Ο βλοσυρός χασάπης Ευ. Βενιζέλος ξαναχτύπησε!

%25CE%2592%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25B9%25CE%25B6%25CE%25AD%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2582 %2B%25CE%259B%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25BA%25CE%25AC%25CF%2581%25CE%25BD%25CF%2584
Ο εφιάλτης Βάγγος επαναλαμβάνει ανά δεκαήμερο τη μόνη μακάβρια δουλειά που ξέρει να κάνει: το σφαγιασμό των πολιτών μέσω νέας περικοπής μισθών και συντάξεων και επιβολής ατέλειωτων χαρατσιών… Ιδού τα νέα μέτρα – αχνιστό αίμα από τη σφαγή των ήδη πολλάκις σφαγιασθέντων…
Το χασαπομάχαιρο είναι το μόνο εργαλείο που χειρίζεται καλά, και το μαχαίρωμα είναι το μέτρο στο οποίο καταφεύγει ξανά και ξανά ο αρχιχασάπης της Οικονομίας, Ευάγγελος Βενιζέλος, για να κατευνάσει το θηρίο της Τρόικας. Δεν έμαθε ακόμη, ούτε ο ίδιος, ούτε ο Τζέφρυ, ούτε οι ανεγκέφαλοι αξιωματούχοι του ΔΝΤ και της Ευρωζώνης, ότι αυτός είναι ο συντομότερος και ασφαλέστερος δρόμος για να καθηλώσει την κατανάλωση, να μεγιστοποιήσει την ύφεση εις το διηνεκές, και να επιφέρει κοινωνικές αναταραχές με καταστροφικές συνέπειες. Δεν γνωρίζουν οι άθλιοι ότι δε μπορεί κανείς να τεντώνει ένα σχοινί επ’ άπειρον και ν’ αναμένει ότι δεν θα σπάσει.
Πήρε ο στραβός κατήφορο, που λέει και η παροιμία…

Παραθέτω αποσπάσματα από τις δηλώσεις Ευ. Βενιζέλου από Ουάσιγκτον (24/9/2011)

Ευ. Βενιζέλος: «Τώρα που η Ελλάδα παίρνει πολύ σημαντικές, σκληρές αποφάσεις, τώρα που ο ελληνικός λαός υποβάλλεται σε νέες θυσίες πολύ σημαντικές, ανακτάμε ένα μέρος της αξιοπιστίας μας, δίνουμε απάντηση στα αρνητικά στερεότυπα που κυκλοφορούν διεθνώς για την Ελλάδα εδώ και πολύ καιρό.»

Βαγγέλη κάτσε φρόνιμα! Μην ταυτίζεις την Ελλάδα με την προδοτική κυβέρνηση της οποίας είσαι αντιπρόεδρος. Η Ελλάδα ντρέπεται για σας και σας εξορκίζει.

Ώστε έτσι, ε; Η Ελλάδα ανακτά την αξιοπιστία της; Από πού πέρασε η αξιοπιστία και δεν την πήρε χαμπάρι η Τρόικα, βρε Βαγγέλη;

Ευ. Βενιζέλος: «Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι η περίοδος είναι κρίσιμη, γνωρίζουν ότι οι θυσίες, οι αδικίες, οι πιέσεις είναι το κόστος που πληρώνουμε για λάθη του παρελθόντος για τα οποία ευθύνονται πρωτίστως οι κυβερνήσεις και ο πολιτικός κόσμος.»

Ιδού η αλήθεια από το στόμα του λύκου: οι κυβερνήσεις και ο πολιτικός κόσμος ευθύνονται πρωτίστως για το κατάντημά μας! Συ είπας, Βαγγέλη. Δεν φτάνει όμως να το ομολογείς. Έμπρακτη μετάνοια χρειάζεται εκ μέρους σας: τίποτα λιγότερο από χαρακίρι στο Σύνταγμα! Αντί αυτού, εσείς συνεχίζετε θρασύτατα να παριστάνετε τους σωτήρες σφαγιάζοντας το λαό κι αφήνοντας αλώβητους τους εαυτούς σας που μας εξαθλίωσαν.

Έχω, όμως, καλά νέα να σας πω. Σύντομα η Νέμεσις του λαού θα σας αποδώσει τα πρέποντα για να σας απαλλάξει από το μαρτύριο που βιώνετε ως “σωτήρες” της Ελλάδας. Διότι μπορεί εσείς μεν να μη δείχνετε έλεος στο λαό, ο λαός όμως είναι φιλεύσπλαχνος και θέλει να σας απαλλάξει από το δυσβάστακτο πόνο που νιώθετε σφαγιάζοντάς τον.

Βάζω στοίχημα ότι το διαισθάνεσαι αυτό Βαγγέλη. Γι’ αυτό και στο video που παρέθεσα έχεις ύφος τεθλιμμένου συγγενούς.
Να επιζήσουμε της ασιτίας για να σας θυμόμαστε, εφιάλτες!

Tags: ΔΝΤ, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ευρωζώνη, νέα μέτρα, Τρόικα