Ο Αλέξης Τσίπρας συλλέγει κορωνοφασίστες στα “προοδευτικά” ψηφοδέλτιά του

Μα προφανώς! Όμοιος ομοίω αεί πελάζει! (Πλάτων)

Υποψήφιος με ΣΥΡΙΖΑ ο Γεροτζιάφας, που ήθελε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με «αυστηρές ποινές» και αποκαλούσε αλήτες και ανόητους τους ανεμβολίαστους. (vid)

Δεν ξεχνάμε!!!

Την συστράτευση του καθηγητή Γρηγόρη Γεροτζιάφα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στις προσεχείς εκλογές ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Ο διεθνούς φήμης καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης στο Παρίσι – και επισκέπτης καθηγητής πανεπιστημίων σε Σικάγο, Νέα Υόρκη και Κύπρο – Γρηγόρης Γεροτζιάφας, συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης. Τον καλωσορίζω».

Πάρτε μόνο μία μικρή γεύση από τα όσα έλεγε εν τω μέσω της κορωνοχούντας, απαιτώντας ακόμα και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών άνω των 12 ετών!!

«Οριζόντιος εμβολιασμός πάνω από τα 12 έτη. Με ποινές αυστηρές. Δεν ξέρω αν θα είναι φορολογικά (τα πρόστιμα) ή αν θα γίνει η ζωή δύσκολη αυτών που δεν εμβολιάζονται. Πρέπει οι ποινές να είναι αυστηρές ώστε να μην δίνουν το περιθώριο να ξεφεύγει κάποιος ακόμα κι αν έχει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει»

el.gr

Tags: Αλέξης Τσίπρας, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, εμβόλια, κορωνοϊός, ΣΥΡΙΖΑ, υποχρεωτικότητες