Νάτος, νάτος ο δημαγωγός: Αλέξης Τσίπρας!

Τώρα εμένα γιατί μ’ ενόχλησε που δεν είδα ελληνική σημαία στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ; Δε νομίζω ότι η παράλειψη ήταν εκ παραδρομής.  Μάλλον ήταν εξ εντολής… Προφανώς ο Αλέξης Τσίπρας και το κόμμα του είναι ορκισμένοι διεθνιστές και δεν το κρύβουν. Ανοιχτά σύνορα για κάθε πικραμένο κι ας μη μείνει τίποτα όρθιο!

Γι’ αυτό ο Αλέξης Τσίπρας προαλείφεται για μελλοντικός πρωθυπουργός της χώρας μας από την αόρατη διεθνή συμμορία που διαφεντεύει τις τύχες των λαών και προετοιμάζει την ορατή παγκόσμια διακυβέρνηση, αυτή για την οποία δούλεψε αποδοτικά και ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου.

 Πάντως και ο αριστερός επίδοξος “σωτήρας”, Αλέξης Τσίπρας, μας υποσχέθηκε ότι θα ματώσουν τα πόδια μας. Κι άλλο κύριε Τσίπρα; Τα δικά σας, των 300 βολευτών, πότε θα ματώσουν άραγε; Είχατε την ευκαιρία να μας αποδείξετε τα προηγούμενα χαλεπά δυόμισι χρόνια ότι είστε πρόθυμοι κι εσείς να ματώσετε, αλλά τη χάσατε! Τηρήσατε σιγήν ιχθύος ως προς τους προκλητικούς μισθούς και τα προνόμια των υπεράριθμων αργόσχολων βολευτών, ενώ ο λαός σερνόταν στα ερείπια που όλοι εσείς, κυβερνήσαντες και μη κυβερνήσαντες, με πράξεις και παραλείψεις,  με ανοχή ή συνενοχή, προκαλέσατε.

 Δυστυχώς όμως, οι φανατικοί οπαδοί σας δε στέκονται σε λεπτομέρειες που είναι ενδεικτικές του πολιτικού ποιού σας…

Tags: Αλέξης Τσίπρας, προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