Ομοφυλοφιλία: Σεξουαλική διαστροφή ή ιδιοτροπία της φύσης;

voicenews

Στην ιστοσελίδα SolitaryRoad.com του James Miller, υπάρχει άρθρο με τον τίτλο “Η ομοφυλοφιλία είναι μια σεξουαλική διαστροφή”.

Παραθέτω αποσπάσματα σε μετάφραση:

Άτομα με την επιθυμία να εξαπατήσουν ή να χειραγωγήσουν διανοητικά συνανθρώπους τους δημιουργούν την ορολογία τους προσεκτικά. Ο όρος «σεξουαλικός προσανατολισμός» χρησιμοποιείται πολύ στην κοινωνία μας. Είναι ένας σχετικά νέος όρος. Έχει μπει σε κοινή χρήση. Τον ακούμε συνέχεια. Μιλάμε για τον σεξουαλικό προσανατολισμό ενός ατόμου.

Αμφιβάλλω αν ο όρος υπήρχε καν πριν από πενήντα χρόνια. Μάλλον επινοήθηκε από κάποιον ομοφυλόφιλο ψυχίατρο σε μια προσπάθεια να νομιμοποιήσει την ομοφυλοφιλία και να την κάνει κοινωνικά αποδεκτή. Υπονοεί ότι οι άνθρωποι γενικά μπορεί να έχουν οποιονδήποτε από πολλούς (εξίσου θεμιτούς) «σεξουαλικούς προσανατολισμούς»: ετεροφυλόφιλους, ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους, κ.λπ. Ότι οι διαφορετικοί «σεξουαλικοί προσανατολισμοί» του ανθρώπου είναι απλώς ένα γεγονός της φύσης και πρέπει να το αποδεχτούμε.

Η χρήση του όρου είναι μια προσπάθεια ομαλοποίησης της ιδέας πολλών εξίσου θεμιτών σεξουαλικών προσανατολισμών. Και η άρρωστη, διεφθαρμένη κοινωνία μας έχει φτάσει στο σημείο, λόγω όλης της ατέρμονης φιλελεύθερης προπαγάνδας υπέρ της ομοφυλοφιλίας, όπου η πολιτικά ορθή θέση είναι ότι πρέπει να αποδεχτούμε αυτήν την ιδέα. Ότι είναι το μόνο ηθικά σωστό που πρέπει να κάνουμε. Το να πιστεύει κανείς ότι υπάρχει μόνο μία φυσική σεξουαλική συμπεριφορά και ότι όλες οι άλλες είναι διεστραμμένες και λανθασμένες θεωρείται αγενές, προκατειλημμένο και κοινωνικά απαράδεκτο. (…)

Θεωρώ ότι το δυτικό μυαλό έχει χειραγωγηθεί σε μεγάλο βαθμό. Μας λέει πολλά για την ανθρώπινη φύση γενικά το ότι οι χειραγωγοί ήταν πολύ επιτυχημένοι σε αυτόν τον χειρισμό. Οι άνθρωποι είναι τόσο ευκολόπιστοι, τόσο εύκολα εξαπατούνται! Απλώς δεν είναι πρόθυμοι να σκεφτούν μόνοι τους! Απλώς πιστεύουν αυτό που τους λένε! Οι ανόητοι! Αυτό το κόλπο του μυαλού έχει εξαπατήσει ολόκληρο τον δυτικό κόσμο.

Υπάρχουν δύο φύλα, μόνο δύο – αρσενικό και θηλυκό. Ολόκληρος ο ζωικός κόσμος, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου, αποτελείται από δύο τύπους: ζώα με πέη και ζώα με αιδοίο. Αυτά με πέη τα λέμε αρσενικά και αυτά με αιδοίο θηλυκά. Είναι όλα τόσο απλά. Είναι εξ ορισμού. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων τα αρσενικά έλκονται από τα θηλυκά και τα θηλυκά από τα αρσενικά. Στην περίπτωση του ανθρώπου, υπάρχουν λίγες περιπτώσεις όπου τα αρσενικά έλκονται από τα αρσενικά ή τα θηλυκά έλκονται από τα θηλυκά. Αυτό δεν είναι σύμφωνο με τη φύση και αντιπροσωπεύει μια ψυχολογική παρέκκλιση. Μια παρέκκλιση στο συναίσθημα ή στην επιθυμία είναι μια ψυχολογική εκτροπή. Είναι όλα τόσο απλά και όσοι θα το υποστηρίξουν είναι διεστραμμένοι.

