Οι περαιωμένοι πληρώνουν και για την “περαίωση”…

%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF %CE%B1%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B1 Ο νέος “πατριωτισμός” της Σοσιαληστρικής κυβέρνησης του Giorgos Papandreou τώρα θέλει τα περαιωμένα από την ασιτία συνήθη υποζύγια – κοινώς υπερπατριώτες – να πληρώνουν και για την περαίωση, κοινώς άφεση αμαρτιών ή αμνηστία, των οικονομικών εγκλημάτων της τελευταίας δεκαετίας.

Η Κυβέρνηση του μνημονίου-μνημοσύνου, αφού, λόγω του ξεχαρβαλωμένου κράτους-μπάχαλου, δεν μπόρεσε – και δεν προβλέπει να μπορεί, κι ούτε θέλει να μπορέσει – να εισπράξει τους οφειλόμενους φόρους, που προεκλογικά μας έλεγε ότι είναι 31 δις ευρώ (“Λεφτά υπάρχουν”!), τώρα τους χαρίζει, και αρκείται σε φιλοδωρήματα εκ μέρους των οφειλετών – αμφίβολο αν τα εισπράξει κι αυτά – για να κλείσει τις αμαρτωλές φορολογικές υποθέσεις τους. Μιλάμε για πολύ “κράτος δικαίου”, αλύτρωτοι σύντροφοι!

Και το σύνθημα, που από χτες επανακυκλοφορεί στην πιάτσα, είναι:
«ΟΕΟ! Κλέψε κι εσύ την εφορία, θα αμνηστευθείς!»
Να χ*** την κ***δημοκρατία τους!

Κάθε μέρα που ξημερώνει η κυβέρνηση του μνημονίου μας πληγώνει με καινούργια μνημόσυνα! Όπως γράφει το σημερινό ΒΗΜΑ. «Φορο-αμνηστία από 400 ευρώ τον χρόνο – Περαίωση για 1.000.000 υποθέσεις από το 2000-2009.»

Ντροπή σας, βρε άχρηστοι που, αφού υφαρπάξατε την εξουσία με ψευτιές, τώρα μας πουλάτε ψευτοπατριωτισμό με αμνηστίες!

«Φορολογική αμνηστία σε χιλιάδες επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις δίνει η κυβέρνηση προκειμένου να εισπράξει περίπου 2,5 δισ. ευρώ για να καλυφθεί η μαύρη τρύπα των εσόδων που μήνα με τον μήνα διευρύνεται. Με ρύθμιση (αυτόματη περαίωση) που προετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών θα δοθεί η ευκαιρία να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες του παρελθόντος, δηλαδή περίπου 1.000.000 ανέλεγκτες χρήσεις και χιλιάδες άλλες φορολογικές υποθέσεις που λιμνάζουν στα διοικητικά δικαστήρια.», γράφει το καλό ΒΗΜΑ, χωρίς να γιουχαΐζει την κυβέρνηση…

Γι’ αυτό δεν ελπίζω, σύντροφοι, ότι θα δούμε ποτέ άσπρη μέρα εδώ στο Γιουνανιστάν. Διότι εδώ οι κλέφτες και οι ψεύτες πάντα χαίρονται, κι όχι μόνο τον πρώτο χρόνο που λέει η παροιμία, ενώ οι έντιμοι πάντα στενάζουν!

Να χ*** την κ*** δημοκρατία τους!
Προς τα πού να πρωτοφτύσω;

Χαίρε Παπακωνσταντίνου, καπετάνιε του μοιραίου «Τιτανικού», μεγάλε αρχιτέκτονα της φορομπηχτικής πολιτικής εναντίον των νομοταγών και της αμνηστίας υπέρ των απατεώνων.
Θέλουν, λέει, «να κλείσουν οριστικά το παρελθόν»! Δεν έχετε αυτό το δικαίωμα, άχρηστοι. Ο λαός σας ψήφισε για να εισπράξετε τα οφειλόμενα 31 δις κι όχι για να χαρίσετε τη μερίδα του λέοντος απ’ αυτά. Με ακούει κανείς; Η Ελλάδα δεν σας ανήκει, ρε! Τα χρέη αυτά είναι χρέη προς τον ελληνικό λαό κι όχι προς εσάς για να τα χαρίζετε. Μας ρωτήσατε εμάς αν θέλουμε να δώσουμε αμνηστία στις απάτες;

Αλλά το παρελθόν δεν κλείνει με υπογραφές και αυτόματες περαιώσεις. Το παρελθόν είναι και θα είναι εδώ, και θα υφιστάμεθα όλοι στο πετσί μας τις ολέθριες συνέπειες των αμαρτιών των μεγαλοαπατεώνων και των ξεπουλημένων πολιτικών κηδεμόνων τους.

Όπως είπε ο περαιωμένος στη συνείδηση των σκεπτόμενων πολιτών Πρωθυπουργός, στην 75η ΔΕΘ, «Μπορούμε να βάλουμε μια διαχωριστική γραμμή με το παρελθόν; Μπορούμε να κλείσουμε το παρελθόν και να ανοίξουμε μια νέα σελίδα στο μέλλον; Μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ φορολογουμένου και κράτους; Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε. Τραβάμε οριστικά μια γραμμή με το παρελθόν. Όχι για παραγραφή, αλλά για απελευθέρωση. Απελευθέρωση του επιχειρηματία από το παρελθόν. Απελευθέρωση των φορολογικών μηχανισμών από τις ανέλεγκτες χρήσεις. Όλο το παρελθόν. Μέχρι σήμερα. Θα δοθεί η δυνατότητα να κλείσουν όλες οι ανέλεγκτες χρήσεις. Να κλείσουν όλες οι υποθέσεις που εκκρεμούν στα δικαστήρια. Να γίνει μια νέα αρχή.»

Προσέξτε, η “περαίωση” είναι «Όχι για παραγραφή αλλά για απελευθέρωση», είπε παίζοντας με τις λέξεις και χωρίς να ντρέπεται o Giorgos Papandreou, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ηλίθιους. Θα τους απελευθερώσει από τα βάρη του παρελθόντος ώστε να συνεχίσουν να φοροδιαφεύγουν από μηδενική βάση, προσδοκώντας τον επόμενο επίορκο Πρωθυπουργό-προδότη που θα τους αμνηστεύσει και πάλι! Αυτό γίνεται μια ζωή στην κοιτίδα της κ***δημοκρατίας…

Πώς να φτύσω που δεν υπάρχει πια σάλιο από το πολύ φτύσιμο;

Νέοι και νέες της Ελλάδας, όσοι μπορείτε φύγετε το συντομότερο από τούτη τη χώρα που αμνηστεύει τους απατεώνες και τιμωρεί τους έντιμους. Δεν υπάρχει μέλλον στην Εσπερία. Δεν πρόκειται να ξημερώσει! Ο πράσινος ήλιος δεν πρόκειται ποτέ ν’ ανέβει πάνω από τον ορίζοντα. Δεν είμαι μάντης κακών, απλά ρεαλίστρια είμαι.
Μακάρι να ήμουνα νεότερη να έφευγα κι εγώ…

Tags: George Papandreou, αμνηστία, Γιουνανιστάν, παραγραφή, περαίωση, φορο-αμνηστία