Η υφαρπαγή και διαφθορά του ιατρικού συστήματος των ΗΠΑ από τους Rockefellers

Πώς η παγκόσμια κατάληψη αντικατοπτρίζει τον σφετερισμό της ιατρικής.

5

Published: August 13, 2022 in Health News by 1news.info.

Dr. Mercola

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Roman Balmakov από το «Facts Matter», ένα podcast των The Epoch Times, συζητώ πώς η αμερικανική ιατρική αναδιαμορφώθηκε και η ολιστική ιατρική παραγκωνίστηκε από τα ιδρύματα Rockefeller και Carnegie, ξεκινώντας το 1910.  (Δείτε video εδώ) Πριν από εκείνη την εποχή, φυσική ιατρική — η χρήση βοτάνων, ομοιοπαθητικών φαρμάκων και γενικής διατροφής από τα τρόφιμα ήταν πολύ δημοφιλή.

Πιστεύω ότι είναι αρκετά εύκολο να δει κανείς ότι η μετάβαση από την ολιστική ιατρική, που αντιμετωπίζει την αιτία, σε συνθετικά φάρμακα που αντιμετωπίζουν μόνο συμπτώματα, υπήρξε κινητήριος παράγοντας πίσω από την αύξηση των μεταβολικών ασθενειών. Αλλά προτού μπω στην ιστορία, θέλω να μοιραστώ μια απίστευτη μελέτη που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα, η οποία δείχνει ότι 14 στους 15 ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι μεταβολικά σε κακή κατάσταση. Αυτή η συγκλονιστική ανάλυση δημοσιεύτηκε στο Journal of the American College of Cardiology.

Αυτήν τη στιγμή γράφω ένα νέο βιβλίο και το πρώτο κεφάλαιο περιγράφει πώς ο Ροκφέλερ κατέλαβε το ιατρικό σύστημα των ΗΠΑ μέσω μιας έξυπνης εκστρατείας που επένδυσε το ίδρυμά του στρατηγικά 150 εκατομμύρια δολάρια από το 1920 έως το 1930 σε ιατρικές σχολές και νοσοκομεία. Αν και αυτό μπορεί να μην ακούγεται πολύ σήμερα, η προσαρμογή για τον πληθωρισμό κυμαίνεται μεταξύ 4 και 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτή η επένδυση εξασφάλισε την ικανότητά του να ελέγχει ολόκληρο το πρόγραμμα σπουδών της ιατρικής σχολής. Μετά το 1910 όλες οι φυσικές ιατρικές θεραπείες καταργήθηκαν και αντικαταστάθηκαν με διδασκαλία για τα φάρμακα. Πολλοί μπορεί να μην συνειδητοποιούν ότι τα περισσότερα φάρμακα προέρχονται από πετροχημικά  και πετρέλαιο αυτά για τα οποία ήταν γνωστός ο Rockefeller.

Η κατανόηση του πώς καταστράφηκε η ιατρική εξαρχής μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε και τα τρέχοντα γεγονότα. Από πολλές απόψεις, είναι μια επανάληψη της βασικής διαδικασίας — προσδιορίστε ένα πρόβλημα ή ελάττωμα (είτε είναι αληθινό είτε κατασκευασμένο), προφέρετε μια λύση και, στη συνέχεια, καταρρίψτε το παλιό σύστημα και αντικαταστήστε το με ένα νέο.

Η σκόπιμη καταστολή της υγείας

Οι στατιστικές αποκαλύπτουν ότι 14 στους 15 Αμερικανούς ενήλικες είναι μεταβολικά ασθενείς, κάτι που είναι μια συγκλονιστική συνειδητοποίηση. Όπως εξηγώ στη συνέντευξη, έχω περάσει τα τελευταία 25 χρόνια εκπαιδεύοντας τους ανθρώπους για τα θεμέλια της καλής υγείας και προειδοποιώντας για ό,τι την υπονομεύει, που περιλαμβάνει περιβαλλοντικές, διατροφικές και φαρμακευτικές τοξίνες.

Ενώ με έχουν απαξιώσει ως «κορυφαίο διανομέα παραπληροφόρησης» σχετικά με τον COVID, οι επιθέσεις εναντίον μου ξεκίνησαν πολύ πριν από την πανδημία, οπότε αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα. Το γεγονός είναι ότι η ολιστική υγεία και διατροφή ήταν οι κορυφαίες απειλές για την αλλοπαθητική ιατρική από την έναρξή της, πριν από 112 χρόνια.