Οι σύγχρονοι φιλελεύθεροι στον δυτικό κόσμο έχουν κολλήσει  στο θέμα της σεξουαλικότητας και των προσωπικών αντωνυμιών και το έχουν κάνει μεγάλο θέμα. Η ομοφυλοφιλία έχει τις παραλλαγές της και τις διαφορετικές εκδηλώσεις της. Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι άντρες που λαχταρούν τους άλλους άντρες και θέλουν σεξ μαζί τους. Υπάρχουν αμφιφυλόφιλοι που έχουν σεξουαλικές επιθυμίες και για τα δύο φύλα. Και υπάρχουν θηλυκοί άντρες που λένε ότι αισθάνονται γυναίκες στο σώμα των ανδρών και έχουν τις σεξουαλικές επιθυμίες μιας γυναίκας (δηλαδή θέλουν σεξ με άντρες) και αρσενικές γυναίκες που λένε ότι αισθάνονται σαν άντρες στα σώματα των γυναικών και έχουν τις σεξουαλικές επιθυμίες ενός άνδρα (δηλαδή θέλουν σεξ με γυναίκες). Αυτοί αργότερα αισθάνονται ότι η φύση έκανε ένα λάθος μαζί τους και πολλοί θέλουν εγχειρήσεις αλλαγής φύλου. Επιπλέον, οι άντρες επιθυμούν να αντιμετωπίζονται ως γυναίκες και να χρησιμοποιείται η προσωπική αντωνυμία «αυτή» όταν αναφέρεται σε αυτούς. Απαιτούν από την κοινωνία να τους αντιμετωπίζει ως γυναίκες. Ομοίως, οι γυναίκες επιθυμούν να αντιμετωπίζονται ως άντρες και να χρησιμοποιούν την προσωπική αντωνυμία «αυτός» όταν αναφέρονται σε αυτές.

Επιπλέον, οι άνδρες απαιτούν να τους επιτρέπεται να χρησιμοποιούν γυναικείες τουαλέτες και οι γυναίκες απαιτούν να τους επιτρέπεται να χρησιμοποιούν ανδρικές τουαλέτες. Θέλουν να προσαρμοστεί ολόκληρη η κοινωνία σε αυτούς. Νιώθουν ότι έχουν δικαίωμα να τους συμπεριφέρονται οι άλλοι σύμφωνα με το φύλο που νιώθουν ότι είναι αντί του φύλου που είναι στην πραγματικότητα. Έχει γίνει μεγάλο κοινωνικό ζήτημα. Και η Φιλελεύθερη Αριστερά υπερασπίζεται τα δικαιώματα αυτών των κοινωνικών διεστραμμένων και προσπαθεί να αναγκάσει τους πάντες να σεβαστούν τα δικαιώματά τους και να χρησιμοποιούν τις προτιμώμενες αντωνυμίες τους όταν μιλούν μαζί τους. Αυτό που πραγματικά προσπαθεί να κάνει η Αριστερά είναι να επιβάλλει την ομοφυλοφιλία στο λαιμό του γενικού πληθυσμού. Προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει το μυαλό τους στο θέμα της ομοφυλοφιλίας. Πίσω από αυτό είμαι σίγουρος ότι βρίσκεται η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ.

