Ο Κα-σι-διά-ρης στηρίζει το εθνικό κόμμα “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Πιθανόν να μπει στην Βουλή το Εθνικό Κόμμα Σπαρτιάτες – Στρατηγικός ελιγμός Κα-σι-διά-ρη – Ξεγέλασε κυβέρνηση, Άρειο Πάγο.

bankingnews.gr

Σε κάθε εκλογική περιφέρεια σε όλη την Ελλάδα, σε όλους τους νομούς θα έχει συμμετοχή το Εθνικό κόμμα Σπαρτιάτες

Ο επαγγελματικός ελιγμός Κα-σι-διά-ρη… δημιουργεί νέα δεδομένα στο πολιτικό τοπίο αφού τόσο η κυβέρνηση όσο και ο Άρειος Πάγος με άκρως αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις επιχείρησαν αναίτια και με επιχειρήματα νηπιαγωγείου να μπλοκάρουν το Εθνικό κόμμα Έλληνες…αλλά τελικά η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα…

Βλέποντας ο Ηλίας Κα-σι-διά-ρη-ς που ηγήθηκε του Εθνικού κόμματος Έλληνες και που στις δημοσκοπήσεις ελάμβανε ποσοστά έως 5%… ότι το παιχνίδι είναι στημένο… αποφάσισε να παίξει με στρατηγική…

Χρησιμοποίησε ως δόλωμα την κάθοδο του ως ανεξάρτητος αλλά ταυτόχρονα στο παρασκήνιο διαμορφωνόταν… το νέο Εθνικό κόμμα Σπαρτιάτες που θα συμμετέχει σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες κανονικά…

Σε κάθε εκλογική περιφέρεια σε όλη την Ελλάδα, σε όλους τους νομούς θα έχει συμμετοχή το Εθνικό κόμμα Σπαρτιάτες…

Οι Σπαρτιάτες πέρασαν από τον Άρειο Πάγο

Με βάση την νομοθεσία, ένα κόμμα που εγκρίθηκε από τον Άρειο Πάγο δεν μπορεί να ανακληθεί η απόφαση.

Αν και στην Ελλάδα τίποτε δεν είναι απίθανο αλλά εάν αυτό συμβεί ο Άρειος Πάγος θα χάσει την υπόθεση και θα γελοιοποιηθεί παγκοσμίως το δικαστικό σύστημα της Ελλάδος…

Η ΝΔ που κατήγγειλε το Εθνικό κόμμα Έλληνες με αστεία επιχειρήματα… δεν προσκόμισε κανένα στοιχείο για τους Σπαρτιάτες

Οι Σπαρτιάτες ήταν ένα κόμμα του εθνικιστικού χώρου αλλά χωρίς δυναμική.

Ο Η. Κασιδιάρης αναζητούσε εναλλακτικές αφού έβλεπε ότι… κάθε φορά που εμφανιζόταν το όνομα του το κόμμα κοβόταν από τους επίορκους αεροπαγίτες του Αρείου Πάγου.

Χρησιμοποίησε λοιπόν τακτικές και στρατηγικές παραπλάνησης…

Ο Κασιδιάρης δεν συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία μεν… αλλά το Εθνικό κόμμα Έλληνες… μεταφέρθηκε στο Εθνικό κόμμα Σπαρτιάτες.

Ο Κα-σι-διά-ρη-ς εάν το κόμμα καταφέρει να μπει στην Βουλή θα είναι εκπρόσωπος τύπου… ναι μέσα από τις φυλακές… αλλά θα αποτελεί και μια προσωπική επιτυχία αφού έχει μόλις 15 ημέρες το κόμμα να γίνει γνωστό πανελλαδικά…

Ο Άρειος Πάγος δεν μπορεί να το κόψει αναδρομικά αφού οι Σπαρτιάτες έχουν αρχηγό, ο Κα-σι-διά-ρη-ς δεν είναι ο μυστικός αρχηγός οπότε ούτε η ΝΔ ούτε οι απαράδεκτοι αεροπαγίτες μπορούν να αποδείξουν το οτιδήποτε.

