Κάψτε πίσω καλύτερα

Καλωσήλθατε στο Παραλογιστάν

Πλάνα της Lahaina από drone – αυτό δεν είναι ένα κανονικό μοτίβο πυρκαγιάς

Δεν είναι Κλιματική Αλλαγή. Είναι Ψυχοπάθεια.
Αυτά δεν είναι πυρκαγιές, είναι εξοντώσεις.

ELIZABETH NICKSON
9 Sept. 2023

Η  συγκεκαλυμμένη γεωμηχανική έχει χρησιμοποιηθεί για δεκαετίες και αυτό το καλοκαίρι χρησιμοποιήθηκε για να κάψει δάση και πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Lahaina, για να τρομάξει τους ανθρώπους στην ακραία τροποποίηση συμπεριφοράς που απαιτείται για την Agenda 2030 και το Net Zero.

Πώς απήλαυσαν όλοι το ψυχολογικό τραύμα τους αυτόν τον Αύγουστο; Παραδεχτείτε ότι ήταν άκρως συναρπαστικό, μια υπερπαραγωγή, τραγική και κωμική εκ περιτροπής, η αγαπημένη πόλη του Maui  αποτεφρώθηκε και 1.000 παιδιά και εκατοντάδες ηλικιωμένοι πέθαναν με τον χειρότερο τρόπο που μπορεί κανείς να φανταστεί.

Maui firesMuch of Lahaina was destroyed by a fast-moving wildfire on Maui.Credit…Philip Cheung for The New York Times

Προσθέστε σε όλο αυτό τη βασική ανικανότητα των διοικητών των μπάτσων, η απροσεξία, η ακαρδία ήταν ψυχοπαθητική.

Όχι, δεν νομίζω ότι το να μην ηχήσει η σειρήνα ήταν λάθος.

Όχι, δεν νομίζω ότι το πρόγραμμα Smart Water της One Hawaii, που έκλεισε το νερό εκείνη την ημέρα, ήταν λάθος.

Όχι, δεν νομίζω ότι ήταν ατύχημα που έκλεισαν τα σχολεία για την ημέρα.

Ναι, νομίζω ότι οι πυροσβέστες απολύθηκαν επίτηδες.

Ναι, νομίζω ότι οι celebrities προσέλαβαν ιδιωτικούς πυροσβέστες.

Ναι, οι «άνεμοι» ήταν σχεδιασμένοι.

Ναι, το Maui έχει τη μεγαλύτερη διαστημική εγκατάσταση υπερυπολογιστών  έρευνας στον κόσμο και φυσικά έχουν Όπλα Άμεσης Ενέργειας.

Ναι, νομίζω ότι έκαψαν μόνο τα καταστήματα και τα σπίτια κατοίκων της Χαβάης με χαμηλό εισόδημα για να πάρουν την πόλη και τη γη και να τη μετατρέψουν σε ένα φρικτό παλάτι αναψυχής σαν το Ντουμπάι για τους πλούσιους, απερίσκεπτους και εγκληματίες.

Αυτό ήταν ένα κίνητρο. Το άλλο είναι το μεγάλο. Είναι να τρομάξουμε αρκετές Karens για να αναγκάσουμε την εμπορευματοποίηση του άνθρακα, μια επιχείρηση πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων και λίγο πολύ τη μόνη αναπτυσσόμενη βιομηχανία που είναι διαθέσιμη στους ψυχοπαθείς στην κυβέρνηση και στην πλουτοκρατία.

Κάντε μας να πληρώσουμε για να αναπνεύσουμε. Ο Ντε Σαντ θα ήταν περήφανος.