Οι σύγχρονοι δυτικοί ψυχολόγοι έχουν παίξει παιχνίδια λέξεων, παιχνίδια ονομάτων, παιχνίδια ορισμού με τις διαφορετικές εκδηλώσεις των φαινομένων της ομοφυλοφιλίας σε μια προσπάθεια να τα κάνουν κοινωνικά αποδεκτά – να αφαιρέσουν το στίγμα που σχετίζεται με αυτά τα φαινόμενα. Έτσι έχει επαναπροσδιορίσει λέξεις όπως το φύλο. Αρχικά η λέξη γένος είχε ουσιαστικά την ίδια σημασία με τη λέξη φύλο — αρσενικό, θηλυκό ή ουδέτερο (ως αρσενικό ή θηλυκό ή αντικείμενα). Ακολουθεί ο νέος σημερινός ορισμός:

Γένος: το αρσενικό ή το γυναικείο γένος, ειδικά όταν εξετάζεται με αναφορά σε κοινωνικές και πολιτισμικές διαφορές και όχι σε βιολογικές, ή σε μια σειρά άλλων ταυτοτήτων που δεν ανταποκρίνονται σε καθιερωμένες ιδέες για αρσενικό και θηλυκό.

Ταυτότητα φύλου: Η ταυτότητα φύλου είναι η εσωτερική και ατομική εμπειρία του φύλου κάθε ατόμου. Είναι η αίσθηση του ατόμου να είναι γυναίκα, άνδρας, και τα δύο, κανένα από τα δύο ή οτιδήποτε στο φάσμα του φύλου. Η ταυτότητα φύλου ενός ατόμου μπορεί να είναι ίδια ή διαφορετική από το φύλο που έχει ορίσει η γέννησή του.

Έτσι οι δυτικοί ψυχίατροι έχουν παίξει παιχνίδια με λέξεις. Το φύλο ενός ατόμου είναι το φύλο που νιώθει ότι είναι και όχι το πραγματικό του φύλο. Αν ένας άντρας νιώθει γυναίκα, τότε το φύλο του είναι αρσενικό αλλά το γένος του είναι θηλυκό. Έτσι, θεωρείται θηλυκό στο σώμα ενός άνδρα. Όλα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ορισμού. Πολύ χαριτωμένο! Κανένα όφελος από τον τρόπο κατανόησης του βασικού φαινομένου δεν έχει επιτευχθεί. Είναι απλώς μια προσπάθεια εξαπάτησης. Όποιο όνομα κι αν χρησιμοποιείτε, ωστόσο, όλα τα φαινόμενα αποτελούνται από κακώς κατανοητά, μη φυσιολογικά, συναισθήματα και επιθυμίες και περιλαμβάνουν ανώμαλες, διεστραμμένες σεξουαλικές πρακτικές που η Βίβλος καταδικάζει. Όλα περιλαμβάνουν ψυχολογικές δυσλειτουργίες, όχι σωματικές πραγματικότητες. Αυτού του είδους τα παιχνίδια λέξεων είναι εκδηλώσεις μιας εξαιρετικά εξαχρειωμένης κουλτούρας.

Μερικοί ομοφυλόφιλοι ισχυρίζονται ότι γεννήθηκαν έτσι. Δεν γεννήθηκαν έτσι. Ένας άνδρας που μεγάλωσε σε μια μητροπολιτική περιοχή έχει τέσσερις φορές περισσότερες πιθανότητες να έχει ομοφυλοφιλικές σχέσεις από έναν που μεγάλωσε στην  ύπαιθρο. Μια γυναίκα με πανεπιστημιακή μόρφωση είναι πολύ πιο πιθανό να είναι λεσβία από μια γυναίκα που δεν έχει πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Δείτε τι λέει ψυχίατρος του Johns Hopkins: «Δεν υπάρχει γονίδιο ομοφυλοφίλων».

Προσωπικά υποψιάζομαι ότι η αιτία της ομοφυλοφιλίας έχει να κάνει με τις φιλίες του ίδιου φύλου και τις κοινωνικές συναναστροφές όπως μπορεί να βρει κανείς σε έναν κοιτώνα κολεγίου ή σε μητροπολιτικό περιβάλλον. (…)

Η λογική και ο κοινός νους μας λένε ότι υπάρχει μόνο ένα φυσικό και φυσιολογικό είδος σεξουαλικής συμπεριφοράς. Ο σκοπός του σεξ στη φύση είναι η αναπαραγωγή. Το σεξ είναι ο μηχανισμός με τον οποίο η φύση ολοκληρώνει το έργο της διατήρησης κάθε είδους. Το ομοφυλοφιλικό σεξ στον άνθρωπο είναι μια σεξουαλική ανωμαλία, μια σεξουαλική διαστροφή! Οποιοδήποτε είδος σεξ εκτός από το κολπικό σεξ είναι σεξουαλική διαστροφή! Πρωκτικό σεξ; Στοματικό σεξ; Και τα δύο είναι σεξουαλικές διαστροφές! Άντρες έλκονται από άλλους άντρες, επιθυμούν να κάνουν σεξ με άλλους άντρες; Αυτό είναι ψυχολογική διαστροφή! Αυτό που λέω δεν είναι απλώς μια βιαστική δήλωση κάποιου προκατειλημμένου παλιομοδίτη. Είναι ένα απλό γεγονός που πρέπει να είναι προφανές σε οποιονδήποτε μπορεί να σκεφτεί, σε οποιονδήποτε έχει απλή κοινή λογική. Όλα έχουν να κάνουν με το πώς λειτουργεί η φύση. Μιλάμε για το τι είναι φυσικό και φυσιολογικό και τι αφύσικο και ανώμαλο.

Σχεδόν το 40% των φοιτητών στο Brown University αναγνωρίζονται ως ΛΟΑΤΚΙ — διπλασιάζοντας το ποσοστό από το 2010.

Τι λέει πραγματικά αυτή η δημοσκόπηση ΛΟΑΤΚΙ του Brown  για τον ακαδημαϊκό χώρο σήμερα.

Οι αριθμοί ΛΟΑΤΚΙ του Ivy League εκτινάσσονται στα ύψη και οι μαθητές δείχνουν την πολιτική ταυτότητας.

Η ομοφυλοφιλία και άλλα είδη ανώμαλων, διεστραμμένων σεξουαλικών πρακτικών είναι ένα γεγονός της ζωής που χρονολογείται από τις αρχαίες κοινωνίες και πολιτισμούς. (…)

Γιατί; Λοιπόν, ο άνθρωπος είναι διαφορετικός από όλη την υπόλοιπη δημιουργία. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ον. Είναι θεόμορφος, γνωρίζει το καλό από το κακό. Και έχει μυαλό ικανό για σκέψη, συλλογισμό και ανάλυση. Είναι απλώς ένα πολύ διαφορετικό είδος πλάσματος από άλλα πλάσματα. Είναι ικανός να ανέβει στα υψηλότερα ύψη ηθικά και πνευματικά. Και είναι ικανός να βυθιστεί στα πολύ χαμηλά βάθη. Και έχει δείξει ξανά και ξανά ότι έχει μια πολύ ισχυρότερη τάση προς την κάθοδο παρά την άνοδο. Με όλες τις δυνάμεις σκέψης και λογικής του ανθρώπου έχει δείξει ξανά και ξανά ότι είναι πολύ επιρρεπής σε εκφυλιστικούς τρόπους, σε ανοησία. Στην πραγματικότητα, ο άνθρωπος είναι πολύ επιρρεπής στην ανοησία και τις ψυχικές / ψυχολογικές ασθένειες και δυσλειτουργίες.

Το μυαλό και η ψυχή του ανθρώπου είναι ένας σπουδαίος, θαυμάσιος και μυστηριώδης μηχανισμός που κανείς δεν καταλαβαίνει. Κανείς δεν κατανοεί τις πολυπλοκότητες και τις δυνατότητές του και γιατί ο άνθρωπος νιώθει όπως νιώθει και κάνει τα πράγματα που κάνει. Γιατί γίνεται τόσο μπερδεμένος και σαστισμένος και αναπτύσσει τόσο μεγάλα άγχη. Ο άνθρωπος πιάνεται σε ψυχικές παγίδες, γίνεται σκλάβος ψυχικού φαινομένου που δεν καταλαβαίνει. Ομοφυλοφιλικές και άλλες διεστραμμένες σεξουαλικές επιθυμίες; Είναι απλώς ψυχολογικές παγίδες που ούτε αυτός ούτε κανείς καταλαβαίνει.