Καταστέλλουν τη γνώση για τη διατροφή και τη φυσική υγεία από τότε που έδιωξαν με επιτυχία αυτές τις έννοιες από τις ιατρικές σχολές. Το νέο είναι ότι τώρα έχουμε τεχνολογίες που διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό την καταστολή και τη λογοκρισία των πληροφοριών από τη μία πλευρά και επιτρέπουν στην Big Pharma να καλύψει τον χώρο πληροφοριών με την προπαγάνδα της από την άλλη.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι μία απήχηση χωρίς ποικιλομορφία απόψεων. Αυτό είναι επικίνδυνο σε κάθε περίσταση, αλλά ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την υγεία. Αυτές οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν επίσης διευκολύνει αυτό που ο καθηγητής Matthias Desmet αναφέρει ως «ύπνωση μαζικού σχηματισμού», μια ψυχολογική κατάσταση που απαιτείται για να επικρατήσει πραγματικά ο ολοκληρωτισμός.

Η Google είναι σημαντικός παίκτης σε αυτό το έργο κοινωνικής μηχανικής. Το 93% των διαδικτυακών αναζητήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο γίνονται με χρήση του Google. Αλλά αυτό δεν περιλαμβάνει τις δεκάδες άλλες μηχανές αναζήτησης που χρησιμοποιούν τη διασύνδεση προγραμματισμού εφαρμογών της Google (API) για πρόσβαση στα αποτελέσματα, πράγμα που σημαίνει ότι ο αριθμός αυτός είναι πιθανότατα πάνω από 95 έως 96%. Πράγματι, μια αναφορά του 2022 έδειξε ότι το 94% όλων των αναζητήσεων σε κινητά και tablet χρησιμοποιούν τη Google.

Αυτός ο αριθμός είναι πέραν ​​από σοκαριστικός. Σχεδόν οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο βασίζεται στη μηχανή αναζήτησης της Google. Κατανοήστε ότι όλες οι πληροφορίες σε λογοκριμένους ιστότοπους εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά αν δεν έχετε ευρετήριο ή κλειδί για να τις εντοπίσετε, είναι το ίδιο σαν να μην υπήρχε ποτέ. Η Google έχει πολύ έξυπνα εφαρμόσει αθόρυβα την έκδοση του 21ου αιώνα για την πυρπόληση της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας.

Μέχρι το 2016, ήταν σχετικά εύκολο να βρείτε πληροφορίες στο διαδίκτυο. Πολύ λίγα λογοκρίθηκαν. Όμως, με την πάροδο του χρόνου, και ειδικά τα τελευταία έξι περίπου χρόνια, η Google άρχισε να τροποποιεί αλγόριθμους για να καταστείλει ορισμένα είδη πληροφοριών που ανταγωνίζονται τα Big Pharma, Big Food και άλλα παγκοσμιοποιητικά συμφέροντα.

Σήμερα, αυτός ο περιορισμός πληροφοριών έχει φτάσει στο ζενίθ. Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να φτάσετε σε ορισμένα είδη πληροφοριών και μερικές φορές πρέπει να παρακάμψετε τις ετικέτες που σας προειδοποιούν ότι πρόκειται να διαβάσετε κάτι που έχει «καταρριφθεί» και θα μπορούσε να σας βλάψει εάν ακολουθήσετε, καθώς και μηνύματα ανακατεύθυνσης που σας λένε πού να πηγαίνετε και τι να διαβάσετε αντ’ αυτού.

Πώς υφαρπάχτηκε το ιατρικό σύστημα

Όπως αναφέρθηκε, ο μεγιστάνας της Standard Oil, John D. Rockefeller, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαφθορά του ιατρικού συστήματος, μετατρέποντάς το από στόχευση στην υγεία σε στόχευση στη θεραπεία των συμπτωμάτων με φαρμακευτικά προϊόντα που προέρχονται από πετροχημικά, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι άνθρωποι παραμένουν άρρωστοι  – μερικές φορές για όλη τους τη ζωή.

