Μαρτυρίες τραυματισθέντων από την ένεση Κόβιντ

ee

By Dr. Joseph Mercola
Mercola.com
August 3, 2022

Γενοκτονία από το εμβόλιο mRNA 2021-2022

 

Εάν εσείς ή κάποιος που αγαπάτε εξακολουθεί να μην κατανοεί τους κινδύνους του εμβολίου COVID, παρακολουθήστε το βίντεο «MRNAVaccineGenocide 2021-2022: Μαρτυρίες από τα θύματα και το ιατρικό προσωπικό», παραπάνω. Δεν με νοιάζει αν καταλαβαίνετε ήδη καλά τους κινδύνους, είμαι πολύ βέβαιος ότι θα ωφεληθείτε από το να παρακολουθήσετε τι κάνουν αυτές οι ενέσεις.

Οι περισσότεροι από εμάς, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, δεν έχουμε άμεση επαφή με άτομα που έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί από τα τρυπήματα για COVID. Αυτά τα κλιπ βοηθούν τον καθένα μας να καταλάβει πόσο πραγματικά ηθικά κατακριτέα είναι αυτά τα τρυπήματα. Έχουν σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες και έχουν κάνει εκατομμύρια άλλους ανάπηρους. Σας ενθαρρύνω να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο και να το μοιραστείτε με όλους όσους γνωρίζετε.

Αλλά πρέπει να είστε προειδοποιημένοι. Οι εικόνες είναι συναισθηματικά ανατριχιαστικές, γι’ αυτό προετοιμαστείτε. Ωστόσο, πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα με μάτια ορθάνοιχτα. Τα θύματα αυτών των πειραματικών ενέσεων μεταφοράς γονιδίων αξίζουν να τα δούμε για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα το κακόβουλο βιολογικό όπλο που έχει εξαπολυθεί στους ανήμπορους.

Το Μεγάλο Ψέμα

Στις αρχές του 2021, η Αντιπρόεδρος Kamala Harris, μεταξύ πολλών άλλων, προέτρεψε δημοσίως όλους να κάνουν το εμβόλιο για τον COVID, το οποίο υποσχέθηκε ότι ήταν «ασφαλές και αποτελεσματικό». Καλούμαστε να αγαπήσουμε τους γείτονές μας, «και ο εμβολιασμός είναι πραγματικά μια επέκταση αυτού», επέμεινε η Harris.

Στην καλύτερη περίπτωση, την είχαν παραπληροφορήσει. Στη χειρότερη, είπε ψέματα. Τα δεδομένα είναι ότι το εμβόλιο COVID είναι το πιο επικίνδυνο φάρμακο στην ιστορία της σύγχρονης ιατρικής και αυτοί οι κίνδυνοι είχαν προβλεφθεί και αναμένονταν από πολλούς σεβαστούς και καλά εκπαιδευμένους γιατρούς και επιστήμονες. Αλίμονο, οι φωνές τους λογοκρίθηκαν — σε ορισμένες περιπτώσεις, φαίνεται, υπό την καθοδήγηση της ίδιας της διοίκησης του Λευκού Οίκου.

Τα θύματα του Covid Jab αξίζουν την αναγνώριση

Ο αγώνας των θυμάτων, ο πόνος τους, ο θάνατός τους αξίζει να αναγνωριστούν γι’ αυτό που είναι – το αποτέλεσμα της ιατρικής παρανομίας, της διαφθοράς της ρυθμιστικής αρχής και της «μαζικού σχηματισμού» κοινωνικής παραφροσύνης που καθοδηγείται από την εκφοβισμό των Μέσων Ενημέρωσης και τα ξεκάθαρα ψέματα που υποστηρίζουν τη στροφή προς την παγκόσμια τυραννία και δουλεία .

Διασημότητες, πολιτικοί, στελέχη υγειονομικών πρακτορείων, παρουσιαστές ειδήσεων, γιατροί, νοσοκόμες, ακαδημαϊκοί και αναρίθμητοι άλλοι πίεσαν, ντρόπιασαν και απείλησαν όσο περισσότερους μπορούσαν για να πάρουν τη τρύπημα, και όλοι πρέπει τώρα να δουν ποιο ήταν το αποτέλεσμα και πώς αυτά τα ανυποψίαστα άτομα σε όλο τον κόσμο έχουν υποφέρει.

Υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες που περιλαμβάνονται στο βίντεο, και δεν θα προσπαθήσω να τις συνοψίσω. Σας ενθαρρύνω πραγματικά να παρακολουθήσετε το βίντεο. Ένα κοινό νήμα σε αυτές τις ιστορίες που αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, είναι η σύμφωνη απόρριψη από την ιατρική κοινότητα.

Ακόμη και σε περιπτώσεις όπου οι γιατροί υποψιάζονται τραυματισμό από εμβόλιο COVID, εξακολουθούν να μην γνωρίζουν πώς προκαλούνται τα συμπτώματα ή, ακόμα πιο σημαντικό, πώς να τα αντιμετωπίσουν. Έτσι, απλώς στέλνουν τα θύματα στο σπίτι ή τα παραπέμπουν σε άλλους ειδικούς των οποίων οι γνώσεις είναι εξίσου ελλιπείς. Οι επιτυχημένες θεραπείες φαίνεται να είναι εξαιρετικά σπάνιες, γεγονός που προσθέτει μόνο ύβρι στον τραυματισμό.

Οι ένοχοι πρέπει να λογοδοτήσουν

 

Στο σύντομο βίντεο παραπάνω, ο Greg Reese, ο οποίος δημιούργησε το ντοκιμαντέρ The COVID Genocide“, μοιράζεται τους λόγους για τους οποίους το έκανε. «Θέλουν να καταστρέψουν τον κόσμο», λέει, αναφερόμενος στην παγκοσμιοποιητική κλίκα που είναι οι σχεδιαστές, αν όχι οι πραγματικοί ενορχηστρωτές, αυτής της ιατρικής γενοκτονίας.

«Θέλουν να καταστρέψουν τον κόσμο… Είναι σαν μια πυρκαγιά που πρέπει να σβήσει», λέει ο Reese. «Χρειαζόμαστε μερικά σοβαρά δικαστήρια για εγκλήματα πολέμου.» ~  Greg Reese αναφερόμενος στην παγκοσμιοποιητική κλίκα που ευθύνεται για τη γενοκτονία  με την ένεση COVID.

Πιστεύουν ότι θα ξεφύγουν αγνοώντας τα στοιχεία και λογοκρίνοντας οποιονδήποτε ισχυρίζεται ότι έχει τραυματιστεί ή όποιον θρηνεί ανοιχτά το θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου που σκοτώθηκε από την ένεση. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε να συμβεί. «Είναι σαν μια πυρκαγιά που πρέπει να σβήσει», λέει ο Reese. «Χρειαζόμαστε κάποια σοβαρά δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου».

Παγκόσμια καμπάνια για την ενημέρωση σχετικά με τους τραυματισμούς από την ένεση Κόβιντ

Άλλοι αναλαμβάνουν επίσης τον αγώνα για να ανακουφίσουν την κατάσταση των θυμάτων από τον κορωνοϊό. Τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μια παγκόσμια διαδικτυακή καμπάνια για την ενημέρωση και το σπάσιμο της σιωπής σχετικά με τους τραυματισμούς από την ένεση Κόβιντ.

Οι ιδρυτές της καμπάνιας, #CanWeTalkAboutIt, ενθαρρύνουν τους ανθρώπους που έχουν τραυματιστεί από το τρύπημα να μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες όπου μπορούν. Όπως αναφέρει το The Defender,[1] «Η εκστρατεία επιδιώκει επίσης να βοηθήσει άτομα που τραυματίστηκαν από το δίκτυο εμβολίων και να εντοπίσει πόρους και πληροφορίες στις χώρες και τις κοινότητες τους».

Για να συμμετάσχετε, δημοσιεύστε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, με το δεξί σας μανίκι σηκωμένο και φορώντας ένα κορδόνι για να δείξετε ότι πήρατε το τρύπημα, στο δίκτυο κοινωνικών μέσων σας με το hashtag #CanWeTalkAboutIt, μαζί με μια σύντομη περιγραφή των τραυματισμών που βιώσατε.

