Ξέχασε τους φοροφυγάδες το επιτελείο της σοσιαληστ(ρ)ικής βαρβαρότητας!

06 12 2011 10 21 21Κυβερνάς λάθος, Γιώργο Παπανδρέου!

Άκουσον, άκουσον και φρίξον! Στο διαβόητο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα δεν προβλέπονται έσοδα από την πάταξη της φοροδιαφυγής! Μόνο αβάστακτοι φόροι και αλλοπρόσαλλες έκτακτες εισφορές επί παντός κινητού και ακινήτου προβλέπονται, που, όπως έγραψε το greek money, για έναν πλούσιο φοροφυγά είναι ψίχουλα αλλά για ένα φτωχό η ζωή του…

Ντροπή τους! Οι εμπνευστές και εκτελεστές των χαριστικών περαιώσεων για επιβράβευση των φοροφυγάδων, παρά τις κατά καιρούς μεγαλόστομες εξαγγελίες-φοβέρες για δήθεν αμείλικτο πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής, για άλλη μια φορά φόρτωσαν εξουθενωτικά φορολογικά βάρη στα συνήθη υποζύγια, ήγουν τους μισθωτούς και συνταξιούχους, αφήνοντας στο απυρόβλητο εκείνους που ευθύνονται για την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας! Πρόκειται για μανιακούς φορομπήχτες σε κατάσταση αμόκ, όπως διέγνωσα σε προηγούμενο άρθρο μου.

Οι serial killers καλούν και πάλι τους ίδιους αναιμικούς πολίτες να αιμοδοτήσουν την οικονομία, ώστε να μη διαταραχθεί η μακαριότητα των φοροφυγάδων και ανατραπεί η διεθνής πρωτιά της Ελλάδας ως παράδεισου της φοροδιαφυγής.

“Οι φοροφυγάδες στα πούπουλα”, γράφει η Ελευθεροτυπία σήμερα, αναφερόμενη λεπτομερώς στα 7 παράθυρα για τους φοροφυγάδες. (Δείτε εδώ)

«Έτσι, μεσούσης της μεγαλύτερης φορολογικής λαίλαπας που έχει υποστεί ο τόπος, το υπουργικό συμβούλιο της χώρας έστειλε στη Βουλή ένα κείμενο το οποίο προβλέπει ότι για το 2011 και για το 2012 τα έσοδα από την πάταξη της φοροδιαφυγής θα είναι… μηδενικά.
“Δεν μας άφησαν να ενσωματώσουμε στο μεσοπρόθεσμο έσοδα από την πάταξη της φοροδιαφυγής που να υπερβαίνουν το 1,5% του ΑΕΠ” παραδέχτηκε ο υπουργός Οικονομικών ο οποίος μόλις πριν από λίγες εβδομάδες είχε ανεβάσει τον πήχη των εσόδων από τον περιορισμό της παρανομίας στα 11,8 δισεκατομμύρια ευρώ για την περίοδο 2011-2013.» (πηγή)

Ποιος δεν σας άφησε, ρε; Η Τρόικα; Και δεν ντρέπεσαι που το ομολογείς; Πιο εύκολο σου είναι ν’ αρπάζεις το χασαπομάχαιρο, ε; Και γιατί δεν σας άφησε; Προφανώς διότι γνωρίζει πια ότι είστε άβουλοι και ανίκανοι να πατάξετε τη φοροδιαφυγή. Είστε υπερήφανοι γι’ αυτό, βρε άχρηστοι;

Τέρμα οι ευγένειες! Δε μπορείς να είσαι ευγενής στο δολοφόνο των οραμάτων του ελληνικού λαού. Δεν μπορείς να μιλάς με ευπρέπεια σ’ εκείνους που επέλεξαν τη σωτηρία δια της ευθανασίας στα γερόντια. Ντροπή σας ! Πώς αντέχετε, βρε αθεόφοβοι, να κοιτάζετε ακόμη τα μούτρα σας στον καθρέφτη;

Είκοσι μήνες τώρα μας έχετε ζαλίσει τ’ αυτιά περί επικείμενης αύξησης των αντικειμενικών αξιών και εξίσωσή τους με τις εμπορικές αξίες. Κι όμως, την αναβάλατε και πάλι για να συνεχίσουν οι εργολάβοι να “παντελονιάζουν” μαύρο αφορολόγητο χρήμα, σε πολλές περιπτώσεις ίσο ή και μεγαλύτερο της αντικειμενικής αξίας που δηλώνεται στην εφορία! Κι αυτό, ω ανεγκέφαλοι αγριοκαπιταλιστές (“αντιεξουσιαστές στην εξουσία”) το κάνετε τάχα για να τονώσετε την οικοδομική δραστηριότητα! Λες και δε θα μπορούσατε να την τονώσετε ανεβάζοντας μεν τις αντικειμενικές αξίες, ώστε να μην υπάρχει θεσμοθετημένη φοροδιαφυγή, μειώνοντας δε το φόρο μεταβίβασης και όλους τους σχετικούς φόρους που πλήττουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων και αποθαρρύνουν επίδοξους αγοραστές, ακόμη και τους φοροφυγάδες που απαλλάσσετε από το πόθεν έσχες για να τους εκμαυλίσετε!

Ας θυμηθούμε τώρα τις περί πάταξης της φοροδιαφυγής φιλόδοξες εξαγγελίες – ασκήσεις επί χάρτου – του GPAPAK, μόλις πριν ένα μήνα.

ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ, ΘΑαααα! Πάψε βρε παραμυθά!

Ήταν τότε που ο αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου ζητούσε μόνο επιμήκυνση αποπληρωμής του χρέους, επειδή όλα τ’ άλλα πήγαιναν καλά! Κούνια που τον κούναγε κι αυτόν κι εμάς που τον ανεχόμαστε…

Tags: GPAPAK, αντικειμενικές αξίες, Γ. Παπακωνσταντίνου, μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, Τρόικα, φοροδιαφυγή