Μπαλαμούτι με τη “μαύρη τρύπα” οι σοσιαλΗστές ΘΑΘΆδες

%25CE%259C%25CE%25B1%25CF%258D%25CF%2581%25CE%25B7%2B%25CF%2584%25CF%2581%25CF%258D%25CF%2580%25CE%25B1%2B4%252C5%2B%25CE%25B4%25CE%25B9%25CF%2582Μετέφεραν, λέει, μαύρη τρύπα 4,5δις για το τελευταίο 5άμηνο του έτους μπας και ξεγελάσουν τους κουτόφραγκους! Διαβάστε εδώ αν δε με πιστεύετε…

«Τα στοιχεία δείχνουν ότι κρύβεται πίσω από τις… κουρτίνες μία “τρύπα” 4,5 δισ. ευρώ που προοιωνίζεται νέο μεγάλο μαχαίρι στις δαπάνες (μισθοί, επενδύσεις και επιδοτήσεις) από Σεπτέμβριο για να μην ξεφύγει το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού, που ήδη φτάνει στα 15,5 δισ. ευρώ, έναντι ετήσιου στόχου 19,8 δισ. ευρώ.»(enet)

Βρε τους απατεώνες!

«Χα, χα, ΧΑΑααα!», ακούω το Μαμμωνά να καγχάζει χαιρέκακα.

«Σκάσε διάβολε, και εξαφανίσου από τούτη την ιερή γη που πότισαν με αίμα οι πρόγονοί μου για να την απελευθερώσουν από τους βαρβάρους.»

«Χα, χα, ΧΑΑααα! Οι βάρβαροι είναι εδώ! Βλέπω το θωρηκτό “Βενιζέλος” ν’ αλληθωρίζει κατά τους συνταξιούχους μεριά και να τρίβει τα χέρια του.»

«Έλεος, διάβολε, μην κακομελετάς!»

«Ζητάς έλεος από το διάβολο; Μα η δουλειά μου είναι αυτή, να καΚομελετάω. Δεν έχεις ακούσει που λένε καΚομελέτα κι έρχεται;»

«Βρε που να φας τη γλώσσα σου, τέρας! Κούφια η ώρα που σ’ ακούει, τρικέρη!»

«Κούφια, ξεκούφια, το θωρηκτό “Βενιζέλος” έχει το σχέδιο έτοιμο.»

«Ποιο σχέδιο, βρε, πανάθεμά σε; Σκάσε βρε γρουσούζη! Χτύπα ξύλο!»

«Εγώ γρουσούζης ή ο Βενιζέλος; Εκείνος αλληθωρίζει προς τους συνταξιούχους και του πέφτουν τα σάλια.»

«Και τι έχει απομείνει στους συνταξιούχους μετά από την εισφορά αλληλεγγύης που φτάνει μέχρι το 14%; Ή μήπως θα τους πάρει και τα σώβρακα;»

«Ψυχραιμία! Υπάρχει κάτι μέσα από τα σώβρακα στο οποίο θα βάλει χέρι.»

«Τι εννοείς, βρε αθυρόστομε, που κακό χρόνο νάχεις;»

«Να, είναι απλό: μετά την εισφορά αλληλεγγύης έρχεται η εισφορά ευθανασίας, δηλαδή αυτοκτονίας, οπότε το από μέσα από τα σώβρακα θα πάψει να ενοχλεί και ο συνταξιούχος εισέρχεται στην αιώνια μακαριότητα μια ώρα αρχίτερα. Χα, Χα, ΧΑααα! Κατάλαβες;»

«Τον κακό σου τον καιρό, καθίκι! Μην είσαι τόσο σίγουρος, διάβολε, για την εισφορά ευθανασίας, διότι έτσι και ξυπνήσει ο ραγιάς θα τα κάνει γης μαδιάμ και θα συντρίψει το θωρηκτό “Βενιζέλος” και το υποβρύχιο “Τζέφρυ” προτού προφτάσουν να στείλουν τα μακάβρια μπίλια.»

«Χα, χα, ΧΑΑααα, μπράβο, είσαι καλή στο μαύρο χιούμορ!

Ο ραγιάς να ξυπνήσει;

Μόνο αν ο ήλιος ανατείλει απ’ τη δύση.

Δεν είδες που φοβούνται ακόμη και οι “επαναστάτες” του πληκτρολογίου, κοινώς bloggers, να γράψουν επωνύμως;»

Αχ, πατρίδα μου!

Tags: Αχ πατρίδα μου, εισφορά αλληλεγγύης, εισφορά ευθανασίας, Θωρηκτό Βενιζέλος, μαύρη τρύπα 4.5δις