Οι Iσραηλινοί είναι πολεμιστές, δεν είναι μαλθακοί και νικημένοι

η Ρόδος

Εκατομμύρια Ισραηλινοί ξεχύθηκαν οργισμένοι στους δρόμους για την Ελευθερία τους την ώρα που η Ρόδος παραδίδεται στις φλόγες της μεγάλης επαναφοράς (σ.σ.: επανεκκίνησης)

Βy The Wrong Man

Κάηκε η Ρόδος για τις ανάγκες της μεγάλης επαναφοράς;

Όπως κάηκε και ο Καναδάς με τους καπνούς να σκεπάζουν για μια εβδομάδα τον ουρανό της Νέας Υόρκης και του Manhattan.

Γι΄αυτές ακριβώς τις φωτογραφίες και τα video του ξεσπιτώματος κατοίκων και τουριστών;

Για να περάσει το μήνυμα ότι πουθενά δεν είστε ασφαλείς και δεν σας έχουν απομείνει πλέον πολλές επιλογές.

Η επιλογή της Ρόδου, ενός διάσημου ελληνικού νησιού, στέλνει ακριβώς αυτό το μήνυμα σε ολόκληρο το κόσμο.

Μείνετε τρομαγμένοι, μη ταξιδεύετε, μη κάνετε διακοπές στο τρόμο σας.

Παραμείνετε διαρκώς τρομαγμένοι άρα και παραδομένοι.

Ο διαρκής τρόμος είναι το ζητούμενο σε αυτή τη φάση.

Εάν οι άνθρωποι πάψουν να τρομάζουν και αναρωτηθούν πως προέκυψε η planδημία, ποια είναι η αποστολή των εμβολίων COVID-19 τότε θα βγουν στους δρόμους όπως ο σπουδαίος Εβραϊκός λαός που διαδηλώνει αυτές τις ώρες κατά της συνταγματικής μεταρρύθμισης του Νετανιάχου.

Οι Ισραηλινοί έχουν άγριο ένστικτο επιβίωσης. Όταν διαπίστωσαν ότι τα εμβόλια COVID-19 σκοτώνουν κατά εκατομμύρια γύρισαν τη πλάτη. Και τώρα ο σπουδαίος αυτός λαός είναι οργισμένος. Δεν είναι μαλθακός και νικημένος χωρίς καν να δώσει μάχη.

Οι Ισραηλινοί είναι πραγματικοί πολεμιστές και δεν φοβούνται κανενός εκμαυλισμένου εκδότη και μιντιάρχη τη τρομοπροπαγάνδα.

Δείτε τι συμβαίνει στη Ρόδο για τις ανάγκες της μεγάλης επαναφοράς και δείτε στη συνέχεια τα video του Twitter από το Iσραήλ.

Η επόμενη φάση είναι αυτή:

(3D Epix Inc.)

Σύνδεση με τα προηγούμενα

Tι πιο φυσιολογικό για έναν υπουργό Υγείας, ο οποίος μάλιστα υπήρξε και διακεκριμένος αθλητής, όταν εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες εμβολισμένοι συμπολίτες μας που σωριάζονται καθημερινά ξαφνικά στην αιωνιότητα, όταν υπάρχει έκρηξη των καρκίνων και μάλιστα τελικού σταδίου, όταν θερίζουν οι ανακοπές καρδιάς και τα εγκεφαλικά, όταν ασθενείς που νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομεία με COVID καταγγέλλουν απόπειρες δολοφονίας τους και πρωτόκολλα θανάτου (με τις υποθέσεις τους να έχουν φθάσει ήδη στη Δικαιοσύνη) να πει τουλάχιστο ας δούμε τι συμβαίνει.

Κι όμως ένας νέος άνθρωπος όπως ο Βασίλης Κικίλιας ο οποίος διετέλεσε υπουργός Υγείας και διαχειρίστηκε μία planδημία προϊόν όχι απλά ενός εργαστηριακού ιού αλλά βιολογικό όπλο (όπως τον χαρακτήρισε ο επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs), ένας νέος άνθρωπος ο οποίος παρότρυνε τους συμπολίτες του να εμβολιαστούν με εμβόλια COVID-19 τις θανάσιμες παρενέργειες των οποίων ανέδειξε ο νεαρός Εβραίος δικηγόρος της Νέας Υόρκης Aaron Siri και για την επικινδυνότητα των οποίων μίλησε ο επί 8 χρόνια επικεφαλής του Ινστιτούτου Βιολογίας του Iσραήλ καθηγητής Shmuel C. Shapira MD MPH (Physician, scientist, Head of Israel Institute for Biological Research for 8 years, Colonel (Ret) Terrorism, Risk and Crisis Management-σύμφωνα με το προφίλ του στο Twitter), ένας νέος άνθρωπος και καθώς ο πλανήτης γη σείεται από τους ξαφνικούς θανάτου,ς το μόνο που έκανε ήταν να αλλάξει πόστο και να βρεθεί από το υπ. Υγείας στο Τουρισμού και στη συνέχεια στο Κλιματικής Κρίσης μέσα από το οποίο επιχειρεί να μας πείσει ότι οι καύσωνες και οι φωτιές θα είναι από εδώ και στο εξής τρόπος ζωής μας.

Ότι κάθε φορά που ξεσπάνε οι εργαστηριακές πυρκαγιές οι σκύλοι του Παυλώφ θα λαμβάνουν μήνυμα από το 112 και στη συνέχεια θα έρχεται ο στρατός και η αστυνομία να τους ξεσπιτώσει και να τους οδηγήσει σε ένα ασφαλές στρατόπεδο συγκέντρωσης.

(Διαβάστε ΕΔΩ για τις πρόσφατες εργαστηριακές πυρκαγιές του Καναδά ο ηγέτης του οποίου είναι το κατ΄εξοχήν και ο πλέον πρόθυμος εντολοδόχος του Klaus)

Εντελώς συμπτωματικά αυτή είναι η ατζέντα του διαβόητου Klaus Schwab του Davos o oποίος είναι θαυμαστής του Κινέζου ηγέτη και του κινέζικου καθεστώτος και φιλοδοξεί να κυβερνήσει έναν κόσμο 2 δις οντοτήτων των οποίων θα ελέγχει τα βιομετρικά δεδομένα (μπορείτε να φαντασθείτε πως) όπως απεκάλυψε ο νεαρός ιστορικός και σύμβουλός του Yuval Harari.

Ο δε Elon Musk είπε ότι ο Schwab υποδύεται τον κυβερνήτη του κόσμου χωρίς κανείς να τον έχει επιλέξει.

Έτσι οι ηρωικοί Εβραίοι, επιβιώσαντες του Άουσβιτς, διαισθάνονται ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται και υψώνουν τη φωνή τους για να προειδοποιήσουν όλους εμάς για την τυραννική επανάληψή της.

Το σοκαριστικό είναι να βλέπει κανείς τόσους πρόθυμους πολιτικούς ηγέτες να υπηρετήσουν το “όραμα” του Klaus Schwab και όχι την εντολή που τους έδωσαν οι λαοί και ψηφοφόροι τους.

Μάλιστα κι ενώ ο πλανήτης σωριάζεται ξαφνικά η αφωνία σχεδόν ολόκληρου του πολιτικού προσωπικού είναι τρομακτική. Αυτό κάνει ακόμη πιο ηρωική τη παρουσία των Εβραίων που αντιστέκονται παντού σε ολόκληρο το κόσμο.

Από το σπουδαίο Εβραϊκό περιοδικό Tablet, έως τους επιφανείς Εβραίους καθηγητές των ΗΠΑ και του Ισραήλ, έως τους ηρωικούς επιβιώσαντες του Ναζισμού. Καθώς ζούμε την επανάληψη μίας από τις πλέον σκοτεινές περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας μπορούμε να κατανοήσουμε τη σπουδαιότητα του Εβραϊκού λαού.

Όλο αυτό το διάστημα εκατοντάδες χιλιάδες Ισραηλινοί πολίτες οργώνουν τους δρόμους στη κυριολεξία αντιδρώντας στη συνταγματική μεταρρύθμιση του Bibi ο οποίος μετά από 3-4 εμβόλια δεν αισθάνεται καλά τελευταία.

Οι Εβραίοι λοιπόν αντιστέκονται μέσα από κάθε βήμα σε αυτό που βιώνει ο πλανήτης. Ή για να είμαστε ακριβείς> Κατ΄εξοχήν Εβραίοι και Εβραϊκής καταγωγής είναι οι πλέον επιφανείς προσωπικότητες που στέκονται απέναντι στους τυραννικούς σατυροβαρκάρηδες μιας παρακμιακής elite.

Kennedy, Mercola, Siri, Levi, Shapira, Βerenson και πολλοί ακόμη βρίσκονται στη πρώτη γραμμή υπερασπιζόμενοι την ελευθερία των ανθρώπων. Του ανθρώπου. Της ανθρωπότητας.

The truth is like a lion; you don’t have to defend it. Let it loose; it will defend itself
― Augustine of Hippo

Mέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, όλο και πιο πολλοί εκεί έξω συνειδητοποιούν ότι κάτι συμβαίνει στον πλανήτη μας. Κάτι παγκόσμιο και δυστοπικό. Πιο έντονα απ΄όλους όμως το διαισθάνονται τα εν ζωή θύματα του Ναζισμού. Οι ηρωικές φιγούρες των Εβραίων που επιβίωσαν των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Είναι εκείνοι των οποίων η κραυγή έρχεται από τα σωθικά της Ιστορίας. Είναι οι ηρωικοί Εβραίοι, αυτός ο σπουδαίος λαός, που για μια ακόμη φορά γίνονται μάρτυρες της Ιστορίας που επαναλαμβάνεται από τους ίδιους σεναριογράφους.

Περισσότερα στο kourdistoportocali

Tags: Elon Musk, Kennedy, Klaus Schwab, Levi, Mercola, Shapira, Siri, Άουσβιτς, Βerenson, Εβραίοι, Ισραηλινοί, Κικίλιας, Μεγάλη Επανεκκίνηση, Ρόδος, φωτιές