Ο Ευθανάσιος Πλεύρης πλήρως ευθυγραμμισμένος με την Le Monde για την ανάγκη μείωσης του πληθυσμού

9FeZkfy1 1024x512 1

Η εφημερίδα Le Monde κάνει λόγο για την ανάγκη μείωσης του πληθυσμού στον πλανήτη. Ο Roubini προβλέπει εμφύλιο στις ΗΠΑ και πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας ενώ ο Πλεύρης πήρε σοβαρά το ρόλο του.

12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Ο “ειδικός” στις μολυσματικές ασθένειες Sir Jeremy Farrar, ο οποίος από κοινού με τον Peter Daszak και τον Tony Fauci απέκρυψαν την εργαστηριακή προέλευση του ιού COVID-19, “μαντεύει” νέες πανδημίες.

Αυτό είναι πλέον προφανές ακόμη και στους πλέον καλόπιστους από τους θαμώνες του Βάρσου, αναγνώστες της Καθημερινής και παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ.

Η Le Monde, όπως σημειώνει η Μαρία Δεναξά, “ανησυχεί που θα γίνουμε 8 δισεκατομμύρια στον πλανήτη και αναρωτιέται ως πού θα φτάσει το δημογραφικό παγκοσμίως. Χθες δημοσίευσε άρθρο για την ανάγκη μείωσης του πληθυσμού και της ανθρώπινης γονιμότητας…”

Σ’ αυτήν ακριβώς τη γραμμή βρίσκεται ευθυγραμμισμένος ο Ευθανάσιος Πλεύρης η επιλογή του οποίου ως υπουργού Υγείας (!) μιας κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά τρολαρίσματος και επανάληψης της Ιστορίας από εκείνους που την σκηνοθετούν και ταυτόχρονα γράφουν το σενάριο με εργαλείο τον τρόμο.

Έτσι o “ειδικός” στις μολυσματικές ασθένειες Sir Jeremy Farrar o oποίος από κοινού με τον Peter Daszak και τον Tony Fauci απέκρυψαν την εργαστηριακή προέλευση του ιού COVID-19 “μαντεύει” νέες πανδημίες σε συνέντευξή του στο Der Spiegel.

Στο ίδιο περιοδικό ο οικονομολόγος και επίσης μέντορας του τρόμου Nouriel Roubini προβλέπει εμφύλιο πόλεμο στις ΗΠΑ (όπου βρίσκεται σε εξέλιξη νέα απόπειρα καλπονοθείας καθώς εξακολουθούν να μετράνε ψήφους λες και είναι Ουγκάντα εμφανίζοντας το κόμμα των Δημοκρατικών να μειώνει τη διαφορά!), πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας και φυσικά Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στο τέλος της ημέρας όλα αυτά οδηγούν στην “επιθυμητή” μείωση του πληθυσμού.

(Πριν διαβάσετε τη συνέχεια δείτε ΕΔΩ πως στήθηκε η Planδημία)

Ο Αμερικανός οικονομολόγος, με το παρατσούκλι «προφήτης των καταστροφών», εξέδωσε σε συνέντευξή του άλλη μια παρτίδα προφητειών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ήδη γίνονται πραγματικότητα μπροστά στα μάτια μας. Βέβαια ο Nouriel Roubini είναι χρήσιμος ακριβώς γι΄αυτό: Για την παραγωγή τρόμου, ο οποίος είναι εργαλείο διακυβέρνησης και ελέγχου. Πάμε να δούμε τις πρόσφατες προφητείες του στο γερμανικό περιοδικό Spiegel.

Εδώ ο Προφήτης των Καταστροφών μίλησε για την (δήθεν) υπερθέρμανση του πλανήτη, τους πολέμους και τον πληθωρισμό: Ο κόσμος φαίνεται να βρίσκεται σε κατάσταση συνεχούς κρίσης αυτή τη στιγμή.

(Μόνο που οι κρίσεις είναι κατασκευασμένες)

Μεταξύ άλλων, ο Roubini είπε ότι “ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει” και αναμένουμε μια κινεζική επίθεση στην Ταϊβάν, έναν πόλεμο μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση στην Ευρώπη και έναν εμφύλιο πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η συνέχεια στο kourdistoportocali.com

Tags: Anthony Fauci, Nouriel Roubini, Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος, δημογραφικό, Ευθανάσιος Πλεύρης, μείωση πληθυσμού, πανδημία, υπερθέρμανση του πλανήτη