“Κατασκευασμένη Διαφωνία”: Οι ενορχηστρωτές της Μεγάλης Επανεκκίνησης και της Παγκόσμιας Κυβέρνησης χρηματοδοτούν και τα κινήματα διαμαρτυρίας εναντίον τους!

Biden KissingerImage: Joe Biden with Henry Kissinger (By Kai Mörk –
www.securityconference.de, licensed under CC BY 3.0 de)

Πού είναι το Κίνημα Διαμαρτυρίας ενάντια στη μη εκλεγμένη «Κορωνο-Σύμπραξη Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα»;

Τα ίδια φιλανθρωπικά ιδρύματα (Rockefeller, Ford, Soros κ.ά.) που είναι οι σιωπηροί αρχιτέκτονες της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» και της «Παγκόσμιας Κυβέρνησης» συμμετέχουν επίσης στη (γενναιόδωρη) χρηματοδότηση του ακτιβισμού για την «Κλιματική Αλλαγή», στο κίνημα «Εξέγερση Εξαφάνισης» (Extinction Rebellion), στο «Παγκόσμιο Κοινωνικό Φόρουμ» (World Social Forum), στο κίνημα «Οι Ζωές των Μαύρων Έχουν Σημασία» (Black Lives Matter), στο κίνημα LGBT, και σε άλλα.

Αυτό σημαίνει ότι η βάση αυτών των κοινωνικών κινημάτων συχνά εξαπατάται και προδίδεται από τους ηγέτες τους που συνήθως επιλέγονται και ανταμείβονται γενναιόδωρα από μια χούφτα εταιρικά ιδρύματα.

Το Παγκόσμιο Κοινωνικό Φόρουμ (WSF), το οποίο γιορτάζει την 21η επέτειό του, συγκεντρώνει αφοσιωμένους ακτιβιστές εναντίον της παγκοσμιοποίησης από όλο τον κόσμο. Ποιος όμως ελέγχει το WSF;

Από την αρχή, τον Ιανουάριο του 2001, χρηματοδοτήθηκε (αρχικά) από το Ίδρυμα Ford. Είναι αυτό που ονομάζεται «κατασκευασμένη διαφωνία» (πολύ πιο ύπουλο από αυτό του Herman-Chomsky «κατασκευασμένη συναίνεση»).

Ο στόχος της οικονομικής ελίτ «ήταν να κατακερματίσουν το λαϊκό κίνημα σε ένα τεράστιο “φτιάξ’ το μόνος σου” μωσαϊκό. Ο ακτιβισμός τείνει να είναι αποσπασματικός. Δεν υπάρχει ενοποιημένο αντιπαγκοσμιοποιητικό, αντιπολεμικό κίνημα». (Michel Chossudovsky, Manufacturing Dissent, Global Research)

Σύμφωνα με τα λόγια του McGeorge Bundy, Προέδρου του Ιδρύματος Ford (1966-1979):

«Ό,τι έκανε το Ίδρυμα [Ford] μπορούσε να θεωρηθεί ότι “κάνει τον κόσμο ασφαλή για τον καπιταλισμό”, μειώνοντας τις κοινωνικές εντάσεις, βοηθώντας στην ανακούφιση των ταλαιπωρημένων, παρέχοντας βαλβίδες ασφαλείας για τους εξοργισμένους και βελτιώνοντας τη λειτουργία της κυβέρνησης».

Το κίνημα διαμαρτυρίας ενάντια στη Μεγάλη Επανεκκίνηση, η οποία  συνιστά «παγκόσμιο πραξικόπημα», απαιτεί μια διαδικασία παγκόσμιας κινητοποίησης:

«Δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστικό μαζικό κίνημα όταν η διαφωνία χρηματοδοτείται γενναιόδωρα από τα ίδια εταιρικά συμφέροντα [WEF, Gates, Ford κλπ.] που είναι ο στόχος των κινημάτων διαμαρτυρίας».

 Απόσπασμα από το βιβλίο του Michel Chossudovsky : “The Worldwide Corona Crisis – Global Coup d’ Etat Against Humanity

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: Extinction Rebellion, Ford, Joe Biden, manufactured dissent, Rockefeller, Soros, World Social Forum, WSF, κατασκευασμένη διαφωνία, κλιματική αλλαγή, Μεγάλη Επανεκκίνηση, Παγκόσμια Κυβέρνηση