ΟΥΑΙ! Οι ρασοφόροι αγύρτες ξαναχτύπησαν!

δακρύζει

Αυτή τη φορά στη Μυτιλήνη, of all places! Οι ρασοφόροι απατεώνες, οι πρώτοι διδάξαντες την “ιερή” απάτη, μπροστά στους οποίους πολιτικοί ολκής τύπου Κούλη, Αλέξη, και λοιπών, ωχριούν, τούτη τη φορά έβαλαν την “Αγία Παρασκευή” και τον “Άγιο Εφραίμ” να… κλαίνε απαρηγόρητοι.

“ΣΗΜΑΔΙ ΘΕΟΥ!”, είναι ο υπότιτλος στο VIDEO που ακολουθεί.

“ΣΗΜΑΔΙ ΑΓΥΡΤΕΙΑΣ!”, λέει η γράφουσα.

Τίποτα το πρωτότυπο. Παλιά και δοκιμασμένη η τεχνική των επίορκων ρασοφόρων! Και πολύ προσοδοφόρα, εδώ που τα λέμε! Πρόκειται για ιερές μπίζνες.

Ε ρε βούρδουλας και ξύρισμα που τους χρειάζεται! Αλλά ποιος να ξυρίσει ποιον; Όλοι οι ρασοφόροι-ειδωλολάτρες ξύρισμα θέλουν για να πάψουν να εξαπατούν το ποίμνιο, οι θεομπαίχτες!

Αλλά και τα πρόβατα; Πόση βλακεία τέλος πάντων μπορεί να συσσωρευτεί στον ανθρώπινο εγκέφαλο;

Διαβάστε τα σχόλια κάτω από το video στο youtube για να κλάψετε κι εσείς για την ανθρώπινη ηλιθιότητα μαζί με τα είδωλα.

Βλέποντας το κατάντημά μας, είναι να μην μας χορέψουν στο ταψί Εβραίοι και Τούρκοι;

Είχε δίκιο ο Αϊνστάιν όταν έλεγε: “Δύο πράγματα είναι άπειρα, το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και δεν είμαι απολύτως βέβαιος για το πρώτο”.

Αλλά και ο σοφός Σολομών είχε πει κάτι παρόμοιο στις παροιμίες του:

“Και αν κοπανίσης διά κοπάνου τον άφρονα εν ιγδίω μεταξύ σίτου κοπανιζομένου, η αφροσύνη αυτού δεν θέλει χωρισθή απ’ αυτού” (Παροιμίες 27:22).

Orthodoxia ellada online – NEWS

Tags: Αγία Παρασκευή, Άγιος Εφραίμ, αγυρτεία, αφροσύνη, είδωλα, ειδωλολατρία, εικόνα δακρύζει, θεομπαίχτης, ιερές μπίζνες, Μυτιλήνη, Σολομών