σημάδια ενός πραξικοπήματος ήταν κραυγαλέα, σαν μια όμορφη γυναίκα που έκανε ξαφνικά έναν χορό στριπτίζ σε μια πολυσύχναστη γωνία του δρόμου. Δεν υπήρχε λογική εξήγηση για ένα ήπιο ξέσπασμα κορωνοϊού που να δικαιολογεί lockdown για έναν ολόκληρο πληθυσμό υγιών ανθρώπων. Οι άρρωστοι ασθενείς θα πρέπει να είναι οι μόνοι υπό απομόνωση εάν έχουν προσβληθεί από ένα πιο σοβαρό, εξαιρετικά μεταδοτικό παθογόνο, όπως η ευλογιά ή ένας από τους αιμορραγικούς πυρετούς.

Ακόμη και με 60.000 ανθρώπους που πεθαίνουν ετησίως από εποχική γρίπη ή το ποσοστό θνησιμότητας 53% από προηγούμενα κρούσματα γρίπης των πτηνών (H5N1) (σε σύγκριση με το ποσοστό θνησιμότητας SARS-CoV-2 0,1%), ο υποχρεωτικός αποχωρισμός από την κοινωνία δεν θεωρήθηκε ποτέ καν ως μέρος αυτών των απαντήσεων ετοιμότητας. Κι όμως, όταν επρόκειτο για έναν άλλο ήπιο κορωνοϊό, τα τμήματα δημόσιας υγείας απέρριψαν την ιατρική τεχνογνωσία και υιοθέτησαν μέτρα σκληρής αντίδρασης.

Και μαζί με την κακοποίηση από επαγγελματίες υγείας που θα έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα, οι περισσότεροι Αμερικανοί επέτρεψαν παθητικά να εγκλωβιστούν στα σπίτια τους σαν κρατούμενοι και να γίνουν καθιστές πάπιες για ξένη εισβολή. Οποιαδήποτε πολιτική ομάδα εγκλωβίζει έναν ολόκληρο πληθυσμό διαπράττει μια πράξη πολέμου εναντίον των πολιτών της. Ακόμη και ο όρος «lockdowns» ήταν μια προσεκτικά κατασκευασμένη λέξη από τους παγκοσμιοποιητές, αντικαθιστώντας τη συνήθη ιατρική φράση μέτρα καραντίνας προκειμένου να ορίσουν τη νίκη τους στην κατάκτηση της Δύσης. Τέτοιες επιθετικές ενέργειες είναι πάντα ενδείξεις ότι μια χώρα ή χώρες δέχονται εχθρική επίθεση, και όμως, δύο χρόνια αργότερα, με πλήρη απόδειξη και αποδείξεις σε κοινή θέα ότι πανδημία δεν υπήρξε ποτέ και ότι ηγέτες 193 χωρών πούλησαν τις ψυχές τους στον διάβολο και διασχίζουν μια γέφυρα προς μια παγκόσμια κυβέρνηση, ο παγκόσμιος πληθυσμός απλώς ενδιαφέρεται λιγότερο.

Οι εχθροί που καταργούν τις δυτικές αξίες και νόμους είναι υπομονετικοί με το χρονοδιάγραμμα βάσει του οποίου θα λειτουργήσουν τα οπλοποιημένα mRNA εμβόλιά τους. Σχεδίαζαν αυτή την παγκόσμια κατάληψη για πάνω από 50 χρόνια, αιώνες στην πραγματικότητα, και είναι πρόθυμοι να στέκονται στα δάχτυλα μερικά χρόνια ακόμα στους σνομπ βάλτους τους έως ότου ο τελικός «ιός» σφραγίσει το φέρετρο σε όλους εκείνους που δεν είναι μέρος της ελιτίστικης “τα-γονίδιά-μου- είναι-καλύτερα-από-τα-γονίδιά-σου” σαδιστικής νοοτροπίας. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι καλοί άνθρωποι. Η κυβέρνηση που έχουν σχεδιάσει για τον κόσμο δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τις προηγούμενες κυβερνήσεις υπό την ηγεσία των κομμουνιστών. Οι στόχοι τους είναι η εξάλειψη όλων των ανθρώπων που θεωρούν «γενετικά ακατάλληλους» για την κοινωνία, η πλήρης υποδούλωση αυτών τους οποίους αφήνουν να ζήσουν και η δημιουργία μιας νέας φυλής γενετικά τροποποιημένων ανθρωποειδών που έχουν σχεδιαστεί για να αντικαταστήσουν πλήρως την ανθρώπινη φυλή.