Η Agnieszka Wilson, μια από τους ιδρυτές της εκστρατείας, είπε στο The Defender:[2]

«Αν πάρετε ένα χάπι για τον πονοκέφαλο και δείτε ότι υπάρχει μια παρενέργεια που κάνει το δέρμα σας μπλε, τότε προφανώς θα μπορούσατε να πείτε “εντάξει, μπορεί να οφείλεται σε αυτό, σωστά;” Αλλά όταν πρόκειται για εμβόλια, δεν μπορείτε πραγματικά να μιλήσετε γι’ αυτά τα πράγματα.

Όλοι ακούσαμε και ξέραμε ότι η κυκλοφορία [των εμβολίων για τον COVID] είχε ξεκινήσει και θα βλέπαμε μεγάλη ζημιά από αυτά τα εμβόλια. Αλλά οι άνθρωποι ήταν πραγματικά φοβισμένοι, και ιδιαίτερα [φοβόντουσαν] να συνδεθούν με … οργανώσεις που σφραγίστηκαν ως αντιεμβολιαστικές οργανώσεις.

Όλοι ξέραμε επίσης ότι τα Μέσα ενημέρωσης τους φίμωσαν. Σε αυτούς τους ανθρώπους αρνήθηκαν ότι επρόκειτο για τραυματισμούς από εμβόλια [αλλά] βλέπαμε να συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα. Σκέφτηκα, λοιπόν, πρέπει να κάνουμε κάτι, πρέπει να αρχίσουμε να ενημερώνουμε τους ανθρώπους ότι αυτά είναι στην πραγματικότητα επικίνδυνα εμβόλια.

Δεν υπάρχει ασθένεια στον κόσμο [για την οποία δεν μπορείτε να μιλήσετε]… μπορείτε να μιλήσετε για τον καρκίνο, μπορείτε να μιλήσετε για οποιοδήποτε είδος ασθένειας εκεί έξω, αλλά όχι γι’ αυτό. Έχουν επιστήμονες που είναι πρόθυμοι να κάνουν έρευνα πάνω σε αυτό, επιστήμονες από μεγάλα ιδρύματα, και απλώς αγνοούνται.

Υπάρχει κάτι ακόμα που συμβαίνει… Γιατί τα Μέσα σιωπούν; Γιατί δεν το συζητάμε αυτό; Ποτέ δεν υπήρξε φάρμακο στην ιστορία που να είχε τόσες πολλές παρενέργειες και κανείς να μην μιλά για αυτό.

Πάντα εργάζομαι παγκοσμίως. Σκέφτηκα ότι τώρα πρέπει να κάνουμε κάτι σε παγκόσμιο επίπεδο, πρέπει να κάνουμε μια εκστρατεία που θα αρχίσει να σπάει τη σιωπή γύρω από αυτό το ζήτημα, επειδή οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν. Δεν θέλουμε άλλος κόσμος να πάρει την ένεση, ειδικά μετά από αυτό που βλέπω σε όλες αυτές τις ομάδες».

Οι στατιστικές αναπηρίας και θανάτων λένε την ιστορία

Εκτός από τις πολλές χιλιάδες προσωπικές ιστορίες που μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια ποικιλία στατιστικών στοιχείων υποστηρίζει επίσης τις κοινοποιημένες εμπειρίες:

   • Οι νοσηλείες έχουν αυξηθεί — Τον Ιανουάριο του 2022, η Ένωση Νοσοκομείων της Ιντιάνα ανέφερε ότι τα νοσοκομεία της Indiana  έβλεπαν μια δραματική αύξηση τόσο σε θανάτους όσο και σε νοσηλεία για μια μεγάλη ποικιλία καταστάσεων.[3] Όχι μόνο ο αριθμός των νοσηλειών στην Indiana  είναι υψηλότερος από ό,τι πριν κυκλοφορήσουν οι ενέσεις για τον COVID το 2021, αλλά είναι ο υψηλότερος που έχει σημειωθεί εδώ και πέντε χρόνια.[4] Εν τω μεταξύ, οι ημερήσιοι θάνατοι από τον COVID-19 είναι λιγότεροι από τους μισούς από εκείνους του 2020.
   • Οι διεκδικήσεις αναπηρίας έχουν αυξηθεί — Για παράδειγμα, η OneAmerica, μια εθνική εταιρεία αμοιβαίας ασφάλισης ζωής με έδρα την Ινδιανάπολη, αναφέρει μια αύξηση των αξιώσεων αναπηρίας. Αρχικά, υπήρξε άνοδος στις αιτήσεις βραχυπρόθεσμης αναπηρίας, αλλά σύντομα ξεπεράστηκαν από αιτήσεις για μακροχρόνιες αναπηρίες. Η εταιρεία αναμένει ότι η αύξηση των απαιτήσεων θα τους κοστίσει πολύ περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια, μια απροσδόκητη δαπάνη που θα μετακυλίεται στους εργοδότες που αγοράζουν ομαδικά ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής.[5]
   • Το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων (SADS) εκτοξεύεται — Ένα προηγουμένως σπάνιο ιατρικό φαινόμενο που ονομαζόταν SADS κατηγορείται για θανάτους σε κατά τ’ άλλα υγιείς ενήλικες, κάτι που φαίνεται να είναι μια ξεκάθαρη προσπάθεια να συγκαλυφθεί η πραγματικότητα των θανάτων από εμβόλιο COVID. [6,7]
   • Ορισμένοι από τους πιο υγιείς στον κόσμο πεθαίνουν χωρίς ευδιάκριτη αιτία — Μια ανάλυση [8] αιφνίδιων θανάτων μεταξύ αθλητών μεταξύ 1980 και 2006 στις ΗΠΑ βρήκε ότι ο ετήσιος μέσος όρος ήταν 69. Τα δεδομένα [9] που συγκεντρώθηκαν από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή ανεβάζουν τον ετήσιο μέσο όρο σε 29, σε όλα τα αθλήματα.

Εν τω μεταξύ, μόνο μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και Ιουλίου 2022 — 18 μήνες — τουλάχιστον 1.204 αθλητές υπέστησαν καρδιακή ανακοπή ή κατάρρευση και 804 πέθαναν, συνήθως στο γήπεδο, παγκοσμίως[10] Ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή  FIFA (ποδόσφαιρο και σόκερ) οι ξαφνικοί θάνατοι  αυξήθηκαν κατά 420% το 2021.[11] Ιστορικά, περίπου πέντε ποδοσφαιριστές πέθαναν ενώ έπαιζαν τον αγώνα κάθε χρόνο. Από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Νοεμβρίου 2021, 21 παίκτες της FIFA πέθαναν από αιφνίδιο θάνατο.

   • Η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες εκτινάσσεται — Η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες χρόνο με χρόνο είναι το πιο αξιόπιστο μέτρο από το οποίο μπορούμε να ανιχνεύσουμε αληθινά καταστροφικά γεγονότα και η θνησιμότητα από κάθε αιτία άρχισε να αυξάνεται σε όλο τον κόσμο ΜΕΤΑ την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID. Αυτές οι αυξήσεις συσχετίζονται επίσης με το ποσοστό κρουσμάτων COVID-19 σε μια χώρα. [12,13,14]

Για παράδειγμα, η OneAmerica ανέφερε ότι το ποσοστό θνησιμότητας των Αμερικανών σε ηλικία εργασίας (18 έως 64 ετών), το τρίτο τρίμηνο του 2021, ήταν 40% υψηλότερο από τα προπανδημικά επίπεδα [15] — μια αύξηση ποσοστού που είναι εντελώς ανήκουστη. Άλλες πηγές αναφέρουν παρόμοιες αυξήσεις, όπως:

◦Η Ρυθμιστική και Αναπτυξιακή Αρχή Ασφαλίσεων της Ινδίας ανέφερε αύξηση 41% στις αιτήσεις θανάτου το 2021[16].

◦Η πόλη του Phoenix της Αριζόνα ανέφερε 100% αύξηση του ποσοστού θανάτων μεταξύ των εργαζομένων της πόλης το 2021, σε σύγκριση με τον μέσο όρο της δεκαετίας [17].

◦Στοιχεία από τη δημόσια εταιρεία τελετών Carriage Services ανέφεραν αύξηση 28% στις υπηρεσίες που παρασχέθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021 σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο του 2020 [18,19,20].

