Λάκη Λαζόπουλε, έχεις χαιρετίσματα από το “Διάβολο”

%CE%9B%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82

Λάκη Λαζόπουλε, εθνικέ μας χαβαλετζή,
Ο Εωσφόρος μου είπε να σου στείλω χαιρετίσματα, και να σε διαβεβαιώσω ότι είσαι εκλεκτό και πολύ αγαπητό τέκνο του! Ο φίλος σου ο “Διάβολος”, γνωστός και ως Σατανάς ή “Ξαποδώ”, σου είναι ευγνώμων διότι ξαποστέλλεις μετά μανίας όσους δε γουστάρεις – νεκρούς και ζώντας – στην αγκαλιά του ώστε να τους περιποιηθεί δεόντως. Κι αυτό είναι μεγάααλη υπηρεσία! Χαίρεται να σ’ ακούει όταν το στόμα σου γεμίζει με το όνομά του καθώς προφέρεις τη μακάβρια ευχή του μίσους σε συνανθρώπους σου που “υπεραγαπάς”.Δεν μπορείς να φανταστείς, μου είπε, το μέγεθος της αρνητικής διαβολοενέργειας που διοχετεύεις στα σπίτια των πιστών οπαδών σου και το πλάτος και το βάθος της δυσαρμονίας που απελευθερώνεις κάθε φορά που ανοίγεις τη στομάρα σου μπροστά στην κάμερα για να εκτελέσεις το ύψιστο “θρησκευτικό” καθήκον της διαβολαποστολής.

Μου είπε ότι σαν εθνικό “πρότυπο” που είσαι, με το ζωντανό παράδειγμά σου εμπνέεις οπαδούς και θαυμαστές σου, μεγάλους και μικρούς, να κάνουν το ίδιο, ξαποστέλλοντας στη “στοργική” αγκαλιά του Βεελζεβούλ όσους κι αυτοί δε γουστάρουν, συνεχίζοντας ευλαβικά την πατενταρισμένη Ελληνική διαβολοπαράδοση. Αυτή είναι η ανεκτίμητη προσφορά σου στον απανταχού της γης αθυρόστομο και οργίλο Ελληνισμό!

Μου είπε ακόμη να σου πω να μην ανησυχείς που δεν σ’ έχει περιποιηθεί στη στοργική αγκαλιά του δεόντως, διότι τα εκλεκτά τέκνα του, όπως του λόγου σου, καθυστερεί να τ’ ανταμείψει για τις καλές τους υπηρεσίες, παρέχοντάς τους άφθονο χρόνο και χρήμα ώστε να “εμπνεύσουν” πολλούς με το παράδειγμά τους, διαπλάθοντας ψυχές στο κατ’ εικόνα και “διαβολομοίωση”. Έχει όμως και για σένα τον “καλό” σκοπό του… αν και το απεύχομαι, διότι δεν έχω φτάσει στο δικό σου “πνευματικό” πολιτισμό να στέλνω οποιονδήποτε συνάνθρωπο στα χωρικά ύδατα του Ξαποδώ. Μπορείς να με πεις υποανάπτυκτη και πολιτιστικά καθυστερημένη, αλλά τι να κάνω, δε μου βγαίνει η διαβολαποστολή για κανέναν. Το καταλαβαίνεις;

Και κάτι άλλο: με παρακάλεσε να σου πω ότι όταν σου περνάνε κακές σκέψεις πως Διάβολος δεν υπάρχει κλπ., να τις ξορκίζεις διότι είναι ψέματα. Διότι πώς αλλιώς μπορείς να δικαιολογήσεις την αυθόρμητη επιθυμία σου να στέλνεις κάποιον στην αγκαλιά του όταν οργίζεσαι; Πού στέλνεις δηλαδή τους εχθρούς σου; Στον ανύπαρκτο; Και τόοοση αρνητική ενέργεια που επενδύεις στη “διαβολαποστολή” την επενδύεις για να ξαποστείλεις κάποιον στον ανύπαρκτο; Γι’ αυτό λοιπόν, μου είπε να σου πω, μεταξύ κατεργαρέων χρειάζεται ειλικρίνεια. Και τον πιστεύεις το Διάβολο και τον προσκυνάς και τον υπηρετείς, γι αυτό κι εκείνος δεν θα σε ξεχάσει όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου, εκτός εάν εν τω μεταξύ λιποτακτήσεις από τη διαβολαποστολή σου.

Αυτά μου είπε να σου μεταφέρω, και δεν ευθύνομαι αν δεν τα λάβεις σοβαρά υπ’ όψη σου.

Με ελάχιστη έως ανύπαρκτη εκτίμηση, και αρκετό οίκτο,
Πυγολαμπίδα

Tags: διαβολοαποστολή, εθνικός χαβαλετζής, Εωσφόρος, Λάκης Λαζόπουλος, Σατανάς