Ο ειδικός Steven Starr εξηγεί γιατί ο πυρηνικός πόλεμος είναι πλανητικός θάνατος

Newclear Firestorm

Το τέλος της ανθρωπότητας αναμένει έναν ψευδή πυρηνικό συναγερμό.

Paul Craig Roberts

Για περισσότερες από δύο δεκαετίες οι προεδρικές διοικήσεις των ΗΠΑ αυξάνουν την πιθανότητα πυρηνικού πολέμου με τη Ρωσία. Ξεκίνησε με τον Bill Clinton να παραβιάζει τον λόγο της αμερικανικής κυβέρνησης να μην επεκτείνει το ΝΑΤΟ στα σύνορα της Ρωσίας.  Έκτοτε, οι διαδοχικοί πρόεδροι των ΗΠΑ έχουν αναιρέσει όλες τις συμφωνίες οικοδόμησης εμπιστοσύνης που επιτεύχθηκαν κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου του 20ου αιώνα. Οι προκλήσεις απέναντι της Ρωσίας μετά την ανατροπή της ουκρανικής κυβέρνησης από τις ΗΠΑ το 2014 κατέστρεψαν εντελώς την εμπιστοσύνη της Ρωσίας στην Ουάσιγκτον. Οι ατομικοί επιστήμονες λένε ότι είναι 90 δευτερόλεπτα πριν τα μεσάνυχτα. Νομίζω ότι είναι ένα νανο-δευτερόλεπτο. Έχουμε φτάσει στο σημείο όπου το μόνο που χρειάζεται είναι ένας ψευδής συναγερμός για εισερχόμενους πυραύλους.

Μπορείτε να δείτε τον θρίαμβο του κακού στην ανάπτυξη όπλων που, εάν χρησιμοποιηθούν, θα καταστρέψουν τη ζωή στη Γη. Η προοπτική χρήσης τους έχει αυξηθεί δραματικά τον 21ο αιώνα. Η Δημοκρατική Hillary Clinton δήλωσε ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας είναι «ο νέος Χίτλερ». Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Lindsey Graham ζήτησε τη δολοφονία του προέδρου Putin.

Αντί να τηρήσει τη Συμφωνία του Minsk του Προέδρου Putin για τη διατήρηση της ειρήνης στην Ουκρανία, η Ουάσιγκτον τη χρησιμοποίησε για να εξαπατήσει τον Πρόεδρο Putin ενώ έφτιαχνε έναν ουκρανικό στρατό με τον οποίο θα επιτίθετο στις δημοκρατίες του Donbass.

Αντί να συνεργαστεί με τον Πρόεδρο Putin για τη δημιουργία ενός αμοιβαίου συμφώνου ασφάλειας, η Ουάσιγκτον προκάλεσε και διεύρυνε τη σύγκρουση στην Ουκρανία για να διευρύνει περαιτέρω το ΝΑΤΟ φέρνοντας τη Φινλανδία και τη Σουηδία, πολλαπλασιάζοντας έτσι την παρουσία του ΝΑΤΟ στα σύνορα της Ρωσίας.

Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ εμπλέκονται τώρα τόσο έντονα στη σύγκρουση της Ουκρανίας που το ερώτημα είναι τι κάνει η Ουάσιγκτον όταν οι ενισχυμένοι Ρώσοι ξεπερνούν την άμυνα της Ουκρανίας; Σπεύδουν στρατιώτες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για να σώσουν την Ουκρανία;

Μόνο ανίκανες, ανεύθυνες και εντελώς ανόητες, πράγματι, εντελώς διαβολικές, κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Ευρώπης θα πίστευαν ότι το κύρος τους στην Ουκρανία δικαιολογεί τον πυρηνικό πόλεμο. Αν οι Αρχηγοί των Επιτελείων των ΗΠΑ, η CIA και οι πολιτικοί των ΗΠΑ είχαν ελάχιστη έστω ευφυΐα θα καταλάβαιναν ότι στο σημερινό κλίμα των προληπτικών πυρηνικών επιθέσεων, τα πυρηνικά όπλα θέτουν σε κίνδυνο την ύπαρξη της Αμερικής. Δεν μας προστατεύουν.

