Οι λαοί έρμαια της μαφίας των τραπεζο-γκάνγκστερ

Το άρθρο του Kurt Nimmo, από την ιστοσελίδα του Infowars.com, που δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου του 2010, είναι άκρως αποκαλυπτικό για το σκοτεινό ρόλο των τραπεζών στην παρούσα κρίση. Αποκαλυπτικό είναι επίσης και το video που έχει αναρτηθεί στο ενδιάμεσο του ίδιου άρθρου, που αφορά και την Ελλάδα. Ο Marc Faber του Βloomberg ακούγεται να λέει ότι η Ελλάδα είναι ξεγραμμένη, και ότι οι κεντρικές τράπεζες δεν κάνουν τίποτε άλλο από του να τυπώνουν και να ξανατυπώνουν χρήμα!

Στη συνέχεια παραθέτω τα κυριότερα σημεία του άρθρου του Kurt Nimmo σε μετάφραση:

«Ο παραζαλισμένος “μήνας του μέλιτος”, που δημιουργήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που δεσμεύτηκαν χθες να ρίξουν ένα τρισεκατομμύριο δολάρια στα χρέη της Ευρωζώνης, ξεθώριασε, όπως είχε προβλεφτεί.

Οι επενδυτές συνειδητοποιούν ότι το “δημοσιονομικό σφίξιμο” – λεηλάτηση των συντάξεων, περικοπή κοινωνικών υπηρεσιών, επίπεδο ζωής σε ελεύθερη πτώση – θα επηρεάσει αρνητικά την ανάπτυξη στην Ευρωζώνη και θα έχει ως αποτέλεσμα οι κεντρικοί τραπεζίτες ν’ ανεβάσουν τα επιτόκια εν αναμονή μιας αναφαινόμενης στάσης πληρωμών.

Ο Marc Faber προσφέρει μια δόση της πραγματικότητας: Η διάσωση του Ευρώ σχεδιάστηκε για να πλουτίσει τους τραπεζίτες. (…)

“Η ευφορία των 24 ωρών τελείωσε”, έγραψε σήμερα σε έκθεσή του ο Derek Halpenny, επικεφαλής της διεθνούς έρευνας νομισμάτων για την Ευρώπη, στην Bank of Tokyo Mitsubishi UFJ Ltd., στο Λονδίνο. “Έχουμε ελάχιστη αμφιβολία ότι τα βήματα που πάρθηκαν θα προσφέρουν στο Ευρώ ελάχιστη στήριξη, και το πακέτο βοήθειας δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Ισπανία και η Πορτογαλία κυρίως θα συνεχίσουν να είναι αναγκασμένες να πάρουν επιπλέον οδυνηρά μέτρα λιτότητας.”

Να προσμένετε ότι οι κεντρικές τράπεζες και οι χαφιέδες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ζητήσουν περισσότερα χρήματα τις μέρες που έρχονται. Οι “μακροπρόθεσμες λύσεις” των τραπεζιτών απαρέγκλιτα απαιτούν μακροπρόθεσμο χαράτσωμα των παραγωγών.

Ο Zero Hedge σημειώνει ότι οι Ευρωπαϊκές τράπεζες στοιχηματίζουν εναντίον του πολιορκημένου ευρώ. “Ο Zero Hedge έχει λάβει επιβεβαίωση ότι μερικές από τις μεγαλύτερες Γαλλικές τράπεζες είναι ενεργά αναμεμιγμένες στην υποτιμητική κερδοσκοπία εναντίον του Ευρώ, ώστε να επωφεληθούν από το διεθνή ηθικό ξεπεσμό, ο οποίος μετά από κάθε “διάσωση” δεν κάνει τίποτε άλλο από του να φουσκώνει τα μπόνους των Γάλλων παικτών νομισμάτων (Foreign Exchange traders).”

Με άλλα λόγια, οι ίδιες οι τράπεζες που η Ευρώπη σχεδιάζει να διασώσει, εν μέρει με τα χρήματα του Αμερικανού φορολογούμενου (ή με το μακροπρόθεσμο χρέος του φορολογούμενου) μέσω του ΔΝΤ, στοιχηματίζουν εναντίον της επιβίωσης της Ευρώπης. (…)

Σε ανταπόκριση στον σχεδόν στιγμιαίο κυνισμό για την αποτελεσματικότητα της ρίψης ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων κάτω στη μαύρη τρύπα του χαλκευμένου χρέους οι επενδυτές μετακομίζουν έξυπνα στο χρυσό. (…)

Οι διεθνείς τραπεζίτες θα συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται την οικονομική κρίση που εξαπέλυσαν με το δανειακό φιάσκο των ΗΠΑ με τα μαζικά παράγωγά του και τα τοξικά απόβλητα. Ο ιός μεταδόθηκε αστραπιαία στην Ευρώπη και σύντομα θα ροκανίσει την Ισπανία, την Πορτογαλία, και τη Βρετανία, για να ονομάσω μόνο τρεις. Η Ελλάδα και η Ισλανδία δείχνουν το προηγούμενο.

Το προηγούμενο πακέτο διάσωσης των 147 εκατομμυρίων δολαρίων και το παρόν του ενός τρισεκατομμυρίου που προτάθηκε δεν θα είναι ικανό να ανακόψει τις ανερχόμενες δανειακές ανάγκες. Δεν έγινε για να ανακόψει τις δανειακές ανάγκες. Έγινε για να επιδεινώσει το χρέος και τη δουλεία που σε τελευταία ανάλυση παράγει.

“Αποδώ και στο εξής, οι υφέσεις θα δημιουργούνται επιστημονικά”, είχε δηλώσει ο Γερουσιαστής Lindberg, όταν ιδρύθηκε η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserve).

Η παρούσα κρίση ήταν επίσης επιστημονικά κατασκευασμένη. Θα συνεχίσει την αχόρταγη πορεία της μέχρις ότου οι τραπεζο-γκάγκστερς (banksters) είναι κυρίαρχοι όλων μας, όπως ο Γερουσιαστής Louis McFadden, πρόεδρος της Επιτροπής Τραπεζικής Στέγασης, δήλωσε κατά την έναρξη της τελευταίας Μεγάλης Ύφεσης.»

Ώστε, λοιπόν, αυτά τα φοβερά και τρομερά μεθοδεύουν οι τραπεζογκάνγκστερς εις βάρος των λαών! Και οι κυβερνήσεις μας; Τι κάνουν οι “δημοκρατικές” ξεφτιλοκυβερνήσεις μας; Δεν έχουν άραγε ιδέα για το φόνο; Ή μήπως συμπράττουν με το αζημίωτο στο φόνο; Θα μας απαντήσει κανείς; Θα πρέπει οι κυβερνώντες να παραδεχτούν ή ότι είναι πανηλίθιοι ή ότι είναι διεφθαρμένοι. Ας διαλέξουν κι ας μας πουν πού θέλουν να τους κατατάξουμε.
Διαβάστε, αν θέλετε, κι ένα παλιότερο άρθρο μου που εξηγεί το πώς φτάσαμε έως εδώ.

Tags: Derek Halpenny, Euro bailout, IMF, Kurt Nimmo, Louis McFadden, Marc Faber