Ισραηλινοί ερευνητές συζητούν πώς να αποκρύψουν τις παρενέργειες του εμβολίου Pfizer! (Video)

Untitled 1 45 650x400 1

Όπως είχαμε πει σε παλαιότερο άρθρο, η ισραηλινή υγειονομική αρχή γνώριζε ότι τα εμβόλια βλάπτουν τους ανθρώπους και ότι οι παρενέργειες του εμβολίου δεν είναι ούτε ήπιες ούτε βραχυπρόθεσμες. Καθόρισαν ακόμα και την αιτιότητα: “οι παρενέργειες προκλήθηκαν από το εμβόλιο“….

Το Ισραήλ, βρήκε στοιχεία σοβαρών και μακροχρόνιων ανεπιθύμητων συμβάντων που προκαλούνται από το εμβόλιο Pfizer, αυτό κατέστη σαφές στο βίντεο που διέρρευσε από μια συνάντηση μεταξύ των ερευνητών και του Υπουργείου Υγείας του Ισραήλ. Παρόλ’ αυτά η επίσημη έκθεση του Υπουργείου Υγείας δήλωσε ότι οι παρενέργειες ήταν βραχύβιες και ήπιες, και, παρά την επιθυμία του ερευνητή να συνεχίσει την εργασία του για να μάθει περισσότερα, η έρευνά τους ακυρώθηκε από την κυβέρνηση!

«Αυτό που βρήκαν ήταν ότι στην πραγματικότητα, υπήρχαν νέες παρενέργειες που δεν καταγράφηκαν ποτέ από την Pfizer και δεν ήταν ήπιες, περιλάμβαναν νευρολογικές παρενέργειες ή παρενέργειες μυών και πεπτικά συμπτώματα που μέχρι πριν δεν υπήρχαν.

Βρήκαν επίσης ένα φαινόμενο που το ονόμασαν “επαναπρόκληση”… που είναι επανεμφάνιση ή και επιδείνωση μιας παρενέργειας μετά από επαναλαμβανόμενες δόσεις του εμβολίου».

Διαπίστωσαν ότι οι παρενέργειες δεν ήταν βραχυπρόθεσμες, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μακροπρόθεσμες. Αυτά ήταν μακροπρόθεσμα που διήρκεσαν εβδομάδες, μήνες, πάνω από ένα χρόνο ή και περισσότερο. Σε πολλές περιπτώσεις ήταν συνεχείς, έτσι ώστε οι παρενέργειες να διαρκούν ακόμα όταν τελείωσε η μελέτη.

Το βίντεο-βόμβα που κρύβουν τα κυρίαρχα ΜΜΕ

Στο βίντεο οι ερευνητές ακούγονται να λένε πως πρέπει να σκεφτούν προσεκτικά πώς θα παρουσιάσουν την έρευνα στο κοινό γιατί έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όλα όσα είπαν ως τότε. Ο υπουργός Υγείας (και όχι μόνο στο Ισραήλ), ισχυρίζεται συνεχώς ότι οι σοβαρές παρενέργειες είναι σπάνιες, βραχυπρόθεσμες και παροδικές, και σύμφωνα με αυτά, είπαν στους ανθρώπους να πάνε να εμβολιαστούν.

Δείτε ένα απόσπασμα του βίντεο, κι από κάτω την μετάφραση:

«Εδώ θα πρέπει να σκεφτούμε ιατρονομικά. Γιατί ιατρικονομικά; Γιατί για αρκετά ανεπιθύμητα συμβάντα είπαμε: “Εντάξει, υπάρχει, μια αναφορά, αλλά και πάλι εμβολιαστείτε”. Θέλω να πω, πρέπει να σκεφτούμε πώς να το γράψουμε και πώς να το παρουσιάσουμε σωστά. Έτσι, αυτό δεν θα οδηγήσει αργότερα σε νομικές συνέπειες: “Περίμενε, περίμενε, περίμενε, είπες ότι όλα είναι βραχυπρόθεσμα και μπορείς να εμβολιαστείς. Και τώρα κοίτα τι συνέβη. Το φαινόμενο συνεχίζεται”».

Ομιλητής στο βίντεο είναι ο καθηγητής Mati Berkowitz, ειδικός παιδιατρικής, επικεφαλής της μονάδας Κλινικής Φαρμακολογίας και Τοξικολογίας στο Ιατρικό Κέντρο Shamir και επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας που διορίστηκε από το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ για να εξετάσει την ασφάλεια του COVID-19 εμβόλιου.

Έτσι, έχουμε μια συναρπαστική επιστημονική έρευνα που καταδεικνύει ότι τα δισεκατομμύρια εμβόλια mRNA που προωθήθηκαν στο κοινό από τις κυβερνήσεις και τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες είχαν σοβαρές παρενέργειες που αποκρύφτηκαν. Αυτά τα ευρήματα απαιτούν επίσημες έρευνες με πραγματικές συνέπειες για τους υγειονομικούς υπαλλήλους που εν γνώσει τους και πρόθυμα διαιώνισαν την απάτη και έβλαψαν το κοινό.

skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Tags: COVID-19, Mati Berkowitz, Pfizer, εμβόλιο, Ισραήλ, παρενέργειες