Το βασικό ερώτημα εδώ είναι εάν μέσα σε 15 ημέρες οι Σπαρτιάτες μπορούν να μπουν στην Βουλή…

Με την συνοχή των ψηφοφόρων Κασιδιάρη και της διεισδυτικότητας που έχει… υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες εισόδου…

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε, αποκλεισμένοι από παντού και με μόλις 15 ημέρες εκλογικό αγώνα όποιο να είναι το αποτέλεσμα… θα είναι άθλος…
———————————————————————————————–

————————————————————
Τι προηγήθηκε ωστόσο, έχει ιδιαίτερη σημασία!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κα-σι-διά-ρη-ς φέρεται ότι είχε έρθει σε συμφωνία με το νεοσύστατο κόμμα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», παράλληλα με την υποψηφιότητά του ως ανεξάρτητος υποψήφιος με το «ΕΛΛΗΝΕΣ» ούτως ώστε, εάν κοβόταν από τον Άρειο Πάγο, όπως και έγινε, να υπάρχει η εναλλακτική λύση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τηρήθηκε απόλυτη μυστικότητα για τη σύμπλευση του Ηλία Κα-σι-διά-ρη με το κόμμα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», που είχε προαποφασιστεί για το ενδεχόμενο, κατά το οποίο θα κοβόταν από τον Άρειο Πάγο η συμμετοχή του ως ανεξάρτητου υποψηφίου με το συνδυασμό «ΕΛΛΗΝΕΣ».

Ενώ κατά τις ίδιες πηγές υπήρχε και PLAN B για τον Ηλία Κα-σι-διά-ρη. Δηλαδή ένα ακόμη κόμμα, το όνομα του οποίου δεν έχει γνωστοποιηθεί, που θα στήριζε ο έγκλειστος πρώην βουλευτής της ΧΑ, στην περίπτωση κατά την οποία δεν θα έπαιρναν την έγκριση του Αρείου Πάγου, ούτε και οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ!

ieidiseis.gr


Η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος Σπαρτιάτες

Στις 5/12/2017 το δίκτυο κοινωνικής δράσης και αλληλεγγύης με επικεφαλής τον Βασίλη Στίγκα κατέθεσε στον Άρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξη του νέου πολιτικού φορέα.

Στα 4 χρόνια ύπαρξης τους οι Σπαρτιάτες και εν μέσω σκληρής και απάνθρωπης λιτότητας έχοντας βοηθήσει ηθικά και υλικά μόνο Έλληνες έκαναν το μεγάλο βήμα και έγιναν πολιτικός σχηματισμός.

Εμείς οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ εκφράζουμε σε πραγματικό και απόλυτο βαθμό την λαϊκή πατριωτική Δεξιά, το τρίπτυχο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, είμαστε θεματοφύλακες των πατροπαράδοτων αρχών και αξιών του Ελληνισμού, και τιμάμε τις παραδόσεις μας που σήμερα εκλείπουν από την δημόσια ζωή της χώρας.

Είμαστε ο σιδηρούς βραχίονας και το πραγματικό ανάχωμα που θα ανακόψει τον κατήφορο και το ξεπούλημα της Ελλάδας και των Ελλήνων όχι μέσα από λόγια αλλά με έργα που εκφράζουν και αντιπροσωπεύουν όλους τους Ελληνόψυχους.

Πάντα ταγμένοι να φυλάμε Θερμοπύλες ξεκινάμε και όσοι πιστοί προσέλθετε…

euro2day.gr

——————————————————————————–

Δείτε και εδώ και εδώ.

Tags: Άρειος Πάγος, Βασίλης Στίγκας, Βάσω Πανταζή, Βουλή, Εθνικό Κόμμα Έλληνες, Εθνικό Κόμμα Σπαρτιάτες, εκλογές, Ηλίας Κασιδιάρης, Σπαρτιάτες, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς