Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και οι γκλομπαλιστές του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ συντονίζουν την παγκόσμια «Επανεκκίνησή» τους

Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων άλλα δε Θεός κελεύει.

λήψης 1 1

By Dr. Joseph Mercola
Global Research, June 08, 2022
Mercola

Κάθε χρόνο, η αυτοαποκαλούμενη άρχουσα τάξη περνά μια εβδομάδα στο Νταβός της Ελβετίας, συζητώντας τα οράματά της για το μέλλον και πώς να επιβάλουν τις φιλοδοξίες τους στον υπόλοιπο κόσμο.

Πιστεύουν ότι το μέλλον είναι δικό τους να το δημιουργήσουν. Πιστεύουν ότι αυτοί, οι παρευρισκόμενοι σε εκείνο το δωμάτιο, έχουν όλη τη δύναμη. Και. κατ’ επέκταση, πιστεύουν ότι ο υπόλοιπος κόσμος, όσοι δεν είναι άξιοι να φορούν την κονκάρδα του Φόρουμ του Νταβός, δεν έχουν λόγο για το θέμα.

Μεταξύ των σχεδίων τους είναι να παρακολουθούν το αποτύπωμα άνθρακά σας. Θέλουν να παρακολουθούν πού ταξιδεύετε, πώς ταξιδεύετε, τι τρώτε και οποιουσδήποτε άλλους πόρους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή σας ζωή.

Αρχικά, η ατομική παρακολούθηση αποτυπώματος άνθρακα θα σας πουληθεί ως ένας τρόπος για να είστε υπεύθυνος πολίτης και να παρακολουθείτε το δικό σας αποτύπωμα άνθρακα. Με τον καιρό, το αποτύπωμά σας άνθρακα θα είναι αναπόσπαστο μέρος του κοινωνικού σας πιστωτικού σκορ και θα χρησιμοποιηθεί για να θέσει περιορισμούς στον τρόπο ζωής σας.

Παραδέχονται επίσης ανοιχτά ότι τα σχέδιά τους θα προκαλέσουν πόνο στον λαό. Πρέπει να περιμένουμε ελλείψεις τροφίμων και ενέργειας, για παράδειγμα, επειδή έχουν αποφασίσει ότι οι κοινωνικές αλλαγές πρέπει να συμβούν ταχύτερα από ό,τι μπορεί να συμβαδίσει ο τομέας της «πράσινης» τεχνολογίας.

 

Κάθε χρόνο, οι ελίτ του κόσμου επιβιβάζονται στα ιδιωτικά τους τζετ και κατεβαίνουν στο Νταβός της Ελβετίας, όπου διεξάγεται το ετήσιο συνέδριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF). Εδώ, η αυτοαποκαλούμενη άρχουσα τάξη περνά την εβδομάδα συζητώντας τα οράματά της για το μέλλον και πώς να επιβάλλουν τις φιλοδοξίες τους στον υπόλοιπο κόσμο. [1]

Όπως εξηγεί ο παρουσιαστής του Fox News, Jesse Watters, οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε καθαρές τάξεις ακόμα και εκεί. Όχι μόνο πρέπει να λάβετε μια προσωπική πρόσκληση για να παρευρεθείτε, αλλά μόλις βρεθείτε εκεί, το σήμα του ονόματός σας θα δείχνει ξεκάθαρα σε ποια «ελίτ τάξη» ή «υποκατηγορία» ανήκετε.

Εάν είσαι αρκετά πλούσιος VIP, λαμβάνεις ένα λευκό σήμα με μπλε γραμμή. Αν είσαι παντρεμένος με VIP, παίρνεις ένα απλό λευκό σήμα. Εάν είσαι απλώς μέρος του περιβάλλοντος κάποιου, λαμβάνεις ένα πράσινο σήμα (δεν θα ήθελε η αληθινή ελίτ να εμπιστευτεί τους σχεδιαστές και τους στρατηγούς του WEF να συναναστραφούν κατά λάθος και να ανταλλάξουν ιδέες με τους υπηρέτες).