Πατέρας του John ήταν ο William Avery Rockefeller, ένας αυθεντικός «παραπλανητικός πωλητής» που υποδυόταν γιατρούς και υποχρέωσε τους ανθρώπους να αγοράσουν το άχρηστο τονωτικό του «Rock Oil» για τον καρκίνο – ένα μείγμα καθαρτικού και πετρελαίου. Ο Avery παραδέχτηκε κάποτε ότι θα εξαπατούσε τα παιδιά του σε κάθε ευκαιρία, για να τα «κάνει ξεφτέρια». Προφανώς, ο John D. Rockefeller έμαθε καλά τα μαθήματα της διπροσωπίας και της απάτης.

Το 1901 – μετά την κατάργηση του συστήματος δημόσιων συγκοινωνιών στις ΗΠΑ και την ανάληψη του δημόσιου εκπαιδευτικού συστήματος –  ο Rockefeller έστρεψε το βλέμμα του στην ιατρική βιομηχανία. Ίδρυσε το Ινστιτούτο Ιατρικής Έρευνας Ροκφέλερ και διόρισε τον Dr. Simon Flexner, επικεφαλής καθηγητή πειραματικής παθολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια.

Στον αδελφό του Flexner, Abraham, ανατέθηκε από τον Rockefeller και τον Henry Pritchett, τότε πρόεδρο του Carnegie Foundation, να γράψει μια έκθεση για την κατάσταση του αμερικανικού συστήματος ιατρικής εκπαίδευσης. Ένας από τους στόχους αυτής της μελέτης, η οποία έγινε γνωστή ως The Flexner Report, ήταν να βελτιώσει την αξιοπιστία του ιατρικού επαγγέλματος.

Ο διαβόητος πλέον όρος «εμπιστεύσου την επιστήμη» που ο Fauci και άλλοι προώθησαν περίφημα έχει τις ρίζες του σε αυτήν την έκθεση, η οποία δημοσιεύτηκε το 1910, καθώς προσπαθούσε να εντυπωσιάσει τη σημασία της επιστημονικής ιατρικής. Είναι πραγματικά αδύνατο να υπερεκτιμηθεί ο αντίκτυπος που είχε η έκθεση Flexner στην ιατρική, καθώς οδήγησε σε μια πλήρη και ριζική αναθεώρηση.

Σχεδόν κάθε φυσική ιατρική θεραπεία ποινικοποιήθηκε και περίπου οι μισές ιατρικές σχολές αναγκάστηκαν να κλείσουν. Οι επαγγελματίες της φυσικής ιατρικής τέθηκαν εκτός λειτουργίας και αντικαταστάθηκαν από γιατρούς που ασκούσαν επιστημονική ιατρική. Οι φυσικές θεραπείες και οι αρχαίες αποτελεσματικές θεραπείες απορρίφθηκαν ως τσαρλατανισμός.

Τα μόνα φάρμακα που θεωρήθηκαν αξιόπιστα ήταν τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συνθετικά φάρμακα, που εφευρέθηκαν στα ερευνητικά κέντρα του ίδιου του καρτέλ πετρελαίου. Το νέο σύστημα έβαλε επίσης εμπόδια για τους Μαύρους και τις γυναίκες, καθιστώντας πολύ δύσκολο για αυτούς να μπουν στην ιατρική σχολή. Ανάλογες αλλαγές έγιναν και στα νοσοκομεία.

Rockefeller χθες και σήμερα

Μέσω του Rockefeller Institute for Medical Research, της έκθεσης Flexner, των εξωφρενικών δωρεών σε στρατηγικούς εταίρους και των επενδύσεων στη φαρμακευτική βιομηχανία, ο Rockefeller απέκτησε άνευ προηγουμένου έλεγχο σε ολόκληρο το ιατρικό σύστημα, από την εκπαίδευση και την επιστήμη μέχρι τα νοσοκομεία και τις ίδιες τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Ο John D. Rockefeller πέθανε το 1937 (στην πραγματικότητα περίπου ένα μίλι από το σημείο που διαμένω αυτήν τη στιγμή), αλλά η κληρονομιά του ζει. Μέχρι σήμερα, η οικογένεια Rockefeller κατέχει περίπου το 50% όλων των εταιρειών φαρμάκων και το Ίδρυμα Rockefeller έχει διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην προσπάθεια της παγκόσμιας φυλής να επιβάλει τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό.

Το Ίδρυμα Rockefeller ηγείται τώρα προς ένα νέο σύστημα τροφίμων που επικεντρώνεται στα συνθετικά και εργαστηριακά καλλιεργούμενα τρόφιμα, τα οποία θα έχουν τα ίδια αποτελέσματα στην υγεία με το «νέο και βελτιωμένο» αλλοπαθητικό ιατρικό σύστημα του μακαρίτη John D. Rockefeller.

