Και τo pronews ένθερμος υποστηρικτής του Κασελλάκη!

Τάιλερ

Μας τέλειωσε και η υποτιθέμενη “ανεξαρτησία” της πρώην αντικειμενικής ιστοσελίδας. Στην εποχή μας έχει αντιστραφεί το ρητό “Πολλοί τον πλούτον εμίσησαν, την δε δόξαν ουδείς” και έχει γίνει “Πολλοί την δόξαν περιφρόνησαν τον δε πλούτον ουδείς”. Και δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα, οι αφιλότιμοι. Έθεσαν τον εαυτό τους απροκάλυπτα στην υπηρεσία του Κασσελάκη!

Παραθέτω σημερινό άρθρο του pronews.gr  που προκαλεί απογοήτευση για το προφανές γλείψιμο του Κασσελάκη. Ακόμη δεν τον είδαμε, και κάποιοι τον προσκυνάνε ήδη. Τους οικτίρω για τον ξεπεσμό τους…


Οι ψηφοφόροι θέλουν να «καθαρίσει» τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σ.Κασσελάκης και περιμένουν να δουν την πολιτική του πρόταση.
Τρομάζει Ν. Ανδρουλάκη και Κ. Μητσοτάκη η διεισδυτικότητα του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους πολιτικούς χώρους.

Από την μέτρηση της GPO που παρουσιάστηκε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star προκύπτουν ήδη τα πρώτα σημαντικά συμπεράσματα για τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ:

Οι ψηφοφόροι του εγκρίνουν την διαδικασία «εκκαθάρισης» από τον «παλιό» ΣΥΡΙΖΑ.

Το 77,7% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι ο Στ. Κασσελάκης κινείται στη σωστή κατεύθυνση.

Μεταξύ όσων δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές το 76,2% θεωρεί ότι η στάση των κ.κ. Φίλη, Σκουρλέτη και Τζουμάκα δεν συμβάλλει στην ενότητα του κόμματος.

Με λίγα λόγια, δεν εγκρίνουν τις κινήσεις των παλαιών στελεχών.

Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να ακούσουν το πολιτικό μήνυμα του Σ. Κασσελάκη το οποίο το βρίσκουν πιο ενδιαφέρον από αυτό του «κλασσικού» ΣΥΡΙΖΑ με την γνωστή αριστερή ρητορική η οποία δεν έχει καμία επαφή με την σημερινή κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα.

Προκύπτει επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ παρά την μεγάλη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σε χαμηλά ποσοστά και είναι ακόμα 3ο κόμμα στο 11,9%

Η όποια πτώση καταγράφεται στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είναι λογική καθώς αυτή την στιγμή υπάρχει μία εσωστρέφεια στο κόμμα και διαγραφές.

Από την άλλη, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει αρθρώσει πολιτικό λόγο αφού μέχρι τώρα είναι υποχρεωμένος να ασχολείται με τα εσωτερικά προβλήματα του κόμματος. (σ.σ: Με τον Τάιλερ ασχολείται πρωτίστως…)

Όταν ο Σ. Κασσελάκης αναπτύξει την πολιτική του ατζέντα και όταν θα έχει «ομογενοποιήσει» το κόμμα όπως το θέλει, τότε θα αρχίσει να κρίνεται πραγματικά.

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ επικροτεί τις πρώτες του κινήσεις να διαγράψει τους «δεινόσαυρους» του κόμματος, δηλαδή παλιά στελέχη που δεν μπορούν να συνεισφέρουν καθόλου με τις ατυχείς και άστοχες παρεμβάσεις τους.

Κόλαφος είναι, επίσης, η άποψη των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ για την στάση των Φίλη, Σκουρλέτη, Τζουμάκα κ.α. που εδώ και καιρό αμφισβητούν ανοικτά τη νέα ηγεσία, μιλώντας απαξιωτικά και σε προσωπικό επίπεδο για τον Σ. Κασσελάκη.

Το 76,2% θεωρεί ότι με την στάση τους δεν συμβάλλουν στην ενότητα του κόμματος, αντιθέτως σπρώχνουν το κόμμα προς την διάσπαση και την εσωστρέφεια.

Αυτό που όμως φοβίζει πρωτίστως το ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεία και τη ΝΔ είναι ότι ο Σ. Κασσελάκης έχει διείσδυση όχι μόνο στο Κέντρο αλλά σε όλους τους χώρους.

Κάποιοι τον κατατάσσουν κεντροαριστερό (17,4%), κάποιοι κεντρώο (15,6%), κάποιοι κεντροδεξιό (17%) και κάποιοι δεξιό 14,3%.

Αυτό σημαίνει πως ο Σ. Κασσελάκης μπορεί να γίνει πολύ ανταγωνιστικός ακόμα και για τον Κ. Μητσοτάκη.

Έχει την δυνατότητα να περάσει αρεστό πολιτικό μήνυμα σε κάθε ψηφοφόρο που βάζει μπροστά την λογική και όχι το ιδεολογικό συναίσθημα.

Και αυτοί οι ψηφοφόροι στην μεταμνημονιακή εποχή είναι πάρα πολλοί.

pronews.gr

—————————

Tags: Gay, Κασσελάκης, ομοφυλοφιλία, ΣΥΡΙΖΑ, Τάιλερ