Λάκη Λαζόπουλε, η σαχλαμάρα δεν είναι σάτιρα!

Lazop Έχεις την ψευδαίσθηση ότι κάνεις σάτιρα, και μάλιστα θεωρείς το εαυτό σου ως το σύγχρονο Αριστοφάνη! Αναμφίβολα διαθέτεις κάποιο ταλέντο, αλλά το έχεις εκπορνεύσει και εκχυδαΐσει σε σημείο που οι θεατές των εκπομπών σου να μην παίρνουν τίποτα θετικό στο τέλος των αλτσαντιριών σου. Πέρυσι, μια δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ σε ανέδειξε ως έναν από τους «100 Μεγάλους Έλληνες», χα, χα, χα, κι εσύ το πίστεψες και καβάλησες υψηλότερο καλάμι, πηγαίνοντας από το κακό στο χειρότερο.

Όταν σατιρίζεις τα πολιτικά δρώμενα, αν εξαιρέσουμε κάποιες προσωπικές σου ιδεοληψίες και συμπάθειες που κάνουν μπαμ, είσαι αρκετά εύστοχος, και θα μπορούσες να είσαι χρήσιμος για τη χώρα, και κυρίως για τη νεολαία που λες ότι υπεραγαπάς, αν επικέντρωνες τις εκπομπές σου στη σάτιρα της σάπιας πολιτικής. Όμως, εκεί που σατιρίζεις κάτι σοβαρό, και πριν δώσεις έστω και μια στιγμή στον τηλεθεατή να επεξεργαστεί περαιτέρω τη σκέψη σου, ώστε να οξύνει την κρίση του και να καταλάβει πώς υποθηκεύεται το μέλλον του από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, τον ρίχνεις στο χαβαλέ και στη σαχλαμάρα, και χύνεις την καρδάρα με το γάλα, με μια κλωτσιά!

Αυτός είσαι, Λάκη Λαζόπουλε, γέννημα- θρέμμα του σάπιου κατεστημένου το οποίο σε ανέδειξε. Σε κάθε εκπομπή σου παρουσιάζεις τα ίδια γελοία υποκείμενα-χαβαλέδες, που λένε τις ίδιες βλακείες με συχνά χυδαίο τρόπο, κι αυτό νομίζεις ότι είναι σάτιρα. Είσαι εντελώς προβλέψιμος, Λάκη Λαζόπουλε, καραγκιόζη του χαβαλέ, διότι δεν έχεις τίποτα το καινούργιο να παρουσιάσεις. Η φαντασία σου επαχύνθη σφόδρα, όπως και το σώμα σου, από την τρυφηλή ζωή που διάγεις – πόσους μήνες το χρόνο κάνεις διακοπές ανά τας νήσους; – και δεν γεννάει πια τίποτα το δημιουργικό.

Έχεις ζαλίσει τους φίλους σου με τους γελοίους ήρωές σου, όπως ο ψευτογιατρός που πάσχει από κοπρολαγνεία, πορδολαγνεία και πεολαγνεία, κι αυτό το θεωρείς σάτιρα! Αλήθεια πόσα παίρνει ο γελοίος αυτός τύπος για τη συνεισφορά του στο χαβαλέ του αλτσαντιριού; Αλλά και οι άλλοι πανηλίθιοι ήρωες της εκπομπής σου είναι εξίσου αξιοθρήνητοι και προβλέψιμοι, και αποβλακώνουν το κατά δύναμιν τους θεατές του αξιοθρήνητου τσαντιριού σου.

Λάκη Λαζόπουλε, πρέπει να συμβουλευτείς επειγόντως ψυχαναλυτή μπας και μπορέσει να σε ελευθερώσει από τις εμμονές εκχυδαϊσμού που έχεις γύρω από σεξουαλικά όργανα, σεξ, φυσιολογικές σωματικές λειτουργίες, και διαφήμιση του χαβαλέ ηλίθιων τηλεσυνεργατών σου. Επίσης, έχεις την τάση να γελοιοποιείς γριές, λες και όταν μεγαλώνει ο άνθρωπος πρέπει να γίνεται αντικείμενο χλευασμού και κακόβουλης σάτιρας.