Για παράδειγμα, το Ίδρυμα Rockefeller ήταν μέρος του Event 201, στο οποίο παρουσιάστηκε η αυταρχική απάντηση στον COVID, και τον Ιούλιο του 2020, δημοσίευσε το “Reset the Table: Meeting the Moment to Transform the U.S. Food System”, το οποίο καλεί για μια αναδιάρθρωση ολόκληρου του συστήματος τροφίμων ώστε να γίνει πιο «ικανοποιητικό και δίκαιο».

Σύμφωνα με το Ίδρυμα, η πανδημία αποκάλυψε βαθιά προβλήματα στο σύστημα τροφίμων των ΗΠΑ που πρέπει να «επανεκκινηθούν», με τον ίδιο τρόπο που η έκθεση Flexner βρήκε προβλήματα στο ιατρικό σύστημα που έπρεπε να διορθωθούν αλλάζοντάς το από την αρχή.

Έτσι, το Ίδρυμα Rockefeller ηγείται τώρα προς ένα νέο σύστημα τροφίμων με επίκεντρο τα συνθετικά και τα τρόφιμα που καλλιεργούνται στο εργαστήριο, τα οποία θα έχουν τα ίδια αποτελέσματα στην υγεία με το «νέο και βελτιωμένο» αλλοπαθητικό ιατρικό σύστημα του μακαρίτη John D..

Έχουν αναγγείλει το σχέδιό τους για μια επισιτιστική κρίση

 Όπως αναφέρω στη συνέντευξη, η παγκοσμιοποιητική κλίκα, η οποία περιλαμβάνει το Ίδρυμα Rockefeller, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και πολλά άλλα πρόσωπα και άτομα, δεν είναι απαραίτητα επιφυλακτικά. να μας πουν τα σχέδιά τους.

Αναλύονται σε δημοσίως διαθέσιμες εκθέσεις, σε συνεντεύξεις, άρθρα στα κύρια μέσα ενημέρωσης και κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης στο Νταβός. Έτσι, αν είστε παρατηρητικοί και πιστεύετε τι λένε στην πραγματικότητα, μπορείτε να ξέρετε τι έρχεται. Αυτή τη στιγμή, μάς λένε επανειλημμένα ότι το σύστημα τροφίμων δεν λειτουργεί, η κλιματική αλλαγή καταστρέφει την παραγωγή τροφίμων και ότι για να επιβιώσουμε, πρέπει να συνηθίσουμε να τρώμε έντομα και να πίνουμε ανακυκλωμένα λύματα.

Ο Gates καλεί τον δυτικό κόσμο να εγκαταλείψει το πραγματικό κρέας και να μεταβεί στο εργαστηριακό κρέας στο οποίο, φυσικά, έχει επενδύσει. Η Ολλανδία και ο Καναδάς επιβάλλουν τώρα περιορισμούς αζώτου που θα έχουν ως αποτέλεσμα να πτωχεύσουν οι κτηνοτρόφοι και τα κέντρα διανομής τροφίμων καίγονται μυστηριωδώς σε όλο τον κόσμο.

Όλα τα σημάδια για μια στημένη κρίση τροφίμων είναι εδώ. Ήμουν Πρόσκοπος ως νέος και το μότο τους, «Be Prepared», με έχει εξυπηρετήσει καλά. Και, σίγουρα, αν υπήρχε ποτέ χρόνος για να προετοιμαστείτε, είναι τώρα.

Αποσυναρμολογούν το σύστημα διατροφής για να το αντικαταστήσουν με πατενταρισμένα τρόφιμα, με τον ίδιο τρόπο που ο Rockefeller αντικατέστησε τα φυσικά βότανα και τη διατροφή με κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συνθετικά χημικά πριν από έναν αιώνα. Έτσι, αν μπορείτε, θα ήταν σοφό να αποθηκεύσετε τρόφιμα για να διαρκέσουν τρεις έως έξι μήνες ή περισσότερο.

Μια παγκόσμια γενοκτονία;

Πέρα από τη σκόπιμη καταστροφή του εφοδιασμού μας σε τρόφιμα για να δικαιολογήσουν την ατζέντα «ξαναχτίστε καλύτερα», η οποία είναι βασικά κώδικας για την εφαρμογή της παγκόσμιας τυραννίας, βρισκόμαστε επίσης αντιμέτωποι με μια παγκόσμια ατζέντα που φαίνεται ότι σκοπεύει να αφαιρέσει όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές τα επόμενα χρόνια.