Η μετά την Covid-19 ζωή για όσους θεωρούνται μέρος της «ελίτ» ομάδας των πλουσίων και ισχυρών θα είναι σαν των βασιλιάδων, αλλά η υπόλοιπη ανθρωπότητα δεν θα είναι τόσο τυχερή. Ο νέος κόσμος για τους επιζώντες και τα κατασκευασμένα ανθρωποειδή περιλαμβάνει τη ζωή σε επιτηρούμενες έξυπνες πόλεις, χωρίς ιδιωτικότητα, την κοινή χρήση διαμερισμάτων με αγνώστους, ιδιοκτησία απολύτως τίποτα, την αγορά και την πώληση βάσει αξιοκρατικού συστήματος, την απαγόρευση αναπαραγωγής, τα περιορισμένα ταξίδια, την προγραμματισμένη ευγονική για ορισμένες ηλικίες και φυλές, τρόφιμα γενετικά τροποποιημένα, μειωμένη ενέργεια και νερό, χωρίς αυτοκίνητα και κανένα δικαίωμα λήψης αποφάσεων. Δεν θα υπάρχουν εμπορικά κέντρα ή καταστήματα λιανικής. Όλα θα γίνουν διαδικτυακά, συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής περίθαλψης. Θα είναι μια ζωή απομόνωσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η παγκόσμια τάξη πραγμάτων μας πληροφορεί μέσω βιβλίων, συνεντεύξεων και συνεδρίων ότι η ανθρωπότητα δεν θα υπάρχει στο μέλλον και ότι μόνο κατασκευασμένες μετανθρώπινες υπάκουες «μηχανές» θα περπατούν στη γη. Τα ανθρώπινα όντα δεν θα είναι σε θέση να προσαρμοστούν διανοητικά σε έναν τέτοιο οπισθοδρομικό τρόπο ζωής, εκτός εάν είναι γενετικά κατασκευασμένα για να το κάνουν.

Επειδή ο κόσμος θα ζει κάτω από μια ύπαρξη βασισμένη στον αποκρυφισμό, με τα πάντα σε πλήρη αντίθεση με τη φυσική και κανονική τάξη ζωής που έζησαν οι άνθρωποι από την αρχή του χρόνου, δεν θα υπάρχουν ηθικοί ή αντικειμενικοί νόμοι για την προστασία των πολιτών και των οικογενειών. Η λατρεία του Θεού θα απαγορευτεί, και χωρίς αυτό το πνευματικό οδόφραγμα που κάποτε συγκρατούσε το σκοτάδι υπό έλεγχο και επέτρεπε να βασιλεύσει η ελευθερία, κάθε είδους παρεκκλίσεις θα αφθονούν.

Για περισσότερα από είκοσι χρόνια έχω εκπαιδεύσει πρώτους ανταποκριτές, επαγγελματίες υγείας και στρατιωτικό προσωπικό σε θέματα αντιτρομοκρατίας, βιολογικού πολέμου και ετοιμότητας πανδημίας. Το σκληρό γεγονός είναι ότι τα βιοόπλα θα είναι πάντα βιολογικά όπλα, που αναπτύσσονται αποκλειστικά για να χρησιμοποιηθούν ως όπλα εναντίον αμάχων ή στρατιωτών κατά τη διάρκεια του πολέμου – για δολοφονίες και αναπηρίες όπως απαιτείται για την επίτευξη επιτυχούς κατάληψης έθνους ή εθνών. Τα βιοόπλα δεν έχουν καμία σχέση με την ασφάλεια της δημόσιας υγείας και δεν θα έχουν ποτέ. Τα εμβόλια Covid-19 είναι όπλα, απλά και ξεκάθαρα.

Η μεγάλη επανεκκίνηση των εθνών πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή μέχρι το έτος 2030 και τα δυτικά ιδανικά και αξίες κινούνται σε πλήρη αντίθεση με αυτήν την παγκόσμια ατζέντα. Λοιπόν, πείτε μου, αν είχατε τη νοοτροπία των κακεντρεχών, πώς θα φιμώνατε αθόρυβα εκατομμύρια ελεύθερους στοχαστές, θα κλέβατε τις κυβερνήσεις τους και ταυτόχρονα θα διατηρούσατε ολόκληρες υποδομές της πόλης χωρίς ζόρικα πυρηνικά όπλα και αιματηρές φυσικές εισβολές;

Οι εμβολιασμοί κατά του Covid ήταν τα όπλα με τα οποία ξεκινήσαμε αυτή η ατζέντα της επίγειας κόλασης. Αν και η πλειονότητα των θανάτων και των τραυματισμών από εμβόλια δεν αναφέρονται, ο χρόνος θα αποκαλύψει τελικά σε ποιο βαθμό αυτά τα εμβόλια έχουν οπλοποιηθεί και ποιες συγκεκριμένες ομάδες επισημάνθηκαν ως στόχοι – αλλά μέχρι τότε εκατοντάδες εκατομμύρια θα έχουν φύγει και οι επιζώντες θα ζουν κάτω από μια διαβολική Οργουελιανή Νέα Παγκόσμια Τάξη.

lewrockwell.com

Τα καλύτερα του Dr. Igor Shepherd

Ο Δρ. Igor Shepherd είναι δημόσιος ομιλητής σε εθνικό επίπεδο για τα όπλα μαζικής καταστροφής και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται στον χώρο της δημόσιας υγείας, εκπαιδεύοντας νοσοκομεία, επαγγελματίες υγείας, πρώτους ανταποκριτές, αρχές επιβολής του νόμου, ομοσπονδιακές υπηρεσίες και στρατό σχετικά με την ετοιμότητα CBRNE. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο igormos273@gmail.com.

