“ΚΑΛΑΜΙ” ΗΠΑ: Ελλάδα-Τουρκία, Αιγαίο

Πατρίδα Ερντογάνphoto

Όλα δείχνουν ότι σύντομα θα γίνει το ”παζάρι” στο Αιγαίο. Είναι εντυπωσιακό και το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην μεταπολιτευτική ιστορία Ελλάδας, προεκλογικά, δεν αναφέρεται λέξη για εθνικά θέματα, ελληνοτουρκικά κλπ. Ούτε τα ΜΜΕ ερωτούν υποψήφιους και κόμματα. Το γεγονός αυτό μας δείχνει ότι πάμε για ”διαπραγμάτευση” με Τουρκία, για ζητήματα Αιγαίου.

Πώς θα μεθοδευτεί και όμορφα θα ”σερβιριστεί”, θα φανεί. ΗΠΑ και Ευρώπη πιέζουν φορτικά για ”τακτοποίηση” των ελληνοτουρκικών. Φαίνεται ότι στο ”κόλπο” είναι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα προανάγγειλε έμμεσα αυτό που έρχεται με την φράση ”και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο”. Και η δραστηριοποίηση ΑΧΕΠΑ και ”ζεμενίδηδων-παπαχελάδων” στην Ελλάδα, γιά λογαριασμό των ΗΠΑ, επίσης μας δείχνει τι έρχεται.

Εξυπακούεται ότι σε διαπραγμάτευση η Ελλάδα θα χάσει επειδή δεν ζητά, δεν διεκδικεί. Η Τουρκία θα κερδίσει, επειδή ζητά, διεκδικεί. Η Κύπρος είναι χαμένη υπόθεση και οι πρωταγωνιστές ούτε την λαμβάνουν υπόψη.

Όταν πλησιάζουμε σε διαπραγμάτευση, τότε οι δήθεν ”λομπίστες” στις ΗΠΑ θα παραπληροφορούν, μέσω των εξαγορασμένων ”ανταποκριτών” και ΜΜΕ στην Αθήνα. Ενώ οι άνθρωποι της αρχιεπισκοπής Αμερικής (ΗΠΑ), άτυπα, θα κάνουν πλάτες στην Τουρκία. Από κοντά και οι διπλωμάτες-τουρίστες. Αυτά θα γίνουν… πάθαμε και μάθαμε.

Αλλά λογαριάζουν λάθος όλοι αυτοί οι επιτήδειοι. Ήδη ο καλός Ελληνισμός ΗΠΑ, χωρίς παράσιτα (ισόβιους, άχρηστους προεδροπαράγοντες διαλυμένων ομογενειακών Οργανώσεων) και τυχοδιώκτες ψευτολομπίστες, ψευτοπατριώτες, εξαγορασμένους ”δημοσιογράφους-ανταποκριτές” και ξεπουλημένα ΜΜΕ, που έχει καταλάβει τι γίνεται, ετοιμάζεται να παρέμβει στην Ουάσιγκτον (με υπαρκτό ”λόμπι” βάσης), αλλά και να παρέμβει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ (πιεστικά) ειδικά στην Ελλάδα της δουλοπρέπειας.

Ο απόδημος Ελληνισμός, ακούει, βλέπει, διαβάζει, συζητά, καταλαβαίνει… Και δεν μιλά, δεν ”παραμυθιάζεται” όπως εσφαλμένα νομίζουν επιτήδειοι και ψευτοπατριώτες του συμφέροντος ή άσχετοι με Ομογένεια διαπλεκόμενοι Έλληνες πολιτικοί. Και όταν θα έρθει η ώρα, θα αντιδράσει δυναμικά.

Οποιαδήποτε ”διαπραγμάτευση” με την Τουρκία, που θα είναι και στο ελάχιστο εις βάρος ελληνικών κυριαρχικών και λοιπών δικαιωμάτων, είναι καταδικαστέα, από τους εκτός συνόρων Έλληνες.

Το ”Κ” φυσικά, τους προβοκάτορες και ψευτοπατριώτες του συμφέροντος, θα τους καταγγέλλει ονομαστικά – και με ”σφαλιάρες”- για να ξεβρωμίσει η Ομογένεια.

( Γ. Λυκ. – 9 Ιουνίου ’23 )

Περισσότερα στο kalami.us

Tags: Αιγαίο, Γαλάζια Πατρίδα, εθνικά θέματα, ΚΑΛΑΜΙ ΗΠΑ, ΜΜΕ, Ομογένεια, Τουρκία