Και αυτό περιλαμβάνει τα παιδιά. Στα τέλη Ιουνίου 2022, οι Ηνωμένες Πολιτείες έγιναν η πρώτη χώρα στον κόσμο που χορήγησε εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) για τις ενέσεις της Pfizer και της Moderna για COVID για νήπια ηλικίας έως 6 μηνών. Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων εξέδωσε την EUA στις 17 Ιουνίου και, την επόμενη κιόλας μέρα, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων συνέστησαν σε όλα τα νήπια να κάνουν το εμβόλιο το συντομότερο δυνατό.

Η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι οι ρυθμιστικές αρχές μας είναι μια απόλυτη απάτη. Θέλουν να πιστεύετε ότι υπάρχουν οργανισμοί που αναζητούν το συμφέρον σας, αλλά στην πραγματικότητα αποτελούν μέτωπα για τη βιομηχανία φαρμάκων. Συγκλονιστικό είναι ότι δεν αποφεύγουν καν να θυσιάσουν παιδιά στην προσπάθειά τους να αποφέρουν μέγιστα κέρδη για τα αφεντικά τους που κινούν τα νήματα.

Όπως έχω περιγράψει σε άλλα άρθρα, ο προφανής λόγος για τον οποίο το κάνουν αυτό είναι επειδή οι κατασκευαστές εμβόλων COVID θέλουν το τρύπημα να μπει στο πρόγραμμα εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας. Όταν συμβεί αυτό, θα έχουν μόνιμη ασυλία έναντι αγωγών για τυχόν τραυματισμούς και θανάτους που συμβαίνουν και δεν θα χρειάζεται πλέον να βασίζονται στην EUA (Emergency Use Authorization).

Αυτό είναι το ίδιο είδος ασπίδας ευθύνης που έχουν στο πλαίσιο EUA, αλλά για να παραβιάσουν το χάσμα από την ασπίδα ευθύνης EUA στη μόνιμη ασπίδα αστικής ευθύνης, πρέπει να το βάλουν στο πρόγραμμα εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας. Η EUA για μικρά παιδιά και νήπια ήταν ένα απαραίτητο βήμα προς αυτό. Ο χρόνος θα δείξει πόσα παιδιά θα τραυματιστούν ή θα σκοτωθούν από αυτή την απόφαση.

Εάν το προφίλ ανεπιθύμητων ενεργειών μοιάζει με αυτό των ενηλίκων, θα βλέπουμε δεκάδες χιλιάδες νεκρά παιδιά μέσα σε ένα ή δύο χρόνια. Ευτυχώς, μέχρι στιγμής, μόνο το 2% των μικρών παιδιών στις Η.Π.Α. έχει λάβει το τρύπημα. Έτσι, ακόμη και πολλοί γονείς που με χαρά έκαναν οι ίδιοι τη ένεση τώρα συνειδητοποιούν ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ.

 Η FDA και το CDC είναι διεφθαρμένα πέραν ​​από διόρθωση

Κατά την άποψή μου, το να δώσουμε το εμβόλιο για τον COVID στα παιδιά είναι η πιο εξωφρενική και εξοργιστική απόφαση που έχει ληφθεί ποτέ στην αμερικανική ιατρική. Είναι απλώς πέραν ​​από σοκαριστικό. Αλλά δεν προκαλεί έκπληξη.

Στην πραγματικότητα, ήταν αναμενόμενο, για το απλό γεγονός ότι αυτές οι υπηρεσίες είχαν διαφθαρεί πλήρως και είχαν αποδείξει, σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας COVID, αυτή τη διαφθορά. Η βιοηθική είναι ανύπαρκτη. Η ανθρώπινη ηθική είναι έξω από το παράθυρο.

Το μόνο που έχει σημασία, φαίνεται, είναι η βασιλεία της τελευταίας καινοτομίας της Big Pharma, αυτής της τεχνολογίας μεταφοράς γονιδίων, με την οποία η διανθρωπιστική κλίκα σκοπεύει να παίξει με την πάροδο του χρόνου για να εισαγάγει τη μη ανθρώπινη ουτοπία της. Θέλουν ανθρώπους συγχωνευμένους με μηχανές.

