Ιδρύεται το μνημείο του «Άγνωστου Μαλάκα»

green masks
Αξιόπιστες πηγές προσκείμενες στο Θωρηκτό Βενιζέλος με πληροφορούν ότι κατά τη διάρκεια της αποψινής τηλεδιασκάτωσης τον πρώτο όρο που έθεσε η Τρόικα για την καταβολή της έκτης δόσης στην Ψωροκώσταινα, παγκοσμίως γνωστής ως Μαλακιστάν, είναι η αντικατάσταση του Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος με το Μνημείο του Άγνωστου Μαλάκα.Η επιχειρηματολογία ήταν ότι ο άγνωστος μαλάκας πρέπει να τιμηθεί δεόντως, διότι υπηρέτησε πιστά και με αυτοθυσία επί δεκαετίες τις κυβερνήσεις που εργάζονταν συστηματικά για τον εξευτελισμό και την πτώχευση της πατρίδας του, προς ικανοποίηση όλων εκείνων των ξαποδώ που τώρα τη βιάζουν παντοιοτρόπως και ποικιλοτρόπως, διαμεριζόμενοι τα ιμάτια αυτής και επί τον ιματισμόν της βάζοντες κλήρον.

Στο μνημείο θα στηθεί άγαλμα που θα κατασκευαστεί από Γερμανό γλύπτη και θα παρουσιάζει τον Άγνωστο Μαλάκα τυφλό και αυνανιζόμενο. Στην κολόνα επί της οποίας θα στηθεί το άγαλμα του Άγνωστου Μαλάκα θα αναγράφονται τα εξής:

Κι αν πρέπει να πεθάνουμε για τα λαμόγια, θεία είναι η δάφνη, μια φορά κανείς πεθαίνει.

Κι αν πρέπει να πεθάνουμε για τους αεριτζήδες τοκογλύφους, θεία είναι η δάφνη, μια φορά κανείς πεθαίνει.

Κι αν πρέπει να πεθάνουμε για τους διεθνείς και ντόπιους τραπεζίτες, θεία είναι η δάφνη, μια φορά κανείς πεθαίνει.

Κι αν πρέπει να πεθάνουμε για τους 300 αχρείους βολευτές και τη σοσιαληστρική χούντα των ανδρείκελων που μας κυβερνάει, θεία είναι η δάφνη, μια φορά κανείς πεθαίνει.

Κι αν πρέπει να πεθάνουμε για την κομματοκρατία του διχασμού και της αποσύνθεσης, θεία είναι η δάφνη, μια φορά κανείς πεθαίνει.

Κι αν πρέπει να πεθάνουμε για τη διατήρηση της “δημοκρατίας” του κώλου, θεία είναι η δάφνη, μια φορά κανείς πεθαίνει.

Κι αν πρέπει να πεθάνουμε από τις (Σ)καταλήψεις, θεία είναι η δάφνη, μια φορά κανείς πεθαίνει.

Κι αν πρέπει να πεθάνουμε από την πολλή μαλακία, θεία είναι η δάφνη, μια φορά κανείς πεθαίνει.

Οι πηγές μου λένε πως το Θωρηκτό Βενιζέλος βρήκε την πρόταση δίκαιη και ψάχνει επειγόντως για τον ταλαντούχο Γερμανό γλύπτη που θ’ αναλάβει την κατασκευή του μνημείου του Άγνωστου Μαλάκα έναντι αδράς αμοιβής ώστε η μίζα για τον ίδιο να είναι ικανοποιητική.

Την ιδέα χαιρέτισε και η Εκκλησία, η οποία σπεύδει να καθιερώσει ημέρα εορτασμού του Αγίου Μαλάκα, ο οποίος με τις θυσίες του έσωσε τα ντόπια λαμόγια και τους τοκογλύφους δανειστές-βιαστές της χώρας του από πτώχευση, εφαρμόζοντας την πρώτη και μεγάλη εντολή του Μαμμωνά: «Βόηθα με φτωχέ να μη σου μοιάσω». ΑΜΗΝ.

Οι μαλάκες, δυστυχώς, δεν διδάσκονται ούτε με τις συμφορές…

Πάρε ό,τι θέλεις παλιατζή, από μια χώρα που δε ζει…

Tags: Άγνωστου Στρατιώτη, Δημοκρατία, Θωρηκτό Βενιζέλος, καταλήψεις, Μαλάκα