Οι τρομοκράτες του ΔΝΤ απειλούν κιόλας με νέα μέτρα!

Ακόμη δεν ξεπεράσαμε το σοκ από την ανακοίνωση των μέτρων εξόντωσης από το μονίμως χαμογελαστό – Γελᾶ ὁ μωρός, κἄν τι μή γελοῖον ἦ – πρωτοπαλίκαρο του ψευτοσοσιαλιστή πρωθυπουργού μας, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ακόμη δεν προλάβαμε να πάρουμε βαθιά ανάσα για να μη λιποθυμήσουμε από τη «χαρά» μας, και τα διεθνή και ντόπια βαμπίρ ξαναχτύπησαν προαναγγέλλοντας ότι ορέγονται κι άλλο ελληνικό αίμα!

« “Η ελληνική κυβέρνηση έχει συμφωνήσει ότι εάν υπάρχει ανάγκη για συμπληρωματικά μέτρα, τα συμπληρωματικά μέτρα θα ληφθούν”, δήλωσε την Κυριακή ο Σέρβας Ντερόοζ, επικεφαλής της αποστολής της Κομισιόν και αναπληρωτής γενικός διευθυντής για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.» (πηγή)

Εξάλλου, η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας προς τα 16 κράτη-μέλη της ζώνης του ευρώ, αναφέρει: «Το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας χαιρετίζει το πρόγραμμα λιτότητας που εγκρίθηκε σήμερα από την ελληνική κυβέρνηση», και συμπληρώνει ότι «το διοικητικό συμβούλιο θεωρεί επίσης κρίσιμο οι ελληνικές Αρχές να είναι έτοιμες να λάβουν κάθε πρόσθετο μέτρο που θα μπορούσε να αποδειχθεί κατάλληλο για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος». Δείτε εδώ.

Έλεος βρε βρικόλακες! Εκτός από την (ανθ)ελληνική κυβέρνηση του ΓΑΠ, που αποφασίζει και διατάσσει ερήμην μας, υπάρχει και ο λαός που δεν είναι ακόμη πεθαμένος, αν και πολύ θα το επιθυμούσατε! Ακόμη δεν είδατε πώς ο ελληνικός λαός θα καταπιεί, αν καταπιεί, το φαρμάκι που του χορηγήσατε, και συζητάτε για πρόσθετα μέτρα που οι ελληνικές αρχές πρέπει να είναι έτοιμες να λάβουν, λογαριάζοντας χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή το λαό;

Πρέπει να έχετε εντελώς αποστεωθεί εκεί στις Βρυξέλλες, πρέπει να έχετε χάσει κάθε ανθρωπιά εσείς οι τεχνοκράτες του ΔΝΤ, κάθε συναίσθηση του ότι πέραν από τους αριθμούς και το χρήμα υπάρχουν και ανθρώπινες ψυχές. Ενώ η δική μας ανθελληνική και αγριοκαπιταλιστική κυβέρνηση πρέπει να έχει χάσει κάθε επαφή με τον κοινό νου και την πραγματικότητα…

Για πείτε μου, βρε αθεόφοβοι, εσείς που αποφασίσατε για μας, χωρίς εμάς: όταν προτείνατε τα μέτρα-φωτιά που μας ανακοινώθηκαν Κυριακάτικα, δεν τα προτείνατε επειδή είχατε μελετήσει και υπολογίσει ότι θα ήταν επαρκή; Δηλαδή έτσι στην τύχη αποφασίζατε και παίρνατε κεφάλια ενώ η υποτελής κυβέρνησή μας έλεγε ναι σε όλα;

Τι σημαίνει το «αν χρειαστεί»; Τρία τινά μπορεί να σημαίνει: ή ότι οι δήμιοι του ΔΝΤ και της ΕΚΤ δεν ξέρουν να μετρήσουν, ή ότι η κυβέρνηση θα είναι ανίκανη να εισπράξει τους φόρους που οφείλει να εισπράξει, ή ότι τα έσοδα που θα εισπράξει από άμεσους και έμμεσους φόρους θα είναι ανεπαρκή λόγω της αναμενόμενης ύφεσης, οπότε χορηγήσατε λάθος φάρμακο!