Θέλουν τον εγκέφαλό μας συνδεδεμένο με το cloud, ώστε οι σκέψεις μας να μπορούν να παρακολουθούνται και, αναμφίβολα, να «διορθώνονται» από μια εξωτερική πηγή. Η Μεγάλη Επανεκκίνηση δεν είναι μόνο μια επαναφορά του χρηματοπιστωτικού μας συστήματος και του διατροφικού μας συστήματος. είναι η επανεφεύρεση του ανθρώπινου είδους.

Αποδεικτικά στοιχεία απάτης

Τώρα, όπως αναφέρω στη συνέντευξη, ένα από τα πράγματα που μου δίνει ελπίδα είναι ότι τώρα βλέπουμε ξεκάθαρα στοιχεία απάτης, που είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να σπάσει τη σιδερένια ασπίδα ευθύνης που έχει δοθεί σε αυτές τις εταιρείες.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, μια ομάδα με την επωνυμία Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT) υπέβαλε αίτημα στον FDA για να λάβει την τεκμηρίωση που χρησιμοποιήθηκε για την έγκριση του Comirnaty, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών και καταλόγων ενεργών και ανενεργών συστατικών.

Όταν, μετά από ένα μήνα, η FDA δεν είχε ακόμη ανταποκριθεί στο αίτημα FOIA, η PHMPT άσκησε μήνυση. Η FDA και η Pfizer ζήτησαν από το δικαστήριο να τους χορηγήσει, πρώτα 55 χρόνια και μετά 75 χρόνια, να τα αποδεσμεύσουν όλα, αλλά δεν εισακούστηκαν. Ως αποτέλεσμα, έχουμε περίπου 55.000 σελίδες το μήνα. Μπορείτε να τα βρείτε όλα στο PHMPT.org.

Μια δόση εγγράφων της Pfizer που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2022 περιελάμβανε εννέα σελίδες καταγεγραμμένων παρενεργειών — 158.000 συνολικά! Γνώριζαν ότι το τρύπημα προκαλούσε καρδιακά προβλήματα, μυοκαρδίτιδα, εγκεφαλικό επεισόδιο, θρόμβους αίματος, νευρολογικά προβλήματα – όπως και να το πείτε, είναι εκεί. Ωστόσο, δεν το είπαν στο κοινό, ούτε και ο FDA.

 Δολοφονία για Κέρδος

Αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο παρόμοιο με την περίπτωση του Vioxx. Η Merck ήξερε ότι το φάρμακο προκαλούσε θανατηφόρα καρδιακά προβλήματα, αλλά απέκλεισε τις πληροφορίες επί χρόνια – για οικονομικούς λόγους. Το Vioxx ήταν ένα υπερπαραγωγικό φάρμακο, που έβγαζε 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Μέχρι τη στιγμή που ο FDA έβγαλε το φάρμακο από την αγορά, είχε ήδη σκοτώσει τουλάχιστον 60.000.

Οι ενέσεις για τον COVID, εν τω μεταξύ, είναι οι μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες στην ιατρική ιστορία. Το 2021, η Pfizer κέρδισε 36,7 δισεκατομμύρια δολάρια από το εμβόλιό της, η Moderna κέρδισε 17,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Σε συνδυασμό, προβλέπουν πωλήσεις 51 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το 2022.

Η Merck ήταν πρόθυμη να θυσιάσει 60.000 ζωές για ένα ετήσιο κέρδος 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο είναι εντελώς ασήμαντο σε σύγκριση με τα τρυπήματα του COVID. Είναι λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι ο αποδεκτός αριθμός τραυματισμών και θανάτων από τα εμβόλια του COVID φαίνεται να είναι απεριόριστος; Εν ολίγοις, αυτές οι ιδιοτελείες αποφάσεις με οποιοδήποτε κόστος δεν είναι κάτι καινούργιο. Είναι απλώς σε μια κλίμακα που δεν έχουμε ξαναδεί.

Η Pfizer ξεπερνά κατά πολύ τα εγκλήματα και τα κέρδη της Merck, καθώς προβλέπει έσοδα 32 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το εμβόλιο του COVID μόνο φέτος και άλλα 22 δισεκατομμύρια δολάρια για την από του στόματος θεραπεία για τον COVID, Paxlovid. Και, φέτος, η εταιρεία αναμένει να συγκεντρώσει περισσότερα από 50 δισεκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμια έσοδα μόνο από αυτά τα δύο φάρμακα για τη θεραπεία του COVID 19. Αλλά, κρατήστε αυτό, τα συνολικά έσοδά της για το 2022 πιθανότατα θα είναι πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια!

