Μέγας κίνδυνος για την Ευρώπη η Χρυσή Αυγή!

Όσοι νομίζατε ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ευρώπη είναι η δολίως μεθοδευμένη από τους Οίκους Αξιολόγησης οικονομική κρίση ή η Άγκελα Μέρκελ, πλανάστε πλάνην οικτράν. Ο ύψιστος κίνδυνος είναι η είσοδος της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, stupid! Ναι, ναι, ναι…
 Για όσους δεν καταδεχτήκατε να μάθετε περισσότερα για την άκρως επικίνδυνη αυτή οργάνωση-κόμμα, επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω, με το συμπάθιο. Λοιπόν, πρόκειται για μια “ναζιστική” οργάνωση που έχει για έμβλημά της το Μαίανδρο της Αρχαίας Ελλάδας, κάτι που θυμίζει στους αντιρατσιστές τη σβάστικα. 
Αυτό συνιστά μεγάλο κίνδυνο, καθώς για τους ευφάνταστους ενδέχεται το αυγό του φιδιού να εκκολάψει έναν άλλο Χίτλερ που θ’ απειλήσει τις δημοκρατίες (διεφθαρμένες ολιγαρχίες) της Ευρώπης και όχι μόνο. Το άλλο μεγάλο αμάρτημα της Χρυσής Αυγής, που συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, είναι η αμφισβήτηση του δόγματος των 6.000.000 θυμάτων του ολοκαυτώματος. 
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ισχυρίζεται ότι δεν αποκλείεται να ήταν λιγότερα τα θύματα, διότι δε βγαίνουν τα νούμερα. Κατά τους απανταχού αντιρατσιστές, τούτο συνιστά ασυγχώρητο αμάρτημα (κάτι σαν την αμφισβήτηση της Αγίας Τριάδας του Χριστιανισμού), γι’ αυτό ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του πρέπει να ριχτούν στο πυρ το εξώτερο. Δεν είναι αστεία πράγματα αυτά. Είναι σα να παίζεις με τη φωτιά.
 Απαγορεύεται η αμφισβήτηση μεγαλοφώνως του αριθμού 6.000.000. Αν αμφιβάλλεις, πνίξε την αμφιβολία μέσα σου. Διότι έτσι και τα θύματα του ολοκαυτώματος ήταν λιγότερα, για παράδειγμα 5.000.000 (πάντα στρογγυλός αριθμός) ο Χίτλερ θα ήταν… λιγότερο εγκληματίας. Καταλάβατε γιατί το νούμερο 6.000.000 είναι μαγικό;
 Επικίνδυνη, λοιπόν, η Χρυσή Αυγή, και γι’ αυτό ξεσηκώθηκαν διεθνείς προσωπικότητες (τσιράκια της παγκοσμιοποίησης) βοώντες: «Είμαστε όλοι Έλληνες Εβραίοι!» Τώρα πώς συνδύασαν το Έλληνες και Εβραίοι μη με ρωτάτε διότι εκεί σταματάει η φαντασία μου. Ιδού το τεκμήριο:
«Ανοιχτή επιστολή υπογράφουν διεθνείς προσωπικότητες κατά της Χρυσής Αυγής. 
Υπό τον τίτλο “Είμαστε όλοι Έλληνες Εβραίοι” διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, πολιτικοί, και καλλιτέχνες από εκφράζουν την ανησυχία τους προς την Guardian για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα.
 “Το νεοναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή αυτό το μήνα. Έχοντας έμβλημα εμπνευσμένο από τη σβάστικα, τους Χιτλερικούς χαιρετισμούς, αντι-σημιτική και ρατσιστική ιδεολογία, την άρνηση του Ολοκαυτώματος, τη βία απέναντι στους μετανάστες, τις απειλές εναντίον των δημοσιογράφων, το κόμμα αυτό εκπροσωπεί τον γερμανικό εθνο-σοσιαλισμό, που οδήγησε την Ευρώπη στο χάος και την αιματοχυσία. (…) 
Σε αυτή τη συνεχιζόμενη οικονομική και κοινωνική κρίση, η οποία ευνοεί την φρενήρη αναζήτηση για αποδιοπομπαίους τράγους και ενισχύει τον φόβο της παρακμής ‘της γηραιάς Ηπείρου’ αυτή η στρατηγική είναι πλέον πολύ αποτελεσματική…
Αυτή η νέα ακροδεξιά άνοιξε τον δρόμο για κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή να κερδίζουν ψήφους, ενώ προωθούν ανοιχτά τον ‘λόγο του μίσους’. Αντιμέτωποι με αυτή τη φοβερή κατάσταση, που ενισχύεται πλέον με την εκλογή νεο-Ναζιστών βουλευτών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, διαβιβάζουμε την αλληλεγγύη μας: ‘Είμαστε όλοι Έλληνες Εβραίοι’. Αρνούμαστε να το δεχτούμε αυτό. Εβραίοι, μετανάστες, μουσουλμάνοι, Ρομά ή έγχρωμοι να φοβούνται για τη ζωή τους εξαιτίας αυτού που είναι.
 Καλούμε όλους τους πολίτες, τα κόμματα, συνδικάτα κτλ., να παλέψουν την ακροδεξιά με το να προωθήσουν το Ευρωπαϊκό όνειρο. Πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι αυτό το όνειρο χτίστηκε πάνω στα χαλάσματα του ναζισμού. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε το Ολοκαύτωμα. Το όνειρό μας είναι μια ήπειρος απαλλαγμένη από τον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό. (…) 
 Δεύτερον, πρέπει να αντικρουστεί το δόγμα του ‘ευρωπαϊκού φρουρίου’, που ευνοεί την εξάπλωση της αντιμεταναστευτικής ρητορικής και κλείνει τα σύνορα της Ευρώπης, τη στιγμή που η Ευρώπη έχει ανάγκη τη μετανάστευση για να διατηρήσει το θεμελιώδες στοιχείο της ευρωπαϊκής ταυτότητας: το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας.” (…) 
Μεταξύ άλλων, το κείμενο συνυπογράφουν ο Βρετανός κοινωνιολόγος, Άντονυ Γκίντενς, ο νομπελίστας, Iταλός, Ντάριο Φο, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, Μπερνάρντ Κούχνερ, ο σκηνοθέτης, Άμος Γκιτάι ο βραβευμένος με Νόμπελ Ειρήνης, Έλι Βίζερ.» (πηγή

Για λόγους διεθνούς ασφαλείας θα πρότεινα στους διακεκριμένους ακαδημαϊκούς, πολιτικούς και καλλιτέχνες που ανησυχούν για την άνοδο του ναζισμού, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας ν’ απευθύνουν παρόμοια επιστολή και προς τον Ισραηλινό υπουργό Εσωτερικών Ελί Γισάι και τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, διότι τελευταία εκδηλώνουν επικίνδυνες ρατσιστικές τάσεις, και πρέπει επειγόντως να μετανοήσουν προτού δημιουργηθούν οι συνθήκες για εκκόλαψη Ισραηλινού αυγού του φιδιού. Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία εδώ.

Tags: είμαστε όλοι Έλληνες Εβραίοι, Έλι Βίζερ, Ελί Γισάι, Μπενιαμίν Νετανιάχου, ολοκαύτωμα, Χρυσή Αυγή