Βασιλιά του χαβαλέ, είσαι εντελώς ανεύθυνος, και προσφέρεις ένα κάκιστο πρότυπο, σε μια εποχή που οι νέοι έχουν χάσει εντελώς το μπούσουλα και ψάχνουν απεγνωσμένα για υγιή πρότυπα. Έχεις τεράστια ευθύνη γι’ αυτούς τους μαθητές που κουβαλάς κάθε φορά στο τσαντίρι σου και τους ταΐζεις κοπροσάτιρα. Δεν είσαι καλύτερος από τους πολιτικούς που σατιρίζεις, μάλιστα είσαι πολύ χειρότερος διότι εκείνοι τουλάχιστον, κουτσά στραβά, έστω με μπόλικες μίζες και ρουσφέτια, έστω με την πρόσφατη παράδοση σε ξένη μπότα, κρατάνε το σύστημα όρθιο για να μην καταρρεύσει εντελώς, ώστε εσύ να έχεις πλατφόρμα για να χοροπηδάς, και πουλώντας σαχλαμάρα να θησαυρίζεις…

Έχω να σου δώσω μια συμβουλή, θλιβερό κακέκτυπο του Αριστοφάνη: αν δεν έχεις με τι να γεμίσεις τη δίωρη εκπομπή του χαβαλέ, περιόρισέ την σε μία ώρα, και εστίασε την προσοχή σου σε πολιτικά και κοινωνικά θέματα της επικαιρότητας. Σταμάτα επιτέλους να παρουσιάζεις τις ηλιθιότητες του κάθε βλαμμένου, διότι έτσι αποβλακώνεις τους θαυμαστές σου αντί να τους οξύνεις τη σκέψη. Σατίρισε κριτικά τους τηλεοπτικούς σταθμούς που παρουσιάζουν εκπομπές-σαβούρα αποβλακώνοντας το κοινό, αντί ν’ αναμεταδίδεις τη σαβούρα αυτή από την εκπομπή σου.

Λάκη Λαζόπουλε, σε μια εποχή που η Ελλάδα βουλιάζει λόγω μακροχρόνιας καταπάτησης αρχών και αξιών από τους ταγούς της, του λαού μη όντος άμοιρου ευθυνών, είσαι υπερήφανος να θησαυρίζεις απλώς διαφημίζοντας τη σαπίλα της; Είσαι ικανοποιημένος να μην προσφέρεις τίποτα το θετικό στη νεολαία παρά μόνο εκτόνωση με το χυδαιοχαβαλέ σου;

Παριστάνεις υποκριτικά τον επαναστάτη, ενώ δυστυχώς είσαι ικανός μόνο για χαβαλέ εκ του ασφαλούς. Μάθε, επιτέλους, ότι αν ήσουν γνήσιος επαναστάτης δε θα σου παραχωρούσε το σάπιο κατεστημένο εκπομπή για να θησαυρίζεις υπονομεύοντάς το.

Καλείς τον υποσιτιζόμενο λαό στους δρόμους, ενώ δεν έχεις να του προτείνεις εναλλακτική λύση, κι ούτε σκοτίζεις το νου σου για να τη βρεις. Στο μυαλό σου επικρατεί πλήρης θολούρα περί του πρακτέου.

Πάντως, έχω άσχημα νέα να σου πω Λάκη: Έτσι και γίνει το θαύμα και η Ελλάδα αναγεννηθεί από τις στάχτες της, εσύ και οι χαβαλέδες-συνεργάτες σου θα συμπεριληφθείτε από τους πρώτους στα απόβλητά της, μαζί με όλες τις βδέλλες του σάπιου ψευτοδημοκρατικού συστήματος της κλεπτοπλουτοκρατίας.

Tags: αλτσαντίρι, Λάκης Λαζόπουλος, σάτιρα, χαβαλές, χυδαιότητα