Πνευματικά δικαιώματα © Dr. Igor Shepherd

Προηγούμενο άρθρο του Dr. Igor Shepherd: The Body Snatchers: The NWO’s Eugenics Agenda

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

========================

Πηγές:

https://www.vox.com/2017/3/27/14780114/yuval-harari-ai-vr-consciousness-sapiens-homo-deus-podcast

https://childrenshealthdefense.org/defender/study-myocarditis-covid-vaccines-jimmy-dore/

https://www.fox5ny.com/news/nyc-approaching-high-covid-alert-level-health-official-wear-masks-inside

https://expose-news.com/2022/05/14/covid-vaccines-increase-mortality-rate-young-adults/

https://www.lewrockwell.com/2022/05/no_author/yuval-noah-harari-what-to-do-with-all-of-these-useless-people/

https://www.lewrockwell.com/2022/05/no_author/pfizer-and-cdc-withheld-data-leading-to-harm-and-death-to-thousands/

https://dailyexpose.uk/2022/05/05/pfizer-hid-dangers-covid-vaccination-pregnancy/

https://www.nature.com/articles/s41541-021-00356-x

https://www.lewrockwell.com/2021/09/dr-igor-shepherd/sustainability-and-super-pandemics-the-connection/

https://www.gavi.org/our-alliance

https://www.ecdc.europa.eu/en/ebola-and-marburg-fevers/facts/factsheet#:~:text=From%201967%E2%80%932012%2C%20571%20cases,including%20470%20deaths%20were%20reported

https://fcpp.org/2020/07/19/gates-who-and-abortion-vaccines/

https://www.lewrockwell.com/2021/02/no_author/bill-gates-and-the-depopulation-agenda-robert-f-kennedy-junior-calls-for-an-investigation-3/

https://www.forbes.com/sites/sarwantsingh/2017/11/20/transhumanism-and-the-future-of-humanity-seven-ways-the-world-will-change-by-2030/?sh=5ce127267d79

https://www.precisionvaccinations.com/vaccines/sputnik-v-vaccine

https://www.nature.com/articles/s41541-021-00356-x

https://www.worldviewweekend.com/news/article/chinas-new-concept-bio-based-war-includes-vaccines-backdoors-bioweapons

https://reliefweb.int/report/world/ensuring-no-child-left-behind-immunization-all-2030

https://treaties.unoda.org/t/bwc

https://www.lewrockwell.com/2021/10/jon-rappoport/viruses-cant-be-isolated-but-isolation-is-unnecessary-another-ridiculous-claim-from-those-who-insist-on-saying-sars-cov-2-exists/

https://www.axios.com/2021/08/05/covid-19-vaccine-sales-pfizer-moderna-astrazeneca-johnson

https://www.statista.com/statistics/1219343/covid19-vaccine-doses-distributed-in-europe-by-manufacturer/

https://stevekirsch.substack.com/p/uk-government-data-shows-nobody-should?token=eyJ1c2VyX2lkIjoxNTQ1NzU0LCJwb3N0X2lkIjo1MzYwMjI2NCwiXyI6Ink3K3UwIiwiaWF0IjoxNjUxOTM0MjQ3LCJleHAiOjE2NTE5Mzc4NDcsImlzcyI6InB1Yi01NDgzNTQiLCJzdWIiOiJwb3N0LXJlYWN0aW9uIn0.OU7llQhpstf81ZowogxufkICZGx1LAI3OKCDC7oquZ4&s=r

https://www.timesofisrael.com/pfizer-ceo-albert-bourla-awarded-1-million-genesis-prize-for-2022/

https://www.nbcnews.com/health/health-news/fda-authorizes-pfizer-covid-booster-children-5-11-years-old-rcna28355

https://www.lewrockwell.com/2022/05/gary-d-barnett/baby-formula-shortage-fraud-acceptance-of-purposeful-harm-to-infants-means-the-end-of-this-now-pathetic-society/

https://goldenageofgaia.com/2022/05/19/the-vaccine-death-report-evidence-of-millions-of-deaths-and-serious-adverse-events-resulting-from-the-experimental-covid-19-injections/

https://gospelnewsnetwork.org/2021/06/01/alarming-casualty-rates-for-mrna-vaccines-warrant-urgent-action/

https://www.globalresearch.ca/killer-covid-vaccines-4400-increase-deaths-compared-all-fda-approved-vaccines-previous-30-years/5779690

https://www.globalresearch.ca/covid-19-vaccines-scientific-proof-lethality/5767711

https://www.lewrockwell.com/2021/06/no_author/why-are-gates-and-pentagon-releasing-gmo-mosquitoes-in-florida-keys/

https://www.yalemedicine.org/news/coronavirus-vaccine-blood-clots
https://ourworldindata.org/covid-vaccinations
https://ourworldindata.org/covid-cases
https://www.axios.com/2022/05/19/covid-cases-rise-in-almost-every-state
https://www.studyfinds.org/too-many-kids-harmful-brain/
https://www.arcgis.com/apps/dashboards/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6
https://www.un.org/sustainabledevelopment/blog/tag/193-member-states/