Νομοτελειακή η ισλαμοποίηση της Ευρώπης

Norwegian%2BTragedy
Ε και λοιπόν; “Θα χάσει η Βενετιά βελόνι”, λέει η παροιμία.
Ο παρανοϊκός μακελάρης της Νορβηγίας , η προσωποποίηση του απόλυτου κακού, μπροστά στον οποίο ο Διάβολος ωχριά, εξήγησε, λέει, στο “Θεό” – ποιο θεό; – ότι «εκτός και αν ήθελε τον πλήρη έλεγχο της Ευρώπης από τη συμμαχία μαρξιστών–ισλαμιστών τότε θα έπρεπε να διασφαλίσει τη νίκη των μαχητών που πολεμούν για την επικράτηση του χριστιανισμού στην Ευρώπη.»

Κι απ’ ό,τι κατάλαβε το παρανοϊκό ανθρωποειδές, ο “θεός” του, δηλαδή ο Σατανάς, συναίνεσε στις ειδεχθείς δολοφονίες αθώων, για χάρη της διάσωσης του “χριστιανισμού” στην Ευρώπη! Διότι αν δεν το είχατε διαπιστώσει εσείς οι αδιάβαστοι, η Ευρώπη είναι “χριστιανική”! Άλλο τώρα αν δεν της φαίνεται, αφού λατρεύει το Μαμμωνά, το θεό του χρήματος, επιδίδεται στο συβαριτισμό και την αδικία, διαπράττει καθέξη και κατ’ εξακολούθηση εγκλήματα λευκού κολλάρου, και συμμετέχει σε βομβαρδισμούς χωρών με πετρέλαια, στο πλευρό του Μεγάλου “Χριστιανού” Αδελφού, ήγουν των ΗΠΑ. Αυτοί κι αν δεν είναι “Χριστιανοί”!

Ο παρανοϊκός μακελάρης είχε, λέει, δαιμονοποιήσει τη λέξη «πολυπολιτισμός.» Ήταν αλλεργικός στην πολυπολιτισμικότητα, διότι ήθελε στην Ευρώπη να επικρατεί μόνο ο “χριστιανικός” πολιτισμός των επιδόσεων που σας περιέγραψα, και που άλλωστε όλοι γνωρίζετε.

Έλα μου, όμως, που αργά ή γρήγορα δε θα γλιτώσει η Ευρώπη την ισλαμοποίηση. Βλέπετε οι Μουσουλμάνες γεννάνε τα παιδιά που φυτρώνουν μέσα τους, ενώ οι “Χριστιανές” συνήθως τα σκοτώνουν πριν προλάβουν να γεννηθούν, χωρίς καν να τα ερωτήσουν. Εντάξει, γεννιέται και κανένα παιδί, εδώ κι εκεί, για να ’μαστε ειλικρινείς. Για ρίξτε, όμως, μια ματιά στον πίνακα εδώ, και πείτε μου αν έχω άδικο. Τελευταίες και καταϊδρωμένες στο δείκτη γεννητικότητας οι “χριστιανικές” χώρες! Τυχαίο; Δε νομίζω!

Και ούτε πρόκειται να σταματήσουν να έρχονται Μουσουλμάνοι στην Ευρώπη, όχι μόνο επειδή είναι ξέφραγο αμπέλι, αλλά κυρίως επειδή οι Ευρωπαίοι αρνούνται να κάνουν τις χειρωνακτικές εργασίες. Δεν έχουν άλλωστε την απαιτούμενη φυσική δύναμη, διότι έχουν γίνει μαλθακοί από τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής που έχουν επιλέξει. Κοντολογίς, έχει εκφυλιστεί το κύτταρό τους λόγω του αντιχριστιανικού βίου που διάγουν.

Αντί, λοιπόν, οι κυβερνήσεις των Ευρωπαϊκών, κατ’ ευφημισμό χριστιανικών, κρατών να ψάχνουν να εντοπίσουν οργανωμένα τάγματα παρανοϊκών ξενόφοβων για να τα εξολοθρεύσουν, θα ήταν αποτελεσματικότερο ν’ αναζητήσουν και να εξαλείψουν τα αίτια που τα δημιουργούν. Θα πρέπει ν’ αναδείξουν τις πραγματικές χριστιανικές αρχές και αξίες στις κοινωνίες τους, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά και αρμονικά.

Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, ότι για μια ακόμη φορά, όπως δυστυχώς έχει συμβεί αμέτρητες φορές στην ιστορία της ανθρωπότητας, η θρησκεία είναι η ρίζα του κακού. Αν δεν υπήρχαν οργανωμένες θρησκείες με δεισιδαιμονίες, δόγματα και φανατισμό, παρά μόνο η θρησκεία της Αλήθειας και της Αγάπης, δεν θα υπήρχε χώρος για μισαλλοδοξία και κανιβαλισμό σαν αυτόν που βύθισε στο πένθος τη Νορβηγία και έκανε κάθε άτομο με σώας τας φρένας σε ολόκληρο τον πλανήτη να ντρέπεται που γεννήθηκε άνθρωπος.

Αυτά τα λίγα είχα να πω, σαν ένα μνημόσυνο στα τραγικά αθώα θύματα της Νορβηγίας. Λόγια παρηγοριάς για τους συγγενείς των θυμάτων αδυνατώ να βρω, όσο κι αν έψαξα μέσα μου. Απλά θέλω να τους πω να μην ψάχνουν για απάντηση στο εναγώνιο “γιατί” που τους βασανίζει, διότι δεν θα βρουν. Ας δεχτούν την τραγωδία σαν ένα υπερφυσικό τσουνάμι που έτυχε να χτυπήσει την πανέμορφη χώρα τους. Εξάλλου, όταν η Φύση είναι τόσο συχνά ανάλγητη και σαρώνει πληθυσμούς με πλημμύρες, τσουνάμια, σεισμούς και τυφώνες, πώς μπορούμε να περιμένουμε από τυχαία ανθρωποειδή τέρατα να έχουν αισθήματα ανθρωπιάς;

Κι όμως, ακόμη και το τέρας κάμφθηκε μπροστά στην εντολή κάποιου υποψήφιου θύματος: “Μη με σκοτώσεις”! Αυτό περιέχει ένα πανίσχυρο μήνυμα: Να λέμε “ΟΧΙ” στο κακό! Ο λόγος έχει δύναμη!

Τώρα, το αν στην περίπτωση του μακελάρη πρόκειται για δαιμονοκαταληψία ή απλά παράνοια, δυστυχώς η ψυχολογία και η ψυχιατρική δεν είναι σε θέση να μας απαντήσουν. Ούτε γνωρίζουν γιατί ο παρανοϊκός επιλέγει πάντα να εντυπωσιάσει με το κακό και όχι με το καλό. Περίεργο δεν είναι;

Απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά είχα προσπαθήσει να δώσω στο βιβλίο μου «Απομυθοποίηση του Διαβόλου». Εξάλλου, για όσους δεν είστε αλλεργικοί στη Βίβλο, τις θέσεις της Γραφής για διάβολο, δαιμόνια, κλπ. θα βρείτε σε άλλο μου ιστολόγιο, εδώ κι εδώ .

Πάντως, όπως γράφει και ο Stephen A. Diamond στο βιβλίο του «Η Ψυχολογία του Κακού» (THE PSYCHOLOGY OF EVIL , Devils, Demons, and the Daimonic), «Το κακό είναι τώρα – πάντα ήταν, και πάντα θα είναι – μια υπαρξιακή πραγματικότητα, ένα αναπόφευκτο γεγονός το οποίο εμείς οι θνητοί πρέπει να αντιμετωπίζουμε. Ουσιαστικά σε κάθε πολιτισμό έχει υπάρξει κάποια λέξη για το κακό, μια συμπαντική, γλωσσική αναγνώριση της αρχέτυπης παρουσίας αυτού που προκαλεί θλίψη, αγωνία, ή καταστροφή – το γεγονός του πόνου, της κακοτυχίας και της αδικίας.»

Tags: Stephen A. Diamond, Απομυθοποίηση του Διαβόλου, δείκτης γεννητικότητας, μακελάρης της Νορβηγίας