Λευκή Αμερική: εξαφανίστηκε και αντικαταστάθηκε

racism against whites in USπηγή photo

Paul Craig Roberts
July 27, 2023

Στις Ηνωμένες Πολιτείες η πλειοψηφία του πληθυσμού παραμένει λευκή παρά τα 58 χρόνια μαζικής μετανάστευσης μη λευκών. Παρά το γεγονός ότι παραμένουν μια μεγάλη πλειοψηφία, οι λευκοί Αμερικανοί όχι μόνο αντικαθίστανται αλλά εξαφανίζονται μαζί με την ιστορία τους.

Δεν βλέπετε πλέον οικογένειες λευκών σε εταιρικές διαφημίσεις. Εάν εμφανίζεται μια οικογένεια, είναι ένας μαύρος άνδρας, μια λευκή γυναίκα και παιδιά μικτής φυλής ή είναι μια Ασιάτισσα, ένας λευκός άνδρας και τα μικτά παιδιά. Σε μια λευκή οικογένεια έχει δοθεί αρνητικό νόημα ως δήλωση κατά της «διαφορετικότητας». Η διαφορετικότητα έχει υπερβεί τη βάση ενός εθνικού κράτους, το οποίο είναι ένας ομοιογενής πληθυσμός. Ένας ποικίλος, πολυπολιτισμικός πληθυσμός είναι ένας Πύργος της Βαβέλ, όχι ένα έθνος. Χωρίς κοινή κουλτούρα, δεν υπάρχει κοινό συμφέρον. Χωρίς κοινό συμφέρον, δεν υπάρχει έθνος, παρά μόνο γεωγραφικό όριο.

Από τότε που η Επιτροπή Ίσων Ευκαιριών Απασχόλησης δημιούργησε φυλετικές ποσοστώσεις κατά παράβαση της νομοθετικής απαγόρευσης του Νόμου περί Πολιτικών Δικαιωμάτων του 1964, οι λευκοί Αμερικανοί, ειδικά οι ετεροφυλόφιλοι άνδρες, ήταν πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Είναι νόμιμο εδώ και 59 χρόνια να γίνονται διακρίσεις σε βάρος λευκών ετεροφυλόφιλων ανδρών κατά την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο, την απασχόληση, την προαγωγή και την προστασία από το νόμο.

Πρόσφατα, το Ανώτατο Δικαστήριο των Η.Π.Α. έκρινε ότι οι εισαγωγές πανεπιστημίων με βάση τη φυλή είναι ανεπίτρεπτες και ασυνεπείς με την 14η Τροποποίηση. Η απόφαση έχει καθυστερήσει μισό αιώνα. Οι διακρίσεις σε βάρος των λευκών Αμερικανών έχουν πλέον θεσμοθετηθεί. Οι μαύροι είναι ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού, αλλά υπερεκπροσωπούνται σε θέσεις εξουσίας. Για παράδειγμα, ο υπουργός Άμυνας είναι μαύρος. Ο νεοπροσληφθείς Πρόεδρος του Μικτού Επιτελείου είναι μαύρος. Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ είναι μαύρος και οι τρεις συμφωνούν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί λευκοί αξιωματικοί στον στρατό των ΗΠΑ. Έχουν ανακοινώσει μια επίσημη πολιτική διάκρισης σε βάρος του λευκού στρατιωτικού προσωπικού αρνούμενοι τις προαγωγές των λευκών σε στρατιωτικό βαθμό. Αυτό είναι γεγονός, όχι «θεωρία συνωμοσίας». Δεν θα μπορούσε να είναι πιο σαφές ότι παρά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, οι διακρίσεις κατά των λευκών Αμερικανών θα συνεχιστούν αμείωτες.

Οι λευκοί άνθρωποι δαιμονοποιούνται εκτός ύπαρξης και είναι αβοήθητοι, παρά το γεγονός ότι αποτελούν πλειοψηφία σε μια υποτιθέμενη δημοκρατία, να κάνουν οτιδήποτε γι’ αυτό. Το να διαμαρτύρεσαι για τη δαιμονοποίηση σημαίνει υπεράσπιση της λευκότητας που θεωρείται ως απόδειξη της λευκής υπεροχής. Θεωρείται ρατσιστικό να αρνείται ένας λευκός την ενοχή του.

Οι επιμελητές μουσείων, οι ίδιοι λευκοί, παρουσιάζουν τα έργα λευκής τέχνης στις συλλογές τους ως «ρατσιστικά έργα». Η καλλιτεχνική αξία και το επίτευγμα της κουλτούρας των λευκών έχει μετατραπεί σε εκφράσεις ρατσισμού. Η Heather Mac Donald έχει τεκμηριώσει παραδείγματα αυτού στα άρθρα της στο City Journal.

