Μαυρόψυχοι εντολοδόχοι σκοτεινών δυνάμεων καταστρέφουν τον πλανήτη μας

Ξεχασμένοι πια είναι οι παλιοί καλοί καιροί που οι Έλληνες απολάμβαναν τις περισσότερες ημέρες του χρόνου καταγάλανο ουρανό στην χώρα τους. Τα τελευταία χρόνια τις περισσότερες ημέρες του χρόνου ο ουρανός είναι γκρίζος, όχι από φυσική συννεφιά αλλά από τεχνητή που προκαλούν οι διαβόητοι πλέον αεροψεκασμοί (chemtrails). Είναι και το φαινόμενο αυτό μέρος του παγκόσμιου προγράμματος γεωμηχανικής που οι σχιζοφρενικοί εγκέφαλοι των σατανόπληκτων νονών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης( Αταξίας) σκαρφίστηκαν για να σώσουν τάχα τον πλανήτη από την κλιματική αλλαγή και την υπερθέρμανση.

Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έθαψαν στη λάσπη ολόκληρα χωριά της Θεσσαλίας και έπνιξαν απροσδιόριστο, προς το παρόν,  αριθμό συνανθρώπων μας και δεκάδες χιλιάδες ζώα βοσκής – χωρίς αμφιβολία “κατόρθωμα” των  διεστραμμένων εγκεφάλων των παγκοσμιοποιητών – έβαλαν μπροστά τους αεροψεκασμούς για να κρύψουν τον ζωοδότη ήλιο, ώστε να μεγιστοποιηθούν οι ζημιές στους αγρότες και όχι μόνο αλλά και να συνεχιστεί η προσχεδιασμένη επισιτιστική κρίση.

Στο Ξυλόκαστρο όπου βρίσκομαι ο ουρανός στις 7:00 το πρωί ήταν καταγάλανος, όμως δεν χάρηκα, δεν αγαλλίασε η ψυχή μου, όπως κάποτε. Γνώριζα μετά βεβαιότητας ότι σε λίγο θα έπιαναν δουλειά οι αεροψεκαστές-εντολοδόχοι της αρνητικής δύναμης. Η καρδιά μου, όπως συμβαίνει κάθε φορά που αντικρίζω αυτό το θλιβερό θέαμα, σφίχτηκε. Αυτή τη φορά όμως και για έναν πρόσθετο λόγο. Καταγόμενη από αγροτική οικογένεια ενός ημιορεινού χωριού της Κορινθίας, συμπάσχω με τους αγρότες που το μόνο εισόδημά τους είναι οι σταφίδες.

Σαν να μην έφτανε που όσα σταφύλια δεν είχαν προλάβει  να απλώσουν στα αλώνια σάπισαν από τις βροχές στα κλήματα, κινδυνεύουν να σαπίσουν και όσα είναι απλωμένα, αν δεν επιτρέψουν οι μαυρόψυχοι στον ήλιο να τις στεγνώσει και να τις ξεράνει. Και αυτό δυστυχώς κάνουν, φροντίζοντας να μην διασωθεί  έστω ένα μέρος του εισοδήματος των σταφιδοπαραγωγών της Κορινθίας, των οποίων το μοναδικό εισόδημα για να βγάλουν τη χρονιά τους είναι η σταφίδα, με την τιμή πώλησής της να έχει καταποντιστεί στο ναδίρ. Ας όψονται αυτοί που κατάργησαν την τιμή ασφαλείας, χάριν της ασύδοτης, ανθρωποκτόνου, ελεύθερης αγοράς.

Δείτε φωτογραφίες από τον ουρανό στο Ξυλόκαστρο σήμερα το πρωί. Τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές, ο ουρανός είναι πια καλυμμένος από τεχνητή-άρρωστη συννεφιά που μας έκρυψε για πολλοστή φορά τον ήλιο…

IMG 20230914 094518

IMG 20230914 094546

IMG 20230914 094606

IMG 20230914 102636

IMG 20230914 102812

IMG 20230914 104556

IMG 20230914 104602

IMG 20230914 104610

Και να φανταστεί κανείς ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι οι βιαστές του πλανήτη τούς σκοτώνουν καθημερινά με χημικά που ψεκάζουν από ψηλά. Ζούνε τον ύπνο του αποχαυνωμένου, κυριολεκτικά του “ψεκασμένου”.

Δείτε τώρα κι ένα ντοκιμαντέρ του 2014 για να εμπεδώσετε ότι κρατάει χρόνια αυτό το ειδεχθές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και μάλιστα εντείνεται προκαλώντας όλο και πιο ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ξυπνήστε βρέεεεε!

Tags: chemtrails, αεροψεκασμοί, γεωμηχανική, επισιτιστική κρίση, Νέα Τάξη, Ξυλόκαστρο, Παγκοσμιοποιητές, πλημμύρες, χημικές ουρές