ΜΜΕ: Συστράτευση στην παραπληροφόρηση…


Πριν ένα χρόνο τα ΜΜΕ είχαν συστρατευθεί για να φέρουν τον Γιώργο Παπανδρέου στην εξουσία μια ώρα αρχύτερα. Μας είχαν αλλάξει τα φώτα στις δημοσκοπήσεις που έφερναν το ΠΑΣΟΚ να καλπάζει προς τη νίκη και το Γιώργο, από πρώην ακατάλληλο, να μεταμορφώνεται στον «καταλληλότερο». Τι θέλουν τα ΜΜΕ και δεν το κατορθώνουν!
Κατόπιν έφτασε η ώρα της κάλπης και οι δημοσκοπήσεις επαληθεύτηκαν πανηγυρικά και ο Γιωργάκης εν μια νυκτί μεταμορφώθηκε σε Γιώργο. Με λίγο σπρώξιμο ακόμη από τα ΜΜΕ, σύντομα θα γινόταν Γιώργαρος που θα φοβέριζε από τις Βρυξέλλες τους κερδοσκόπους λέγοντας, «Μην παίζετε με την Ελλάδα» και θα ετοίμαζε πιστόλια εναντίον τους.

Unknown.j%CF%81%CF%81%CF%81%CF%81%CF%81pg

Κατόπιν, παίδες, όπως φυσικά γνωρίζετε, τα Μέσα Μαζικού Ευνουχισμού συστρατεύθηκαν στο να μας κατατρομοκρατήσουν ότι ερχόταν οσονούπω η συντέλεια της Ελλάδας διότι ο κακός Καραμανλής είχε αδειάσει όλα τα ταμεία του κράτους. «Βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση» μας είχε πει επανειλημμένα ο Γιώργαρος, ενώ τα συνεταιράκια ΜΜΕ φρόντιζαν με ζήλο να συντηρούν πολεμική ατμόσφαιρα κατατρομοκράτησης του λαού, χωρίς να μας διευκρινίζουν με ποιόν ήμασταν σε πόλεμο. Άλλοι έλεγαν με τους κερδοσκόπους που εκτίνασσαν τα spreads σε δυσθεώρητα ύψη, άλλοι έλεγαν ότι ήμασταν σε πόλεμο με τη Μέρκελ που κωλυσιεργούσε, άλλοι με τον κακό εαυτό μας, κι άλλοι με τον κακό μας τον καιρό.
Τέλος έγινε του Γιώργαρου και έριξε τον πυροβολισμό του σωτήριου «μηχανισμού» από το Καστελλόριζο, με ειδυλλιακό φόντο το λιμάνι, όπως το απαιτούσαν οι δραματικές στιγμές που ζούσε η χώρα. Χθες η κακιά Μέρκελ κάμφθηκε τελικά και είπε ότι θα βοηθήσει την Ελλάδα αν δεχτεί ν’ ακολουθήσει μια οδυνηρή πορεία. (Δείτε εδώ).
Ανακουφισμένα τα ΜΜΕ που είχαν επιτέλους επιτύχει στην υψηλή τους αποστολή, αποδύθηκαν τώρα σ’ έναν άλλο αγώνα παραπληροφόρησης, συγχρόνως με το συνεχιζόμενο αγώνα κατατρομοκράτησης του λαού, με στόχο να μη βγουν στους δρόμους οι αδικούμενοι και κάνουν ζημιά στην «εξυγίανση». Το σχέδιο είναι να μεγαλοποιήσουν το έργο νοικοκυρέματος του Γιώργαρου και να μας γεμίζουν θαυμασμό για τη σωτήρια κυβέρνησή του, ώστε να σκύψουμε το κεφάλι στα οδυνηρά και άδικα μέτρα, που αποφάσισε το ΔουΝουΤου με τις ευλογίες της Μέρκελ, χωρίς να προβάλλουμε αντίσταση. Με άλλα λόγια, τα ΜΜΕ έχουν τώρα συστρατευθεί στο πώς να μας κόψουν το βήχα και να καταπιούμε τη γλώσσα μας, επιτρέποντας μόνο τη μαζοχιστική φράση: «Δείρτε με κι ας κλαίω»!