Παραδέξου, το cap and trade είναι ο ιδανικός διοργανωτής παγκοσμιοποίησης. Είναι ο κυβερνητικός έλεγχος χωρίς σύνορα ή όρια ή ακόμα και η μυθοπλασία της δημοκρατίας. Υπάρχει μηδενική ισορροπία δυνάμεων. Η κυβέρνηση είναι ο νικητής, οι μεγάλες εταιρείες ενέργειας είναι νικητές. Γιατί οι εταιρείες πετρελαίου δεν καταπολεμούν τις ανοησίες της κλιματικής αλλαγής; Η επιστήμη δεν είναι αθώα, είχαμε σκάνδαλο μετά από σκάνδαλο κακής χρήσης και κακής διαχείρισης των κλιματικών δεδομένων. Σε αυτό το επίπεδο απάτης, ειδικά επειδή δεν είχε ούτε την λεπτομέρεια της αυστηρής ανάλυσης, θα πρέπει να αποβληθεί.

Αυτές οι εταιρείες πετρελαίου αντισταθμίζουν για χρόνια αργότερα. Γνωρίζουν ότι μπορούν να βγάλουν περισσότερα χρήματα από τη διαπραγμάτευση άνθρακα παρά από την παροχή ενέργειας.

Οι πυρκαγιές θα συνεχιστούν μέχρι να παραιτηθούμε και να τους επιτρέψουμε να μας πουλήσουν πιστώσεις άνθρακα για να φύγουμε από το σπίτι. Το πλυντήριό σας θα απενεργοποιηθεί στη μέση της χρήσης εάν καταναλώνετε υπερβολική ενέργεια, όπως συμβαίνει τώρα στην Ελβετία.

Μόλις το κάνουμε αυτό, όλοι οι νόμοι θα εναρμονιστούν. Δεν θα υπάρχουν εθνικά σύνορα. Θα δημιουργηθούν παγκόσμια κορπορατιστικά δικαστήρια για να μηνύουν τους τοπικούς δήμους, ώστε να μπορούν να εισέλθουν και να πάρουν ό,τι θέλουν. Όλα τα έθνη θα αναγκαστούν να αλλάξουν πολιτικές εντός της χώρας τους. Θα υπάρχει μια Παγκόσμια Αστυνομική δύναμη. Η ελευθερία του λόγου θα τελειώσει. Όπως ο ιδιωτικός στρατός που διέλυσε τους φορτηγατζήδες του Καναδά, υπάρχουν απαρατήρητες παγκοσμιοποιητικές αστυνομικές δυνάμεις που φρουρούν τον «φράχτη σκόνης» της Lahaina σήμερα.

Αυτοί οι νέοι νόμοι έχουν ήδη γραφτεί. Έχω δείξει στο παρελθόν ότι όταν οι χώρες υπέγραψαν την Ατζέντα 21 και την Ατζέντα 2030, οι περιβαλλοντικοί μας νόμοι εναρμονίστηκαν στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών και μετά την υπογραφή, οι γραφειοκράτες των ενδιαφερόμενων υπουργείων άρχισαν να ξαναγράφουν τους κανονισμούς. Όταν η Συνθήκη του Kyoto απέτυχε να υπογραφεί, ο Ομπάμα είπε κοιτάξτε, μην δοκιμάσετε μια συνθήκη στο Παρίσι, θα την πάρω από εδώ. Και αυτός και η ομάδα του έχτισαν τη Συνθήκη Εταιρικής Συνεργασίας Trans Pacific TPP και TTIP. Αυτές είναι νομικά δεσμευτικές και δεν μπορείτε να αλλάξετε τις διατάξεις τοπικά. Βασίζονται εξ ολοκλήρου στην απώλεια της κυριαρχίας.

TPP

Το Maui είναι το κέντρο της καρδιάς του κόσμου, σύμφωνα με τους New Agers και τους αποκρυφιστές, τους τελευταίους από τους οποίους ακολουθούν οι ένδοξοι ηγέτες μας, γεγονός που κάνει τα δάχτυλά μου να συσπώνται νευρικά σε έναν ωραίο κόμπο  έτσι ώστε να  μπορώ να τους πάω πίσω στο σχολείο και να χτυπήσω τον ηλίθιο, μάταιο, γυμνό πάτο τους μέχρι να τσούξουν. Ο θάνατος παιδιών, ο θάνατος των ηλικιωμένων που ήταν έγκλειστοι στην πόλη, που δεν τους επέτρεπαν να φύγουν, ήταν σκόπιμος. Προοριζόταν να σε πληγώσει, προοριζόταν να σε συγκινήσει βαθιά από την απώλειά τους. Είναι μέρος του τραύματος.

