ΛΑΦΚΑ: “Σκοτώνουν τ’ άλογα όταν γεράσουν”;

Τσεκούρι στις συντάξεις από το Σεπτέμβριο ομολόγησε ο Λοβέρδος στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER. Αυτό ζήτησαν οι βλοσυροί εκπρόσωποι του διεθνούς γραφείου κηδειών με την επωνυμία «ΔουΝουΤου», και ο Λοβέρδος δεν είχε αντίρρηση. Θυμάστε που μας παραμύθιαζαν ότι για το 2010 δεν θα υπάρξουν άλλα σφαγιαστικά μέτρα;

Ο ΛΑΦΚΑ (Λογαριασμός Αλληλεγγύης Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης) που είχε κριθεί αντισυνταγματικός, και το 2005 ο Καραμανλής υποχρεώθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο να επιστρέψει στους συνταξιούχους τα παρακρατηθέντα εντόκως και εφάπαξ, με αναδρομική ισχύ από 1-1-2002 (δείτε εδώ), επανέρχεται δριμύτερος!

Κι ενώ η σοσιαλιστική κυβέρνηση της συμφοράς εξαντλεί τις σοσιαλιστικές της ευαισθησίες όταν πρόκειται για φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας ή την τακτοποίηση παρανομιών, αυθαιρέτων και ημιυπαίθριων, κλπ., δείχνει να σκύβει το κεφάλι στο «ΔουΝουΤου» όταν πρόκειται για τόσο ληστρικές μειώσεις συντάξεων!

Βλέπετε ο συνταξιούχος που παίρνει μικτά πάνω από 1400 ευρώ θεωρείται πλούσιος από τη σοσιαλιστική μας κυβέρνηση. Έτσι, ο συνταξιούχος με σύνταξη προ φόρων 1401 ευρώ θα κληθεί να καταθέσει, θέλει δε θέλει, για “αλληλεγγύη” 5%x1401=70,05 € το μήνα, δηλαδή 70,05×14=980,7€ το χρόνο, ενώ ο συνάδελφός του με 1400€ το μήνα δεν χρειάζεται να δείξει “αλληλεγγύη”. Σημειωτέον ότι η “αλληλεγγύη” του πρώτου υπολογίζεται επί των μικτών αποδοχών, δηλαδή ένα μέρος της σύνταξής του φορολογείται δύο φορές! Είναι νόμιμο αυτό;

Βέβαια εδώ δεν χωράνε ηλεκτρονικές “διαβουλεύσεις” και κουραφέξαλα, διότι η Χούντα του ΔουΝουΤου απαιτεί «ναι σε όλα». Έχουμε, δηλαδή, de facto κατάργηση της Δημοκρατίας, άρα η Βουλή δεν έχει ρόλο και λόγο ύπαρξης. Το “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” το έχει το βλοσυρό ΔΝΤ. Πάντως ο κ. Λοβέρδος δεν διευκρίνισε αν η “αλληλεγγύη” θα υπολογίζεται μόνο επί του ποσού σύνταξης που υπερβαίνει τα 1400€, οπότε το χαράτσι θα είναι μικρότερο. Ας το ελπίσουμε…

Τα κεφάλια μέσα, είπε και ο Καρατζαφέρης. Εδώ που φτάσαμε κάθε αντίρρηση θα μας ρίξει βαθύτερα στο λάκκο της χρεοκοπίας. Πιείτε το μουρουνέλαιό σας και σκασμός.

Μεγαλύτερο χαράτσι θα πληρώσει κάποιος που παίρνει μικτή σύνταξη, π.χ., 2.800€ (καθαρή περίπου 2.300€ αν δεν καταφέρει να μαζέψει τις απαραίτητες αποδείξεις για να σώσει το αφορολόγητο), και ο οποίος ενδεχομένως εμπίπτει στο συντελεστή αναγκαστικής “αλληλεγγύης” 9%. Αυτός θα χαρατσωθεί με 2.800×9%= 252€ μηνιαίως, δηλαδή 252×14=3.528€ το χρόνο! Με άλλα λόγια θα παραχωρήσει ως “αλληλεγγύη” ολόκληρη την καθαρή 14η σύνταξη και 53% από την13η. Μεγάλη σφαγή! Καλά αυτός με τέτοια “αλληλεγγύη” θα πάει κατ’ ευθείαν στον “παράδεισο”, δεν τη γλιτώνει! Θα πει αντίο στις εκδρομούλες και τις ταβερνούλες και θα αρκεστεί στα σαβουροσίριαλ της χαβουζοτηλεόρασης. Άλλο πλήγμα στον τουρισμό!

Κάτι ήξερε ο πονηρούλης Όλι Ρεν που μας αποχαιρέτησε λέγοντας «καλό κουράγιο»…

Άραγε τώρα που βρισκόμαστε υπό κηδεμονία μπορούμε να καταφύγουμε στο δικαστήριο για να βρούμε το δίκιο μας; Δε θέλω να πάω με το ζόρι στον παράδεισο βρε αδελφέ! Θέλω να πάω στην κόλαση επειδή με πνίγει το δίκιο. Δεν έκλεψα εγώ τα ασφαλιστικά ταμεία, δεν έπαιξα εγώ τα αποθεματικά των ταμείων ούτε στο ΧΑΑ ούτε στα δομημένα ομόλογα. Δεν συνταξιοδοτήθηκα με 15, 20 ή 25 χρόνια υπηρεσίας στο Δημόσιο, ούτε στα 8 χρόνια ή 6 χρόνια που συνταξιοδοτούνται οι βολευτές.

Πλήρωνα χοντρές εισφορές στο Ταμείο μου για 40 χρόνια. Επιπλέον, το ΤΣΜΕΔΕ είναι το πιο υγιές ασφαλιστικό ταμείο με τεράστια αποθεματικά και σχέση συνταξιούχου προς εργαζόμενους 1:7. Γιατί λοιπόν να πληρώσω εγώ τα κλεμμένα των τρωκτικών και την κακοδιαχείρηση των ανίκανων πολιτικών; Αλλά γιατί κάνω ανόητες ερωτήσεις; Ο Τσόρτσιλ δεν είχε πει ότι “Σοσιαλισμός είναι η δίκαιη διανομή της φτώχιας”; Ώστε να εξυπηρετηθεί ο Καπιταλισμός, συμπληρώνω εγώ. Με άλλα λόγια, ο Σοσιαλισμός είναι το δεκανίκι του Καπιταλισμού για να διατηρείται εν ισχύει το προαιώνιο αξίωμα “βόηθα με φτωχέ να μη σου μοιάσω”.

Καταλάβατε πατριώτες τι μας βρήκε; Η Χούντα των συνταγματαρχών φαντάζει παράδεισος μπροστά στη Χούντα του ΔουΝουΤου… Λοιπόν, τι λέτε; Θα κάνουμε αυτό που μας συμβούλεψε ο Καρατζαφέρης;

Απολαύστε τώρα για άλλη μια φορά τον παλιό καλό Τζέφρυ στο video:

Tags: Ανδρέας Λοβέρδος, ΛΑΦΚΑ, Όλι Ρεν