Το Μέλλον Πρέπει να Χτιστεί από Αυτούς, Όχι από Εμάς

Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία ότι αυτά τα άτομα πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να κατέχουν τον κόσμο και να λαμβάνουν αποφάσεις για όλη την ανθρωπότητα, απλώς ακούστε τις εναρκτήριες παρατηρήσεις του ιδρυτή του WEF Klaus Schwab:

«Το μέλλον δεν συμβαίνει απλώς. Το μέλλον χτίζεται, από εμάς. Από μια ισχυρή κοινότητα, όπως εσείς εδώ, σε αυτό το δωμάτιο».

Αυτές οι τρεις σύντομες προτάσεις μας λένε πολλά. Πιστεύουν ότι το μέλλον είναι δικό τους να το δημιουργήσουν. Πιστεύουν ότι αυτοί, οι παρευρισκόμενοι σε αυτό το δωμάτιο, έχουν όλη τη δύναμη. Και, κατ’ επέκταση, πιστεύουν ότι ο υπόλοιπος κόσμος, εκείνοι που δεν είναι ικανοί να φορέσουν την κονκάρδα του Φόρουμ του Νταβός, δεν έχουν λόγο για το θέμα.

Δεν είμαστε αρκετά ισχυροί, ούτε αρκετά έξυπνοι, ούτε αρκετά πλούσιοι ώστε να είμαστε μέρος του σχεδιασμού. Οι άνθρωποι σε αυτό το δωμάτιο είναι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη λήψη των αποφάσεων για όλους τους άλλους.

Θέλουν να παρακολουθούν τον άνθρακα στο αποτύπωμά σας 

Όπως σημειώθηκε από τον Watters, «Μηχανορραφούν ανοιχτά μερικά από τα πιο τρελά σχέδια που θα ακούσετε ποτέ, όπως η παρακολούθηση του αποτυπώματος άνθρακα σας». Με άλλα λόγια, θέλουν να παρακολουθούν πού ταξιδεύετε, πώς ταξιδεύετε, τι τρώτε και τυχόν άλλους πόρους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή σας ζωή.

Αυτή η τεχνολογία δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στο εμπόριο, αλλά μας λένε ότι έρχεται. Αρχικά, θα σας πουληθεί ως ένας τρόπος για να είστε υπεύθυνος πολίτης και να παρακολουθείτε το δικό σας αποτύπωμα άνθρακα. Τελικά, το αποτύπωμά σας άνθρακα θα είναι αναπόσπαστο μέρος του κοινωνικού σας πιστωτικού σκορ και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας με κάθε πιθανό και ασύλληπτο τρόπο.

Μην κάνετε λάθος, η αποκαλούμενη «ανθρωπογενής κρίση της κλιματικής αλλαγής» είναι ένα τέχνασμα για να δελεάσει τον παγκόσμιο πληθυσμό να εγκαταλείψει τον τρόπο ζωής στον οποίο έχουμε συνηθίσει, όσο μετριοπαθής κι αν είναι.

Υποτίθεται ότι παρακολουθείτε και περιορίζετε το αποτύπωμα άνθρακα, ενώ αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι ελιτιστές δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να πετάξουν με τα ιδιωτικά τους τζετ. Τουλάχιστον, θα νόμιζες ότι θα ταπεινώνονταν αρκετά για να πετάξουν εμπορικά, αλλά όχι. Είναι πολύ σημαντικοί για αυτό. Είναι οι οικοδόμοι του μέλλοντος, τελικά.

Οι αποτυχημένοι σχεδιαστές συνεχίζουν τον προγραμματισμό

Φυσικά, η συνάντηση περιελάμβανε και συζήτηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Παρά το γεγονός ότι απέτυχαν εντελώς να αποτρέψουν οποιαδήποτε από τις προηγουμένως προβλεπόμενες πανδημίες τους – και υπήρξαν αρκετές – εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είναι οι μόνοι που μπορούν να το κάνουν.

