Οι αυταπάτες της Δημοκρατίας και της Παγκοσμιοποίησης

World+Bank+Headquarters Την αμφισβήτηση έως και απόρριψη της Δημοκρατίας-φαυλοκρατίας ως διαβρωτικής του έθνους μεγαλοαπάτης την έχω εκθέσει σε πάμπολλα άρθρα αυτού του ιστιολογίου. Σε τούτο το άρθρο θα εκθέσω απόψεις τρίτων που επιβεβαιώνουν τις θέσεις μου.

Οι περισσότεροι δημοκρατόπληκτοι παγκοσμίως πιστεύουν ότι οι ηγέτες που εκλέγουν εκπροσωπούν τα συμφέροντά τους. Στην ουσία δεν εκπροσωπούν παρά τα συμφέροντα μιας διεθνούς τραπεζικής μαφίας ή δυναστείας.

«Αυτές οι τραπεζικές δυναστείες έχουν οργανωθεί σ’ ένα σύστημα κεντρικών τραπεζών που χρεώνουν τα κράτη τους με δισεκατομμύρια δολάρια σε επιτόκια για το προνόμιο να χρησιμοποιούν νόμισμα εγγυημένο από την πίστωση του ίδιου του κράτους. Με άλλα λόγια, έχουν επιτελέσει μια απάτη τερατωδών αναλογιών.» Αυτά γράφει μεταξύ άλλων ο Henry Makow, σε άρθρο του με τίτλο «Democracy Is An Illusion» (πηγή)

O ιστορικός Carroll Quigley, Καθηγητής Πανεπιστημίου στο Georgetown στη Σχολή Foreign Service, που είχε πρόσβαση στα αρχεία της, έγραψε βιβλίο 1300 σελίδων, επειδή ένιωσε ότι η συνωμοσία που είχε ανακαλύψει ήταν πολύ σπουδαία για να παραμείνει μυστική. Ο τίτλος του ήταν “Tragedy and Hope: A History of the World in Our Time.” (1966)

Δυστυχώς, όμως, σύντομα μετά από την έκδοσή του, το βιβλίο είχε αποσυρθεί τότε από την αγορά. Βασισμένο στις αποκαλύψεις αυτού του βιβλίου, ο W.C. Skousen πράκτορας του FBI για 16 χρόνια, συνέγραψε ένα περιεκτικό βιβλίο 122 σελίδων, με τίτλο “The Naked Capitalist”, όπου παραθέτει μια απόλυτα πειστική ανάλυση για τη διεθνή τραπεζική συνωμοσία. “Οι ιστορικοί που έχουν αγνοήσει αυτό το υλικό έχουν προδώσει τη δημόσια εμπιστοσύνη”, γράφει ο Henry Makow.

Σύμφωνα με τον Quigley, ο απώτερος στόχος «δεν είναι άλλος από το σχηματισμό ενός παγκόσμιου συστήματος χρηματοπιστωτικού ελέγχου σε ιδιωτικά χέρια ικανού να ελέγχει το πολιτικό σύστημα κάθε χώρας και την παγκόσμια οικονομία σαν σύνολο. Αυτό το σύστημα θα ελέγχεται… από τις κεντρικές τράπεζες… που θα ενεργούν συντονισμένα». (σελίδα 324)

Δυστυχώς αυτό το σατανικό τραπεζικό σύστημα, που προέβλεπε ο διορατικός συγγραφέας Carroll Quigley πριν από 45 χρόνια, στις μέρες μας έχει πάρει σάρκα και οστά και δρα πλέον χωρίς μάσκα και προσχήματα. O Quigley επιβεβαιώνει ότι οι τραπεζίτες έχουν σφετεριστεί τα συλλογικά ένστικτα των λαών με το να χρηματοδοτήσουν τα Σοσιαλιστικά και Κομμουνιστικά κινήματα. Κοντολογίς, εκατομμύρια ιδεαλιστές που ήταν (και είναι) αφοσιωμένοι στην πανανθρώπινη αδελφότητα και ισότητα έχουν εξαπατηθεί στο να προωθούν ένα απολυταρχικό σύστημα που συγκεντρώνει τον πλούτο στα χέρια των πάμπλουτων. Με άλλα λόγια, αριστεριστές, κομμουνιστές, φεμινιστές και διεθνιστές συνεχίζουν να πλουτίζουν, ενώ υποκριτικά προσποιούνται ότι υπηρετούν την ανθρωπότητα.

Ο Quigley γράφει ακόμη ότι «Για τη Morgan, όλα τα κόμματα ήταν οργανισμοί για να χρησιμοποιούνται, και η Εταιρεία πρόσεχε πάντα να έχει βάλει πόδι σε όλα τα στρατόπεδα.»

Το συμπέρασμα του άρθρου του Henry Makow είναι πως μια μικρή σπείρα από άτομα που δεν είναι καν πολίτες κρατάνε στα χέρια τους τα νήματα του χρηματοπιστωτικού κορβανά κάθε κράτους. Αυτό εξηγεί κατά πολύ την παγκοσμιοποίηση και την ώθηση για μια παγκόσμια κυβέρνηση. Εξηγεί την επίθεση εναντίον της φυλής, της θρησκείας, του έθνους και της οικογένειας. Οι τραπεζίτες θέλουν έναν ομογενοποιημένο κόσμο που να μην έχει βάση για αντίσταση. Αυτό επίσης εξηγεί τα εξαχρειωμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και το αποχαυνωμένο Εκπαιδευτικό σύστημα.

Και ο Henry Makow, καταλήγει: «Είμαστε μικροσκοπικό πλαγκτό στο έλεος μιας γιγαντιαίας φάλαινας. Τουλάχιστον ας μη χάνουμε ενέργεια σκεπτόμενοι ότι ζούμε σε μια ελεύθερη και ανοιχτή κοινωνία. Η δημοκρατία μας είναι μια κομπίνα.»

Δείτε παρακαλώ και τα επόμενα δύο video που προσφέρουν τροφή για ρεαλιστική σκέψη, μακριά από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Θα ήταν ευχής έργο αν κάποιος μπορούσε να προσθέσει ελληνικούς υπότιτλους.


Tags: Δημοκρατία, παγκοσμιοποίηση