Ακόμα και το κλαψιάρικο παραμύθι της Oprah ενορχηστρώθηκε για να τυλίξει τις Karens που εξακολουθούν να παρακολουθούν τον υπερβολικά συναισθηματικό εαυτό τους. Δεν ξέρω αν οι θεατρινισμοί τους ήταν συνειδητοί ή αν ανταποκρίνονταν σε ένα προγραμματισμένο ερέθισμα. Ούτως ή άλλως, είναι η κλίκα, συνειδητοποιημένη ή όχι, δουλεύει για την παγκοσμιοποιητική μάσα της.

Και κατόπιν υπήρξε μια μυστηριώδης σειρά από «κεραυνούς» που έπεφταν σε μια σάρωση 2000 μιλίων στον καναδικό βορρά την ίδια στιγμή. Στο βόρειο Κεμπέκ, πυρκαγιές ξεκίνησαν σε τόξο 270 μοιρών, ξανά την ίδια στιγμή, κονιοποιώντας το δάσος. Οι «άνεμοι» φύσηξαν τον καπνό νότια προς την ανατολική ακτή, όπου σε όλη η παραλιακή πόλη οι Karens μπορούσαν να κλαίνε και να γκρινιάζουν για την Κλιματική Αλλαγή, ενώ ο χημικός καπνός διέλυσε τους πνεύμονες των παιδιών τους. Τι ήταν μέσα σε αυτόν τον καπνό, ρωτούσε ο ένας αντιφρονών «δημιουργός» μετά τον άλλο. Γιατί ήταν κίτρινο; Γιατί βρωμούσε; Γιατί υπάρχουν ιριδίζοντα αποβράσματα στο αυτοκίνητό μου; Τι συμβαίνει;

Στον Καναδά, μια περιοχή στο μέγεθος της Γεωργίας κάηκε και έγινε στάχτη αυτό το καλοκαίρι. Όλα εκείνα τα δέντρα που χρησιμοποιούν CO2 για να αναπνεύσουν, που είναι καταβόθρες CO2, δημιούργησαν ένα τεράστιο λοφίο χημικού καπνού που φύσηξε σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι κλιματική αλλαγή. Είναι ψυχοπάθεια.

Δεν μπορείτε να παραμένετε αμέτοχοι σε αυτό.

«Είμαστε μια κοινότητα που αποφάσισε, δεδομένων των τελευταίων ετών, ότι θέλαμε απλώς να μας αφήσουν ήσυχους».

Θέλετε να ζήσετε στους θάμνους και να φροντίζετε μόνοι  τους εαυτούς σας; ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ. Έτσι, η κλίκα αποφάσισε να κάψει την πόλη Shuswap, ως προειδοποίηση για οποιονδήποτε άλλο σκέφτεται να εγκαταλείψει τις φυλακές της πόλης του και να παλέψει μόνος του.

Αυτή τη φορά οι κάτοικοι ήταν έτοιμοι. «Οι πρώτοι διασώστες δεν ανταποκρίνονταν. Έβαλαν ιμάντες στο δρόμο για να κρατήσουν τον κόσμο μέσα και μετά, σε έναν ελιγμό σύγχυσης, μπήκαν και είπαν στον κόσμο να εκκενωθεί,  διότι επρόκειτο να αφήσουν τον τόπο να καεί.

»Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Γι’ αυτό μείναμε και γι’ αυτό έχουμε ακόμα τα σπίτια μας.

»Το ίδιο πράγμα στο Turtle Valley, όχι και τόσο μακριά. Οι ντόπιοι είπαν να παραιτηθούν, αλλά βοήθησαν στις πυρκαγιές και έσωσαν την πόλη τους».

Ένας 70χρονος άνδρας κάθισε στη στέγη του για 10 ώρες με ένα λάστιχο κήπου, ενώ οι γείτονές του τράπηκαν σε φυγή και έχασαν τα πάντα.