Παραδέχονται επίσης ανοιχτά ότι τα σχέδιά τους θα προκαλέσουν πόνο στον λαό. Πρέπει να περιμένουμε ελλείψεις τροφίμων και ενέργειας, για παράδειγμα. Και γιατί;  Επειδή αποφάσισαν ότι οι κοινωνικές αλλαγές πρέπει να συμβούν πιο γρήγορα από αυτές που μπορούν να συμβαδίσουν με την τεχνολογική πρόοδο.

Ως ένα μόνο παράδειγμα, επί του παρόντος δεν έχουμε βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις για τα μηχανήματα που κινούνται με ντίζελ που χρησιμοποιούνται στις κατασκευές και τη γεωργία, αλλά δεν πρόκειται να το αφήσουν να τους εμποδίσει να εφαρμόσουν την «πράσινη» ατζέντα τους.

Τόνισαν επίσης ότι οι «πληθωριστικές πιέσεις» «αξίζουν τον κόπο». Αλλά ο μέσος άνθρωπος, που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει με το αυτοκίνητο στη δουλειά και του οποίου τα παιδιά κλαίνε από την πείνα, δύσκολα θα συμφωνήσει ότι η πρόωρη εφαρμογή της πράσινης ατζέντας αξίζει αυτού του είδους τα βάσανα.

Θέλετε να μάθετε ποια είναι η λύση τους; Συνεχίζουν τον τρόπο ζωής τους, ενώ απαιτούν από εσάς να εγκαταλείψετε τις ανέσεις ύπαρξης, όπως κλιματισμό και θέρμανση, ή να οδηγείτε το αυτοκίνητό σας και να πετάτε στο εξωτερικό, μέχρι να τα αναπληρώσει ο τομέας της πράσινης ενέργειας. Δεν τους πειράζει το γεγονός ότι μέχρι να συμβεί αυτό, πολλά εκατομμύρια θα έχουν πεθάνει από την πείνα και η κοινωνία όπως την ξέρουμε θα έχει καταρρεύσει.

Τόνισαν επίσης ότι οι «πληθωριστικές πιέσεις» «αξίζουν τον κόπο». Αξίζουν για ποιον; Για τους ίδιους, φυσικά, γιατί ο μέσος άνθρωπος δύσκολα θα συμφωνήσει ότι η πρόωρη εφαρμογή της πράσινης ατζέντας αξίζει αυτού του είδους την ταλαιπωρία. Είναι άκρως κουφό, πραγματικά.

Ο Watters ζητά από τον γερουσιαστή του Kentucky Rand Paul να σχολιάσει τι συμβαίνει στο Νταβός και, όπως σημειώνει ο Paul, ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης είναι ότι δεν θα εκλεγεί.

Απλώς κοιτάξτε πόσο κακή είναι η κυβέρνηση όταν σας επιτρέπεται να ψηφίσετε τους αντιπροσώπους που πραγματικά θέλετε, λέει. Αυτό το πλήθος του Νταβός, που θέλει και σκοπεύει πλήρως να σχηματίσει τη δική του παγκόσμια κυβέρνηση, δεν αντιπροσωπεύει κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό τους. Δεν μπορείτε να τους ψηφίσετε. Δεν μπορείτε να τους καταψηφίσετε. Και δεν λογοδοτούν σε κανέναν.

Οι Ελιτιστές δεν έχουν ιδέαν για τη βασική Οικονομία

Το να ζεις σε μια μονωμένη φούσκα είναι επίσης, προφανώς, επικίνδυνο για τη διάνοιά σου. Όπως σημειώνει ο Paul, αυτοί οι ελιτιστές κατηγορούν στην πραγματικότητα την απληστία για τον πληθωρισμό, πράγμα που είναι επικίνδυνα αδαές, και αποδεικνύει ότι δεν είναι πραγματικά ικανοί να διαχειριστούν τίποτα, πόσο μάλλον μια παγκόσμια οικονομία.

«Αν φοιτούσατε στην τρίτη τάξη, θα σας έδινα βαθμό αποτυχίας αν μου λέγατε ότι ο πληθωρισμός προκλήθηκε από απληστία», λέει ο Paul. «Αυτή είναι η πιο ανόητη εξήγηση, η πιο απίθανη, στερούμενη όλων των δεδομένων, που κάποιος θα μπορούσε να υποβάλει.