Οι λευκοί Αμερικανοί είναι αβοήθητοι να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, επειδή οι μισοί από αυτούς – το ήμισυ του μπλε κράτους – έχουν υποκύψει στην πλύση εγκεφάλου και την κατήχηση ότι οι λευκοί –μόνο οι λευκοί– είναι «απεχθείς ρατσιστές» από τη γέννηση και το χρώμα του δέρματος, και ως εκ τούτου είναι απειλή για τους έγχρωμους. Αυτό το επιχείρημα δικαιολογεί περιορισμούς στους λευκούς, όπως το νομικό καθεστώς δεύτερης κατηγορίας προκειμένου να γίνει ανεκτό το «προνόμιο των λευκών».

Το άγαλμα του Robert E. Lee, ένα έργο τέχνης από τους διάσημους γλύπτες Henry Shrady και Leo Lantelli, στεκόταν στο Charlottesville της Βιρτζίνια, στη μνήμη της ηγεσίας του Lee στον Στρατό της Βόρειας Βιρτζίνια για έναν αιώνα. Κατέβηκε το 2021 και δόθηκε σε μια μαύρη οργάνωση που ανακοίνωσε ότι θα λιώσει το άγαλμα και θα ρίξει το μέταλλο σε κάτι άλλο, ίσως ένα άλλο άγαλμα του Τζορτζ Φλόιντ που αυτοκτόνησε με υπερβολική δόση φαιντανύλης.

Γιατί η μαύρη αυτοέκφραση και ο εορτασμός της μαύρης κληρονομιάς απαιτεί την εξάλειψη της λευκής κληρονομιάς; Ο Robert E. Lee έχαιρε μεγάλης εκτίμησης από τον αμερικανικό στρατό στην υπηρεσία του οποίου ο Lee έδωσε τη νεότητα και τη μέση ηλικία του. Όταν του προσφέρθηκε η διοίκηση του Στρατού της Ένωσης (Union Army), είπε ότι δεν μπορούσε να εισβάλει στο δικό του κράτος και αρνήθηκε τη διοίκηση. Πρώην επιθεωρητής του West Point, ο Lee πολέμησε τιμητικά και ηθικά και οι στρατώνες του West Point έλαβαν το όνομά του. Τώρα η μνήμη του έχει διαγραφεί και η παρουσία του στην ιστορία καταστρέφεται από τα ψέματα.

Αυτή είναι η Αμερική σήμερα για τους λευκούς, λίγοι από τους οποίους έχουν το θάρρος και την επίγνωση να διαμαρτυρηθούν. Ουσιαστικά οι Αμερικανοί λευκοί διαγράφονται. Προσπαθήστε να βρείτε λευκούς Αγγλοσάξονες στο καθεστώς Biden.

Μπορείτε να δείτε αντικατάσταση λευκών στην Καλιφόρνια. Το 1970 ο πληθυσμός της Καλιφόρνια ήταν 76% λευκοί. Η πολιτεία ήταν σταθερά Ρεπουμπλικανική κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980. Σήμερα το λευκό ποσοστό είναι 32%. Οι λευκοί έχουν αντικατασταθεί στην Καλιφόρνια από Ασιάτες μετανάστες και λαθρομετανάστες-εισβολείς που πέρασαν ανεμπόδιστα από τα σύνορα με το Μεξικό. Σήμερα το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού της Καλιφόρνια είναι Ισπανόφωνοι.

Ας ελπίσουμε ότι οι Ισπανοί θα καταλάβουν γρήγορα την πολιτεία από τους τρελούς λευκούς φιλελεύθερους των οποίων οι πολιτικές κατά των λευκών προκαλούν φυγή λευκών από την Καλιφόρνια με ρυθμό 300.000 ετησίως. Η Καλιφόρνια, η περιοχή του Reagan στη δεκαετία του 1980, είναι σήμερα μια πολιτεία όπου η πολιτική παρουσία των Ρεπουμπλικανών είναι ελάχιστη.

Ο σημερινός λευκός φιλελεύθερος κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Gavin Newsom , είναι ο πιο  (σ.σ.: φανατικός) κατά των λευκών, αντιαμερικανός κυβερνήτης στην ιστορία των ΗΠΑ. Οι πολιτικές του έχουν αποδειχθεί καταστροφικές για την Καλιφόρνια. Ωστόσο, είναι ανεκτές από την ισπανική και ασιατική πλειοψηφία. Οι προσπάθειες ανάκλησης ηττήθηκαν παρά τη συρρίκνωση της ποιότητας ζωής στην Καλιφόρνια. Ο αποικισμός της Αμερικής από μετανάστες-εισβολείς προχωρά.

paulcraigroberts.org

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: Heather Mac Donald, Paul Craig Roberts, Robert E. Lee, έθνος-κράτος, ετεροφυλόφιλοι, ΗΠΑ, λευκοί, μαύροι, πολυπολιτισμός, ρατσισμός