ΚΚΕ: Απροκάλυπτα υπέρ του Κώστα Μπακογιάννη στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών

Σφυροδρέπανο

Σε δηλωσή του, ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρει … «Εκεί που τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” δεν είναι στον β΄ γύρο, καλούμε τον ελληνικό λαό να στείλει μήνυμα καταδίκης με λευκό ή άκυρο, των κομμάτων και των άλλων συνδυασμών, όπως κι αν αυτά ονομάζονται, τα οποία κινούνται στην γραμμή της στήριξης της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και υπηρετούν πιστά μέσα στους δήμους και τις περιφέρειες ως μακρύ χέρι του αστικού κράτους και των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων για τη διασφάλιση των κερδών τους και όχι φυσικά για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών».

Κατά συνέπεια, οι δυνάμεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του ΚΚΕ καλούνται να ψηφίσουν λευκό ή άκυρο στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών.

πηγή

—————————

Δημήτρη Κουτσούμπα, δεν έχουν άδικο αυτοί που αποκαλούν το απολίθωμα του σφυροδρέπανου “Δεκανίκι της Δεξιάς”. Δεν κρατάς ούτε τα προσχήματα, σύντροφε! Γνωρίζεις ότι το λευκό και άκυρο ευνοούν τον Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων και αυτό θέλεις, διότι αυτή την εντολή σου έδωσαν τα γνωστά/άγνωστα αφεντικά που συντηρούν το απολιθωμένο ΚΚΕ. Αυτή είναι η μόνη χρησιμότητά σου: Να στηρίζεις καμουφλαρισμένα τη Δεξιά μπας και πάρει τα πάνω του κανένα αριστερό κόμμα και σε εξαφανίσει από προσώπου Ελλάδας, όπως έχουν εξαφανιστεί όλα τα κομμουνιστικά απολιθώματα στη Δύση…

Βεβαίως έχουν τεράστια ευθύνη και τα πρόβατα της “κομμουνιστικής” στάνης που δεν έχουν κρίση και έχουν ξεχάσει τι θα πει ελεύθερη βούληση, από τον πολύ σανό που έχουν φάει.

Tags: Δημήτρης Κουτσούμπας, Δήμος Αθηναίων, Δημοτικές Εκλογές, ΚΚΕ, Κώστας Μπακογιάννης