Ο βιασμός του Συντάγματος σε κοινή θέα

Η 8η Φεβρουαρίου του “σωτηρίου” έτους 2023 θα μείνει στην μαύρη κΥνοβΟλευτική ιστορία ως η αποφράς ημέρα καθ’ ην οι εθνοπατριοί  και εθνομητριές της κακιάς μας τύχης συνήλθαν επί το αυτό εις το άντρο της “Δημοκρατορίας”, κοινώς Βουλή, με κουτοπόνηρο στόχο να βιάσουν για πολλοστή φορά το Σύνταγμα του Ραγιαδιστάν.

Συντονιστής των πολλαπλών βιασμών υπήρξε ένας Μαυρουδής, γνωστός στους κύκλους των εθνομηδενιστών και ως “τσεκουράτος”, λόγω της κακιάς συνήθειας που είχε στα νιάτα του να κυκλοφορεί με τσεκούρι στα στέκια των αριστερών.

Και επειδή στις μέρες μας οι εθνομηδενιστές (προοδευτικοί, μαθές…) είναι τα εκλεκτά παιδιά της παγκοσμιοποίησης – κάτσε καλά! – και ο Μαυρουδής δεν τολμάει να τους φοβερίσει όχι με τσεκούρι αλλά ούτε με φτερό, διότι έτσι και το κάνει θα τον φάει η μαρμάγκα, έλαβε άνωθεν εντολή να φοβερίσει με τσεκούρι τους επίδοξους ακροδεξιούς σωτήρες που απειλούσαν να μπουν στο Κυνοβούλιο με την ψήφο πατριωτών και να τα κάνουν λαμπόγυαλο.

 “Ποιος άλλος θα ήταν καταλληλότερος γι’ αυτό το βρώμικο ρόλο;” σκέφτηκε ο προϊστάμενος του Μαυρουδή, Kou Lee Baba, και χωρίς δισταγμό ανέθεσε στον “στεκουράτο” τον συντονισμό της επιχείρησης “Τσεκούρι στον Κασιδιάρη” , ώστε ο σκαμπιλιάρης αυτός να μην ξαναδεί τα βΟλευτικά έδρανα και τους έρθει καμιά ανάποδη και δουν τον ουρανό σφοντύλι.

Συνήλθαν, λοιπόν, οι κουτοπόνηροι βΟλευτές σε ολομέλεια την 8ην Φεβρουαρίου 2023 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Βουλής για να σχεδιάσουν το τσεκούρωμα του Κασιδιάρη, ο οποίος, άκουσαν-άκουσον, απειλούσε να σώσει τους ραγιάδες από τα νύχια τους και είχε καταφέρει μέσα από τις φυλακές να συγκεντρώσει ουκ ολίγους οπαδούς και αυριανούς ψηφοφόρους του κόμματός του.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό το τελευταίο δεν μπορούσε να το επιτρέψει  η συμμορία του “Συνταγματικού Τόξου”, και επειδή δεν μπορούσαν να τσεκουρώσουν τον ίδιο τον Κασιδιάρη καθότι φυλασσόταν επιμελώς σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, συνωμότησαν να τσεκουρώσουν το ίδιο το Σύνταγμα του οποίου υποτίθεται ότι είναι θεματοφύλακες!

Χωρίς αναστολές, λοιπόν, και σε κοινή θέα άρχισαν με πάθος τον ομαδικό βιασμό του Συντάγματος που έκανε και τα έδρανα της Βουλής να στενάζουν.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο τσεκουράτος Μαυρουδής, που ανέλαβε να εξηγήσει λεπτομερώς όλες τις πτυχές και τις παγίδες του βρώμικου εγχειρήματος, ώστε να μην πάνε για μαλλί και βγούνε κουρεμένοι.

Μαυρουδής: «Η πρόθεσή μας είναι ξεκάθαρη, οι εγκληματίες δεν μπορεί να παριστάνουν τους Αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων».

Εν τω μεταξύ, ο επίδοξος σωτήρας των ραγιάδων Κασιδιάρης, νομίζοντας ότι οι 300 τρώνε το κουτόχορτο, είχε στείλει εξώδικο στον πρόεδρο της Βουλής δηλώνοντας κουτοπόνηρα:

«Έχω ήδη παραιτηθεί από την προεδρία και τα όργανα διοίκησης του κόμματος πολύ πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε συζήτηση για την επίμαχη διάταξη και δεν ασκώ ούτε πραγματική ούτε τυπική και κανενός άλλου είδους ηγεσία ή διοίκηση».

