Καθηγητής του Harvard καλεί Πλεύρη να επαναπροσλάβει τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

1

Μήνυμα σε Πλεύρη από Harvard: “Πάρτε πίσω όσους ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ λόγω εμβολίων”
11-12-2022

Κόντρα στην χουντοπαράνοια.

Το δικό του ξεχωριστό μήνυμα τόσο προς την ελληνική κυβέρνηση των Πλεύρη και Μητσοτάκη όσο και προς οποιονδήποτε άλλον χουντολάγνο στέλνει ο Dr. Martin Kulldorff.

Ο εξέχων καθηγητής του Harvard, επιδημιολόγος και βιοστατιστικός, σε δημόσια συζήτηση για την πανδημία, εξέφερε την άποψη πως πλέον δεν συντρέχει κανένας λόγος να παραμένουν σε αναστολή άτομα που δεν εμβολιάστηκαν:

“Υπάρχει μία αμνηστία που είμαι πολύ υπέρ και αυτή είναι πως κάθε άτομο που απολύθηκε επειδή δεν εμβολιάστηκε θα πρέπει να επαναπροσληφθεί και να πληρωθεί αναδρομικά αυτά που έχασε. Θεωρώ ότι τους φέρθηκαν άσχημα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ και θα συμπεριλάμβανα επίσης και τους ανεμβολίαστους φοιτητές των πανεπιστημίων που δεν μπορούσαν να σπουδάσουν”.

Ενδιαφέρουσα είναι και η αναδρομή του καθηγητή στην Αρχαία Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον περιβόητο Αθηναϊκό λοιμό κατά τον Πελοποννησιακό πόλεμο.

Ο Dr. Martin Kulldorff χρησιμοποίησε το παράδειγμα αυτό για να αναδείξει πως η φυσική ανοσία είναι γνωστή στους επιστήμονες και ιστορικά τεκμηριωμένη εδώ και 2.500 χρόνια.

Κι αυτό ΠΑΡΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΔΗΘΕΝ ΚΟΡΩΝΟΕΙΔΙΚΟΙ, ΑΠΕΡΡΙΠΤΑΝ ΩΣ “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ” ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ.

el.gr

Tags: Dr. Martin Kulldorff, ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, ανοσία, εμβόλιο, κορωνοϊός, υγειονομικοί σε αναστολή, φυσική ανοσία