Δυστυχώς, το δικαστικό μας σύστημα είναι σχεδόν το ίδιο διεστραμμένο με το ρυθμιστικό μας σύστημα, αλλά αν μπορούσαμε να βρούμε με κάποιο τρόπο ένα αμερόληπτο δικαστήριο και η Pfizer καταδικαζόταν για απάτη, θα έχανε όλη την προστασία της ευθύνης και θα μπορούσε να θεωρηθεί οικονομικά υπεύθυνη για κάθε τραυματισμό και θάνατο από το εμβόλιό τους για τον COVID, οι ζημιές για τις οποίες πιθανότατα θα ανέρχονται σε τρισεκατομμύρια δολάρια.

 Γίνετε μέλος της Μεγάλης Απόρριψης

Στο μεταξύ, πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε δύσκολους καιρούς. Η κυβέρνηση πιθανότατα θα συνεχίσει να πιέζει για περισσότερα εμβόλια mRNA, ο ΠΟΥ θα συνεχίσει την αρπαγή εξουσίας για να ελέγχει τις αποφάσεις για την υγεία παγκοσμίως, οι ελλείψεις τροφίμων πιθανότατα θα γίνουν πραγματικότητα, η λογοκρισία της αλήθειας θα συνεχιστεί και άνθρωποι που γνωρίζουμε και αγαπάμε που έκαναν τα εμβόλια μπορεί να υποφέρουν και να πεθάνουν .

Θα μπορούσε να συνεχίσει να χειροτερεύει για δύο ή τρία χρόνια, ίσως και περισσότερο. Προετοιμαστείτε λοιπόν για όλα αυτά, ψυχικά, συναισθηματικά, σωματικά και υλικά. Όσο αποφασισμένη και αν είναι η παγκόσμια κλίκα για μια Μεγάλη Επανεκκίνηση, πρέπει να είμαστε εξίσου προσηλωμένοι σε μια Μεγάλη Απόρριψη των σχεδίων τους.

Πολλά συστήματα πρέπει να αποσυναρμολογηθούν και να ξαναχτιστούν, ειδικά τα ρυθμιστικά, οικονομικά, εκπαιδευτικά και ιατρικά μας συστήματα, αλλά πρέπει να τα ξαναχτίσουμε εμείς, οι πολίτες κάθε έθνους, όχι οι τεχνοκράτες, διανθρωπιστές δισεκατομμυριούχοι που πιστεύουν ότι το δικαίωμα να κυβερνούν είναι μόνο δικό τους.

Όσο για τους λεγόμενους οργανισμούς υγείας μας, έχουν καταρρίψει κάθε ουγγιά εμπιστοσύνης που υπήρχε ποτέ και υποψιάζομαι ότι ο μόνος τρόπος με τον οποίο ο αμερικανικός λαός θα δεχτεί ξανά τη συμβουλή τους είναι εάν υπάρξει πλήρης επανεκκίνηση. Δεν μπορεί να μείνει ούτε ένας διαχειριστής ή σύμβουλος από την παλιά φρουρά. Καμία διαδικασία δεν μπορεί να μείνει χωρίς αναθεώρηση. Οι σκοποί της ζωής πρέπει να ανανεωθούν και να γραφτούν και να δεσμευτούν με όρκους για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Όλα αυτά θα χρειαστούν χρόνο και προσπάθεια, αλλά μπορούν να γίνουν. Έτσι, σας ενθαρρύνω να ψάξετε την καρδιά σας για να προσδιορίσετε ποιον ρόλο μπορείτε να παίξετε και ποιον θέλετε να παίξετε μόλις οι αντιανθρώπινοι παγκοσμιοποιητές γκρεμιστούν από το βάθρο τους και αρχίσει η αληθινή ανοικοδόμηση.

Source: articles.mercola.com

1news.info

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: COVID, Dr. Joseph Mercola, Fauci, mRNA, paxlovid, Pfizer, Rockefeller, γενοκτονία, εμβόλιο, επισιτιστική κρίση, Μεγάλη Απόρριψη, Μεγάλη Επανεκκίνηση, ΠΟΥ, υγεία, φάρμακα