Ξέρω πολλούς που εκτός από τα απολύτως απαραίτητα για τροφή και λογαριασμούς ΔΕΚΟ, έχουν προγραμματίσει εφέτος να μην ξαναπατήσουν σε μαγαζί για να καταναλώσουν. Δεν τους περισσεύει ούτε ευρώ, καταλάβατε; Άρα η συνταγή σας δεν είναι κατάλληλη για τη θεραπεία της ασθένειας της ελληνικής οικονομίας. Και όπως είπε κάποιος, αν ο πονοκέφαλος δεν περάσει με μια ασπιρίνη, δεν δίνεις στον ασθενή 100 ασπιρίνες, διότι έτσι θα τον στείλεις εξάπαντος στον αγύριστο.

Εξάλλου, εάν θεωρείτε ότι η συνέχιση της κατατρομοκράτησης θα βοηθήσει ώστε οι Έλληνες να σκύψουν αδιαμαρτύρητα και να καταπιούν το πικρό ποτήρι των αιματηρών μέτρων που αναγγείλατε χθες, κάνετε μεγάλο λάθος! Διότι ο τρόμος δεν δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα, βρε κουφιοκέφαλοι, ώστε ο Έλληνας να συνεχίσει, έστω υποτονικά, να καταναλώνει, και ο επιχειρηματίας να τολμήσει ν’ ανοίξει καινούργια επιχείρηση. Η αγορά είναι πρωτίστως ψυχολογία, βρε ανεγκέφαλοι λογιστάδες! Χωρίς το κατάλληλο κλίμα αισιοδοξίας, βρε απροσάρμοστοι, θα βαθύνετε την ύφεση, ανεξαρτήτως των όποιων πρόσθετων – χτύπα ξύλο – μέτρων ορέγεστε να πάρετε εναντίον των ήδη υποσιτιζόμενων Ελλήνων εργαζόμενων και συνταξιούχων.

Επ’ ευκαιρία, θυμάστε τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις του χαζοχαρούμενου Γ. Παπακωνσταντίνου ότι το ΔΝΤ δεν θα επέβαλε νέα μέτρα; Για τόοοση αξιοπιστία της υποτελούς κυβέρνησης μιλάμε. Δείτε τι γράφτηκε, στις 7 Απριλίου, 2010 : « “Όχι” σε νέα μέτρα είπε, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, το κλιμάκιο του ΔΝΤ…» (πηγή)

Εξάλλου, ο ίδιος αναξιόπιστος υπουργός, σε συνέντευξή του στο ALTER στις 21 Απριλίου, «απέκλεισε το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων εντός του 2010, όπως και το ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους, αλλά και το ενδεχόμενο εξόδου από την Ευρωζώνη.» (πηγή)

Συγκεκριμένα, ο αναξιόπιστος υπουργός της συμφοράς έλεγε στις 21 Απριλίου στο Νίκο Χατζηνικολάου «Έχουμε πάρει αρκετά μέτρα για να μπορέσουμε να πιάσουμε και να υπερβούμε το στόχο.»

Πώς, λοιπόν, μπορούμε να εμπιστευθούμε στο τιμόνι της κλυδωνιζόμενης οικονομίας της χώρας μας έναν υπουργό που διαρκώς αυτοδιαψεύδεται, χωρίς να έχει επίγνωση ότι έτσι βάζει την υπογραφή του στην αναξιοπιστία ολόκληρης της σοσιαληστρικής κυβέρνησης του Παπανδρέου του Μικρού;

Tags: Γ. Παπακωνσταντίνου, πρόσθετα μέτρα από ΔΝΤ