Ο πληθωρισμός προκαλείται από την αύξηση της προσφοράς χρήματος… Η Federal Reserve το εκτυπώνει για να το δανείσει. Πλημμυρίζει την οικονομία και ανεβάζει τις τιμές. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό, δεν θα τα καταφέρεις ποτέ καλύτερα. Η πρόβλεψή μου είναι ότι θα χειροτερέψει πολύ πριν από τον Νοέμβριο».

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αγωνίζεται για το Παγκόσμιο Μονοπώλιο της Υγείας

Φυσικά, οι παγκόσμιες οικονομίες δεν είναι το μόνο πράγμα που καταστρέφεται από αυτούς τους δισεκατομμυριούχους-παράσιτα. Θέλουν επίσης να είναι υπεύθυνοι για την παγκόσμια υγειονομική περίθαλψη και για το σκοπό αυτό, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προσπαθεί τώρα να πείσει τα κράτη μέλη να συμφωνήσουν σε μια Συνθήκη για την Πανδημία που θα δίνει στον ΠΟΥ πλήρη εξουσία για τον σχεδιασμό και την αντιμετώπιση της πανδημίας, ακόμη και αν αποφάσεις παραβιάζουν τους εθνικούς νόμους και τα πολιτικά δικαιώματα.

Ταιριάζει λοιπόν που η Κίνα εξελέγη πρόσφατα στο εκτελεστικό συμβούλιο του ΠΟΥ. [2] Κανένα έθνος-μέλος δεν αντιτάχθηκε στον διορισμό. Όπως σημειώνει ο αρθρογράφος του Spectator, Ross Clark, [3] η εκλογή της Κίνας αποτελεί περαιτέρω απόδειξη ότι ο ΠΟΥ έχει «χάσει κάθε αξιοπιστία». Επιπλέον, ο Clark επισημαίνει ότι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα στο εκτελεστικό συμβούλιο του ΠΟΥ είναι η Σλοβακία, η οποία είχε επίσης ένα από τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων από COVID-19.

Η «βιώσιμη χρηματοδότηση» του ΠΟΥ μπορεί να είναι καθαρή μυθοπλασία

Η διεύθυνση και ο συντονισμός της διεθνούς υγείας είναι δαπανηρή, όπως μπορείτε να φανταστείτε, έτσι η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, το διοικητικό όργανο του ΠΟΥ, ενέκρινε ένα σχέδιο απόφασης, A75/9, το οποίο καθορίζει το σχέδιο για τη «βιώσιμη χρηματοδότηση» του ΠΟΥ.

Σύμφωνα με ένα υποστηρικτικό έγγραφο με τίτλο «A Healthy Return -Investment Case for a Sustainably Financed WHO», [4] η επένδυση στον ΠΟΥ «παρέχει απόδοση τουλάχιστον 35 $ ΗΠΑ για κάθε $1 που επενδύεται».

Όπως σημειώθηκε από έναν χρήστη του Twitter που ονομάζεται Critical Sway [5], αυτός ο ισχυρισμός απόδοσης επένδυσης βασίζεται σε «σύνθετους οικονομικούς υπολογισμούς» που περιλαμβάνουν «τεράστια χρηματικά ποσά, projects που τρέχουν παγκοσμίως την επόμενη δεκαετία» και παράγοντες σε « έναν ανυπολόγιστο αριθμό αγνώστων και  άδηλων μεταβλητών». Τα μοντέλα γι’ αυτούς τους υπολογισμούς έγιναν από το προσωπικό του Πανεπιστημίου Victoria στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και χρηματοδοτήθηκαν από τον ίδιο τον ΠΟΥ.

