Ορθοδοξία: Η θρησκεία του φόβου μιας μεταφυσικής κόλασης

Είναι ποτέ δυνατόν να μεταμορφωθεί ο “κακός” άνθρωπος σε “καλό” λόγω του φόβου αιώνιας τιμωρίας σε μια μεταφυσική κόλαση που σκαρφίστηκαν οι τρομολάγνοι θρησκευτικοί του ταγοί; Αδύνατο! Και όμως ο φόβος είναι το πρωταρχικό εργαλείο της Ορθοδοξίας για να μαντρώνει τους πιστούς-πρόβατα. Γι’ αυτό έχει αποτύχει παταγωδώς στο να αποτρέψει την ηθική σήψη της κοινωνίας αλλά και της ίδιας της Εκκλησίας.

Καλλιώρας

Στην εποχή του κακού μας του καιρού, όπου καθημερινά ο λαός τρομοκρατείται έως θανάτου με στημένες πανδημίες, “ασύμμετρες” σιδηροδρομικές τραγωδίες, οικονομικό Αρμαγεδδώνα, κλιματική απειλή και δε συμμαζεύεται, βρήκαν πρόσφορο έδαφος πολλοί σκοταδιστές “ορθόδοξοι” – ρασοφόροι και μη – για να γεμίσουν το διαδίκτυο με καταστροφικές προφητείες δήθεν αγίων που σώνει και καλά πρέπει να επαληθευτούν, ενώ περιγράφουν με φρικιαστικές λεπτομέρειες και την μεταφυσική κόλαση που έχει ετοιμάσει, κατά τας Γραφάς, ο Διάβολος για τους δικούς του.

Δυστυχώς, όμως,  δεν υπάρχει φωτισμένος εισαγγελέας να τους μαζέψει και να τους κλείσει σε ψυχιατρείο. Και ούτε ενοχλείται η αόρατη διοίκηση του Fb ώστε να κατεβάσει τέτοιες αναρτήσεις που παραβιάζουν τους όρους της κοινότητας. Μόνο τις αναρτήσεις των “ψεκασμένων” ήξερε να κατεβάζει. Προφανώς ευφραίνεται με το ρεζίλεμα της “ορθοδοξίας” και την κατατρομοκράτηση των αφελών με τη μεταφυσική κόλαση, στην εποχή που στήνεται επιμελώς από τους σατανιστές ενορχηστρωτές της “Μεγάλης Επανεκκίνησης” η επίγεια κόλαση.

Χθες έπεσα πάνω σε ανατριχιαστική περιγραφή της κόλασης από μια γερόντισσα που είχε ανεβάσει στο Fb ένας ορθόδοξος τρομοκράτης – συγγραφέας, καθηγητής και πρώην βουλευτής, παρακαλώ.

τρομοκρατία

Όταν ανέβασα κάποιο σχόλιο κριτικής για το τρομολάγνο “όραμα” της “γερόντισσας”, οι εραστές της κόλασης (που φτιάχτηκε για άλλους, όχι για τους ίδιους!) όρμησαν να με κατασπαράξουν λεκτικά. Τελικά το έσβησα, συνειδητοποιώντας για μυριοστή φορά ότι οι έχοντες υποστεί κακοήθη πλύση εγκεφάλου από τα τρομοκρατικά μεταφυσικά μυθεύματα της “Ορθοδοξίας” δεν ξυπνάνε ούτε με πυρηνική έκρηξη. Θυμήθηκα μάλιστα και την προτροπή του Ιησού και δύο σχετικές παροιμίες από τη Βίβλο:

“Μη δώσητε το άγιον εις τους κύνας μηδέ ρίψητε τους μαργαρίτας σας έμπροσθεν των χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αυτούς με τους πόδας αυτών και στραφέντες σας διασχίσωσιν.” (Κατά Ματθαίον 7: 6)

“Μη λάλει εις τα ώτα του άφρονος· διότι θέλει καταφρονήσει την σοφίαν των λόγων σου.” (Παροιμίες 23: 9)

“Και αν κοπανίσης διά κοπάνου τον άφρονα εν ιγδίω μεταξύ σίτου κοπανιζομένου, η αφροσύνη αυτού δεν θέλει χωρισθή απ’ αυτού.” (Παροιμίες 27: 22).

Στη συνέχεια παραθέτω το επίμαχο video για να δείτε την άκρως επικίνδυνη για την ψυχική υγεία των ακροατών “ορθόδοξη” παράκρουση και να λάβετε τα μέτρα σας για την απομάκρυνσή σας από εστίες συσσωρευμένης αρνητικής ενέργειας σε “ορθόδοξο” περιτύλιγμα. Προσέξτε ιδιαίτερα από το 22ο λεπτό και μετά, όπου ο διαταραγμένος ζηλωτής (ακολουθείται από 28.062 άτομα!) ισχυρίζεται ότι ο Θεός δεν εμπόδισε την στημένη Τραγωδία (ανθρωποθυσία) των Τεμπών, ούτε θα εμποδίσει την προσχεδιασμένη γενοκτονία περίπου 4 δισεκ. ανθρώπων, στα πλαίσια της επαπειλούμενης μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού από τους ενορχηστρωτές της “Μεγάλης Επανεκκίνησης”, διότι δεν τον συμφέρει, αφού έτσι “τρυγάει” ψυχές μαρτύρων για τον… παράδεισο!

ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Δυστυχώς, οι σκευωροί της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχουν αποκτήσει απροσδόκητους συμμάχους στο σατανικό project τους – κόλαση επί της γης – που εξελίσσεται ραγδαία σε παγκόσμια κλίμακα. Είναι οι διαταραγμένοι εγκεφαλικά  “Ορθόδοξοι Χριστιανοί”!  Αντί να είναι πολεμιστές του φωτός εναντίον του σκότους, όπως ήταν οι προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης, ο Ιωάννης ο Βαπτιστής, ο Ιησούς και οι Απόστολοι, αποδέχονται το κακό παθητικά και μάλιστα ευχαρίστως ως δήθεν θέλημα Θεού, διότι έτσι θα γεμίσει, λένε, ο παράδεισος με ψυχές μαρτύρων!

Να λοιπόν πώς το υποτιθέμενο “Φως του κόσμου” έγινε σκότος βαθύ…. Να πού βρίσκεται η ρίζα της κακοδαιμονίας μας: στις σατανικής έμπνευσης “ορθόδοξες” δοξασίες για τις ιδιότητες και τις βουλές του Υψίστου.

Tags: αποπληθυσμός, Ηλίας Καλλιώρας, κόλαση, μείωση του πληθυσμού, Νέα Παγκόσμια Τάξη, Ορθοδοξία, παράδεισος, σκότος, τραγωδία των Τεμπών, φως