Καλιφόρνια: Πλύση εγκεφάλου στα παιδιά ότι μπορεί να έχουν γεννηθεί σε λάθος σώμα

California Laws

Οι σεξουαλικά διεστραμμένοι αντιαμερικανοί που κυριαρχούν στη Βουλή της Πολιτείας της Καλιφόρνια έχουν καταστήσει αδύνατο να είσαι γονιός στην Καλιφόρνια.

Paul Craig Roberts
September 17, 2023

Τα δημόσια σχολεία της Καλιφόρνια που υποστηρίζονται από φόρους των ιδιοκτητών ακινήτων διδάσκουν στα παιδιά της Καλιφόρνια ότι είναι πιθανό να γεννηθούν σε λάθος σώμα και τα σχολεία εμφυτεύουν την ιδέα ότι πολλά κορίτσια είναι στην πραγματικότητα αγόρια και πολλά αγόρια είναι στην πραγματικότητα κορίτσια που κατέληξαν σε λάθος φυσική διαμόρφωση. Κατά συνέπεια, μια ολόκληρη βιομηχανία έχει μεγαλώσει για να αλλάξει το φύλο των παιδιών. Τα αγόρια ευνουχίζονται χημικά και τους δίνονται γυναικείες ορμόνες. Τα κορίτσια κόβουν το στήθος τους και τους χορηγούνται ανδρικές ορμόνες. Η «τρανς επιστήμη» ενάντια στη φύση προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Τα δημόσια σχολεία έχουν δημιουργήσει μια μόδα στα παιδιά ότι το πράγμα που αναμένεται  να κάνουν είναι να αλλάξουν φύλο. Αυτό δίνει προσοχή στο παιδί που μπορεί να μην έχει από μια οικογένεια με δύο εργαζόμενους γονείς που έχει δημιουργηθεί από φόρους και φεμινισμό. Όταν οι πολυάσχολοι γονείς, που εργάζονται για να μη μείνουν πίσω στις πληρωμές στεγαστικών δανείων και αυτοκινήτων αντιληφθούν τι συμβαίνει, είναι πολύ αργά.

Για να αποτρέψει οποιαδήποτε παρέμβαση γονέων, η Βουλή της Πολιτείας της Καλιφόρνια ψήφισε ένα νομοσχέδιο που δίνει στην πολιτεία το δικαίωμα να αρπάζει παιδιά από γονείς που δεν υποστηρίζουν τη «μετάβαση» των παιδιών τους στο αντίθετο φύλο. Το νομοσχέδιο λέει ότι εάν ένας γονέας αντιτίθεται στην αλλαγή φύλου ενός παιδιού, το παιδί κινδυνεύει και μπορεί να τεθεί υπό την προστασία του κράτους.

Εδώ φτάσαμε – «ελευθερία στην Αμερική». Όλη η εξουσία των γονέων έχει αφαιρεθεί στην Καλιφόρνια από ανθρώπους που έχουν πάψει να είναι ηθικοί Αμερικανοί.

Οι λευκοί φεύγουν από την Καλιφόρνια, ακόμη και οι χαζοί φιλελεύθεροι. Κατά συνέπεια, η Καλιφόρνια που ήταν μια πολιτεία του Reagan μόλις πριν από λίγο καιρό είναι σήμερα μόνο κατά 33% λευκή. Σήμερα οι Ρεπουμπλικάνοι κατέχουν μόνο 18 έδρες στη Βουλή των 80 μελών.

Ο Θεός ας επιταχύνει τη νόμιμη και παράνομη μετανάστευση Ισπανών και Ασιατών στην Καλιφόρνια. Ας ελπίσουμε ότι οι μετανάστες θα χρησιμοποιήσουν την τεράστια πλειοψηφία τους για να απομακρύνουν την κυβέρνηση από τον τρελό κυβερνήτη Newsom, τη Nancy Pelosi και τον Adam Schiff, το χειρότερο είδος αντιαμερικανών που καταστρέφουν τη χώρα μας.

Ακούστε την εκπρόσωπο του Δημοκρατικού κράτους Lori Wilson που δηλώνει ότι είναι καθήκον των γονιών να επιβεβαιώσουν τα έχοντα υποστεί πλύση εγκεφάλου παιδιά τους υποστηρίζοντας την αλλαγή φύλου τους. Η Lori Wilson λέει ότι εφόσον οι γονείς αποτυγχάνουν στο καθήκον τους «να επιβεβαιώσουν τα παιδιά μας» –που εννοεί με το «δικά μας» τα παιδιά σας που γίνονται παιδιά του κράτους– το κράτος πρέπει να παρέμβει, να πάρει τα παιδιά σας και να παίξει τον ρόλο της επιβεβαίωσης που οι γονείς αποτυγχάνουν να κάνουν. (https://www.rt.com/news/582614-california-trans-children-law/)

Σαφώς, οι Δημοκρατικοί της Καλιφόρνια δεν σκέφτονται πλέον καν όπως οι Αμερικανοί. Δεν είναι Αμερικανοί. Είναι επικίνδυνοι εξωγήινοι ανάμεσά μας. Ας προσευχηθούμε ώστε το Μεξικό να διεκδικήσει ξανά την Καλιφόρνια και την Αριζόνα και να κόψει τον καρκίνο που δίνει μεταστάσεις.

Στο κάτω-κάτω, η Καλιφόρνια και τα νοτιοδυτικά αντιπροσωπεύουν εκτάσεις που έχουν κλαπεί από το Μεξικό. Εάν πρέπει να επανορθώσουμε τους μαύρους επειδή σκλαβώθηκαν από λευκούς, θα πρέπει να πληρώσουμε αποζημιώσεις για την κλοπή των νοτιοδυτικών από το Μεξικό.

Στην Καλιφόρνια ένα παιδί μπορεί να αλλάξει φύλο κρυφά χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση των γονέων. Τα δημόσια σχολεία της Καλιφόρνια διδάσκουν πραγματικά στα παιδιά ότι δεν μπορούν να εμπιστευτούν τους γονείς τους.

Είναι δυνατόν να φανταστούμε μια χειρότερη δυστοπία από την Καλιφόρνια;

paulcraigroberts.org

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: Paul Craig Roberts, αλλαγή φύλου, δυστοπία, ηθική, Καλιφόρνια, παιδιά