Ουαί υμίν ρασοφόροι υποκριτές που περί άλλα τυρβάζετε, ενώ ενός εστί χρεία!

Νικοδήμου

“Ορθόδοξοι” Ιεράρχες και λοιποί ρασοφόροι σκοταδιστές,

Αντί να υψώνετε στεντόρεια φωνή στέλνοντας μηνύματα για ΕΙΡΗΝΗ στους πολεμοχαρείς ισχυρούς της γης και στην ελληνική κυβέρνηση που συμμετέχει στα εγκλήματά τους, αντί να καλείτε τους πιστούς σε καθημερινή ΕΝΘΕΡΜΗ συλλογική προσευχή για να σταματήσουν οι σφαγές στην Παλαιστίνη, στην Ουκρανία και σε κάθε γωνιά της γης που ποτίζεται με αίμα, αντί να βγάζετε πιστούς και παπαδαριό στους δρόμους σε συλλαλητήρια για την ΕΙΡΗΝΗ, αντί να διεξάγετε καθημερινά πνευματικό πόλεμο εναντίον του Διαβόλου και των δυνάμεών του που έχουν αποκτήσει το πάνω χέρι στην ανθρωπότητα με τη δική σας άδεια ή ακόμη και πρόσκληση, εσείς, πνευματικά νεκροί, κουτοπόνηροι και φιλάργυροι όντες, πηγαινοφέρνετε δήθεν θαυματουργικές εικόνες και λείψανα δήθεν αγίων από εδώ κι από κει για εισπρακτικούς λόγους, εξαπατώντας εις το διηνεκές τους πλανημένους πιστούς που εις μάτην ψάχνουν για σανίδα σωτηρίας να πιαστούν. ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ!

Παραθέτω το τελευταίο κρούσμα “ιερής” εξαπάτησης:

Την Τιμία Κάρα του εν Αγίοις Πατρός ημών Νικοδήμου του Αγιορείτου από τη  Ναξο θα υποδεχθεί την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 στις 5.30 μ.μ. ο Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος Νικαίας.

Η Υποδοχή της Τιμίας Κάρας πραγματοποιείται κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου

Να σημειωθεί ότι στην Ιερά Υποδοχή θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος. 

Επίσης, να αναφερθεί ότι το Ιερό Λείψανο θα παραμείνει στο Ναό μέχρι την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023.

Τέλος, ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός για προσκύνηση καθημερινά από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

romfea.gr

Ας τρέξουν τα πνευματικά οστά να προσκυνήσουν τα φυσικά οστά, αφού δεν μπορούν να δουν τον ζωντανό ΘΕΟ στο μεγαλείο του Σύμπαντος, αφού δεν θέλουν να τον βρουν στο πνεύμα μέσα τους, αφού δεν θέλουν να προσευχηθούν “Εν πνεύματι και Αληθεία”, όπως δίδαξε ο ίδιος ο Χριστός.

Τρέξτε κακόμοιροι… Μην ξεχάσετε το πορτοφόλι σας!

Tags: Διάβολος, ειδωλολατρία, ειρήνη, Ιεράρχες, Ισραήλ, λείψανα, λειψανολατρεία, Ουκρανία, πόλεμος, υποκριτές, Χριστός