Φυσικά, ο Μαυρουδής το γνώριζε, και γι’ αυτό έσπευσε να συμπληρώσει:

«Να αποκλείονται τα κόμματα αυτά, εάν υποψήφιος Βουλευτής τους έχει καταδικαστεί γι’ αυτά τα αδικήματα».

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την προηγούμενη πρόταση, και ο Μαυρουδής, σε μια αναλαμπή ειλικρίνειας, απευθύνει το ερώτημα στους επίδοξους βιαστές του Συντάγματος:

«Έχετε καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα συνταγματικότητας; Το πρόβλημα συνταγματικότητας είναι ότι δεν υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση αποστέρησης πολιτικών δικαιωμάτων. (Άρθρο 51, παράγραφος 3)… Η συζήτηση αφετηριάζεται από το γεγονός ότι δεν μπορούμε να αποστερήσουμε σε αυτόν τον συγκεκριμένο καταδικασμένο το δικαίωμα τού εκλέγεσθαι, γιατί δεν υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση».

Συ είπας, τσεκουράτε! Δεν υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για τον Κασιδιάρη. Εκεί κολλάει το πράγμα…

Και ο Μαυρουδής συνεχίζει απευθυνόμενος στους άλλους υποκριτές του “Συνταγματικού Τόξου”:

«Προφανώς όλη η συζήτηση που κάνουμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν έχει κανένα νόημα. Και ξαναρωτάω: Επειδή οι νομικοί σας είναι εξαιρετικοί, θέλουμε ή δεν θέλουμε να σταματήσουμε αυτό το πράγμα».

Ω της συμφοράς τους! Φέρτε μου ένα μαντολίνο, για να δείτε πώς πονώ!

Δείτε τώρα τι σκαρφίζεται ο τσεκουράτος Μαυρουδής για να ξεπεράσει το εμπόδιο της συνταγματικότητας και “να σταματήσει αυτό το πράγμα”:

«Δεν επιβάλλω έναν περιορισμό στο πρόσωπο. Δεν του αποστερώ πολιτικό δικαίωμα. Του αποστερώ το δικαίωμα της ηγεσίας και ούτε καν του ιδίου (σ.σ. να είναι υποψήφιος ως απλός βουλευτής), αλλά του φορέα. Μπορεί να είναι και Αρχηγός. Άρα δεν έχω κανέναν περιορισμό του δικού του πολιτικού δικαιώματος. Λέω απλώς ότι αν ένα κόμμα επιλέξει να τον έχει Αρχηγό, τότε σε αυτό το κόμμα επιβάλλεται ο περιορισμός, όχι όμως στο πρόσωπο, αλλά στο κόμμα για τη συγκεκριμένη επιλογή που έχει κάνει να τον έχει Αρχηγό. Άρα, συνταγματικά η διάταξη δεν πάσχει γι’ αυτόν τον λόγο».

Νάτος ο καραμπινάτος βιασμός του Συντάγματος! Νάτη η κατάφωρη υποτίμηση της νοημοσύνης μας! Νάτη η κουτοπονηριά του Μαυρουδή! Επειδή δεν μπορούν να απαγορεύσουν στον Κασιδιάρη να κατέβει στις εκλογές ως αρχηγός κόμματος ή ως απλός βουλευτής διότι δεν υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση, θα απαγορεύσουν, λέει, τον φορέα, δηλαδή το κόμμα που θα τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του, κι έτσι η διάταξη δεν θα πάσχει συνταγματικά!

Και τι άλλο λέει η (ν)τροπολογία της ΝΔ που παραβιάζει το Σύνταγμα; Αντικαθιστά το “αμετάκλητη καταδίκη” του άρθρου 51, παρ. 3, του Συντάγματος με τη διάταξη: «Ο πρόεδρος, ο γενικός γραμματέας, τα μέλη της επιτροπής, ο νόμιμος εκπρόσωπος του κόμματος… να μην έχουν καταδικαστεί σε οποιοδήποτε βαθμό σε κάθειρξη για τα αδικήματα των κεφαλαίων 1-6 του Δεύτερου Βιβλίου του Ποινικού Κώδικα ή σε οποιαδήποτε ποινή…»

Έλεος βρε Μαυροειδή!

