Να ποιοι εμπαίζουν και το λαό και το Θεό

Λαομπαίχτες και θεομπαίχτες! Οι μεν δήθεν εκπρόσωποι του λαού, οι δε τάχα μου εκπρόσωποι του Θεού. Και οι μεν και οι δε πιστοί εκπρόσωποι του Μαμμωνά, υποκριτές εις τη νιοστή… Πλανώντες και πλανώμενοι… Παραδομένοι εις αδόκιμο νου διότι απέρριψαν την Αλήθεια και τη Δικαιοσύνη.

Φανταστείτε πόσο βαθύτερη θα ήταν η εξαθλίωση της Ελλάδας και των Ελλήνων, αν οι τάχα μου εκπρόσωποι του Θεού δεν “άγιαζαν” κάθε τόσο τους δήθεν εκπροσώπους του λαού. Με “αγιασμένους” εκπροσώπους του λαού βουλιάξαμε στο τέλμα της σήψης, της χρεοκοπίας και της ανυποληψίας.

“Αγιασμένοι”, δήθεν εκπρόσωποι του λαού, μας μαστιγώνουν ανελέητα με δυσβάστακτα χαράτσια και κεφαλικούς φόρους, ενώ οι ίδιοι απολαμβάνουν πλούσια τα ελέη. Φανταστείτε να μην είχαν αγιαστεί τι θα μας έκαναν. Θα μας έτρωγαν ζωντανούς ως άλλοι κανίβαλοι.

“Αγιασμένοι”, δήθεν εκπρόσωποι του λαού, ξεπουλάνε τη χώρα μας αντί πινακίου φακής, κάτω από τα συναινετικά βλέμματα των εκπροσώπων του Θεού, για το καλό μας…

“Αγιασμένοι” προδότες, “αγιασμένοι” επίορκοι, “αγιασμένοι” ανίκανοι, “αγιασμένοι” μιζαδόροι,“αγιασμένοι” δήμιοι, παρέδωσαν το λαό ως πρόβατα επί σφαγήν σε ξένη μπότα, ενώ οι ίδιοι κομπάζουν ότι μας “έσωσαν”.

Παίδες Ελλήνων, όσο θα βλέπουμε τέτοιες μεσαιωνικές σκηνές στο Κοινοβούλιο, δεν υπάρχει ελπίδα ανάνηψης. Όσο θα παίζεται το ίδιο θέατρο υποκρισίας μέσα στον δήθεν ναό της Δημοκρατίας, δεν θα ξημερώσει άσπρη μέρα για μας. Άλλωστε, το μαύρο ράσο είναι σημαδιακό. Απεικονίζει την πνευματική μαυρίλα που έχει επισκιάσει το έθνος μας… Απεικονίζει το βαρύ πένθος για την κόλαση που φιλοτέχνησαν για μας οι τάχατες εκπρόσωποι του λαού, με τις ευλογίες των δήθεν εκπροσώπων του Θεού.
Τόσο απλά… Μα τόσο τραγικά…

Tags: Αγιασμός στη Βουλή, εκπρόσωποι του Θεού, εκπρόσωποι του λαού, ναός της Δημοκρατίας