Με άλλα λόγια, η αξίωση απόδοσης επένδυσης θα μπορούσε να είναι εντελώς πλασματική, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι «Αυτή η παρτίδα δεν μπόρεσε να μοντελοποιήσει με ακρίβεια έναν ιό κατά τη διάρκεια δύο ετών».[6] Αλλά θα χρησιμοποιήσουν αυτούς τους φανταστικούς υπολογισμούς για να αρμέξουν τις κυβερνήσεις για περισσότερα χρήματα και η κυβέρνηση μπορεί στη συνέχεια να πει στο λαό ότι τα χρήματά τους (επειδή όλα τα κρατικά χρήματα προέρχονται από τα φορολογικά σας δολάρια) «επενδύονται με ασφάλεια» και «καλώς δαπανώνται».

Ενημέρωση για τις Τροποποιήσεις του Διεθνούς Κανονισμού Υγείας

Εκτός από τη συνθήκη για την πανδημία του ΠΟΥ, η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας ψήφισε πρόσφατα μια σειρά τροπολογιών [7] στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας που πρότεινε η κυβέρνηση Biden. Αυτές οι τροπολογίες θα είχαν απογυμνώσει τα κράτη-μέλη από την κυριαρχία τους και θα έδιναν στον ΠΟΥ άνευ προηγουμένου εξουσία να περιορίζει τις ιατρικές ελευθερίες και τις πολιτικές ελευθερίες σας στο όνομα της βιοασφάλειας.[8]

Ο ΠΟΥ, ωστόσο, απέσυρε προσωρινά 12 από τις 13 προτεινόμενες τροπολογίες, στις 25 Μαΐου 2022. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι εκτός τραπεζιού. Μια άλλη ακρόαση για αυτές τις τροποποιήσεις έχει προγραμματιστεί για τις 16 και 17 Ιουνίου 2022. Σύμφωνα με το Liberty Counsel, [9] ορισμένα αφρικανικά έθνη, το Ιράν, η Μαλαισία και η Βραζιλία αντιτάχθηκαν στις τροποποιήσεις, για διάφορους λόγους.

Τα αφρικανικά έθνη φέρεται να θέλουν οι προτεινόμενες τροποποιήσεις του IHR να ενοποιηθούν στη Συνθήκη για την Πανδημία αντί να γίνουν αποσπασματικά χωριστά.

Οπότε, δεν έχουμε βγει ακόμα από το δάσος. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε την αντιπροσωπεία των ΗΠΑ στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας για να αντιταχθεί σε αυτές τις τροπολογίες. Ορισμένα έθνη έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στο να δοθεί στον ΠΟΥ η εξουσία να επιβάλλει επίσης την παγκόσμια καθολική υγειονομική περίθαλψη, και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να πιέσουμε για την εθνική κυριαρχία και να αντιταχθούμε στη Συνθήκη Πανδημίας του ΠΟΥ.

Αναλάβετε δράση σήμερα για να διατηρήσετε την ελευθερία για το αύριο!

Όπως αναφέρει η Ένωση Καταναλωτών Βιολογικών Προϊόντων: [10]

«Τα lockdown και οι εντολές είναι αρκετά κακές όταν επιβάλλονται από τοπικούς αξιωματούχους. Τουλάχιστον, δεν μπορούν να κρυφτούν από τις διαμαρτυρίες μας. Μπορούμε να εμφανιστούμε όπου εργάζονται και ζουν, και μπορούμε να τους καταψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές.

Τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα αν επιβάλλονταν lockdown και εντολές από τη Γενεύη της Ελβετίας από μια μη εκλεγμένη, ελεγχόμενη από τις εταιρείες γραφειοκρατία… και πάνω σ’ αυτό ακριβώς εργάζονται τώρα οι φαρμακευτικές εταιρείες.

ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΔΡΑΣΗ! Πείτε στην αντιπροσωπεία των ΗΠΑ στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας ότι αντιτίθεστε στις τροποποιήσεις τους στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας!

Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία, αυτές οι τροπολογίες θα δίνουν τον έλεγχο της κήρυξης κατάστασης έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία σε οποιοδήποτε κράτος μέλος στον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ – ακόμη και πάνω από την αντίρρηση του κράτους μέλους…

Σύμφωνα με τις τροποποιήσεις που έχουν προτείνει, οι ΗΠΑ θα έχουν μόλις 48 ώρες για να ανταποκριθούν σε μια εκτίμηση κινδύνου του ΠΟΥ και να αποδεχθούν ή να απορρίψουν επιτόπου βοήθεια, αναγκάζοντάς τις να συμμορφωθούν ή να αντιμετωπίσουν την καταδίκη από τον ΠΟΥ και, ενδεχομένως, κυρώσεις από μη φιλικά κράτη. .

Ακόμη χειρότερα από αυτό, σύμφωνα με τις τροπολογίες, ο ΠΟΥ θα μπορούσε να κηρύξει έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία βάσει μυστικών πληροφοριών από ανώνυμες πηγές…

Σύμφωνα με έρευνα του 2015, η διαφθορά στον ΠΟΥ ήταν ήδη η «μεγαλύτερη απειλή για τη δημόσια υγεία του κόσμου της εποχής μας». [11] Δεν χρειαζόμαστε τροποποιήσεις των ΗΠΑ στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας που διευκολύνουν τις φαρμακευτικές εταιρείες να ασκήσουν την επιρροή τους.

«Με απλά λόγια, οι προτεινόμενες τροποποιήσεις του IHR στοχεύουν στη δημιουργία μιας παγκοσμιοποιημένης αρχιτεκτονικής παγκόσμιας επιτήρησης, αναφοράς και διαχείρισης της υγείας», λέει το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία. [12]

Σύμφωνα με την άποψη της διακυβέρνησης από πάνω προς τα κάτω, το κοινό δεν θα έχει ευκαιρίες να παράσχει πληροφορίες ή κριτική σχετικά με τις τροπολογίες. Αυτό, φυσικά, αποτελεί ευθεία παραβίαση των βασικών αρχών της δημοκρατίας.

Το κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης των επιχειρήσεων ματαίωσε την προσπάθεια του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου να εγκαθιδρύσει μια παγκόσμια δικτατορία όπου μια γραφειοκρατία που διοικείται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου θα μπορούσε να υπερισχύσει της τοπικής δημοκρατίας.

Τώρα, όπως οι περιφερειακές εμπορικές συμφωνίες που αντικατέστησαν τον ΠΟΕ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προσπαθεί να γίνει ένας μίνι ΠΟΕ μόνο για τη φαρμακοβιομηχανία για να παρακάμψει τους εθνικούς νόμους σχετικά με τις δοκιμές ασφαλείας και τη ρύθμιση φαρμάκων και εμβολίων – μέσω Πανδημικών Εξουσιοδοτήσεων Έκτακτης Χρήσης. Πρέπει να δράσουμε τώρα!»

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία διευκόλυνε αυτή τη διαδικασία δημιουργώντας ένα έντυπο γράμμα που μπορείτε εύκολα να τροποποιήσετε αν θέλετε. Μπορείτε να βρείτε τη φόρμα επιστολής εδώ . Αφού συμπληρώσετε τα κενά και το τροποποιήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, η επιστολή θα σταλεί αυτόματα με email στις Υπηρεσίες Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Παγκόσμιων Υποθέσεων των ΗΠΑ με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πώς να γίνεις μη κυβερνήσιμος

Ενώ οι Schwabs και οι Gateses του κόσμου μπορεί να φαίνονται ανίκητοι και πολύ ισχυροί για να γκρεμιστούν, δεν πρέπει να ενδώσουμε σε τέτοιες νοητικές παγίδες. Να θυμάστε πάντα ότι υπάρχουν κυριολεκτικά πολλά εκατομμύρια από εμάς για κάθε έναν από αυτούς.

Δεν μπορούν να μας επιβάλλουν τις φιλοδοξίες τους αν δεν τους το επιτρέψουμε. Χρειάζονται την άδεια και τη συνεργασία μας για να μας κυβερνήσουν. Άρα, μέρος της απάντησης είναι να γίνουμε μη κυβερνήσιμοι. Δεν μιλώ για αναρχία, βία ή δράση «εκτός ελέγχου». Εννοώ τη διαμόρφωση παράλληλων συστημάτων που λειτουργούν εντελώς έξω από το πλέγμα ελέγχου τους.