Αν το Σύνταγμα είχε φωνή θα είχε ξεσηκώσει το πανελλήνιο από τον πόνο του βιασμού του. Ωστόσο, ο πρώην τσεκουράτος εθνικιστής και σήμερα όψιμος πολέμιος του εθνικισμού, συνειδητοποιώντας τις δυσκολίες της απέλπιδας προσπάθειας αποκλεισμού του Κασιδιάρη και του κόμματος που ίδρυσε από την κάθοδο στις εκλογές, επικαλείται και το άρθρο 29 του Συντάγματος ως σανίδα σωτηρίας:

Άρθρο 29, παράγραφος 1: «Έλληνες πολίτες που έχουν το εκλογικό δικαίωμα μπορούν ελεύθερα να ιδρύουν και να συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα, που η οργάνωση και η δράση τους οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Και ποιος θα προβλέψει ότι ένα νεοσύστατο κόμμα, το καταστατικό του οποίου είναι απόλυτα δημοκρατικό, όταν εισέλθει στη Βουλή δεν θα εξυπηρετήσει την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος ώστε να το αποκλείσει από του να κατέβει στις εκλογές; Ο Άρειος Πάγος!

Όπως είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ,  κ. Δ. Τζανακόπουλος, και συμφωνώ μαζί του, «ανοίγουμε μια τεράστια κερκόπορτα στη δυνατότητα του Αρείου Πάγου να αποκλείει συνδυασμούς… με τη διάταξη όπως είναι σήμερα καταλείπεται ευρύτατο πεδίο αρμοδιότητας στον Άρειο Πάγο, ώστε να εκφέρει ουσιαστικές κρίσεις για το ποια κόμματα εξυπηρετούν την ελεύθερη λειτουργία του πολιτεύματος».

Ωστόσο, όπως εύλογα πρόσθεσε ο κ. Τζανακόπουλος, όποιος δεν έχει στερηθεί ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ τα πολιτικά του δικαιώματα, όπως ο Κασιδιάρης, διατηρεί το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και μπορεί να κατέλθει στις εκλογές ως ανεξάρτητος βουλευτής διότι δεν υπάρχει αντίθεση με το άρθρο 51 του Συντάγματος!

Σε μια απεγνωσμένη έκκληση συναίνεσης προς τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μαυρουδής είπε: «Κι εμείς είμαστε εκείνοι, κύριε Τζανακόπουλε, σήμερα που πασχίζουμε να σας πείσουμε να ψηφίσετε τη νομοθεσία που θα φράξει τον δρόμο των εγκληματιών προς το Κοινοβούλιο και πασχίζουμε ακόμα. Εμείς είμαστε αυτοί. Ελπίζουμε να μας ακολουθήσετε».

Προφανώς ο κ. Μαυρουδής Βορίδης είχε ξεχάσει ότι ο Αλέξης Τσίπρας πριν λίγο καιρό είχε αποκαλέσει τον πρωθυπουργό αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης! «Είχαμε μία εγκληματική οργάνωση που λειτουργούσε παράνομα υπό τον πρωθυπουργό» (πηγή)

Κατά την ταπεινή μου άποψη και την πικρή εμπειρία που έχω, όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης ήταν “εγκληματικές οργανώσεις” με εγκλήματα στο ενεργητικό τους που συχνά συνιστούσαν εσχάτη προδοσία, και μάλιστα με τις ευλογίες του Συντάγματος!

Δείτε την παράγραφο 3 του άρθρου 28 του Συντάγματος: «H Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας».

Αυτό έχει ήδη συμβεί. Είμαστε ένα ταπεινωμένο και εξαθλιωμένο προτεκτοράτο, κι αυτό δεν ξε-γίνεται με κανέναν Κασιδιάρη… Και φυσικά δεν φταίνε οι εθνικιστές γι’ αυτό. Την εθνική κυριαρχία την παρέδωσαν στο πιάτο, χωρίς να ανοίξει μύτη, τα κόμματα εξουσίας του αυτοαποκαλούμενου “Συνταγματικού Τόξου”.

Πικρή είναι η αλήθεια. Από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους, οι ΄Ελληνες δεν γνώρισαν ποτέ την πραγματική ελευθερία και τη δημοκρατία. Μήπως επειδή δεν τις αξίζουμε;

Tags: Άρειος Πάγος, βουλευτής, εγκληματική οργάνωση, εθνικισμός, εκλογές, Ηλίας Κασιδιάρης, Μακης Βορίδης, Σύνταγμα, ΣΥΡΙΖΑ, τροπολογία