ΚοινοβOλευτισμός = η τέχνη του ψεύδους και του μίσους

Κάθε φορά που, λόγω του μαζοχισμού από τον οποίο υποφέρω, παρακολουθώ αντιπαραθέσεις (κυνομαχίες) των κομματικών αρχηγών στο Κυνοβούλιο, σχίζονται τα σωθικά μου, πονάω και στεγνώνει κάθε ελπίδα για εθνική ενότητα κι ένα καλύτερο μέλλον στο ΤρΕλλαδιστάν-Λαμογιστάν-Μαλακιστάν κοινώς ΤΡΕ.ΛΑ.ΜΑ. Πρόκειται περί ΚοινοβΟλευτικής βιομηχανίας μίσους και αλληλοσπαραγμού, περί στυγνής εκτέλεσης του έθνους.

Ως γνωστόν, παίδες, το πρώτο θύμα τσι “Δημοκρατίας” είναι η Αλήθεια. “Δημοκρατία” και Αλήθεια είναι έννοιες αλληλοαναιρούμενες και είναι αδύνατο να συνυπάρξουν. Το δεύτερο εξίσου μεγάλο θύμα τσι “Δημοκρατίας” είναι η ενότητα του λαού, δηλαδή η εθνική ενότητα. Αν τώρα προσθέσουμε τη διαφθορά στο ψέμα και στο διχασμό, τι προκύπτει; Μα προφανώς το αποτέλεσμα είναι αυτό. Ποιο “αυτό”; Να, αυτό που βιώνουμε στο πετσί μας: μπάχαλο, χάος, ηθική και οικονομική χρεοκοπία, αφανισμός του έθνους. Προς τα εκεί βαδίζουμε με νομοτελειακή ακρίβεια, και κανένας Στρος Καν, καμία Μέρκελ ή Τρόικα δε θα μπορέσουν τελικά να μας σώσουν.

Παρακολουθώντας, όμως, τις κυνομαχίες στο άντρο τσι “Δημοκρατίας”, όσο ακομμάτιστος κι αν είναι κανείς, δε μπορεί παρά να παραδεχτεί ότι ταλαντούχος πρωταθλητής στο ψέμα και στο διχασμό είναι ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου. Αυτός παίρνει το χρυσό μετάλλιο. Εκατό φορές του έχει πει η πυγολαμπίδα να μην ανασύρει επιλεκτικά σκελετούς από το οστεοφυλάκιο της σύγχρονης ελληνικής μπαχαλο-ιστορίας, διότι δε βοηθάνε στην ενότητα του έθνους και στη συναίνεση, αλλά αυτός το χαβά του. Θαυμάστε τον:

Γιώργος Παπανδρέου: «Το μνημόνιο θα έπρεπε να έχουν το θάρρος να το υπογράψουν οι ίδιοι, όπως το έκανε με θάρρος η προηγούμενη κυβέρνηση της Ιρλανδίας.
Αλλά πιο πονηροί οι δικοί μας της Νέας Δημοκρατίας είπαν, άσε να βγάλει το ΠΑΣΟΚ τα κάστανα από τη φωτιά.
Εμείς δεν φυγομαχήσαμε και δεν φυγομαχούμε.»

Βρε Γιώργο, βρε καμάρι των καλοβολεμένων συντεχνιών του ΠΑΣΟΚ, ξέρεις τις λες; Θα προτιμούσες δηλαδή να δοξαστεί ο Καραμανλής ως σωτήρας της Ελλάδας κι εσύ να μείνεις παραπονεμένος, αγωνιζόμενος στο πλευρό του χειμαζόμενου λαού στα λιμάνια και στα πεζοδρόμια, τρώγοντας δακρυγόνα και αναθεματίζοντας ΔΝΤ, Τρόικα και δε συμμαζεύεται; Εδώ, δυο τρία μέτρα-ασπιρίνες πήγε να πάρει ο φουκαράς ο Καραμανλής και του άλλαξες τα φώτα ζητώντας επιτακτικά εκλογές, με το σύνθημα “ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε”, σχεδόν από την επομένη των εκλογών του 2007, για να “σώσεις” εσύ την Ελλάδα.