Για παράδειγμα, μια κοινωνία που βασίζεται κυρίως σε φυσικά μετρητά είναι μη κυβερνήσιμη από τεχνοκράτες επειδή δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα κέρδη και τις δαπάνες όλων. Μια κοινωνία που αρνείται να κρατάει ιχνηλάτες γεωγραφικής θέσης είναι ακυβέρνητη από τεχνοκράτες επειδή δεν ξέρουν πού βρίσκεστε ή τι κάνετε.

Χρειάζονται όλα αυτά τα σημεία δεδομένων για να σας δημιουργήσουν προφίλ, να δημιουργήσουν μια ψηφιακή ταυτότητά σας. Και χωρίς αυτήν την ψηφιακή ταυτότητα, η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να προβλέψει τι σκέφτεστε ή πώς θα ανταποκριθείτε σε ένα δεδομένο ερέθισμα. Όσο λιγότερα δεδομένα έχουν για εμάς, τόσο λιγότερο κυβερνήσιμοι γινόμαστε.

Ο κανόνας από πάνω προς τα κάτω είναι ένα αποτυχημένο μοντέλο διακυβέρνησης

Σε ένα άρθρο στις 2 Μαΐου 2022, ο Michael Driver τόνισε ορισμένες από τις προφανείς αδυναμίες της παγκόσμιας κλίκας, σημειώνοντας ότι στην πραγματικότητα έχουμε πολλά να είμαστε αισιόδοξοι. Ακολουθεί ένα μεγαλύτερο από το συνηθισμένο απόσπασμα από αυτό το αξιόλογο κείμενο: [13]

«Δεν ανησυχώ μήπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ επιτύχει τους στόχους του για το 2030… Αν η ιστορία επαναλαμβάνεται, συνάδει θετικά με την αποτυχία τέτοιων μεγαλεπήβολων πρότζεκτ. Τα βιβλία της ιστορίας είναι γεμάτα με πτώματα κεντρικών ιδεών από πάνω προς τα κάτω.

Ο λόγος για τον οποίο δεν μιλάμε αρκετά για την αδυναμία του Μεγάλου Άλματος Εμπρός του Klaus Schwab είναι επειδή η αντιπολίτευση είναι ένοχη για την ίδια αποτυχία της βασικής κατανόησης. Η αντιπολίτευση κάνει την εσφαλμένη υπόθεση ότι αυτό το πρότζεκτ είναι εφικτό.

Στην πραγματικότητα, το μέλλον αντιστέκεται στη διαμόρφωση. Αυτό για το οποίο θα έπρεπε όλοι να προετοιμαστούμε είναι η αποτυχία του προγράμματος του WEF. Αυτό θα πρέπει να είναι αιτία βαθιάς αισιοδοξίας. Με απλά λόγια το σύμπαν λειτουργεί ενάντια στην κεντρική συστηματοποίηση από πάνω προς τα κάτω.

“Κολυμπούν” ενάντια στην τελεολογική παλίρροια της δημιουργίας — ένα αδιαπέραστο μέλλον, το αναπόφευκτο του νέου, ενώ εμείς σερφάρουμε στο κύμα της οντολογικής ανάδυσης με την αποκέντρωση ως κλειδί για την ανάπτυξη λύσεων μέσω ελεύθερης και ανοιχτής συζήτησης.

Το «Mann Tracht, Un Gott Lacht» — ο άνθρωπος σχεδιάζει και ο Θεός γελάει — είναι μια Εβραϊκή παροιμία. Λοιπόν, ο Θεός πρέπει να ξεκαρδίζεται με τη σύναξη δισεκατομμυριούχων και παγκόσμιων ηγετών που συγκεντρώθηκαν σε ένα ψεύτικο χωριό στην Ελβετία συρράπτοντας τα δικά τους βαρελότα.

