Κωνσταντίνος Βαθιώτης: «Ο Έλληνας ήταν έτοιμος από καιρό να βρίσκεται σε θέση μόνιμης οσφυοκαμψίας»

IMG 2dc20b1c75ec11ca1f632b3ef88cb780 V 696x392 1

«Ό,τι του ζητάει αυτό το δαιμονικό κράτος είναι πρόθυμος να το εφαρμόσει»

«Ήμουν σε επικοινωνία με του υγειονομικούς και της Αθήνας και της Κομοτηνής. Όταν πληροφορήθηκα τα αίσχη εκείνης της νύχτας, θεώρησα ότι θα έπρεπε να πέσει η κυβέρνηση», τόνισε μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και στον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

«Δυστυχώς για ακόμη μία φορά επιβεβαιώθηκε η υπόνοιά μου ότι ζούμε μία μορφή στυγνής δικτατορίας. Δεν υπάρχει ασφάλεια δικαίου. Για ψύλλου πήδημα μπορείς να βρεθείς με χειροπέδες. Η δικτατορία δεν είναι πλέον μόνο υγειονομική, έχει εξαπλωθεί σε πολλά επίπεδα».

Ο κ. Βαθιώτης χαρακτήρισε “βαστάζο” της υγειονομικής δικτατορίας το Συμβούλιο της Επικρατείας αναφορικά με την απόφαση του για τη συνταγματικότητα του προστίμου των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60.

«Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι οτι δεν υπάρχουν καθόλου αντιδράσεις. Βλέπουμε τους πολίτες να είναι ευνουχισμένοι. Τα πάντα μπορεί να περάσουν. Πρέπει να συμβεί ένα δυνατό τράνταγμα για να ξυπνήσει ο πολίτης από το λήθαργο».

«Ο΄Έλληνας ήταν έτοιμος από καιρό, να βρίσκεται σε θέση μόνιμης οσφυοκαμψίας. Ότι του ζητάει αυτό το δαιμονικό κράτος είναι πρόθυμος να το εφαρμόσει. Εξαϋλωνόμαστε ως ανθρώπινες υποστάσεις. Η μάσκα καταστρέφει το πρόσωπο, με την προπαγάνδα περί ομοφυλοφιλίας και τρίτου φύλου, χάνουμε το βιολογικό φύλο και στο τέλος θα γίνουμε ψηφιακοί πολίτες. Είμαστε καθ΄οδόν προς τον Μετανθρωπισμό, προς το νέο είδος ανθρώπου».

Ο κ. Βαθιώτης έστειλε και το δικό του μήνυμα στους χιλιάδες ακροατές του Focus Fm. «Να μάθουν να αντιστέκονται. Να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά, να βγάλουν τις μάσκες , να βγάλουν κραυγές και να διεκδικήσουν τα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια η οποία έχει χαθεί».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

skeftomasteellhnika

Tags: αναστολή υγειονομικών, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, μάσκα, μετανθρωπισμός, πρόστιμο άνω των 60, Συμβούλιο της Επικρατείας, υγειονομική δικτατορία