Τι λέμε τώρα; Θα άντεχες εσύ, κοτζάμ Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, να βλέπεις τον Καραμανλή να σουλατσάρει και να δοξάζεται σ’ Ευρώπη και Αμερική ως τιμώμενο πρόσωπο, εκλιπαρώντας δανεικά, υπογράφοντας μνημόνια ασιτίας του λαού, και τάζοντας ξεπούλημα της πατρίδας; Θα καιγόταν η Ελλάδα, Γιώργο μου… Εσύ, λοιπόν, ήσουν “σκεύος εκλογής” της μαύρης Μοίρας μας, ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη δουλειά, και σταμάτα επιτέλους τη βιομηχανία μίσους και αλληλοσπαραγμού. Δεν έχεις ακούσει την παροιμία που λέει στου “κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί”; Εντάξει, μπορεί να έχουμε δείξει σημάδια αποχαύνωσης, αλλά κάτι καταλαβαίνουμε ακόμη…

Γιώργος Παπανδρέου: «Προτιμάνε να μειώνουμε το υπέρογκο χρέος κόβοντας μισθούς και αυξάνοντας τους φόρους; Αυτό μας προτείνουν.»

Καλά, εδώ παίδες πρόκειται για ρεσιτάλ υποκρισίας! Ώστε αυτό σας προτείνουν; Κι εγώ πώς δεν το πήρα χαμπάρι; Αν όμως, όπως λέτε, σας προτείνουν κόψιμο μισθών και αύξηση φόρων, πράγμα στο οποίο εσείς έχετε δείξει άριστες επιδόσεις, τότε προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Εδώ έχουμε την απόλυτη συναίνεση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ή μήπως δεν κόψατε ούτε μισθούς, ούτε συντάξεις ούτε αυξήσατε φόρους, και όλα αυτά είναι συκοφαντίες της αντιπολίτευσης και παραισθήσεις του λαού;

Γιώργοοο! Έτσι μιλάς στη Μέρκελ, στο Σαρκοζί και στον Στρος Καν; Δηλαδή τους παρουσιάζεις το μαύρο άσπρο; Δε νομίζω!

Εδώ τα καλά φιλέτα για ξεπούλημα!!! Όποιος πρόλαβε, τη μίζα είδε… Παλιά μου τέχνη κόσκινο! Όμως, προσέξτε, με το «θεσμό επιφανείας» που σκαρφίστηκε ο Παμπούκης , η γη δεν πωλείται. Για παράδειγμα, θα έρθει ο Εμίρης για να τσιμεντοποιήσει το Ελληνικό με απ’ ευθείας ανάθεση (οι διεθνείς διαγωνισμοί δεν ενδείκνυνται, και ο νοών νοείτω…) και να το εκμεταλλεύεται, ας πούμε για 99 χρόνια, αλλά αν κατά τη διάρκεια αυτών των 99 ετών η κυβέρνηση θελήσει να του πάρει τη γη κάτω από τα τσιμέντα, που παραμένει στην κυριότητα του ελληνικού κράτους, για να την πουλήσει σε άλλον, θα μπορεί να το κάνει βάσει του θεσμού της επιφάνειας! Διότι ο εν λόγω θεσμός, λέει, «Διασφαλίζει εσαεί την κυριότητα της γης από το δημόσιο, επιτρέποντας ταυτόχρονα την αξιοποίησή της για ορισμένο χρονικό διάστημα.»(πηγή) Ε, ρε, δούλεμα που πέφτει!

Το άλλο ανέκδοτο το ακούσατε; «Η κυβέρνηση θεωρεί πως ο ελληνικός λαός χρειάζεται να διαπαιδαγωγηθεί στην αντίληψη ότι δεν πρέπει να έχει χρέος.» (πηγή) Χα, χα, χάααα!

Βρε σεις, πόσα χρωστάνε τα κόμματα στις τράπεζες;
«Υπερχρεωμένα στις τράπεζες και πλήρως εξαρτώμενα από την κρατική επιχορήγηση παραμένουν ΠαΣοΚ και Νέα Δημοκρατία, που αδυνατούν να εξορθολογίσουν τα οικονομικά τους, με αποτέλεσμα η λειτουργία τους να ζημιώνει πολλά εκατομμύρια ευρώ ετησίως τους έλληνες πολίτες. Σε μια περίοδο κατά την οποία οι οργανώσεις των δύο κομμάτων εξουσίας υπολειτουργούν, το ΠαΣοΚ και η ΝΔ είναι υποθηκευμένα στις τράπεζες, χρωστώντας περισσότερα από 130 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν λάβει ως προκαταβολή την κρατική επιχορήγηση, τουλάχιστον ως το 2016!» (πηγή)

Κατά τ’ άλλα περιμένουμε από δαύτους να νοικοκυρέψουν το κράτος, να μας σώσουν από τη χρεοκοπία, και να διαπαιδαγωγήσουν το λαό στην αντίληψη του μη χρέους….

Tags: Γιώργος Παπανδρέου, ΔΝΤ, θεσμός επιφανείας, Καραμανλής, Μέρκελ, Σαρκοζί, Στρος Καν, Χ. Παμπούκης