Στο πλαίσιο αυτό της παραπληροφόρησης εντάσσεται και η είδηση του video που παρέθεσα. Εκεί ακούμε ότι οι Δημόσιοι Οργανισμοί είναι 5.000, ίσως 7.500, ίσως, μάλλον, 10.000 – πάντα στρογγυλός αριθμός προσέξτε – εκ των οποίων οι 5.000 μάλλον δεν λειτουργούν! Τώρα, αν αυτή είναι δημοσιογραφία, τότε εγώ είμαι εξωγήινη που εξορίστηκα για να βασανίζομαι στο τρΕλλαδιστάν.

Έχω να ρωτήσω το εξής τον καλό δημοσιογράφο του σοβαρού καναλιού: Πώς παρουσιάζεις μια είδηση που δεν είναι καν είδηση; Ποιος σου έδωσε την πληροφορία ότι οι Δημόσιοι Οργανισμοί μπορεί να είναι τόσοι, ή τόσοι, ή τόσοι και οι μισοί να μην λειτουργούν; Δεν είχες την δημοσιογραφική περιέργεια, αν όχι το ενδιαφέρον, προτού βγεις και μας ανακοινώσεις αυτές τις μπούρδες να σιγουρευτείς ποιος είναι τελικά ο ακριβής αριθμός ώστε να μην λες αοριστίες ή τερατολογίες; Προφανώς ούτε οι πληροφοριοδότες ήξεραν τι έλεγαν ούτε εσύ τους ζήτησες να τεκμηριώσουν την πληροφορία πριν τη βγάλεις στον αέρα για να μας εντυπωσιάσεις. Θα μου πεις σε εμπόλεμη κατάσταση βρισκόμαστε, και στον πόλεμο το πρώτο θύμα είναι η αλήθεια…
Λοιπόν, Πρωθυπουργέ, με την ευκαιρία, απαιτώ να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα και το αντικείμενο εργασίας όοολων των Δημοσίων Οργανισμών. Επίσης πόσους υπαλλήλους απασχολούν, πόσοι είναι οι μισθοί τους, και πόσο είναι το συνολικό κόστος λειτουργίας του κάθε Οργανισμού. Ακόμη πρέπει να μας πείτε πόσοι και ποιοι απ’ αυτούς τους οργανισμούς δεν λειτουργούν και αν διατηρούν προσωπικό που πληρώνουμε για να κάααθονται! Κατόπιν απαιτούμε να μας πείτε πότε δημιουργήθηκε ο κάθε οργανισμός, επί ποιας κυβέρνησης και από ποιον υπουργό.
Επιπλέον να μας πείτε πότε έπαψαν να λειτουργούν, όσοι δεν λειτουργούν, και με ποια έγγραφα συνέχισαν να υπάρχουν. Τέλος αφού τα αναρτήσετε όλα αυτά τα στοιχεία στο Διαδίκτυο, να προβείτε σε μαζικές απολύσεις εκείνων που έχουν λουφάξει σε Οργανισμούς που δεν λειτουργούν και να μηνύσετε τους υπουργούς που τους έστησαν ή που δεν τους κατάργησαν. Τέλος, να μας πείτε ποιους Οργανισμούς θα καταργήσετε, πότε, πόσους δημοσίους υπαλλήλους θα στείλετε σπίτι τους και με τι αποζημιώσεις.
Δεν πρέπει να γνωρίζουμε την αλήθεια εμείς που καλούμαστε να πληρώσουμε και να ματώσουμε για τις κραιπάλες άλλων;
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων αυτών θα δώσει και στους πολίτες την δυνατότητα να προβούν σε μαζικές μηνύσεις εναντίον εκείνων που καταχράστηκαν τον ιδρώτα τους. Διαφάνεια δεν μας τάζατε; Διαφάνεια λοιπόν απαιτούμε. Μ’ ακούει κανείς από τους εφιάλτες, πρώην και νυν;

Tags: Δημόσιοι Οργανισμού, ΜΜΕ, παραπληροφόρηση