◦ Οι αξιώσεις θανάτου της Lincoln National αυξήθηκαν κατά 54% το τέταρτο τρίμηνο του 2021, σε σύγκριση με το 2019 [21]

◦ Τα στοιχεία υπερβολικής θνησιμότητας στην Ευρώπη δείχνουν επίσης ότι οι νεότεροι πεθαίνουν πιο γρήγορα από τους ηλικιωμένους και τα παιδιά κάτω των 14 ετών πέθαναν πιο συχνά το δεύτερο εξάμηνο του 2021, σε σύγκριση με το πρώτο [22]

Εάν τραυματιστείτε, τι ακολουθεί;

Εάν έχετε τραυματιστεί από το εμβόλιο για τον COVID, πρώτα και κύρια, μην πάρετε ποτέ άλλο αναμνηστικό COVID, άλλο εμβόλιο γονιδιακής θεραπείας mRNA ή κανονικό εμβόλιο. Το ίδιο ισχύει για όποιον έχει κάνει ένα ή περισσότερα εμβόλια για τον COVID και είχε την καλή τύχη να μην αντιμετωπίσει εξουθενωτικές παρενέργειες.

Η υγεία σας μπορεί να επηρεαστεί μακροπρόθεσμα, γι’ αυτό μην κάνετε άλλες ενέσεις. Όσον αφορά τη θεραπεία, εξακολουθούν να μην υπάρχουν πολλοί γιατροί που να ξέρουν τι να κάνουν, αν και υποψιάζομαι ότι θα δούμε περισσότερους γιατρούς που ειδικεύονται σε τραυματισμούς από ένεση COVID στο μέλλον.

Οι γιατροί που άρχισαν να αντιμετωπίζουν σοβαρά τη θεραπεία των τραυματισμών από ένεση COVID περιλαμβάνουν τη Δρα Michelle Perro (DrMichellePerro.com), από την οποία έχω πάρει συνέντευξη για αυτό το θέμα. Η Perro είναι παιδίατρος που τα τελευταία δύο χρόνια άρχισε επίσης να θεραπεύει ενήλικες που τραυματίστηκαν από το τρύπημα. Ένας άλλος είναι ο Dr. Pierre Kory (DrPierreKory.com).

Στρατηγικές για την εξάλειψη της πρωτεΐνης Spike

Τόσο η Perro όσο και ο Kory συμφωνούν ότι η εξάλειψη της πρωτεΐνης ακίδας που παράγει τώρα συνεχώς το σώμα σας είναι πρωταρχικό καθήκον. Το προτιμώμενο φάρμακο της Perro για αυτό είναι η υδροξυχλωροκίνη, ενώ ο Kory χρησιμοποιεί συνήθως ιβερμεκτίνη. Και τα δύο αυτά φάρμακα συνδέονται και έτσι διευκολύνουν την απομάκρυνση της πρωτεΐνης ακίδας.

Ο Kory πιστεύει επίσης ότι μπορεί να υπάρχουν τρόποι για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα για να του επιτρέψετε να υποβαθμίσει και τελικά να απομακρύνει την ακίδα από τα κύτταρά σας, φυσικά, με την πάροδο του χρόνου. Μια από τις στρατηγικές που προτείνει για αυτό είναι το TRE (time restricted eating), το οποίο διεγείρει την αυτοφαγία, μια φυσική διαδικασία καθαρισμού που εξαλείφει τις κατεστραμμένες, λανθασμένες και τοξικές πρωτεΐνες. Μια άλλη στρατηγική που μπορεί να κάνει το ίδιο πράγμα θα ήταν η θεραπεία με σάουνα.

Στρατηγικές για την ενίσχυση της ανοσοποιητικής λειτουργίας και την καταστολή της φλεγμονής

Η φλεγμονή και η μειωμένη ανοσοποιητική λειτουργία πρέπει επίσης να αντιμετωπίζονται στους περισσότερους ασθενείς που έχουν τραυματιστεί από την ένεση. Οι θεραπείες στην εργαλειοθήκη της Perro περιλαμβάνουν:

    • Κερσετίνη και ψευδάργυρος για την ενίσχυση της ανοσοποιητικής λειτουργίας.
    • Τα ινωδολυτικά ένζυμα όπως η λουμπροκινάση για την πρόληψη των θρόμβων αίματος και την αφομοίωση των υπαρχόντων θρόμβων, ειδικά εάν το επίπεδο D-διμερούς σας είναι αυξημένο, καθώς αυτό είναι ένας βιοδείκτης για την πήξη. Για να λειτουργήσει, ωστόσο, πρέπει να το πάρετε με άδειο στομάχι. Όταν λαμβάνεται με τροφή, δρα ως πεπτικό βοήθημα, αλλά όταν λαμβάνεται μία ώρα πριν από το φαγητό ή δύο ώρες μετά, έχετε τα συστημικά οφέλη.
    • Η Ν-ακετυλοκυστεΐνη (NAC), η οποία αναστέλλει την έκφραση των προφλεγμονωδών κυτοκινών, βελτιώνει την απόκριση των Τ-κυττάρων, ωφελεί μια ποικιλία πνευμονικών προβλημάτων και αναστέλλει την υπερπηκτικότητα που μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικό επεισόδιο και/ή θρόμβους αίματος.
    • Τσάι από πευκοβελόνα, το οποίο έχει αντιοξειδωτικά, αντιμεταλλαξιογόνα και αντικαρκινικά οφέλη.
    • Κουρκουμίνη, για την καταστολή της φλεγμονής.
    • Ζεόλιθος.
    • Ολόκληρα τρόφιμα όπως το σκόρδο και το τζίντζερ
    • Ομοιοπαθητικά φάρμακα ειδικά για τα συμπτώματα.
    • Νεφελοποιημένο υπεροξείδιο του υδρογόνου


Ως μέλος της Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), ο Kory βοήθησε στην ανάπτυξη του πρωτοκόλλου θεραπείας μετά τον εμβολιασμό του FLCCC που ονομάζεται I-RECOVER. Δεδομένου ότι το πρωτόκολλο ενημερώνεται συνεχώς καθώς γίνονται διαθέσιμα περισσότερα δεδομένα, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να κάνετε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης απευθείας από τον ιστότοπο του FLCCC (Front Line COVID-19 Critical Care Alliance ) στη διεύθυνση covid19criticalcare.com [23] (υπερσύνδεσμος στη σωστή σελίδα παρέχεται παραπάνω).

Άλλες χρήσιμες θεραπείες

Άλλες θεραπείες που μπορεί να είναι χρήσιμες για τραυματισμούς από τρύπημα για COVID περιλαμβάνουν:

Θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο, ειδικά σε περιπτώσεις που περιλαμβάνουν εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή προσβολή, αυτοάνοσα νοσήματα και/ή νευροεκφυλιστικές διαταραχές. Για να μάθετε περισσότερα, ανατρέξτε στην ενότητα «Υπερβαρική θεραπεία — Μια πολύ υποχρησιμοποιούμενη μέθοδος θεραπείας».

Φαρμακευτικής ποιότητας μπλε του μεθυλενίου, που βελτιώνει τη μιτοχονδριακή αναπνοή και βοηθά στην επισκευή των μιτοχονδρίων. Με 15 έως 20 χιλιοστόγραμμα την ημέρα, θα μπορούσε ενδεχομένως να βοηθήσει πολύ στην άρση μέρους  της κόπωσης  που υποφέρουν πολλοί μετά το τρύπημα. Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο σε οξέα εγκεφαλικά επεισόδια. Η κύρια αντένδειξη είναι εάν έχετε ανεπάρκεια G6PD (μια κληρονομική γενετική πάθηση), οπότε δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε καθόλου μπλε του μεθυλενίου.

Κοντά στο υπέρυθρο φως, καθώς πυροδοτεί την παραγωγή μελατονίνης στα μιτοχόνδριά σας [24] όπου τη χρειάζεστε περισσότερο. Καθαρίζοντας τα αντιδραστικά είδη οξυγόνου, βοηθά επίσης στη βελτίωση της λειτουργίας και της επιδιόρθωσης των μιτοχονδρίων. Το φυσικό ηλιακό φως είναι 54,3% υπέρυθρη ακτινοβολία,[25] επομένως αυτή η θεραπεία είναι διαθέσιμη δωρεάν.

Πηγές και Παραπομπές

 

 Τα καλύτερα του Dr. Joseph Mercola

Copyright © Dr. Joseph Mercola

 lewrockwell.com

 Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: COVID, Dr. Joseph Mercola, Dr. Michelle Perro, Dr. Pierre Kory, Greg Reese, Kamala Harris, SADS, γενοκτονία, εμβόλιο, κορωνοϊός, παγκοσμιοποίηση