Ο εξολοθρευτής Αμερικάνος βγήκε παγανιά!

images%20(1)

Γράφει η Μαρία Σεφέρου

Πώς λέει το λαϊκό τραγούδι «Ο Χάρος βγήκε παγανιά»;  Ε, κάπως έτσι και χειρότερα βγήκε στη γειτονιά μας με θρασύτητα ο “φίλος” μας ο Αμερικάνος.

Έχει λυσσάξει να εξαφανίσει το Ρώσο από προσώπου γης. Τον ζηλεύει μέχρι θανάτου! Μη έχοντας δικό του πολιτισμό, μη έχοντας ιστορία άλλη από εκείνη δολοπλοκιών, πολέμων, σφαγών, γενοκτονιών, κατακτήσεων και εκμετάλλευσης ξένων χωρών και πλουτοπαραγωγικών πηγών, νιώθει αφάνταστα κομπλεξικός απέναντι στα έθνη που πρόσφεραν στην ανθρωπότητα πολιτισμό μέσα από γίγαντες του πνεύματος, της λογοτεχνίας και της μουσικής, όπως οι Ρώσοι.

Χρόνια τώρα δαιμονοποιούσε συστηματικά τον Ρώσο, κάνοντας πλύση εγκεφάλου στους προβατολαούς της Δύσης. Και τα κατάφερε χωρίς δυσκολία ο μπαγάσας…

Με τις καλά μελετημένες δολοπλοκίες του, έστησε απροκάλυπτα το μακάβριο σκηνικό στην Ουκρανία για να προκαλέσει τον Ρώσο και να τον κάνει να βγει εκτός εαυτού πέφτοντας στην παγίδα του.

 Από κει και πέρα όλα ήταν θέμα χρόνου. Ο δρόμος για την εξαφάνιση του Ρώσου ήταν τώρα ανοιχτός. Δεν είχε παρά να σφυρίξει ο Αμερικάνος στους υποτελείς του στο ΝΑΤΟ και να τους διατάξει να καταστρέψουν και να αποβάλλουν από τις χώρες τους κάθε πολιτιστική εκδήλωση ρωσικής έμπνευσης και καταγωγής – ω της παραφροσύνης και της ζηλοφθονίας! –  να απελάσουν Ρώσους ολιγάρχες και διπλωμάτες, να κατάσχουν τραπεζικούς λογαριασμούς Ρώσων επιχειρηματιών, να διώξουν το Ρωσικό πολεμικό υλικό που είχαν αγοράσει και να το αντικαταστήσουν με Αμερικανικό και γενικώς να πυροβολήσουν τα ίδια τους τα πόδια, εξαθλιώνοντας τους λαούς τους με την ακρίβεια και τις ελλείψεις βασικών αγαθών επιβίωσης. Ωιμέ!

Φυσικά, δεν συγκινείται με τέτοια ο εξολοθρευτής Αμερικάνος. Άλλωστε, από καταβολής του Αμερικανικού συνονθυλεύματος, πιστεύει και εφαρμόζει απαρέγκλιτα το δόγμα του Λόρδου Πάλμερστον: 

«Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους και δεν έχουμε μόνιμους εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και μόνιμα, και αυτά τα συμφέροντα είναι καθήκον μας να ακολουθήσουμε».

Τρίβουν τα χέρια τους τα γεράκια της Αμερικανικής πολεμικής βιομηχανίας. Δεν βλέπουν την ώρα και τη στιγμή να εξαπολύσουν ολομέτωπη επίθεση στο Ρώσο.  Nothinglikeagoodwar, Ha!”Τι έχουν να φοβηθούν άλλωστε; Η χώρα τους είναι πολύ μακριά από το θέατρο της σφαγής.

Βέβαια, το δόγμα Palmerston, που άλλωστε πηγάζει από το ισχυρότατο ένστικτο της αυτοσυντήρησης πρωτόγονων ατόμων και λαών χωρίς ηθικές αναστολές, δεν το ασπάζονται οι λιλιπούτειες προδοτικές ελληνικές κυβερνήσεις, τις οποίες τραβάει από τη μύτη ο Αμερικάνος σπρώχνοντας τη χώρα μας στην αυτοκαταστροφή.

Και εδώ ας μην ξεχνάμε ότι οι λαοί έχουν τις ηγεσίες που τους αξίζουν, και ότι χρειάζονται δύο για το ταγκό της εθνικής καταστροφής: λαός και κυβερνήσεις.

Στο videoπου ακολουθεί, ακούστε το χρονικό μιας  προσχεδιασμένης από τον Αμερικάνο και άλλους «συμμάχους» ελληνικής καταστροφής και διαδώστε το, μπας και ξυπνήσουν τα πρόβατα από το λήθαργο προτού οι λυκάνθρωποι μας σπρώξουν στο γκρεμό.

Πηγή video: ΑΓΩΓΗ 
Tags: Αμερική, Λόρδος Πάλμερστον, ΝΑΤΟ, Ουκρανία, πόλεμος, Ρωσία