Οι “ειδικοί” τώρα παραδέχονται ότι ΠΟΤΕ δεν θα είστε “πλήρως εμβολιασμένοι”

2

By Kit Knightly

Εμείς στον Off-Guardian – και πολλοί από τους άλλους ιστότοπους εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης – αναφέρουμε εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο ότι η εκστρατεία «εμβολιασμού» κατά του Covid δεν θα τελειώσει ποτέ.

Εν ολίγοις, ΠΟΤΕ δεν θα είστε «πλήρως εμβολιασμένοι».

Αυτό ήταν προφανές όταν τα ιδρύματα υγείας σε όλο τον κόσμο άρχισαν να «επικαιροποιούν» τον ορισμό του όρου «εμβολιασμένος».

Ισραήλ, Αμερική, Βρετανία, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία… το έκαναν όλοι και δεν ήταν έκπληξη.

Από την αρχή, η «πανδημία» δημιουργήθηκε, αστυνομεύθηκε, επιβλήθηκε και διαιωνίστηκε μόνο με ρητορικά τεχνάσματα και χειραγωγική γλώσσα. Καινούργια ονόματα για παλιά πράγματα. Νέοι ορισμοί για παλιές λέξεις.

Ο «Covid» δεν ήταν πάντα παρά μια πανδημία ορολογίας. Η ρευστή φύση των «πλήρως εμβολιασμένων» είναι απλώς ένα άλλο παράδειγμα.

Έχει ήδη μετατραπεί από το “double-jabbed” (διπλοεμβολιασμένοι) σε “boosted” (ενισχυμένοι) και “double-boosted” (διπλά ενισχυμένοι), και με τα νέα “εμβόλια” που αναμένονται για όλες τις παραλλαγές, δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα τέλος στον ορίζοντα.

Όπως είπα, δεν θα είστε ποτέ πραγματικά “πλήρως εμβολιασμένοι”…και τώρα το παραδέχονται.

Σε μια ακόμη προσπάθεια ελέγχου μέσω της χειραγώγησης της γλώσσας, υπάρχει μια ώθηση για πλήρη απομάκρυνση του όρου “πλήρως εμβολιασμένος” από τη συζήτηση για τον Covid.

Χθες το NBC News δημοσίευσε αυτό το άρθρο, το οποίο έχει τίτλο:

“Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να λέμε «πλήρως εμβολιασμένοι» για τον Covid, λένε οι ειδικοί – να γιατί”

Πριν προχωρήσουμε στον ισχυρισμό:

“Εάν εξακολουθείτε να λέτε “πλήρως εμβολιασμένος” για τον Covid, ήρθε η ώρα να σταματήσετε.

Με νέες ενισχυτικές δόσεις στην αγορά και έναν συνεχώς εξελισσόμενο ιό, οι ειδικοί λένε ότι ο όρος δεν σημαίνει πλέον ότι είσαι όσο πιο προστατευμένος μπορείς να είσαι. Επισημαίνουν δύο, πολύ πιο κατάλληλες εναλλακτικές λύσεις για χρήση σε αυτήν την τρέχουσα φάση της πανδημίας”.

Συνιστούν επίσης «να προσαρμόσετε το λεξιλόγιό σας» με την προτεινόμενη νέα εναλλακτική τους: «ενημερωμένος» (επικαιροποιημένος), μια ειλικρινή παραδοχή ότι τα ενισχυτικά εμβόλια για τον Covid θα συνεχίσουν να έρχονται, ενδεχομένως για πάντα.

Ουσιαστικά, έχοντας περάσει 18 μήνες πείθοντας εκατομμύρια ανθρώπους να «εμβολιαστούν πλήρως», τώρα μπλέκονται ξανά  με τη γλώσσα για να αντιστρέψουν πορεία και να αφαιρέσουν αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που έκαναν ευσυνείδητα τα εμβόλια θρόμβων όχι μόνο δεν θεωρούνται πλέον «πλήρως εμβολιασμένοι», αλλά δεν θα θεωρούνται ποτέ, και τώρα δεν τους επιτρέπεται καν να χρησιμοποιούν αυτή τη φράση επειδή δημιουργεί λανθασμένη εντύπωση.

Τα καλά νέα είναι ότι η απορρόφηση των εμβολίων επιβραδύνεται – συμβαίνει εδώ και μήνες – και αυτή η διαφανής προσπάθεια να δημιουργηθεί το έδαφος για μελλοντικές ενισχυτικές εκστρατείες πιθανότατα θα αποτύχει παταγωδώς.

Και τέλος, σε όλους τους (πρώην) «πλήρως εμβολιασμένους» εκεί έξω, λυπούμαστε… αλλά προσπαθήσαμε να σας πούμε ότι αυτό θα συμβεί.

off-guardian.org

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: COVID-19, Kit Knightly, εμβολιασμένος, εμβόλιο, ενισχυτική δόση, πανδημία