Υπάρχουν πολλές ασθένειες / παγίδες που βασανίζουν την ανθρωπότητα: φθόνος, ζήλια, μίσος, εσωτερικός θυμός, υπερηφάνεια, ματαιοδοξία, λαγνεία, απληστία κ.λπ. Ο άνθρωπος παγιδεύεται σε αυτά και είναι τόσο δύσκολο να βγει από αυτά που γίνονται σαν ένα μόνιμο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του. Σπάνια μπορεί να απελευθερωθεί. Ένας ομοφυλόφιλος δεν είναι σε θέση να απαλλαγεί από τις ανώμαλες επιθυμίες του; Πόσο εύκολο είναι για έναν φθονερό να απαλλαγεί από τον φθόνο του, έναν αλαζόνα να απαλλαγεί από την αλαζονεία του ή έναν θυμωμένο να απαλλαγεί από το θυμό του; Ή για έναν μεθυσμένο να ξαναβγάλει τον εαυτό του σε τροχιά;

Ένας άντρας έχει τα συναισθήματα μιας γυναίκας, πιστεύει ότι είναι μια γυναίκα με ένα αντρικό σώμα. Ή μια γυναίκα πιστεύει ότι είναι πραγματικά ένας άντρας στο σώμα μιας γυναίκας. Τι μπορεί να προκαλέσει τέτοια πράγματα; Το μυαλό είναι ένα εξαιρετικά περίπλοκο όργανο. Τι αναγκάζει ένα άτομο να μπερδεύεται ψυχολογικά; Τι προκαλεί το μυαλό του να δυσλειτουργεί με περίεργους και παράξενους τρόπους; Οι ψυχίατροι έχουν τις απαντήσεις; Όχι, δεν τις έχουν . Είναι  ανόητος αυτός που πιστεύει ότι τις έχουν. Μπορεί να έχουν πρόσβαση σε ορισμένα φάρμακα που μπορεί να βοηθήσουν ορισμένα είδη ανθρώπων που έχουν μπερδευτεί με διάφορους τρόπους.

Ο τομέας της ψυχιατρικής απέχει πολύ από το να είναι κάτι σαν ακριβής επιστήμη. Είναι μια ψευτοεπιστήμη γεμάτη ψευδείς υποθέσεις, ψεύτικες ιδέες, ανοησία. Είναι πολύ, πολύ, πολύ μακριά από την κατανόηση του ανθρώπινου μυαλού και ψυχής. Οι ψυχίατροι είναι πολύ υπερεκτιμημένοι και έχουν πάρα πολύ μεγάλη εξουσία. Αυτοί ευθύνονται για μεγάλο μέρος της ανοησίας στην κοινωνία μας. Οι άνθρωποι κάνουν ένα τεράστιο λάθος να τους εμπιστεύονται. Το μυαλό και η ψυχή του ανθρώπου είναι απλά εξαιρετικά περίπλοκα και πολυσύνθετα. Αλλά ένα πράγμα προτείνω: Είναι μεγάλο λάθος να υποτιμάς την πνευματικότητα στην κατανόηση του νου του ανθρώπου. Υπάρχει ένας Θεός που δημιούργησε τον άνθρωπο και τον σχεδίασε να ζει με έναν συγκεκριμένο τρόπο. (…) Για να κατανοήσετε το μυαλό του ανθρώπου πρέπει να καταλάβετε τη μεγάλη σύγκρουση μεταξύ Καλού και Κακού σε αυτόν τον κόσμο. Πρέπει να κατανοήσετε τις λανθασμένες και ανόητες επιθυμίες που παρασύρουν τον άνθρωπο και τον κάνουν να κάνει ανόητα και παράλογα πράγματα. Η ίδια η επιθυμία δεν είναι απαραίτητα κακή. Κάποιος μπορεί να έχει επιθυμία για καλά πράγματα όπως η γνώση, η κατανόηση και η αλήθεια. Όμως ο άνθρωπος έχει έντονη την τάση να έχει επιθυμίες για πράγματα που δεν του κάνουν καλό. Αυτά συνήθως παίρνουν τη μορφή επιθυμιών για διάφορα είδη ευχαρίστησης. Συνήθως είναι η επιθυμία του ανθρώπου για ευχαρίστηση που τον βάζει σε μπελάδες. (…)

solitaryroad.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου


Τρανσεξουαλισμός: Έκθεση αναφέρει ότι 602 ανήλικα κορίτσια από την Καναδά έκοψαν το στήθος τους.

By ALANA MASTRANGELO

Ένας εκπληκτικός αριθμός 602 ανήλικων κοριτσιών φέρεται να υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση στο στήθος τους στον Καναδά για λόγους που σχετίζονται με τους τρανς.

Μια συγκλονιστική αναφορά αποκαλύπτει ότι εκατοντάδες ανήλικοι στον Καναδά έχουν αφαιρέσει χειρουργικά το στήθος τους για να ικανοποιήσουν την πεποίθησή τους ότι είναι μέλος του αντίθετου φύλου, σύμφωνα με μια αναφορά που αναφέρεται από το καναδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο True North.

Στοιχεία από το Καναδικό Ινστιτούτο Πληροφοριών Υγείας αποκάλυψαν ότι, από το 2018, 602 ανήλικες γυναίκες υποβλήθηκαν σε διπλή μαστεκτομή, με σχεδόν τις μισές από αυτές να είναι κάτω των 17 ετών και η χαμηλότερη ηλικία να είναι τα 14.

Επιπλέον, ο αριθμός των ανήλικων κοριτσιών που έχουν υποβληθεί σε τέτοιες χειρουργικές επεμβάσεις που σχετίζονται με τρανς αναμένεται να είναι μεγαλύτερος, δεδομένου ότι τα δεδομένα του Κεμπέκ από ιδιωτικές κλινικές, καθώς και από το νοσοκομείο του Κεμπέκ, δεν ήταν διαθέσιμα.

«Το γεγονός ότι δεν μπορείς να πάρεις τους αριθμούς από ιδιωτικές κλινικές – είναι πολύ μανδύας και στιλέτο», είπε στην National Post ένας γιατρός που γνωρίζει το φαινόμενο – ο οποίος επέλεξε να παραμείνει ανώνυμος για να προστατεύσει την επαγγελματική του φήμη.

«Εξακολουθούν να χρεώνουν το OHIP. Αυτά είναι δολάρια από φόρους. Αυτές θα πρέπει να είναι πληροφορίες προσβάσιμες στο κοινό. Πρέπει να δούμε αυτούς τους αριθμούς και να κάνουμε ερωτήσεις», πρόσθεσε ο γιατρός.

Ο γιατρός συνέχισε λέγοντας, «Αν αυτό αφορούσε μόνο τα σχολεία, και απλώς για τα παιδιά που επιτρέπονταν να φορούν ό,τι θέλουν, και να λένε ό,τι θέλουν, και να τα λένε όπως θέλουν και σταματούσε εκεί, ποιος θα νοιαζόταν; Αλλά εμπλέκεται η ιατρική».

Μια διπλή μαστεκτομή συνήθως περιλαμβάνει χειρουργική αφαίρεση του ιστού και των δύο μαστών, αφαίρεση και αλλαγή μεγέθους των θηλών, στη συνέχεια επανατοποθέτηση και μεταμόσχευσή τους έτσι ώστε να φαίνονται πιο αρρενωποί, εξηγεί η κλινική McLean.

Το ζήτημα του τρανσεξουαλισμού και των «μη δυαδικών» εννοιών έχει γίνει μείζον πρόβλημα για τους νέους τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον, μια νέα μελέτη υποδηλώνει έντονα ότι η κοινωνική μεταδοτικότητα είναι ένας παράγοντας για τους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες που αναγνωρίζονται ως τρανς.

Μπορείτε να ακολουθήσετε την Alana Mastrangelo στο Facebook και στο Twitter στο @ARmastrangelo και στο Instagram.

Πηγή: breitbart.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Διαβάστε και εδώ, εδώ κι εδώ.

Tags: ALANA MASTRANGELO, Gay, αμφιφυλόφιλος, λεσβία, ομοφυλοφιλία, ομοφυλόφιλος, σεξουαλικός προσανατολισμός, τρανσέξουαλ