Ο ανισόρροπος εκβιαστής συνεχίζει τον εκμαυλισμό συνειδήσεων – Ποιος Θανάσης;

Πλεύρης

07/12/2022 – Θάνος Πλεύρης: “Όσοι θα εμβολιαστούν μέχρι 31 /12 θα διαγραφεί το πρόστιμό τους, και αν έχουν πληρώσει θα επιστραφεί”. (Δείτε εδώ)

Καλά, δεν ντρέπεσαι βρε αθεόφοβε θρησκόληπτε Θανάση; Δεν αισχύνεσαι να προσβάλλεις προκλητικά την προσωπικότητα συνειδητοποιημένων και αξιοπρεπών πολιτών άνω των 60, οι οποίοι δεν υπέκυψαν στους εκβιασμούς του Kou Lee Baba τότε που απειλούσε ότι θα τους βάλει πρόστιμο;

Τόσο πτωχός τω πνεύματι είσαι να νομίζεις ότι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους πολίτες – άνθρωποι με αρχές και αξίες που βάζουν την ανθρώπινη ελευθερία και το αυτεξούσιο πάνω από το χρήμα – θα πουλήσουν τα πνευματικά τους πρωτοτόκια αντί πινακίου φακής;

Αθανάσιε (κρίμα στ’ όνομα…), λυπάμαι που αναγκάζομαι να σου το πω: εκτός από εκβιαστής είσαι και μικρόνους. Η διανοητική σου ικανότητα είναι αντιστρόφως ανάλογη του αξιώματος που κατέχεις.

Για συλλογίσου βρε Θανάση, αν διατηρείς ακόμη έστω μικρή ικανότητα συλλογισμού: Αν ήσουν εσύ στη θέση του εκ πεποιθήσεως ανεμβολίαστου άνω των 60, θα υπέκυπτες σε έναν τέτοιο ωμό εκβιασμό; Θα πίστευες ότι αυτοί που σε εκβίασαν με πρόστιμο, στη συνέχεια σου το επέβαλαν επειδή δεν υπέκυψες, και εκ των υστέρων σε εκμαυλίζουν να κάνεις το εμβόλιο που είχες απορρίψει ώστε να σου σβήσουν το πρόστιμο ή να στο επιστρέψουν, το κάνουν για το καλό σου; Θα πίστευες ότι το κάνουν επειδή σε αγαπάνε και θέλουν να σε σώσουν από έναν ιό που μόλις είδε τη γρίπη την φοβήθηκε και το έβαλε στα πόδια;

Oh! Please! Μη μας “αγαπάς” τόσο ρε Θανάση διότι δεν το αντέχουμε! Κοντεύουμε να πάθουμε ασφυξία από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό θανάσιμης στοργής που μας προσφέρεις εσύ και ο προϊστάμενός σου.

Φτηνιάρικο ανθρωπάκι, τυφλέ εντολοδόχε σκοτεινών κέντρων, διάλεξες την περίοδο των εορτών για να εκβιάσεις ξανά, ελπίζοντας ότι κάποιοι χαμηλοσυνταξιούχοι, που λόγω της ακρίβειας δεν αντέχει η τσέπη τους να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, θα υποκύψουν στον εκμαυλισμό σου και θα προσέλθουν για να “τσιμπηθούν” παρά τη θέλησή τους, χάνοντας έτσι τον αυτοσεβασμό τους. Κι εσύ, ο εκμαυλιστής, έχοντας θάψει βαθιά τη συνείδησή σου, θα χαίρεσαι με το κατόρθωμά σου, πανάθλιε!

Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία να δωροδοκεί κάποιος από θέσεως ισχύος έναν υφιστάμενο, για το καλό του! Αυτή την εκβιαστική δωροδοκία την εγκαινίασε πρώτος ο πρωθυπουργός-πειθήνιο όργανο της Νέας Παγκόσμιας Τυραννικής Αταξίας, ο Kou Lee Baba.

Ας κρατήσουμε στη μνήμη μας δύο διαβόητες περιπτώσεις εκμαυλισμού:

Τον Ιούλιο του 2021, ο πρωθυπουργός του κακού μας του καιρού ανακοίνωσε τη χορήγηση ψηφιακής κάρτας αξίας 150 ευρώ σε νέους 18-25 ετών αν εμβολιαστούν έστω και με μία δόση.

Τον Οκτώβριο του 2021 ο  εκμαυλιστής πρωθυπουργός προχώρησε στη δωροδοκία των εφήβων. Επρόκειτο για ένα πακέτο 50 GB για δωρεάν χρήση διαδικτύου, το οποίο απευθυνόταν σε κάθε νέο ηλικίας 15 έως 17 ετών που είχε  κάνει ή θα έκανε τουλάχιστον την πρώτη ή τη μοναδική δόση του εμβολίου.

Και δεν ξεσηκώθηκαν οι ευνουχισμένοι νέοι να διαμαρτυρηθούν για την προσβολή της αξιοπρέπειάς τους και να τα κάνουν γης μαδιάμ ούτε στην πρώτη ούτε στην δεύτερη περίπτωση. Απεναντίας, πολλοί τσίμπησαν. Και ούτε διαμαρτυρήθηκαν, πανεπιστημιακοί, ακαδημαϊκοί, ανώτεροι δικαστές, διαρρηγνύοντας την τήβεννό τους σε ένδειξη αποτροπιασμού και αποδοκιμασίας του πρωθυπουργού για τον επαίσχυντο εκμαυλισμό των νέων. Απεναντίας, σιώπησαν. Και δεν έριξαν μαύρο στις οθόνες οι (“πετσωμένοι”) καναλάρχες, αρνούμενοι να προβάλουν την ταπεινωτική για τους νέους δωροδοκία. Απεναντίας τη διαφήμισαν δοξάζοντας τον ηθικό και φυσικό αυτουργό της.

Κι εκεί που κάποιοι αισιόδοξοι νόμιζαν ότι όλα αυτά τα κατάπτυστα φαινόμενα των εκβιασμών, εκμαυλισμών και δωροδοκιών ανήκαν πια στο σκοτεινό παρελθόν, ξαναχτύπησε ο Θανάσης γα να μας θυμίσει την παροιμία, “Ο λύκος τρίχα αλλάζει, τομάρι δεν αλλάζει”.

Κρίμα ρε Θανάση! Φαίνεται ότι έχεις πάθει ανεπανόρθωτη νοητική βλάβη… Δυστυχώς η “θαυματουργική” εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας –  που κατοικοεδρεύει στη Μονή Βατοπαιδίου του “καθηγούμενου” γέροντα Εφραίμ – η οποία ισχυρίζεσαι ότι θεράπευσε το σώμα σου, προφανώς δεν μπόρεσε να  θεραπεύσει και το αρρωστημένο σου μυαλό. Μισή δουλειά έκανε η χάρη της… Εμείς όμως τι φταίμε; Τι φταίνε τα παιδιά σου που θα ντρέπονται αύριο για σένα;

Tags: δωροδοκία, εκβιασμός, εκμαυλισμός, εμβολιασμένοι, εμβόλιο, Θάνος Πλεύρης, κορωνοϊός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόστιμο άνω των 60