Όπως λέει ο Δαβίδ στον Ψαλμό 59:8, “Αλλά εσύ, Κύριε, θα γελάσεις μαζί τους· θα χλευάσεις όλα τα έθνη”. Η κοροϊδία και η χλευασμός είναι οι σωστές απαντήσεις εδώ, όχι ο ακραίος πανικός. Δεν πρόκειται να πετύχουν. Ο Iron Mike το κατάλαβε σωστά όταν είπε “Όλοι έχουν ένα σχέδιο μέχρι να τους ρίξουν μια γροθιά στο πρόσωπο”…

Ο Schwab και η συλλογή του από τεχνοκράτες διοίκησης και ελέγχου έχουν πάρει τις ιδέες του Στάλιν, του προέδρου Μάο, του Pol Pot και όποιου έγραψε τα επιχειρηματικά σχέδια της WeWork και τα έντυσε με νέα ρούχα.

Αυτές οι ξεφτισμένες ρόμπες είναι καμουφλαρισμένες με λέξεις όπως “επιστασία”, που στην πραγματικότητα σημαίνει την απουσία δημοκρατίας, “βιωσιμότητα”, που μεταφράζεται χονδρικά ως “τρώτε ζωύφια ενώ εμείς ψήνουμε το φιλέτο”. «συμμετοχικότητα», που είναι ένα μεγάλο κλαμπ και δεν συμμετέχετε, και “μετοχικό κεφάλαιο” που αναδιανέμει περιουσιακά στοιχεία σε δισεκατομμυριούχους και διαπλεκόμενα παράσιτα…

Κάθε σχέδιο καταρρέει όταν διαρρήξετε τις εικασίες του. Η Μεγάλη Επανεκκίνηση βασίζεται στην υπονοούμενη υπόθεση ότι τα πάντα στη φύση μπορούν να γίνουν γνωστά, να παραγγελθούν και να ελεγχθούν μέσω της τεχνολογίας. Κάποια στριμμένη φαντασία που την αποκαλούν τεχνητή νοημοσύνη. Μια γενική θεωρία που ισχυρίζονται ότι ισχύει για όλους και για όλα παντού.

Η παγκοσμιοποίηση από πάνω είναι απλώς μια άλλη σε μια μακρά σειρά αφηγηματικών φαντασιώσεων που εκτείνονται μέχρι τις αποτυχημένες ιδεολογίες του περασμένου αιώνα – κομμουνισμός, φασισμός, θρησκευτικός φονταμενταλισμός και ούτω καθεξής. Ο ζωτικός μας στόχος πρέπει να είναι να αποφύγουμε τη μοίρα των θυμάτων αυτών των αποτυχιών…

Οργιστείτε και μετά αποκηρύξτε. Καταπιαστείτε με την παρουσίαση και την προώθηση αποκεντρωμένων, εδραιωμένων, αναδυόμενων φιλοσοφιών. Να είστε αισιόδοξοι. Είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας, και αυτοί είναι στον γκρεμό».

***

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης πάνω ή κάτω. Ακολουθήστε μας στο Instagram, το Twitter και το Facebook. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Global Research.

Σημειώσεις

[1] WinterOak.org May 26, 2022

[2] WND May 31, 2022

[3] Spectator May 28, 2022

[4] WHO, A Healthy Return May 17, 2022

[5, 6]. Twitter Critical Sway Thread

[7] Health Policy Watch February 23, 2022

[8] RW Malone Substack May 17, 2022

[9] Liberty Counsel May 25, 2022

[10] OCA Stop WHO’s Global Pharmagarchy

[11] Journal of Integrative Medicine & Therapy January 2015; 2(1)

[12] World Council for Health Comment Submission

[13] Conservative Woman May 24, 2022

===================

 Η εικόνα είναι από εδώ.

globalresearch.ca

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι Mercola

Copyright © Dr. Joseph MercolaMercola, 2022

Διαβάστε περισσότερα: Ο Μπιλ Γκέιτς παρουσιάζει σχέδιο για την παγκόσμια κατάληψη.

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

 

Tags: Dr. Joseph Mercola, Klaus Schwab, Rand Paul, WEF, κλιματική αλλαγή, Μεγάλη Επανεκκίνηση, πανδημία, ΠΟΥ