Το περασμένο καλοκαίρι η πόλη Lytton, B.C., κάηκε και έγινε στάχτη. Οι άνθρωποι στο Shuswap γνώριζαν τι συνέβη στο Lytton. Ήξεραν ότι το μόνο πράγμα που δεν κάηκε στο Paradise της Καλιφόρνια, ήταν το πράσινο γρασίδι στο νεκροταφείο. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να κρατούν τα σπίτια τους υγρά.

Γνώριζαν ότι οι κάτοικοι της πόλης στο Lytton που άφησαν την κυβέρνηση να έχει τον τρόπο της δεν μπορούν να ξαναχτίσουν λόγω «αποκατάστασης εδάφους και αρχαιολογικών εκτιμήσεων». Έχασαν όλη τους τη ζωή, την ιστορία τους, τον πολιτισμό τους, τα πάντα.

Περίμενε το ίδιο στη Lahaina.

Όσοι έμειναν στο Shuswap ξέρουν ότι θα πρέπει να παλέψουν για να παραμείνουν. Κάθονται οκλαδόν. «Όλα τα μέσα ενημέρωσης καλούσαν, ειδικά το ΚΤΚ» (προφέρεται σαν βρισιά). «Τους είπαμε να χάσουν τους αριθμούς μας».

Υπάρχουν τόσες πολλές ερωτήσεις. Τόσα πολλά. Αλλά, φυσικά, επειδή αυτά τα πράγματα σχεδιάζονται, προσεκτικά, σχολαστικά, από ψυχοπαθείς που δεν έχουν σχέση με το θείο, αφήνουν ένα μοτίβο, και είναι διαβολεμένα προφανές. Έχουμε google Earth και zoom Earth και δορυφορικές εικόνες. Και ξέρετε τι άλλο έχουμε; Επιστήμονες, πολλούς επιστήμονες.

Έχετε ακούσει για το Disclosure Project; Είναι μια τεράστια, παγκόσμια, χαλαρά οργανωμένη ομάδα επιστημόνων και συνταξιούχων (και μη) στρατιωτικών που έχουν αποφασίσει να ενημερώσουν τον κόσμο για ό,τι γνωρίζουν. Σχετικά με τα πάντα. Τα πάντα. Εξωγήινοι, βαθιές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις, δεσμευμένη τεχνολογία που θα παράγει δωρεάν ενέργεια, παρεμβάσεις υγείας που θα προλαμβάνουν τον καρκίνο, τα εμφράγματα, θα θεραπεύουν όλες τις ασθένειες του γερασμένου σώματος. Η αληθινή ιστορία του κόσμου και των πολιτισμών του. Όλα αυτά κρύβονται.

«Δεν μπορούν να μας σκοτώσουν όλους», λέει ο συλλογισμός τους, οπότε σταγόνα, στάλα, στάλα, έρχεται, σε κάθε μέσο, σε κάθε επίπεδο, εκτός από τον προπαγανδιστικό τύπο που είναι τόσο πίσω σε κάθε «αρχείο» όπως το λέγαμε στο Time Mag, οι εφημερίδες περιγράφουν έναν άλλο κόσμο. Ο οποίος αποτελείται εξ ολοκλήρου από Karens, τους υποτακτικούς αρσενικούς υπηρέτες τους και τα τρομοκρατημένα παιδιά τους.

Η «κλιματική αλλαγή», τα περίεργα καιρικά φαινόμενα, κατασκευάζονται. Επινοούνται. Είναι χαρακτηριστικό δικαίωμα  να μετράτε τον αριθμό των τυφώνων, των ανεμοστρόβιλων και των «καιρικών φαινομένων» και να τα συγκρίνετε με τα προηγούμενα χρόνια και να διαπιστώσετε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει. Είμαι βέβαιος ότι η δεξιά  έχει δίκιο σε αυτό, αλλά νομίζω ότι, και πάλι, είναι περίπου μια ίντσα βαθιά όσον αφορά την ανάλυση. Το κλίμα συμπεριφέρεται περίεργα και το προκαλεί η κλίκα. Γι’ αυτό οι ψυχολογικές επιχειρήσεις του Αυγούστου ήταν τόσο υπερβολικές, γι’ αυτό το κάψιμο ήταν τόσο τρελό. Θέλουν όλοι να φοβούνται, να σκέφτονται ότι πρέπει να περιορίσουμε το φαγητό, τα ταξίδια, τα ψώνια, την καλλιέργεια, την αναπαραγωγή και το κυνήγι σε σπιρτόκουτα 500 τετραγωνικών ποδιών και να παρακολουθούμε το Netflix. Πρέπει να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και να την αλλάξουν.

Έτσι, εάν, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν πιο ακραία καιρικά φαινόμενα από το συνηθισμένο, σημαίνει ότι η Γαία ίσως να προσαρμόζεται στη συμπεριφορά των ηλίθιων. Αλλά πόσο ακόμα μπορεί να το κάνει αυτό;

Εδώ είναι ένα γρήγορο εισαγωγικό. Την επόμενη φορά, θα σας δείξω, με κάποιες λεπτομέρειες, ότι οι «ηγέτες» μας αλλάζουν το κλίμα εδώ και δεκαετίες, ρίχνοντας μεγάλους τόνους χημικών σε όλα τα εδάφη, τα δάση, τις λίμνες και τις πόλεις, αυξάνοντας με θεαματικό τρόπο από τότε που ο Μπαράκ Ομπάμα χαλάρωσε τους περιορισμούς στη γεω-μηχανική. Τα δεδομένα, οι άδειες, οι τελικές διαδρομές γύρω από το νόμο είναι περίπλοκα, αλλά θα προσπαθήσω να περιγράψω πώς το κάνουν και να το ξεκαθαρίσω.

Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες οργανισμοί, πόλεις, πανεπιστήμια, ινστιτούτα, ιδιώτες που χρηματοδοτούν την τροποποίηση του ατμοσφαιρικού καιρού.

Ξέρετε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κοιτάξετε τον ουρανό, και αν το χρώμα του είναι ωραίο γαλανό, βγαίνουν τα αεροπλάνα και παίζουν τρίλιζα σε όλο τον ουρανό καλύπτοντάς τον με ομίχλη, και ο καιρός πραγματικά αλλάζει. Οι κινητήρες αεριωθουμένων δεν έχουν παράγει νέφη από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Κάθε ουρά είναι γεμάτο με χημικά αερολύματα.

Τα σωματίδια αλουμινίου βρίσκονται πλέον σε κάθε είδος. Στο νερό της βροχής έχει προστεθεί αλουμίνιο. Οι μέλισσες είναι τόσο γεμάτες με αλουμίνιο που έχουν Αλτσχάιμερ. Τα δάση είναι επικαλυμμένα με αεροζόλ ορυκτά και πεθαίνουν. Γι’ αυτό ο καπνός μυρίζει χημικά. Έχουν διαποτίσει τη γη με τοξικότητα.

Αυτό – την τεράστια τοξική γεωμηχανική σε όλο τον κόσμο – μπορώ να την αποδείξω στο δικαστήριο. Είναι το χειρότερο έγκλημα που μπορούμε να φανταστούμε, παγκόσμια δηλητηρίαση του μοναδικού μας σπιτιού, του αέρα μας, των κατοικίδιών μας, των ζώων μας, των δασών, των αγρών και των οροσειρών μας. Και έχει ένοχους: πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα, βιβλιοθήκες, κυβερνήσεις πόλεων, ιδιώτες, χιλιάδες από αυτούς καταγράφουν τα πειράματά τους. Κάθε ένας από αυτούς πρέπει να μηνυθεί για να μην υπάρχει.

Geoengineering

elizabethnickson

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: chemtrails, Elizabeth Nickson, Lahaina, Maui, Net Zero, αερολύματα, αλουμίνιο, γεωμηχανική, Συνθήκη του Kyoto, τροποποίηση του καιρού, χημικά