Η αντίληψη ότι η Ρωσία ή η Κίνα θέλουν να μας κυβερνήσουν είναι τρελή. Είναι οι ΗΠΑ που έχουν την επεκτατική ιδεολογία και την ατζέντα της παγκόσμιας ηγεμονίας. Η ρωσική και η κινεζική κυβέρνηση έχουν τα δικά τους προβλήματα και δεν θέλουν εκείνα μιας ηθικά χρεοκοπημένης χώρας όπως οι ΗΠΑ, όπου οι άνδρες παντρεύονται άνδρες και οι γυναίκες παντρεύονται γυναίκες και οι «γιατροί» ακρωτηριάζουν τα γεννητικά όργανα των νέων για να τους αλλάξουν φύλο.

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου του 20ου αιώνα οι χρόνοι προειδοποίησης ήταν μεγαλύτεροι και το δόγμα της Αμοιβαίας Εξασφαλισμένης Καταστροφής θα μπορούσε να θεωρηθεί ως αποτρεπτική πυρηνική επίθεση. Σήμερα, οι υπερηχητικές ταχύτητες των ρωσικών πυραύλων και η ικανότητα απρόβλεπτης αλλαγής τροχιάς κατά την πτήση έχει αλλάξει την έμφαση σε προληπτικό χτύπημα. Χρειάζεται μόνο μία ψευδής προειδοποίηση για να ξεκινήσει ο πυρηνικός Αρμαγεδδώνας, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για να προσδιοριστεί εάν η προειδοποίηση είναι ψευδής.

Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι από τη στιγμή που η Ουάσιγκτον ακολουθούμενη από τη Ρωσία άλλαξαν τα πολεμικά τους δόγματα από μη πρώτη χρήση πυρηνικών όπλων σε προληπτική επίθεση, τα πυρηνικά όπλα έπαψαν να είναι αποτρεπτικά. Το δόγμα της προληπτικής επίθεσης εγγυάται τη χρήση τους εάν υπάρχει ένας μόνο ψευδής συναγερμός.

Οι Αμερικανοί σχεδιαστές πολέμου που ευθύνονται για αυτήν την αλλαγή θα πρέπει να συλληφθούν αμέσως, να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και να απορριφθεί το δόγμα.

Αυτό που πρέπει να δούμε με τα μάτια μας σε όλη τη Δύση είναι μια εκστρατεία για την καταστροφή όλων των πυρηνικών όπλων. Τα όπλα δεν μας προστατεύουν. Τα όπλα μας εκθέτουν σε κίνδυνο. Το να έχετε αναπτύξει όπλα που μπορούν μόνο να επιτύχουν τη δική σας ολοκληρωτική καταστροφή είναι τρελό.

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου υπήρχαν εκείνοι που νόμιζαν «καλύτερα Κόκκινο παρά νεκρό». Σήμερα η επεκτατική κομμουνιστική ιδεολογία είναι νεκρή. Είναι οι Αμερικανοί νεοσυντηρητικοί οι οποίοι ελέγχουν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ που έχουν την επεκτατική ατζέντα της ηγεμονίας των ΗΠΑ. Είναι παράνοια για τους νεοσυντηρητικούς να πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ μπορούν να ασκήσουν ηγεμονία στη Ρωσία και την Κίνα.

Αν θέλουμε να επιβιώσουμε, πρέπει να σταματήσουμε αμέσως να είμαστε παράφρονες.

Ο Steven Starr εξηγεί ότι ο πυρηνικός πόλεμος σημαίνει πλανητικό θάνατο:

paulcraigroberts.org

Tags: Minsk, Paul Craig Roberts, Putin, Steven Starr, ΗΠΑ, Κίνα, ΝΑΤΟ, Ουκρανία, πυρηνικός πόλεμος, Ρωσία, Ψυχρός Πόλεμος